fredag 13 januari 2012

Brittiska pakistaniers grooming av vita tonårsflickor till horor « Avpixlat

Brittiska pakistaniers grooming av vita tonårsflickor till horor « Avpixlat: Brittiska pakistaniers grooming av vita tonårsflickor till horor

GROOMING/VÅLDTÄKTER De videor vi länkar till längst ned i det här inlägget är inte precis upplyftande, men de är viktiga att förmedla. De handlar om så kallad grooming – i det här fallet med brittiska muslimska män av pakistansk härkomst som förövare och unga etniskt brittiska vita kvinnor som offer. Målsättningen är att förvandla flickorna till horor. Det börjar tjusigt med uppvaktning, vänlighet, små presenter, tuffa färder i läckra bilar, alkohol och droger. Kvinnorna/flickorna blir så småningom madrasser för en tjusig pakistaniern, hans släktingar och vänner.

En avgörande anledning till varför denna fråga överhuvudtaget kom att tas upp till debatt (efter att en första utredning i Derby avslöjade förfärliga förhållanden) var att den tidigare labour-regeringens inrikesminister Jack Straw konstaterade:

Just inom det pakistanska invandringskollektivet finns ett särskilt problem. Problemet uppstår när testosteronstinna män på inga villkor får beröra kvinnorna i det egna, pakistanska kollektivet. De ska ju gifta sig med en av dem, vanligtvis en kusin och kvinnorna betraktas därför som heliga madonnor i sina familjer.

Det blir inte till mycket passion i de arrangerade äktenskapen. Många lever inte ut den sexualitet de anser sig ha rätt till och behov av. Vissa i denna grupp av 25-40-åriga män finner lösningen till problemet med sina sexuella behov genom grooming av vita flickor som betraktas som slampor: “white-trash-slags”.

Här finns som synes också ett starkt inslag av rasism gentemot den brittiska ursprungsbefolkningen. Storbritannien skakas just nu dessutom av en annan liknande men ännu råare historia. Elva muslimska män med pakistanskt ursprung ställs den 6:e februari inför rätta i i Liverpool Crown Court åtalade för organiserade gruppvåldtäkter på unga engelska, vita flickor Motivationen för brotten tycks vara densamma – de muslimska männen får inte röra flickorna från sin egen etniska/religiösa bakgrund. I stället våldtar de vita brittiska flickor vars värde utifrån ett rasistiskt resonemang anses lägre.

De elva män som är åtalade är: Abdul Aziz, Abdul Qayyum, Abdul Rauf, Adil Khan, Hamid Safi, Kabeer Hasan, Liaqat Hussain Shah, Mohammad Amin, Mohammad Sajid, Qamar Shahzad, and Shabir Ahmed.

Den muslimska kulturen har, främst genom en mycket stor pakistansk population varit etablerad i Storbritannien längre än i Sverige. Vi kan därför använda det brittiska exemplet i form av kulturkrockar, segreation, dränering av de offentliga finanserna, kriminalitet osv som ett facit för var Sverige kommer att befinna sig inom ett eller ett par decennier. Och apropå Sverige – brittisk mainstream-media har varit angelägna om att lägga locket på och rapportera mycket knapphändigt, om överhuvudtaget, om dessa våldtäkter och rättegångar. Det känns välbekant på något sätt.

Några brittiska nyhetsinslag om detta grooming- och våldtäktsfenomen

Print Friendly
Share
2012-01-13, 09:00 (uppdaterat 2012-01-13, 01:45) | Kategori(er): Brott, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Media, Politik, Utrikes, Video / audio

4
Disqus

Gilla
Dislike
and 18 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
99 kommentarer 1104 gillar received
Dela på
Visar 80 av 112 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Λακεδαιμον 3 timmar sedan
Varför vrålas det inte för fulla halsar på ledarredaktionerna om dålig människosyn och usel värdegrund? Är det kanske för att pakistanier är muslimer och således har carte blanche på att göra i princip vad f*n de vill?
65 people gillar det här.

Rådulv Vendelkråka 3 timmar sedan
När många män, men absolut inte alla, uppvaktar blonda Europeiska tjejer är risken stor att dom senare får erfara varför. "stå vid spisen och föda barn, samt håll käften" är kanske inte tjejernas drömmar om en framtid med den som så heligt dyrkar dom några veckor.

Har själv en skolkompis som råkade ut för en sydeuropé enl. ovan. Killen var inte ens muslim, utan bara från södra europa. Där har man en sjuk kvinnosyn.

Men många tjejer söker lite äventyr, och det får dom.
44 people gillar det här.

Λακεδαιμον 3 timmar sedan som svar till Rådulv Vendelkråka
"Jo men spanjorer, italienare och fransmän är ju sååå passionerede och romantiska" sägs det med tindrande ögon. "Svenska- och Nordeuropeiska män är ju döööö trista", de står ju för att kvinnor och män är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter och skyldigheter. Detta passar alltså bra med den "värdegrund" och "människosyn", som man som man av samhället antas anamma, men de flesta fruntimmer gillar ändå till syven och sist "eldiga macho män".
Sjukt.
37 people gillar det här.

EivindManchurian 2 timmar sedan som svar till Rådulv Vendelkråka
Ha ha , känner flera söta tjejjer som drog till Frankrike, Italien och Spanien med killar dom hade träffat där.. Alla tjejerna är tillbaka i sverige med ungarna, mannen är kvar .. Naiviteten i ungdomen är skrämmande.
22 people gillar det här.

stefan4343 3 timmar sedan som svar till Rådulv Vendelkråka
och några ungar får de med på köpet...
8 people gillar det här.

Gunther Grötleben 1 timme sedan
Tja, vad säger man...
Man upphör aldrig att förvånas över islams barbariska idioti.

Kommer inte på en enda bra sak med med islam.
Det är en sexualneurotisk satansdyrkan. Det i kombination med generationers inavel och medföljande lågt IQ leder till den obehagliga cocktail vi numera ser dagligen även i väst.

Den som inte hatar islam med hela sitt hjärta och förstånd är antingen inte klok och/eller väldigt lågbegåvad.
42 people gillar det här.

quinna 1 timme sedan som svar till Gunther Grötleben
Kunde inte sagt det bättre själv! I deras eget land har dom inga problem med att leva ut sina sexuella lustar. Tvåan på både flickor och pojkar i och utanför familjen är mycket vanligt. I våra länder får dom dubbel tillfredsställelse, sina "magasin" tömda och förnedring av "ho*o*na i väst.Som kvinna har jag all rätt att hata islam.
29 people gillar det här.

Facit 1 timme sedan som svar till quinna
Det finaste en muslimsk man kan ge till en annan man är ett besök i tvåan. Känner en svensk man som var och arbetade med infrastruktur i ett muslimskt land. På en fest (där det dracks alkohol) så tyckte en muslim att svensken var så trevlig och schysst. Muslimen hade med sig sin fru, men kom ändå med det generösa erbjudandet till svensken, ett besök i tvåan.
8 people gillar det här.

quinna 1 timme sedan som svar till Facit
Jo, jag vet hur det går till. I brist på mänskligt kött, går det bra med getter-åsnor etc.
- VIDRIGA SV*N är vad dom är!
8 people gillar det här.

mittmotto Top 10 2 timmar sedan
Det är fegt av PK.pressen att inte våga lyfta fram sådana här kulturkrockar och vi ser att det redan sker här i landet med.

Personligen anser jag att Fredrik Reinfeldt borde få stå till svars för varje våldtäkt som dessa berikare genomför.

Ibland när det känns för jäkligt så är det nästan så att man önskar att Annie Lööf skulle få träffa på några av sina berikare för att få uppleva hur massor av Svenska tjejer mår i dag efter ett sådant möte, då kanske vi inte önskar oss 20-30 miljoner fler av denna rasistkultur som hon vill införa här i landet.
37 people gillar det här.

repell 2 timmar sedan som svar till mittmotto
Varför inte dela in politikerna i försvarsområden, om det händer grövre brott har behörig politiker skyldighet att föra händelsen på tal och förklara vilka åtgärder han tänker vidta för att inte ett liknande brott ska återupprepas!
12 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar sedan
Läs och lär Fredrik Reinfeldt! När svenska folket inser vad du gjort mot dem hoppas jag att du får en lång semester långt härifrån!
37 people gillar det här.

Frilansare 2 timmar sedan som svar till Svenskastavalla
Hän lär inte lära, hans farfars farfar groomade ju hans farfars farmor :-)
10 people gillar det här.

SVF68 2 timmar sedan
Det finns redan här. Här i Sverige är det muslimska afrikaner och araber från
mellanöstern som försöker "grooma" Svenska kvinnor. Vi har dessutom ett begynnande problem med "traffiking" av Svenska kvinnor österut. Våldtäkterna i Sverige känner vi som läser
Avpixlat väl till. Nytt är att några testosteronstinna Kulturberikare tar / hyr en minibuss,
plockar upp en eller ett par flickor, kör ut i skogen och roar sig med dom, (Våldtar).
Sen dumpas flickorna på lämplig plats. Sånt rapporterar inte ljugmedia om.
32 people gillar det här.

EivindManchurian 2 timmar sedan
Är Fredrik ett resultat av en grooming ?
30 people gillar det här.

Pandizz 1 timme sedan
Varthän islam drar fram över västvärlden så demolerar dom våra samhällen.
Att söndra och förstöra ingår i deras ideologi.
Såg en dokumentär om heroin där muslimerna sa rakt ut att droger ingår i dera jihad.
Jag har tänkt och tänkt men jag kan inte hitta något bra med islam för oss västerländska människor. Enlig mig är det bara vidrigt.
Men Reinfeldt kanske vet något jag inte vet?
28 people gillar det här.

repell 2 timmar sedan
På sjuttiotalet så var jag på Gärdet i Stockholm 1 Maj och beskådade demonstrationerna mitt i vimlet såg jag grannens dotter med sin lilla grabb bland kommunisterna avdelning och jag kunde inte låta bli och fråga henne om hon inte hade hamnat fel?

Och ännu större fel blev det när hon frågade mig om jag kunde skjutsa henne till Vallingatan i närheten av Norra Bantorget där hon skulle hälsa på några vänner, sagt och gjort och hon tyckte dessutom att jag skulle följa med henne upp till en lägenhet i huset vid stannade framför.

Tala om något mer snett i H.....te i lägenheten fanns kolsvarata afrikaner ca 13-14 stycken och jag blev helt förstummad och undrade vad det här var för något och då fick man höra att samtliga var illegala sk flyktingar, jag blev förbannad och sök tag i henne och röt nu går vi härifrån med ex antal svordomar, vet du inte vad du har gett dig in på, du kan ju råka mycket illa ut, hon följde med som tur var, men jag fick aldrig en schyst förklaring på vad hon hade där att göra, men att hon var kommunist gick inte att ta miste på.
26 people gillar det här.

swebyggare 2 timmar sedan
Vad är alla PK som skriker ut att AP och dess läsare är rasister. Ingen kommentar från EXPO eller från FI.

Det här pågår över hela Europa, klart i större omfattning i de länder prostitution är tillåtet.

Trafficking är vanligt i Turkiet, flickor från öststaterna lockas med jobb i restaurang eller
hotellbranschen. Oftast finns det män som har som jobb att skaffa fram flickor som de säljer för prostitution, ungefär som man säljer getter, men med mindre hänsyn.
Det muslimska Turkiet har är i topp med traffiking, läste det för något år sedan i någon tysk tidning. http://en.wikipedia.org/wiki/H...
24 people gillar det här.

Nosaren 1 timme sedan som svar till swebyggare
FI är tysta som i graven,och dom är nog på väg dit själva.Fi får inga rubriker numer,tack och lov.
11 people gillar det här.

swebyggare 1 timme sedan som svar till Nosaren
Klart det gäller ju muslimer, som är så diskriminerade när dom inte får ha slaveriet kvar enligt deras kultur.
3 people gillar det här.

SM811 3 timmar sedan
Om Fredrik läser detta så har han inte förstånd att begripa att detta också kommer till Sverige
(finns redan?) med hans svenskfientliga politik.
24 people gillar det här.

EivindManchurian 2 timmar sedan som svar till SM811
Tyvärr är jo Fredrik själv et resultat av en grooming...
6 people gillar det här.

jesse fransson 1 timme sedan
När ska vita kvinnor lära sej att tacka nej till umgänge med mena-folk??? Sluta besudla eder
23 people gillar det här.

Znabb 1 timme sedan
Fyfan vilka vidriga människor.... "asian gangs". Detta är det sjuka samhälle som dessa pakistanier kommer från, de tror inte på jämställdhet, de tror inte på allas lika värde osv de tror inte på någon av de demokratiska värden och de ideal vi i väst tror på. Sätt stopp.
23 people gillar det här.

bitsdu 2 timmar sedan
Det kommer bli än värre än så här men samtidigt så gräver muslimerna sin egen grav. Förr eller senare kommer det att bli inbördeskrig. Och då är det slut-tjafsat!
23 people gillar det här.

SomEttGem 2 timmar sedan
Schhhhhh!

Berätta INTE detta för någon - det skulle kunna uppfattas som smått rasistiskt

Nej - det kan det inte vara - rasism kan inte utövas mot vita - så var det ju!

Hade det däremot varit engelska fotbollshuliganer som gjort samma sak mot en invandrargrupp så hade det så klart varit rasism och fått plats i svenska media.

Nu - "har det inte allmänhetens intresse" eller "får inte plats i nyhetsmängderna"
23 people gillar det här.

kokskungen 52 minuter sedan som svar till SomEttGem
Hade det varit fotbollshuliganer (vita) så hade det inte bara fått plats isvensk media, det hade varit helsidor!
Det är skillnad på folk och folk i PK-sverige.
2 people gillar det här.

larsivasatan 2 timmar sedan
Händer redan nu i en bostad nära dig, som dessutom betalas av dig via skattsedeln

Tur att Avpixlat finns så att någon hjälper alla som ilsket knyter näven i fickan att inse
att de verkligen inte bara är de själva som fattat vad 7 klövern berikar oss med

Vi ser fram emot 2014
21 people gillar det här.

repell 2 timmar sedan som svar till larsivasatan
I Vasastan är det väl inte något undantag, där finns väl bilden som speglar resten av Sverige med invandrar eländet?
4 people gillar det här.

RealMiljonar 2 timmar sedan
Miljöpartistisk politiker tagen på bar gärning när han våldtog handikapad.

Hoppas detta kommer stå i AB. Tveksam dock att detta kommer hända.
Hade det varit en SD skulle det stå namn o bild på löpet.
21 people gillar det här.

EUfel 2 timmar sedan som svar till RealMiljonar
finns på AB med bild ;)

http://www.aftonbladet.se/nyhe...
8 people gillar det här.

RealMiljonar 2 timmar sedan som svar till EUfel
Oh jäklar;)

Är det någon som tror att AB skulle nämnt detta om AP inte fanns.???
Nu känner de sig tvugna;) de vet att AP ska nämna det iaf. Jag tycker dock att namnet ska upp på tapeten.
6 people gillar det här.

EUfel 2 timmar sedan som svar till RealMiljonar
Han ser ut som en riktig MP - med byxorna nere hehe
6 people gillar det här.

Nosaren 1 timme sedan som svar till RealMiljonar
Detta hände i Söderhamn,finns att läsa på Hela Hälsingland.se/Söderhamn
Fin kille....Med byxorna nere.....

SD 2014.
2 people gillar det här.

Facit 1 timme sedan som svar till Nosaren
Hade det varit en berikare så skulle media pixlat den byxlösa delen av baken.

SM811 2 timmar sedan som svar till RealMiljonar
Var har du läst detta?

Cavatus 38 minuter sedan som svar till SM811
På Fria Tider

EUfel 2 timmar sedan som svar till SM811
http://www.aftonbladet.se/nyhe...

Skrivaren 1 timme sedan
Det verkar finnas en helt sjuk sexfixering bland många muslimer, om inte annat med tanke på hur enorm prostitutionen är i deras länder.

Jag var i Saudiarabien för inte så länge sedan. Satt i en taxi och åkte ganska snabbt (70-80km/h). Det var vid 19-tiden och mörkt ute. Plötsligt skymtar två kvinnor i abaya (den traditionella svarta kvinnodräkten där) gående mitt i vägen och chauffören tvingas tvärbromsa. Vi åker försiktigt förbi kvinnorna i snigelfart och de stirrar in på mig genom bilfönstret.

"Ni borde skaffa trottoarer", sa jag till taxichauffören. Han svarade då att kvinnorna var prostituerade och det är så de tar kontakt i Saudiarabien. De går mitt på gatan på ett sätt som tvingar bilarna att bromsar in. Sedan överlämnar kvinnorna sina mobiltelefonnummer på små lappar till chauffören eller passagerarna...

Man kan bara tänka sig vilka skräckhistorier som döljer sig bakom fasaderna, inte bara i Riyadh och Jeddah utan i hela den kryddiga muslimska världen.

(ursäkta för OT men jag kom att tänka på denna historia när jag läste er artikel)

20 people gillar det här.

Facit 2 timmar sedan
Det kommer väl en ny benämning i Sverige: hederssex
20 people gillar det här.

fenrisulv 2 timmar sedan som svar till Facit
multikultikärlek eller nåt kan dom ju pk-median dra till med
5 people gillar det här.

lebus 1 timme sedan
Har sagt det förut och jag säger det igen- VAR finns våra kvinnoorganisationer i dessa frågor?!
Deras kompakta tystnad är att tolka som ett medgivande till vad som nu sker!

ELLER kan det vara så att de egentligen vill ha denna utveckling?? Det kanske rentav är spännande att som kvinna när som helst utsättas för överraskningssex av våra nybyggare?! Tror egentligen inte detta, men deras tystnad är märklig och ett svek av det egna könets rättigheter och trygghet.

SD 2014 och en riksdag fri från islamister!
19 people gillar det här.

Facit 1 timme sedan som svar till lebus
Det är det som är riktig humor: pk-folket som vill värna om kvinnans lika rättigheter, förespråkar samtidigt massinvandring av muslimer.
21 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme sedan som svar till Facit
Visst, det är också OK att skratta ihjäl sig!
2 people gillar det här.

Facit 33 minuter sedan som svar till Svenskastavalla
Det lutar mer åt det tragikomiska hållet.

ZingoZitron 1 timme sedan som svar till lebus
Skulle någon försöka överraska mig så kommer mina två välslipade "vänner" överraska den istället...

Tycker det är dags att skrota alla kvinnoorganisationer och velour-män. Nu krävs det handlingskraftiga kvinnor och män, och d

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: