fredag 13 januari 2012

Avpixlat

Avpixlat: Brittiska pakistaniers grooming av vita tonårsflickor till horor

GROOMING/VÅLDTÄKTER De videor vi länkar till längst ned i det här inlägget är inte precis upplyftande, men de är viktiga att förmedla. De handlar om så kallad grooming – i det här fallet med brittiska muslimska män av pakistansk härkomst som förövare och unga etniskt brittiska vita kvinnor som offer. Målsättningen är att förvandla flickorna till horor. Det börjar tjusigt med uppvaktning, vänlighet, små presenter, tuffa färder i läckra bilar, alkohol och droger. Kvinnorna/flickorna blir så småningom madrasser för en tjusig pakistaniern, hans släktingar och vänner.

En avgörande anledning till varför denna fråga överhuvudtaget kom att tas upp till debatt (efter att en första utredning i Derby avslöjade förfärliga förhållanden) var att den tidigare labour-regeringens inrikesminister Jack Straw konstaterade:

Just inom det pakistanska invandringskollektivet finns ett särskilt problem. Problemet uppstår när testosteronstinna män på inga villkor får beröra kvinnorna i det egna, pakistanska kollektivet. De ska ju gifta sig med en av dem, vanligtvis en kusin och kvinnorna betraktas därför som heliga madonnor i sina familjer.

Det blir inte till mycket passion i de arrangerade äktenskapen. Många lever inte ut den sexualitet de anser sig ha rätt till och behov av. Vissa i denna grupp av 25-40-åriga män finner lösningen till problemet med sina sexuella behov genom grooming av vita flickor som betraktas som slampor: “white-trash-slags”.

Läs mer »
Share
2012-01-13, 09:00 (uppdaterat 2012-01-13, 01:45) | Kategori(er): Brott, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Media, Politik, Utrikes, Video / audio | 106 kommentarer och 3 reaktioner
Islamiseringen – Sverige 1-0

OPINION Som Avpixlat tidigare har skrivit om HÄR kom Skolverket nyligen med ett förtydligande i sina riktlinjer när det gäller att bära muslimsk heltäckande slöja i skolan. Medias rapportering och tolkning av Skolverkets något luddiga besked spretar men hos PK-etablissemanget har man vulgärt valt att rubricera klargörandet som en eftergift åt främlingsfientliga krafter – Aftonbladets Martin Aagård avslutar exempelvis sin betraktelse över beslutet med orden “Avpixlat – religionsfriheten 1-0″, trots att de nya direktiven i själva verket sammantaget måste betraktas som en eftergift åt den muslimska gruppen i Sverige.

Skolverkets beslut har otåligt emotsetts av många efter att dåvarande DO Katri Linna valde att begå tjänstefel (troligen en bidragande orsak till att hon fick sparken) i handläggningen av ett ärende som gällde just frågan om ansiktsslöjans vara eller icke vara i skolan. Linna valde att medvetet förhala ärendet så att det inte längre var aktuellt och inte kunde tas upp i domstol, men skrev samtidigt ett hypotetiskt utlåtande om att det nog hade varit diskriminering att neka anmälaren att bära heltäckande slöja på lektionerna om saken hade prövats.

Läs mer »
Share
2012-01-12, 18:07 (uppdaterat 2012-01-13, 01:53) | Kategori(er): Debatt / krönika, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Utbildning | 349 kommentarer och 16 reaktioner
Åsa Linderborg medskyldig till AFA-misshandel

FULMEDIA OCH VÅLDSVÄNSTERN Nyligen publicerade Aftonbladskommunisten Åsa Linderborg en replik på Bengt Ohlssons tankeväckande debattartikel i Dagens Nyheter, med titeln “När ska det röda rinna av kulturens fana?”. Där lyckades hon med konststycket att på något sätt dra in den psykiskt sjuke massmördaren Anders Behring Breivik i det hela. Fredrik Segerfeldt, liberal debattör, frågar sig i ett träffsäkert blogginlägg idag om Linderborg då – enligt samma logik som hon själv använder – är medskyldig till misshandeln av en medlem av Klassiskt liberala partiet (KLP) förra torsdagen.

Ett utdrag ur Linderborgs artikel:

Göran Hägglund dundrade mot den marxistiskt och feministiskt anfrätta kulturvänstern långt innan Anders Behring Breivik tog till vapen. Jämförelsen kan tyckas halsbrytande, men man måste sätta in varje enskilt exempel i ett större ideologiskt sammanhang.

Läs mer »
Share
2012-01-12, 15:36 (uppdaterat 2012-01-12, 16:51) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Media, Politik | 199 kommentarer och 16 reaktioner
Skulder

INSÄNDARE Den som har satt sig i skuld är inte fri. Det var väl ungefär så Göran Persson en gång uttryckte sig. Hade han då de 258 miljarderna i bakhuvudet? Jag tänker på den överföring, stöld är väl en bättre formulering, från 7:e AP-fonden till statskassan under åren 1999-2001, som socialdemokraterna genomförde. Läs gärna mer om detta och andra “pensionsfakta” på Hemsidan för Sveriges Pensionärers Intresseparti, SPI. Här kan man också få en antydan om vad som väntar framtida pensionärer. Studentsången och den ljusnande framtid är vår måste skrivas om. Du som är ung och tar del av vad som väntar dig som pensionär har all anledning att oroa dig.

Nej, GP ville nog inte komma ihåg alla dessa miljarder. Sten Andersson, den tidigare socialdemokratiska partisekreteraren, talade salvelsefullt på N:a Bantorget och lovade dyrt och heligt att varenda krona skulle återbetalas. Hur kan någon överhuvudtaget tro på en socialdemokratisk politiker? Skulden finns kvar och ni går inte fria! En aktuell personlig bild med anknytning till ovanstående: hade för några år sedan en rimlig pension som under den senaste lågkonjunkturen minskat med c:a 1000:-/månad, hyran har höjts med 500:- och övriga levnadskostnader har ökat märkbart. Måste idag ta av mina små besparingar för att klara den ekonomiska vardagen. Det här känns inte rättvist efter 64 yrkesverksamma år!

Läs mer »
Share
2012-01-12, 14:40 (uppdaterat 2012-01-12, 14:24) | Kategori(er): Brott, Ekonomi, Inrikes, Insändare, Invandring/mångkultur | 179 kommentarer och 9 reaktioner
Israel behåller medborgarskapslag efter dom i HD

ISRAEL På onsdagen avslog högsta domstolen i Israel ett förslag om att ändra medborgarskapslagen som förhindrar att palestinier gifta med israeliska araber kan bli medborgare eller få uppehållstillstånd i landet. Sex domare röstade mot förslaget, fem för. En domare beskrev ett eventuellt ja som ett “demografiskt självmord”.

Vanligtvis tilldelas makar till israeler medborgarskap efter en gradvis process. 2002 infördes en temporär specialregel för palestinska makar, vilka exkluderas från dessa regler.

Läs mer »
Share
2012-01-12, 14:38 (uppdaterat 2012-01-12, 14:38) | Kategori(er): Invandring/mångkultur, Politik, Utrikes | 104 kommentarer och 3 reaktioner
Våldet bland unga tjejer ökar

TJEJER OCH VÅLD Unga tjejers roll som både offer och förövare ökar mest i våldsstatistiken. Tjejer som ger sig på tjejer är tidigare något som hört till det lite mer ovanliga, men är nu alltså på stark frammarsch.

Dagens Nyheter har tittat på brottsstatistik från det senaste decenniet, och konkluderat att tjejers utsatthet för våld står för den enskilt största ökningen. Mellan 2008 och 2010 ökade antalet misstänkta för misshandel av tjejer mellan 15 och 17 år med hela 63 procent. Trots att killar fortfarande är överrepresenterade som brottsoffer, ökar tjejernas andel markant. 2008 utgjorde de 25 procent av våldsdrabbade i åldern 15-17. 2010 har motsvarande siffra stigit till 33 procent.

Läs mer »
Share
2012-01-12, 14:10 (uppdaterat 2012-01-12, 16:21) | Kategori(er): Brott, Inrikes | 96 kommentarer och 6 reaktioner
Ny islamisk förskola ska gynna integrationen

ISLAMISERINGEN Under ett drygt år har Växjö Islamiska skola försökt starta en förskola i Alvesta kommun. Först nu har kommunen gett klartecken, och den nya islamiska förskolan beräknas vara igång under vårterminen.

– Avsikten med en islamisk förskola är att ge vårt bidrag till integration. Barnen måste känna sig trygga i sin identitet oavsett ursprung, säger rektor Ismail Abuhelal.

Läs mer »
Share
2012-01-12, 12:39 (uppdaterat 2012-01-12, 12:39) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik, Utbildning | 229 kommentarer och 12 reaktioner
Muslimer vänsterns valboskap

POLITIK Bilden av muslimer i Sverige som massimporterat valboskap åt vänstern bekräftas i en undersökning som teologen Jonatan Bäckelie gjorde på Sveriges Unga Muslimers konferens 2009. Även om Per Gudmundson, som återger undersökningen på sin blogg, anser att “underlaget är litet, metoden svajig, och det vetenskapliga värdet tvivelaktigt”, är det likväl intressant att ta del av resultatet.

Allianspartierna får i undersökningen inte ens tio procent, medan Socialdemokraterna är överlägset störst med knappt 55 procent, följt av Miljöpartiet med 27,8 procent och Vänsterpartiet med 8,8 procent.

2009 gjorde statsvetaren Magnus Hagevi en liknande undersökning, med ett snarliknande resultat: det rödgröna blocket fick 80-90 procent av muslimernas röster.

Gudmundson
Share
2012-01-12, 12:25 (uppdaterat 2012-01-12, 12:25) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik | 107 kommentarer och 8 reaktioner
Potträning för invandrare

KUNSKAP ÄR MAKT I Sverige behöver invandrarna ofta lite hjälp på traven att komma igång innan de kan börja trygga våra pensioner och allt det där. Ibland kan introduktionen dra ut lite på tiden, men sen är de bergsäkert igång med att se till så att Sverige inte stannar. Även i Australien har man insett att den importerade hjärntrusten kan behöva en liten kickstart, t ex lära sig vad en toalett är och hur man gör där inne.

På ett australiensiskt universitet klagade städpersonalen på att invandrarna lämnade toaletterna efter sig i ett ohygieniskt skick. I motsats till den infödde australiensaren Crocodile Dundee som hade lite bekymmer med att lista ut vad en bidé används till så använde sig dessa migranter inte av hjärnan utan av en inte alltför trevlig trial and error-metod som sedan blev städpersonalens uppgift att snygga upp.

Universitetets ledning bestämde sig därför för att sätta upp anslag med instruktioner på toalettbåsen, och eftersom det kan vara lite si och så med läskunnigheten hos vissa invandrargrupper, valde man stora och tydliga symboler i stället för text, pedagogiskt markerade med en grön bock för korrekt beteende och med en röd ring och snedstreck för mindre lämpligt beteende. Några av anvisningarna, avbildade här intill, får man väl anse som extra angelägna att följa.

Enligt städpersonalen är hygienen nu mycket bättre på toaletterna. Om invandrarna nu bara också kunde lära sig använda deodorant och hur man bildar en kö till toaletterna skulle de vara helt nöjda. Det kanske kan bli fas 2 för de som klarat fas 1 – man måste ju lära sig krypa innan man kan lära sig gå. Fas 3 blir förstås sedan att skicka ut dem på examensuppdraget, att se till så att inte Australien stannar. Det fungerar säkert lika bra där som det fungerat här.

News.com
Share
2012-01-12, 09:42 (uppdaterat 2012-01-12, 11:40) | Kategori(er): Invandring/mångkultur, Utrikes | 228 kommentarer och 14 reaktioner
SvD Faktakollen får sig en avhyvling

FAKTA Svenska Dagbladet har något som de kallar för Faktakollen, där de med jämna mellanrum granskar vad nån politiker har sagt och ger rött, gult eller grönt ljus för påståendena beroende på hur bra SvD anser att de överensstämmer med verkligheten. Granskningen lämnar dock en del i övrigt att önska, om det är objektivitet i motsats till politisk korrekthet man är ute efter, om det är den verkliga verkligheten man vill veta något om i motsats till en tillrättalagd dito.

Man har bland annat granskat påståenden från Jimmie Åkesson (SD) som man gav rött ljus, från Annie Lööf (C) som man gav gult ljus och nu också Erik Ullenhag (FP) som får grönt ljus för sin mytsida. Egentligen behöver man väl inte säga mer än så. Men nu råkar den alltid lika glasklare och slagfärdige sign. Marcus33 ha varit i farten igen och kommenterat denna senaste faktakoll, och den kommentaren vill vi inte undanhålla Avpixlats läsare, varför vi publicerar den här i sin helhet: Läs mer »
Share
2012-01-12, 08:32 (uppdaterat 2012-01-12, 01:54) | Kategori(er): Ekonomi, Invandring/mångkultur, Media | 255 kommentarer och 20 reaktioner
Avpixlat nu större än Politiskt Inkorrekt – och tänker fortsätta växa

REKORD I går kväll passerade Avpixlat det som tidigare var Politiskt Inkorrekts topplacering på Alexa, och vi har därmed visat att vi bär upp den kostym vi tog på oss när vi beslutade försöka ta över rollen som Sveriges mest välbesökta politiska blogg.

Men självklart ska vi inte nöja oss där, tvärtom ser vi denna bragd bara som en början! Medan vi jobbar vidare med vårt idoga skribentarbete och på lanseringen av flera projekt som vi hoppas kommer få PK-etablissemanget att sätta rödvinet ordentligt i halsen, så uppskattar vi samtidigt all hjälp vi kan få från er läsare med att sprida ordet om Avpixlat.

Idag lanserar vi därför en avdelning som heter Hjälp till att sprida Avpixlat innehållande idéer och material som avser att underlätta arbetet för de av er - och vi hoppas förstås att ni är många – som är intresserade av att hjälpa oss att attrahera ännu fler läsare. Klicka gärna in dig på sidan och ta en titt.
Share
2012-01-11, 21:01 (uppdaterat 2012-01-13, 11:45) | Kategori(er): Inrikes | 526 kommentarer och 18 reaktioner
Samerna är också kränkta

KRÄNKT, KRÄNKTARE, KRÄNKTAST Kränktsjukan är en nutida svensk epidemi som företrädesvis drabbar den som tillhör någon minoritet. Den måste vara mycket smärtsam att döma av hur högljutt de som drabbas beklagar sig. Nyss skrev vi om den stackars artisten Timbuktu som, pga att han identifierar sig som kannibal, blev ruskigt kränkt av en skämtteckning. Vår egen inhemska (i motsats till importerade) minoritet samerna brukar också drabbas lite av och till av denna åkomma och nu är det dags igen.

Skådespelaren Per Morberg, som numera tycks ha sadlat om till TV-kock, kan emellanåt ha en något oslipad framtoning och häromdagen, i matlagningsdokusåpan “Sveriges mästerkock” i TV4 där Morberg fungerar som domare, drog han en liten vits när en deltagare åkte ut: ”Då var det slutvisslat sa lappen och skär av sig överläppen”, sa Morberg.

Läs mer »
Share
2012-01-11, 18:39 (uppdaterat 2012-01-12, 00:15) | Kategori(er): Humor, Inrikes | 368 kommentarer och 3 reaktioner
Två anhållna för irakisk människosmuggling

MASSINVANDRINGEN Vägen till svängdörrarnas Sverige är en lukrativ bransch. Tidigare har det bland annat framkommit att handeln med svenska pass och arbetstillstånd varit omfattande. Två män har nu anhållits i Malmö, misstänkta för att ha smugglat in ett större antal irakier till Sverige.

Läs mer »
Share
2012-01-11, 18:24 (uppdaterat 2012-01-12, 01:03) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur | 154 kommentarer och 5 reaktioner
Malmö eller Mellanöstern?

GANGSTERSTADEN Idag begravdes den mördade 15-årige Ardiwan Noman i Malmö. En procession genom staden visar med all tydlighet Malmös skrämmande förvandling till en alltmer främmande lem på den svenska kroppen.

Se fler bilder hos Sydsvenskan.
Share
2012-01-11, 16:54 (uppdaterat 2012-01-11, 16:54) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Video / audio | 638 kommentarer och 8 reaktioner
“Ta hand om de svenska barnen först”

OSKARSHAMN I måndags röstade fullmäktige i Oskarshamn igenom ett beslut som går ut på att kommunen årligen ska ta emot 12-13 stycken så kallade ensamkommande flyktingbarn. Tre ledamöter, samtliga sverigedemokrater, röstade emot. En kvinnlig moderat valde att lägga ned sin röst, då hon ansåg det vara meningslöst att rösta emot eftersom resten av partierna är för mottagandet.

Mattias Bäckström-Johansson (SD) anser att upplägget inte behöver innebära något negativt ekonomiskt för kommunen då staten går in med full ersättning, men lägger till att kommunen “inte ska behöva parera för statens usla politik och slösa med skattebetalarnas pengar”. Vidare menar han att liknande mottagning tidigare inneburit att betydligt äldre personer tagits emot, än vad de själva uppger, och att ett systematiskt utnyttjande förekommer.

Läs mer »
Share

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: