söndag 8 januari 2012

Dödsstraff för avfällingar från islam i Europa? « Avpixlat

Dödsstraff för avfällingar från islam i Europa? « Avpixlat: Dödsstraff för avfällingar från islam i Europa?

MUSLIMSK INTOLERANS Det brittiska TV-programmet “Dispatches” brukar vara genomarbetat, intressant och mestadels pålitligt. Det gäller även denna video där Anthony Barnett bland annat berättar om engelsmannen Nissa Hussein – ursprungligen muslim av pakistansk börd med hustru och fem barn – som efter en stor sorg (han hade förlorat en yngre bror) konverterade till kristendomen. För honom blev konversionen självklar, liksom så småningom för hans hustru, men den muslimska omgivningen i Storbritannien kunde överhuvudtaget inte acceptera att han blivit en avfälling.

De fyra viktiga muslimska religiösa “skolorna” är av uppfattningen att en avfälling från islam är fritt byte och ska avlivas. Haditherna – profeten Muhammeds lära – säger att om en muslim lämnar sin tro, ska han dödas. Sju av femtiosju muslimska länder har dödsstraff för konversion. I många andra muslimska länder har man mer sofistikerade straff: avfällingen tas ifrån alla medborgerliga rättigheter, deras äktenskap upplöses, deras ekonomiska förutsättningar fråntas dem. I Turkiet finns det exempel på att turkiska muslimer tar lagen i egna händer och avrättar avfällingar som konverterat till kristendomen.

“Dispatches” säger att 3 000 kristna som konverterat från islam lever i Storbritannien och att många av dem som programmet har talat med har mött förföljelse, förtryck och rena dödshot. De flesta kan inte uppträda öppet.

Hizb ut tahrir – en islamistisk organisation med sunnitisk islam som grund – har tillåtits växa sig stark i Storbritannien. Organisationen växer i skolor och på universitet, men hävdar att dödsstraffet för avfällingar först kommer att genomföras när muslimer fått sitt världsomspännande kalifat. Hizb ut-tahrir propagerar, åtminstone utåt sett, för icke våldsamma sätt att ta över världen och avfärdar demokrati som ett västerländskt påfund:

I en demokrati styr folket för folket, av folket. Det demokratiska systemet förutsätter att folket har rätt till självstyrelse, rätt att vara självständiga, att folket har rätt att välja och rätt att genomföra tagna beslut. Demokratin är således ett kuffer-system (ett system för icke-muslimer, otrogna) eftersom systemet har tänkts ut av människor och därmed inte kommer från sharia-lagarna.

I programmet konstateras att det inte bara är extrema islamister som hyser extrema åsikter. Bland så kallade moderata muslimer ansåg 36 procent av tillfrågade muslimer i Storbritannien att konvertering från islam till en annan religion bör straffas med döden.

Nissa Hussein och hans familj deltog i de kyrkliga högtiderna på sin ursprungliga bostadsort. Hela församlingen led konsekvenserna av avfällingens beslut: kyrkan där de tillbad sin gud fick alla sina fönster förstörda, kyrkoledarnas bilar sattes i brand och rutinmässigt hotades alla kyrkogående till livet.

Dispatches berättar längre fram i programmet om hur kristna evangelister, framför allt från USA, ger sig in i muslimska länder för att missionera och även missionerar inom den brittiska muslimska befolkningen. Tyvärr glider programmet – under en period – iväg mot det ordinära politiskt korrekta sättet att närma sig kristendomen. Bland annat ett allmänt ifrågasättande av kristna missionärers rätt att sprida sin tro. Dessutom – eftersom de flesta av de kristna missionärerna härrör från USA – kommer det vanliga och tröttsamma, varje dag förekommande USA-hatet fram.

Programmet avslutas med det demokratiska konstaterandet att alla människor har rätt att välja en tro, eller ingen. Både muslimska och kristna företrädare säger detsamma.

Religiöst tillbedjande, religiös glädje och religiösa grubblerier samt brottningsmatcher med en utvald gud är något som Sverige och dess folk generellt lämnade bakom sig i och med den allmänna rösträttens införande tillika “lade på historiens skräphög”.

Må så vara, men det är svårt att förstå islamister och många av de muslimer (eller de folkgrupper som de har förföljt i de ursprungliga länderna) som kommit till Sverige under de senaste 30 åren utan att ha en ödmjuk nyfikenhet inför religioner, vilken den vara månde, liksom dess tillbedjare. För att kunna bekämpa religiös, eller för den delen politisk intolerans eller extremism, är det nödvändigt att känna till så mycket som möjligt om hur den extrema och intoleranta personen tänker.

Wikipedia
Print Friendly
Share
2012-01-07, 23:00 (uppdaterat 2012-01-07, 22:51) | Kategori(er): Islam/religion, Politik, Utrikes, Video / audio

Disqus

Gilla
Dislike
and 21 others liked this.

Skriv en ny kommentar

Obligatorisk: Please login below to comment.

Visar 80 av 346 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 new comment was just posted. Visa


tobbeflos 19 minuter sedan
Nissa Hussein kunde flytta från problemet. om 10 år har han ingen stans att flytta.. Vänta bara. Detta är bara början

Karl Johan Lindevall 22 minuter sedan
Denna agenda liknar i högsta grad de grymheter och orättvisor som judarna fick genomlida under det Tredje Riket 1933-1945 . Är det denna religon som 7-klövern här i Sverige omhuldar och som skall skyddas till varje pris med uppmuntran att bygga fler ofler moskeer ?

Agent Strahm 32 minuter sedan
Man får en dödsdom över sig för att man lämnar fredens religion. Och samtidigt säger man att det är synd om muslimer.

SVF68 36 minuter sedan
På medeltiden avrättades oliktänkande även i nordeuropa. Muslimerna håller på än !
vad får PK-etablissemanget att vilja återinföra dödsstraffet ? När moskeerna har kommit på plats
är det för sent ! När så skett styr imamerna med järnhand. Från moskeerna skickar dom ut sina
mordpatruller ! Då är det inte bara "avfällingar" som stryker med. Alla oliktänkande ligger illa
till. Det sker redan i hela Europa, frågan är hur Vi skall få stopp på dom ! Det bästa vore att stoppa all mottagning av muslimer ! Dom behövs inte.

min-klon 47 minuter sedan
Det är mest Iranier- Perser. Iranier har lättare att vara mer civiliserade och vara mer vänligt sinnade, även Asiater.

Ur klipp från en Engelsk sajt med google översättning. Originalet på Engelska nås via länken:

"Den Barnabas Fonden har producerat forskning som visar att det finns ca 3000
muslimer konverterar till kristendomen i Storbritannien. About 2,000 of
them are Iranians, while the rest are from the Indian subcontinent and
Afghanistan. Ca 2.000 av dem är iranier, medan resten är från den indiska
subkontinenten och Afghanistan."

Biskop Nazir-Ali säger att skulden låg hos muslimska ledare för att inte erbjuda
tillräckligt tydliga läror till sina anhängare om vikten av religionsfrihet i
Storbritannien."


"Hussein says: "They told me categorically had I been in an Islamic country, ie Pakistan, the Middle East, that they would actually be the first to chop off my head." Hussein säger: "De sa till mig kategoriskt hade jag varit i ett islamiskt land, dvs Pakistan, Mellanöstern, att de skulle faktiskt vara den första att hugga av mitt huvud."

The Hussein family eventually moved out of their home after six years, after fearing they would be killed. Den Hussein Familjen flyttade så småningom ut ur sina hem efter sex år, varefter fruktade att de skulle dödas."

"The Barnabas
Fund, a charity highlighting Christian persecution across the world, has
estimated that there are more than a thousand attacks each year in Britain
committed against former Muslims who have converted to Christianity.

Den
Barnabas Fund, en välgörenhetsorganisation belysa kristen förföljelse över hela
världen, har uppskattat att det finns mer än tusen attacker varje år i
Storbritannien begåtts mot tidigare muslimer som har konverterat till
kristendomen.


Bishop Nazir-Ali
said: "It's not for me to put words into their mouths [Muslim leaders], but I
would look to them to uphold basic civil liberties, including the right for
people to believe what they wish to believe and even to change their beliefs if
they wish to do so." Biskop Nazir-Ali sa: "Det är inte för mig att lägga
ord i munnen [Muslimska ledare], men jag skulle se till dem för att upprätthålla
grundläggande medborgerliga rättigheter, inklusive rätten för människor att tro
vad de vill tro och även att ändra sin tro, om de så önskar. "

Enligt The Barnabas Fund, kan förföljelse ske i form av verbal misshandel och
att vara spottade på, men kan också eskalera till konvertiter allvarligt
misshandlad av gäng av muslimska män.

Men under det senaste decenniet hans familj, inklusive deras fem barn har haft
nästan daglig misshandel och även våld från lokala muslimer i Bradford.


Windows have been smashed at their home, people have
vandalised their property by writing "Christian dog" on their front gate, and
their children have even been sworn at and spat at on their way home from
school. Fönster har krossats i deras hem, har människor vandaliserade
deras egendom genom att skriva "kristna hunden" på deras front gate, och deras
...
show more

DragonenSWE 1 timme sedan
De som inte tror att den muslimska grupperingen i Sverige inte har koll på varje muslim som bor i landet bör tänka om. För varje moské som byggs, desto mer effektiv blir bevakningen och desto mer ökar segregationen från det svenska samhället. Muslimer och politiker bygger verkligen ett vi-och-dom samhälle. De som hävdar att byggandet av moskéer ökar integrationen ljuger oss upp i ansiktet med avsikt, muslimer såväl som svenska politiker. Men det har vi som kritiserat islam vetat under en mycket lång tid.

När ska ni lögnaktiga politiker ta ert ansvar och återställa balansen?! Sverige är byggt på en kristen värdegrund och det får aldrig ändras, ALDRIG! Vi måste ha NOLL tolerans mot de intoleranta islamiska krafterna, de ska aldrig få sätta agendan vare sig politiskt eller i samhället.

min-klon 1 timme sedan
Och inom islam så är kvinnorna slavinnor både för islam som för männen. De har berövats på friheten att kunna vara självständiga människor. Men alla människor vill ha stolthet kvar, så kvinnorna anpassar sig och gör sig stolta över sina tvångsöden. De hade inget annat val. Och frihet blir även deras fiende i islams och männens tjänst att vara motståndare till. Och därmed är kvinnorna ocskå tvångsideologin islams representanter.

Det är dock massa tragiska kvinnliga öden som hade behövt en omvärld som inte spelade dubbelmoral och istället varit ärlig ochs tark och trycka på muslimländer att anamma alla människors rätt till självständigt liv. Det som inte passar islam för att det är en satanistisk erövringsideologi.

Svamp_Bob 1 timme sedan
Moderaternas drömsamhälle...med Waberi som propagandaparteigenosse.
1 person gillar det här.

min-klon 1 timme sedan
Det är brottsligt inom islam att konvertera. Och inom Kristendom är det inte brottsligt att konvertera.

Dagens Kristna som går till muslimländer och vill väcka muslimer till Kristendom kan man säga att är världens modigaste människor.

Det är lätt som politiskt korrekta typ satanistiska förrädare spela gulle gull gull mot islam när islamister kramar dessa satanistiska gullissar. Morgondagens politiker kommer inte ha annat val än att gulle- gulla, om det finns kvar demokratiska politiker överhuvudtaget som vågar värna om religionsfrihet för alla.

Religionsfrihet är brottsligt inom islam.

min-klon 1 timme sedan
Kanske borde programmet kritisera demokratier för deras insatser för muslimer att leva efter demokratins principer, eller att kritisera demokratier för att de är för svaga att försvara muslimers rätt mot den islamiska intoleransen.
1 person gillar det här.

Borgaren 1 timme sedan
Nä men så trevligt. Vad
det så här ni palme-anhängare hade tänkt er att det skulle bli när han drog
igång det här vedervärdiga invandrafiaskot? Låt oss utlösa en tävlan. Hur många av de här “avfällingsavrättningarna”(står
detta månne i SAO?) kommer att äga rum
på Svensk mark under de nästa två åren? –
Jag gissar sju.
3 people gillar det här.

min-klon 1 timme sedan
Kristendomens andlighet är solklart med- du har rätt att välja vilken tro du vill.

Muslimska företrädare ljuger medvetet inför Brittisk media. De skulle vara villebråd för muslimer att jaga ifall de menade det och började propagera för muslimer det samma.

Muslimer om några bör ingjutas om deras rätt att få stå emot islamisk tvång.
1 person gillar det här.

min-klon 1 timme sedan
36% av muslimerna anser att en konvertit bör straffas med döden. Väldigt väldigt farligt många. Och siffran kan vara t.o.m mycket högre då alla muslimer behöver inte ha varit ärliga heller av taktiska skäl.
4 people gillar det här.

repell 1 timme sedan
En upplysning!

Koranen är en politisk ideologi och Islam har moderniserat Koranen som är tidens tand med krig och elände, alltså de utmanar den kapitalistiska världen och många vittnesmål om de här orden går att finna på åtskilliga videor som är smygtagna i Moskéer runtom i världen.

NU ÄR DET VÅR TUR ATT BESTÄMMA ÖVER VÄRLDSORDNINGEN!

Med uttryken att kuffar ska dö om de inte följer oss!
2 people gillar det här.

londo 2 timmar sedan
Fantastiskt roligt att höra att det pågår en strukturerad insats att konvertera muslimer till kristendomen. Varför gör dispatches allt för att misstänkliggöra denna fantastiska insats. Detta är den enda fredliga sättet att integrera muslimer i våra samhällen. Alternativet är våld, vilket vi om och om igen blir påminda om, och det är ett fruktansvärt alternativ. Kristna måste våga stå upp för sin rätt att propagera för sin tro på samma sätt som muslimer gör det. Muslimer kommer att ta till våld, OBEROENDE av om någon försöker konvertera (eller skall jag säga befria) muslimer eller ej.
2 people gillar det här.

Laxen 1 timme sedan som svar till londo
Varför ska muslimer konverteras till kristendom? Kristendomen är i många av sina varianter (precis som islam) en "aggressiv" religion, som på olika sätt (t.ex. mission) försöker pådyvla icke-trosbekännare sina uråldriga vidskepelser. Världen skulle vara en bättre plats med ett kraftigt minskat inflytande från alla religioner!
1 person gillar det här.

ddayperspective 2 timmar sedan
Hörde idag att Beatrice Ask tänker skärpa straffen för vapenbrott. Inga rabatter för att man bor i ett utsatt område/stad och upplever att man måste försvara sig alltså! Radion berättade om en som fälldes för att innehav ett oregistrerat AUTOMATVAPEN som bara fick 4 månader... Kanske dags börja tänka över om vi klarar oss med basebollslagträ och slangbåge?
3 people gillar det här.

SM811 2 timmar sedan
Varför ser ni muslimer som dåliga människor?
http://petterssons.bloggsida.s...


Nostalgikern 2 timmar sedan
Om man inte märker och förstår att muslimer inte passar in i demokratiska och västerländska länder så är man ju både blind och hjärntvättad! Vårt fria och toleranta system öppnar upp för dem att komma hit, men när de väl är här så lever de efter urgamla, intoleranta och odemokratiska principer. Det går inte och det kommer inte att gå! Dessutom går deras religion stick och stäv mot vetenskap och forskning Hur kan politikerna hävda att stora folkgrupper som lever efter 1400 år gamla ideér, som dessutom är djupt odemokratiska, ska vara en "stor tillgång för Sverige"?!
1 person gillar det här.

repell 2 timmar sedan
Kan vi skilja på höger eller vänsterextremister som finns bland muslimer och de sk moderata för mig tanken på Reinfeldt som extremist.

Extrem= övertydlig i sitt uppsåt

Men vem kan skilja på höger eller vänster?

Ta
Reinfeldt som är extrem och kan utan vidare stämplas som extremist och
är samhällsfarlig och ingår med de kriminella i diktaturstater, måste då
bli att vara "Universalextremist"
2 people gillar det här.

shenanthai 2 timmar sedan
"Moderata" muslimer är givetvis mer moderata än dom värsta
extremisterna, men dom är knappast moderata i förhållande till
västerländska värderingar. Det är en term som skapats av opinionsbildare för att inte segregationen skall bli helt misslyckad.

Hederstänkande, judehat och positiv inställning till religiösa straff är inte ovanliga.
Waberi är väl ett bra exempel på vad som i Sverige anses vara en moderat muslim (i dubbel bemärkelse).
4 people gillar det här.

Nostalgikern 2 timmar sedan som svar till shenanthai
Usch ja
1 person gillar det här.

Svensk_Rondellhund 2 timmar sedan
Hehe visste ni att avpixlat har en sida till
http://avpixlad.blogspot.com/
Nuförtiden ska det alltid dyka upp häcklar o parodi-sidor på folk o nätsidor.

(Edited by author 2 timmar sedan)

Triforc3 2 timmar sedan som svar till Svensk_Rondellhund
Vänsterns försök att stoppa "främlingsfientligheten" och rasismen är ungefär lika effektiva som Taimour Abdulwahab var i sitt försök att döda lite svenskar.

ddayperspective 2 timmar sedan
Varför inte bli medlem hos MRCtv:s sektion om religion? http://www.mrctv.org/category/...
1 person gillar det här.

leif clavenheim 2 timmar sedan
Man borde tvångssterilisera alla mördare för att på så vis förhindra att de förökar sig.
2 people gillar det här.

General_Pershing 2 timmar sedan
OT

Kulturberikning i Malmös ännu OK område men skiten sprider sig hit:

http://www.sydsvenskan.se/malm...

Dannie_X Top 10 2 timmar sedan
Tyvärr har det här fina landet invaderats av "moderata" muslimer, med sjuklöverpolitkernas goda minne... Det går att ändra på, reversera flödet av invällarna, vända strömmen, och återbörda alla dessa "moderata" muslimer, så de kan leva i sina "moderata" muslimländer.

Jag säger som Wafa Sultan. Det finns ingen "moderat" Islam.

Det finns bara 1 Islam.
Det finns bara 1 Allah
Det finns bara 1 Muhammed profet.
Det finns bara 1 Koran
Det finns bara 1 Sharialag

Och då får man följande ekvation:
Det finns bara mer eller mindre rätt-troende islamister.

Det mer rätttroende muslimerna är sådanna som bekänner sig till Muslimska Brödraskapet, Talibanerna, Al-Quida, i Sverige heter de Mehmet Kaplan och Abdirizak Waberi och sitter i riksdagen. Alla moskeér bör ses för vad det är, propagandacentraler där hjärntvätt fortgår för att producera i vad som det alltid leder till, religös terror.

Antingen svär man lojalitet och trohet till kung och fosterland samt de svenska lagarna, och FN's deklaration om mänskliga rättigheter, som alla står långt över primitiva instruktioner och terrorsagor i Koranen, eller så bör vederbörande snyltare repatrieras långt utanför västerlandets civilisation, vilken är nån efterbliven håla i bortre sahara-öknen.
9 people gillar det här.

ddayperspective 1 timme sedan som svar till Dannie_X
Pedofilprofeten,,, hans egna tankar och funderingar finns i Haditherna! DÄR står det rakt på sak vad som ska ske med alla otrogna och vilka som räknas dit och det är alla som inte är muslimer och som inte underkastar sig Koranen, Profetens ord och Sharialagstiftningen.

Alltså, ska vi verkligen begränsa oss till att vara så hövliga att vi kallar ansvariga politker och mediamänniskor för sånt som folk-/landsförräddare, när det i realiteten handlar om en total omvandling av vårt samhälle, ett maktövertagande utan vapen som absolut inte getts några mandat för?

Ta fram ritningarna till den franska giljotinen av 1789 års modell! Dödstraffet behöver återinföras...
2 people gillar det här.

ddayperspective 2 timmar sedan som svar till Dannie_X
Usch ja... Mehmet Kaplan (den illmarigt plirande) och Abdirizak Waberi som framstår som infantil...OCH DESSA I VÅR RIKSDAG SOM VI BETALAR LÖN TILL och även senare pension. Behöver man undra över om VI eller REINFELDT och hans anhang är de friska?
2 people gillar det här.

leif clavenheim 1 timme sedan som svar till ddayperspective
Hej! Det finns bara ett Svar:Sverigedemokraterna bör nomineras till 2012 års Fredspris.
Med motivationen.Mot muslimskt förtryck runt om i världen.
2 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timmar sedan som svar till Dannie_X
Moderata muslimer är en missuppfattning. Det är inte moderata muslimer, det är Moderaterna + muslimer. Det är alltså stor skillnad.
7 people gillar det här.

ddayperspective 2 timmar sedan som svar till Svenskastavalla
Just det och får det fortgå länge till så blir det bara muslimer och 0 moderater! De moderater (inkl andra partier) som vaknar upp försent och protesterar ska vara rädda om huvudet, men det begriper de inte - IDAG....
2 people gillar det här.

repell 2 timmar sedan som svar till Dannie_X
Merpatrten av medlemsländerna i FN är emot demokrati, så vad FN har för resonemang går i stick och stäv med Islam, allt annat är bara fnoskler i folkmun!
4 people gillar det här.

raimo svensson 2 timmar sedan
JA HA det skall vara tvärt om HÄR I sverige alla mussar grävs ner ien grushola landet tvärt om

repell 2 timmar sedan
Är det ingen som har förstått att Moderaternas politik närmar sig alltmer Islams retorik?
17 people gillar det här.

katarina broman 2 timmar sedan som svar till repell
Jorå!
1 person gillar det här.

Biggles 2 timmar sedan
Moskéerna borde också gälla under den nya vapenlagen, för i en moské när dig förbereds demokratins avrättning...

(Edited by author 2 timmar sedan)
11 people gillar det här.

VIKINGKRAFT 2 timmar sedan som svar till Biggles
Musse husen är terrors baser !!
7 people gillar det här.

repell 2 timmar sedan
Jag skulle in vilja vara i Reinfeldts kläder när folkets ilska över Islam blir unisont i vårt land och vad sysslar stollarna med i de svenska religiösa samfunden som inte deltar i protesten mot Islam?
Slopa lagen om religionsfrihet som är ett effektivt sätt att delvis stoppa massinvandringen!
8 people gillar det här.

Nemesisdivina 2 timmar sedan
Fredens och toleransens religion....Bullshit!

Och nu vill vi gärna veta vilka som började släppa in dessa troglodyter i Sverige!
8 people gillar det här.

Fenicius 3 timmar sedan
radikaliseringen inom Islam för att kunna förstå detta har med Saudiarabiens Wahabism och Salafism två extremt radikala Islamiska sekter som finansieras av Kungadömet Saudi.
Saudiarabien finansierar praktiskttaget nästan alla moskéer inte bara i väst utan över hela världen är de med och finansierar dessa läror Salafism och Wahhabism.
när Saudiarabien är med och finansierar Moskébyggen runtom i världen så är det också de som bestämmer vilken lära av Islam som skall läras ut i dessa Moskéer och madrasas(Islamiska friskolor).
västvärldens regeringar är totalt korkade när det gäller detta de förstår inte vad det är som Saudiarabien håller på att sprida de förstår inte alls vad som håller på att hända.
Saudierna är sluga de håller på genom att bygga Moskéer och Islamiska skolor och Islamiska bibliotek och på det sättet sprida Islam till västvärlden och mer o mer Islamisera Europa och Nordamerika.
för i helsike 7-klövern vakna och inse vad Saudierna håller på med.
8 people gillar det här.

swebyggare 3 timmar sedan
De som anser att det drivs en hatisk propaganda mot islam borde ta och informera sig hur det ser ut i muslimska länder. http://www.apostatesofislam.co...
Islam är islam , sharialagen är dess lag som förordar dödsstraff för avfällingar.
http://en.wikipedia.org/wiki/A...

I dessa länder är det dödsstraff som gäller för Apostasie, dessa länder kommer mest trolit att utökas efter arabiska våren. http://de.wikipedia.org/w/inde...
I många muslimska länder har den islamska mobben gjort processen kort med avfällingar, det är en normal förtrytelse.
3 people gillar det här.

foilhats 3 timmar sedan
Massutvisning av Islamister borde ju ske, ett skepp skickat till Gaza med mer skräp.
12 people gillar det här.

Constricktor 3 timmar sedan
När jag läste signaturen"Jakanda" om att det inte finns några moderata muslimer så kom jag osökt att tänka på vad vi har i regeringen.

Där har vi inte mindre än en ökänd islamist Waberi som förespråkar sharialagar samt hans lilla knähund Fredrik, med andra ord Waberater ( än så länge så har dom fräckheten att kalla sig moderater).

Dessa representanter för Waberatpartiet (W) de behöver endast vända på (M) för sin nya logga efter det de har ökat på importen av sina analfabetiska släktingar vilket är inget annat än valboskap för deras ondskefulla strategi.

Vad tänkte de sanna moderaterna på när de gav sina mandat till dessa två figurer?
Förmodligen inte alls.

Vad resten av 7-klövern anbelangar så är det bara en massa patetiska nollor med långa bruna tungor som håller sig nära dessa två figurers akterkastell för att få en liten
smakbit av köttgrytan.

Väl mött 2014 (och en islamistfri riksdag)
.

12 people gillar det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timmar sedan
Islam är ett farligt gift som försöker sprida sig över hela klotet. Men tack och lov går det att få folk att vakna. Vissa är mer svårväckta än andra, mest för att de inte vill, för då måste de ta ställning. Men sakteliga går det att få folk att inse vad som kommer att ske om vi inte vaknar upp och tar ställning.

För det är ändå vårt ansvar. Om inte för oss själva så för våra barn och barnbarn. De ska ha möjligheten OCH friheten att välja. De ska inte tvingas bära säck för att deras svartsjuka män inte tål att någon annan ser dem. De ska inte tvingas till att lära sig att mannen är så mycket bättre och viktigare än kvinnan. De ska inte tvingas att be 5 gånger om dagen.

Om det sker, vilket det inte får, då kommer världen att gå under. Inte som en explosion eller något sådant, men inaveln kommer att öka något så katastrofalt att människan kommer att gå under som ras. Detta då efter att all kunskap och information har reducerats ner till som det var på muhammeds tid. All kunskap, all information, all vetenskap och teknologi skulle försvinna.

Och detta på grund av, i så fall, att vi tillät det. Vi lät fienden nära sig vid vår barm utan att ställa några som helst krav. Och det är just det som är problemet, vi ställer inga krav. Istället öser vi gåvor och pengar över dem. Trots det, eller kanske på grund av det, är de aldrig nöjda. De är ständigt missnöjda, de ska ha mer och mer. Deras religion ska ha mer och mer inflytande, vi får inte säga det minsta misshageliga om deras tro, men de kan föraktfullt och arrogant sabla ner på vår.

De är som en grupp bortskämda småbarn, som om de inte får ska sitta ner och trilskas, gråta, gapa, skrika. Vad som behövs är en rejäl uppfostran. Ta ifrån dem sina feta bidrag, rakt av, och börja ställ krav. Så de kan inte svenska? Synd för dem, i Sverige talar vi svenska. I Sverige jobbar vi dessutom, vill de ha pengar får de jobba. Kan de inte svenska får de lära sig det på fritiden, men åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan, inklusive fredag, ska de jobba. Om inte annat så kan de plocka skräp längs vägrenen. Likaså ska de lära sig att acceptera våra seder och bruk. Kvinnor sveper inte in sig, kvinnor klär sig efter väderlek och vad som är socialt accepterat. Kan man inte hålla sina impulser i kontroll ska man inte vara här.

De gör allt för att få sitt kalifat. Men det lär inte bli bättre även om de skulle få det. Då hade jorden snart skakats av alla interna stridigheter när de kämpar för att få en bra position. För dem är det religion och död som gäller. Vi måste stoppa dem och vi måste få bukt med deras intolerans för snart sagt allt som inte passar...
show more
31 people gillar det här.

min-klon 0 minuter sedan som svar till Max Payne
Strålande skrivet Max. Det skulle då inte bli populärt att söka till Sverige av annat än av verklig flyktingskäl.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar sedan som svar till Max Payne
Det här jobar USA för att förbjuda, ja att häda islam alltså!

Jakanda 3 timmar sedan
Det är också rasism mot kristna människor, som inte vill vara islamister, muslimer
har ansvariga politiker, media, antirasister tappat vettet?
6 people gillar det här.

Jakanda 3 timmar sedan
Hur kan svenska politiker, Européeiska politiker låta sig luras av islamister?
Har de inte läst koranen eller förstår vad en säger? allt är tillåtet i islams namn
mo-- vå-- inc-- osv, det kan man kalla rasim dels mot folket i vårt land, i Europa m fl länder
med annan etnicitet! än islamistisk, muslimsk!

(Edited by author 3 timmar sedan)
9 people gillar det här.

svenskmark 3 timmar sedan som svar till Jakanda
rienfeldt vill skapa kaos och oordning i landet han styr över, det är det han föddes till det lilla ******, han är värsta sortens gangster som är en sån jäv*a kyckling som inte vågar visa sitt clown tryne i TV rutan, klarar inte av f*nskapet.
Hur är det möjligt att man kan svika sitt land som han gjort det är helt ofattbart och oförlåtligt....förrädare

(Edited by author 2 timmar sedan)
12 people gillar det här.

Jakanda 25 minuter sedan som svar till svenskmark
Han är en överklassunge som vuxen och ser ut som en beby i ansiktet, saknar kurage
och dominerar gärna de han kan

Den 8 januari 2012 11:12 skrev Disqus <>:

janrickolina 1 timme sedan som svar till svenskmark
Han ska få se på kaos den lille knähunden,han fattar nog inte att han kommer att vara en bland dom mest jagade förrädarna, och då ska vi se hur liten han är, frågan är ju om han kan sin historia, han kommer att få se på vrede när folket ställer sig upp och då finns ingenting i hela världen som kommer att kunna rädda han.



repell 2 timmar sedan som svar till svenskmark
Reinfeldt har sina rötter i Kenya och äger inte svensk mentalitet, resten kan du räkna ut själv!

Bahusia 3 timmar sedan
Fanatisk religositet finner man inom alla religoner, inte bara islam
1 person gillar det här.

janrickolina 1 timme sedan som svar till Bahusia
Men det är bara islam som förespråkar död på otrogna och det är islam som säger att alla ska tro på skiten annars så ska ni dö eller?
1 person gillar det här.

katarina broman 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Knappast så till den milda grad.
2 people gillar det här.

Li_Ann 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Grupper av fanatiker inom kristendomen brukar kallas för sekter och de har sällan eller aldrig något med själva religionen att göra.
Har dock aldrig hört talas om muslimska, buddhistiska eller hinduiska sekter. Har de immunitet mot fanatism?
4 people gillar det här.

Lucidor 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Kristendomen är en kärlekens religion även om den kidnappats av mer dolska krafter genom tiderna. Läs gärna vad den kristna trons urkund Bibeln har att säga:


"Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. (Joh 3:16)"
1 person gillar det här.

svenskmark 3 timmar sedan som svar till Bahusia
Du är en sån som håller tyst när kristna nigerianer slaktas i afrika
7 people gillar det här.

svenskmark 3 timmar sedan som svar till Bahusia
Det är inte lätt att va hjärntvättad eller hur Bahusia
5 people gillar det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timmar sedan som svar till Bahusia
Skillnaden är dock att de flesta andra religioner så går de inte in för att döda avfällingar, eller självmordsbombar och terroriserar andra religioner. Eller kan du tala om för mig när en pingstvän senast självmordsbombade muslimer?
12 people gillar det här.

surkart 4 timmar sedan
Hur länge kommer den strategin att funka, när polisen ger upp. Land skall med lag byggas har blivit ett skämt hos moder svea!

(Edited by author 4 timmar sedan)
10 people gillar det här.

swebyggare 3 timmar sedan som svar till surkart
Det nya 7-klöven strategin är, land ska med sharialag byggas.
6 people gillar det här.

hassebj 4 timmar sedan
Islam är en avskyvärd synnerligen primitivvåldsreligion!
Importen av hundratusentals muslimer till Sverige bör benämnas landsförräderi!

Sverige har på sikt inga möjligheter att upprätthålla ordningen och garantera medborgarna trygghet,
SvD idag: Ett 40-tal muslimer jagade bort polisen i Rinkeby. Polisen grep ingen ( som vanligt )
och förklarade sig nöjd med att det " blev lungt ändå " senare!!
19 people gillar det här.

Bahusia 3 timmar sedan som svar till hassebj
Det har aldrig slagit dig att de muslimer som kommer hit flyr från ett religöst förtryck?
1 person gillar det här.

repell 1 timme sedan som svar till Bahusia
Du är modig att vilja framstå som byfåne eller är du en frälst islamist?
Samma skit fast i en annan påse!
1 person gillar det här.

janrickolina 1 timme sedan som svar till Bahusia
Och vill innföra samma skit här som dom flytt från nä du det köper inte jag

katarina broman 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Nope! men det har slagit mig att du är deluded!

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Du måste väl vara taskigt vaggad som dina landsfränder Åk hem dit du hör hemma o ta med er förtryck o lagar härifrån Vi behöver inte er
5 people gillar det här.

Triforc3 2 timmar sedan som svar till Ann-katrin Sahlqvist
Huvudet på spiken.

Vi behöver er inte. Det är inte vi som behöver muslimerna.
Finns absolut ingen anledning för ett fungerande land som Sverige att ta emot en religion som är kulturellt samt värderingsmässigt efterbliven.

Det här med assimilation låter inte så illa ändå, kan jag tycka.
1 person gillar det här.

svenskmark 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Svara tillbaka kan du inte heller hycklare
1 person gillar det här.

svenskmark 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Är det därför som våldet har minskat i sverige?
4 people gillar det här.

mittmotto Top 10 2 timmar sedan som svar till Bahusia
Konstigt att alla dessa "Flyende" Muslimer gör allt för att återinföra förtrycket dom flytt ifrån här i landet ?

Kan det vara så att dom inte är flygtingar utan bara djupt troende och gör allt för att sprida sin tro?
6 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar sedan som svar till Bahusia
Du menar att shia flyr från sunni och sunni flyr från shia? Ni behöver väl inte åka till sverige för det, då fortsätter det ju bara. Byt plats med varandra istället så är det problemet ur världen för gott!
3 people gillar det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timmar sedan som svar till Bahusia
Konstigt att alla dessa muslimer som "flyr" hit vill skapa samma religiösa förtryck här, har du ett svar på det? Om de flyr från religionen, varför vill de då ha moskéer här? Varför vill de ha sharia-lagar? Varför vill de ha halal-kött? Jag väntar på svar nu...
11 people gillar det här.

surkart 4 timmar sedan
Exakt! Och genom att ta ifrån folk initiativförmåga och eget tänkande så får du ett samhälle utan framsteg och utveckling!! Det bästa för ett samhälle är upplysta individer som har frihet(under ansvar, lagar) och desto mer utveckling och framsteg. Demokratin är den mest effektiva form(även om den är trög) vi känner för att förverkliga det här. Demokratier har hitintill inte gått i krig med varandra!

Ps det här var ett svar på en profil, men diskus är inte alltid på det humöret att den sorterar rätt!
2 people gillar det här.

Nostradamustheone 4 timmar sedan
Man tar sig för pannan när man läser hur domstolarna resonerar om vapeninnehav i kriminella gäng.

http://kvp.expressen.se/nyhete...

"När straffet utmätts har domstolar sett det som en förmildrande omständighet att beväpningen varit till skydd i en farlig miljö."

Det är ju just denna beväpning som gjort det till en farlig miljö. Kan det vara så svårt att begripa så att inte ens våra jurister klarar av detta.
Mycket märkligt för att inte säga skandal att man inom juristkåren uppenbarligen har stora intellektuella luckor.
11 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 2 timmar sedan som svar till Nostradamustheone
Läste dårskapen Politiker o högt satta personer har blivit alldeles hjärntvättad eller köpt
Det pågår en korruption i landet

fdSJ_77 3 timmar sedan som svar till Nostradamustheone
Samma nyhet i HD. Här får man faktiskt kommentera :-)

http://hd.se/inrikes/2012/01/0...
1 person gillar det här.

1 new comment was just posted. Visa
Reactions

Lena Sundstrunt 0 minuter sedan
From twitter
@niclasjonasson Man skall hoppas att de är inte konvertiter från Islam annars kan e råka illa ut: http://t.co/SBtR2FB5 #svpol
mittmotto 44 minuter sedan
From twitter
Dödsstraff för avfällingar från islam i Europa? http://t.co/Cq70F5WD #svpol
swebyggare 3 timmar sedan
From twitter
De som anser att det drivs en hatisk propaganda mot islam borde ta och informera sig hur det ser ut i muslimska lände… http://t.co/7jQcVXC0
AnnaFIII 3 timmar sedan
From twitter
http://t.co/zD426M7q @CSylvan
AnnaFIII 3 timmar sedan
From twitter
http://t.co/zD426M7q @mariagfrancke
AnnaFIII 3 timmar sedan
From twitter

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: