torsdag 12 januari 2012

Skulder « Avpixlat

Skulder « Avpixlat: Skulder

INSÄNDARE Den som har satt sig i skuld är inte fri. Det var väl ungefär så Göran Persson en gång uttryckte sig. Hade han då de 258 miljarderna i bakhuvudet? Jag tänker på den överföring, stöld är väl en bättre formulering, från 7:e AP-fonden till statskassan under åren 1999-2001, som socialdemokraterna genomförde. Läs gärna mer om detta och andra “pensionsfakta” på Hemsidan för Sveriges Pensionärers Intresseparti, SPI. Här kan man också få en antydan om vad som väntar framtida pensionärer. Studentsången och den ljusnande framtid är vår måste skrivas om. Du som är ung och tar del av vad som väntar dig som pensionär har all anledning att oroa dig.

Nej, GP ville nog inte komma ihåg alla dessa miljarder. Sten Andersson, den tidigare socialdemokratiska partisekreteraren, talade salvelsefullt på N:a Bantorget och lovade dyrt och heligt att varenda krona skulle återbetalas. Hur kan någon överhuvudtaget tro på en socialdemokratisk politiker? Skulden finns kvar och ni går inte fria! En aktuell personlig bild med anknytning till ovanstående: hade för några år sedan en rimlig pension som under den senaste lågkonjunkturen minskat med c:a 1000:-/månad, hyran har höjts med 500:- och övriga levnadskostnader har ökat märkbart. Måste idag ta av mina små besparingar för att klara den ekonomiska vardagen. Det här känns inte rättvist efter 64 yrkesverksamma år!

Sveriges statsskuld 2011 = 1.036* miljarder kronor. Själv har jag aldrig förstått hur lätt man lånar pengar som framtida generationer tvingas betala. Det normala är ju att man sparar under de goda åren för att klara de “7 magra åren”. Istället för att betala av mer på statsskulden slösar man med mångmiljardbelopp till en vansinnig massinvandring. Var finns moral, etik och omtanke om våra barn och barnbarn? Vi skulle ju kunna hjälpa så mycket bättre och effektivare till behövande människor i kulturer, som inte har rätt förutsättningar för att bli “svenskar”.

Det är ju högst anmärkningsvärt att detta får fortsätta utan tanke på konsekvenser. Massinvandring skall vi ha och vad det kostar är ointressant! Men vi börjar allt oftare se de ekonomiska “sprickorna i fasaden”. Det kan handla om: ingen mjölk till skollunchen eller inget frukostägg på äldreboendet. Men nu ser vi också kraftiga nedskärningar i landsting och kommuner som ropar på hjälp. Vi kommer allt närmare den punkt då den tärande delen av befolkningen knäcker den arbetande delen. Och vilka får bära den tunga bördan, ja inte är det PK-folket.

I ett framtida Sverige finns det riktiga journalister som skriver boken ” Vilka förstörde landet Sverige”. Där kommer många av er politiker, chefredaktörer och PK-troll att namnges. Precis som överlevande krigsförbrytare kommer ni att få ytterst besvärande frågor: vad gjorde du och varför och hur kunde du låta detta ske? Krigsförbrytare har ett återkommande svar: jag visste inte vad som hände, eller mer ärligt: jag lydde bara order och ville behålla livet.

Tänker ibland på den 15-åriga Jennifer som 2008 våldtogs brutalt av 6 män. En av dessa upptäcktes 2 år senare och fick 5 månaders ungdomsvård. Jennifer begick självmord. Vi läser ständigt om alla dessa 100-tals våldtagna flickor och kvinnor. Brutalt våld och mord är vardagsnyheter, offren allt fler och lidandet allt större. Ni politiker på alla nivåer är de skyldiga. Ja, ni utför inte brottet med egna händer, håller inte i det fysiska vapnet som skadar eller dödar. Ert vapen har varit och är den förda massinvandringspolitiken som leder till att brotten begås.

Ni politiker är de skyldiga. Med en balanserad invandringspolitik skulle många människor idag ha varit vid liv och många kvinnor skulle inte fått sina liv förstörda. Kanske kommer vi i en framtid att få höra de första bekännelserna och medgivandena till förstörelsen av Sverige. Ett fullt ärligt svar som lyder: ja, jag erkänner mig skyldig eller i varje fall medskyldig till att ha förorsakat stort lidande för många människor, Sveriges ekonomiska förfall och islamisering. Jag lydde partipiskan/chefen, jag ville behålla jobbet, min samhällsposition och feta lön. Jag erkänner att “vi” skapade SD och dess sympatisörer och gjorde allt vi kunde för att mobba och förtala dessa motståndare, trots att vi visste att de hade rätt i allt.

Ni svenska politiker och PK-anhängare har både en kollektiv, men också personlig skuld som aldrig kan avbetalas eller avskrivas. Till detta skall läggas samvetsskuld och självförakt. Ni är inte värda minsta respekt, ni har satt er i skuld och är inte fria.

* enligt TT Spektra 1.108 miljarder

Sunken
Print Friendly
Share
2012-01-12, 14:40 (uppdaterat 2012-01-12, 14:24) | Kategori(er): Brott, Ekonomi, Inrikes, Insändare, Invandring/mångkultur

4
Disqus

Gilla
Dislike
and 29 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
99 kommentarer 1094 gillar received
Dela på
Visar 49 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Tant_Karin 5 minuter sedan
Man var också inne och tog pengar från försäkringsbolagen i en engångsskatt, dvs tog av personers sparade pengar

kalohux 13 minuter sedan
Kronofogden borde göra GP personligt ansvarig och påbörja utmätning, dom kan börja med den där lantgården och håller han riktigt många föredrag så kan han nog betala av skulden på 76000 år.

Kan inte någon skicka en ansökan till KF? Han är ju trots allt skyldig oss våra pensionspengar? Enligt min åsikt så kan vilken privatperson som helst stämma eftersom dom är skyldig var och en personligen.
Kostar 600 eller nåt tror jag.

Kanske stämma hela socialdemokratin till KF?

Om inte annat så blir det bra publicitet så folk får upp ögonen för det.

Misslyckande Top 10 21 minuter sedan
Hur många invandrare utanför EU tror ni bryr sig om pension? Vet dom ens vad det är?

Jag tänker då på de från Afrika, Mena och Asien

Och dessa som går långtidarbetslösa i flera år, lär ju itne få så bra pension själva eller hur?

Tant_Karin 7 minuter sedan som svar till Misslyckande
De får äldreförsörjningsstöd. Om man är flykting eller anhörig till flykting och kommer före 64 års ålder och bor här hela tiden räknas det som om man bott här 40 år. Det finns de som i Sverige kan ha jobbat många år i låglöneyrke eller deltid som inte heller får mer än garantipension. Var nyss en artikel om äldreförsörjningsstöd kontra garantipension här på avpixlat

Borgaren 32 minuter sedan
“….Hur kan någon överhuvudtaget tro på en so[å]cialdemokratisk politiker?...” Det är just det jag har frågat mig sedan långt innan jag fick rösträtt. Och den som cementerade den frågan i mitt medvetande var ingen mindre, än Kommunisten, kloakråttan, kackerlackan, förgiftade lusen, huggormen, och den diarrésprutande korännan Улоф Пальмэ. Minns ni den osvenske djävulen? Däri ligger mycket av den bedrövliga ondska, och invandrarfiasko med ooffentligjorda kostnader åt Svenska skattebetalare, vi ser i Sverige idag. Han borde delegeras till en, negativ, oväsentlig fotnot i Sveriges historia. Ett enormt marxistiskt misstag som måste rättas till. Vi kan rätta till det vill valurnan i 2014. Allt läppstift i världen kan inte försköna dessa vidriga slembolllar i det, temporära, Svenska styret. Gör det sorliga avskrädet i Stockholm till förlorare! Låt dom ställa sig i en cirkelformad arkebuseringsskvadron och dra på avtryckarna. Låt dom veta att våra “värdegrunder” är diametralt motsatta deras “värdegrunder”(den senaste såcialistiska slagdångan). - Mot seger!

grebba 41 minuter sedan
Så bra skrivet ...varför kan vi inte nå ut till den stora allmänheten av svenskar så att de förstår att de kommer snart att leva i ett land som de fruktar, de måste få veta att de är förrådda av sina politiker som de har trott på.

Det är allvar nu!
18 people gillar det här.

innern 48 minuter sedan
Kommande generationer kommer definitivt att ifrågasätta hur allt kan ha gått så fel om vi fortsätter så här. Identitet är så viktigt och grundläggande och det bör aldrig underskattas. Att jämföra dagens politiker och "journalister" med krigsförbrytare är inte alls långsökt. Jag är övertygad om att det kommer en dag då de kommer att stå till svars. Vad som pågår är förräderi.
7 people gillar det här.

bodo12 48 minuter sedan
Tänk om vi kunde gemensamt likatyckande här köpa fastigheter där politikerna bor och sedan hyra ut dom till våra nybyggare .eftersom politiker och journalister mminte ser något negativt i denna grupp borde ju dom ha lite av den grannsämjan också.
Jag är villig att sattsa i ett sådant bolag
8 people gillar det här.

Farliga Tankar 57 minuter sedan
Jag tror alla mördade och våldtagna svenskar räknas som "acceptabla förluster" för att nå en vision om det stora, mångkulturella kramkalset som ska komma. Att idén inte fungerar, inte ens med miljarder i bidrag, visar visserligen att det är ett artificiellt tillstånd dom försöker uppnå, men då kan man alltid skylla felen på exempelvis Sverigedemokraterna.
5 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan
Angående din svenska pension :::::::
Flytta till Norge och arbeta där i elva år och så har du norsk pension.
För en vecka sen så hittade norrbaggarna ännu en ny stor oljekälla emedan man i Sverige hittar ensamkommande skäggbarn överallt !!
34 people gillar det här.

Kollen 26 minuter sedan som svar till YOTHI_TARZAN
En stor skillnad: norrmännen måste leta det behöver inte vi!.
4 people gillar det här.

KS73 1 timme sedan
Förskingrandet av pensionsmedlen är ett fall av ekonomiskt brottslighet som får andra fall att framstå som frimärkspengar. Men eftersom det var regeringar som stod för de brottsliga handlingarna går förövarna fria.

Jag tycker ändå det kan vara lärorikt att fundera på vilka straff ledningen i ett privat pensionsbolag fått om de försnillat pensionsspararnas pengar och bara stått där och ryckt på axlarna och konstaterat: ”Ledsen, pengarna är borta”.
13 people gillar det här.

Pandizz 1 timme sedan
Mycket bra och sant skrivet.
12 people gillar det här.

lasse1 1 timme sedan
Ju fler personer kring ett matbord, desto mer av mat...Vilket kostar....
Detta kan kompenseras genom av att man jobbar mer, drar ned på matransonen till var och en,
eller sänker andra utgiftsposter....Eller, att man måste vidta alla åtgärder..

Vi överför resonemanget till folkhushållet, och alla är införstådda i sammanhanget...
5 people gillar det här.

Peer Pedersen (Göing) 1 timme sedan
Om jag inte misstar mig gick en god av dessa miljarder till att täcka upp i "bankakuten" efter regeringen Bildts totalt havererade valutapolitik.
Skicka räkningen till Sveriges finanssektor...
8 people gillar det här.

Kollen 23 minuter sedan som svar till Peer Pedersen (Göing)
Skicka istället räkningen till en viss Mr Soros som satte press på många länders valutor och tvingade dessa att höja räntor!.

marmorhall 8 minuter sedan som svar till Kollen
Anledningen till att vänsterns älskling Soros kunde "sätta press" på vissa länders valutor var att dessa länder var gravt vanskötta & överbelånade.

denaknakejsarna 1 timme sedan
Såg nyss en puff på tv för J Josefssons reportage om taxi-färder och kvinnors otrygghet.
En taxi-chaufför hade tydligen åkt upp i ett skogsparti med en kvinnlig kund och...ja, fortsättning följde inte.
Inte konstigt med tanke på alla ingenjörer som tvingas köra taxi istället för att få bruk för sin höga utbildning.
19 people gillar det här.

Kollen 22 minuter sedan som svar till denaknakejsarna
I dom länderna räknas man väl som "ingenjör" om man nödtiftigt kan framföra en bil!.
2 people gillar det här.

Not2LateIHope 1 timme sedan
GP, Katrineholmspatronen o tillika skatteplanerare med jordbruksfastighet o APfondstjuv som nu får betalt för att övertyga oss om Europakten o Euron förträfflighet.

Den skurken ska vi ta tag i senare...prio 1 är Islamfeldt o hans somaliske husse.
13 people gillar det här.

Olav 3 1 timme sedan
Får jeg anbefale (rekomendera) denne, av en rysk journalist, - om Europa, og i stor grad Sverige.
Den er oversatt til dansk:

http://jp.dk/opinion/kronik/ar...

4 people gillar det här.

foxel 1 timme sedan
Just så har det gått till. Men 3.e AP fonden har köpt grekiska statspappaer för 3,2 miljarder..På frågan vem som fattat beslut om detta svarar man vi har en komitte som gör sådant.Men förelåg det någon påverkan från regeringen?
5 people gillar det här.

Li_Ann 1 timme sedan
Tack.
3 people gillar det här.

KKurtan 1 timme sedan
Politikerna och journalisterna och övriga som bär ansvar för detta vansinne skall ställas till svars !!! Spelar ingen roll om de har lämnat politiken eller annat yrke ! Spelar ingen roll om de har gått i pension eller flytta till något annat land.

DE SKALL STÄLLAS TILL SVARS FÖR SITT LANDSFÖRRÄDERI !!!

Utan undantag !!!

Detta anser jag och jag misstänker en majoritet av den i 30 talet år "rövkn.....de" svenska befolkningen, när vi alla hjälper till att väcka dem ur hjärntvätten !!!
15 people gillar det här.

swebyggare 1 timme sedan
Ett bra inlägg! Det är inte politikerna som är satta i skuld, de har stulit allt som finns att stjäla, även folks förtroende och respekt.
Det är de framtida generationerna som får betala den här ohörda skamliga våldtäkten på landet och dess befolkning.
17 people gillar det här.

Kollen 20 minuter sedan som svar till swebyggare
I andra - demokratiska - länder ställs dessa ledare inför domstol,vilket vi ser exempel på då och då!.

AntonsPappa 1 timme sedan
På tal om brottslighet som invandringen för med sig.
Jag har aldrig sett ens en hundradel så mycket uppmärksamhet eller sympatier för de svenska våldtagna kvinnorna som den skjutne 15 åringen i Malmö på nyårsnatten.
Halva staden går runt och bölar och lipar och samlas och går i tåg.
I nästa ögonblick så gruppvåldtas en ung tvbarnsmamma av 10 flyktingar och får sitt liv förstört. Eller som ovan i exemplet med den 15 åriga Jennifer som inte orkade leva mer efter det hon fick genomlida.
Alla dessa offer passerar helt obemärkt och utan några som helst sympatier från allmänheten. Folk rycker knappt på axlarna innan de går vidare.

Det har tyvärr blivit så att man måste vara invandrare för att det ska vara synd om en när man är ett offer.
54 people gillar det här.

Skandi 20 minuter sedan som svar till AntonsPappa
en kriminel sådan också

svensk_guacamole 35 minuter sedan som svar till AntonsPappa
Jag tänker också på barnen och hustrun till den ihjälsparkade pappan i Ludvika före jul.
13 people gillar det här.

Kollen 18 minuter sedan som svar till svensk_guacamole
Ja.tänk om han hade varit invandrare!.

Dan Eriksson 1 timme sedan
Läsvärt, aktuellt och viktigt!
15 people gillar det här.

sillen12 1 timme sedan
Suveränt bra skrivet! Apropå stölden av pensionspengarna undrar jag om någon överhuvudtaget har konfronterat SPI eller PRO ang skillnaden i förmåner mellan invandrade ÄFS:are och svenska fattigpensionärer förutom de konfiskerade pensionspengarna. Har aldrig hört kritik framföras angående detta från ovannämnd pensionsorganisationer.
36 people gillar det här.

Sanningen vinner 1 timme sedan som svar till sillen12
Vi borde upplysa pensionärsarganisationerna om vad som kommer hände med framtida pensionärer och pensioner. Dom är rätt många och en maktfaktor i Sverige idag.
9 people gillar det här.

lasse1 1 timme sedan
Betr. skulder o. skatter....Ett synbart faktum är att se till den kommunalskatt som Du betalar...

Av landets c:a 280 kommuner så höjer man skatten i 64 av dessa...

Hög invandring av socialt utsatta = Hög kommunalskatt...

"Mer av den varan..... säger en samstämmig 7 -klöver"...
Stockholms kommun är väl enda undantaget, men det beror säkert på ett i övrigt högt skatteunderlag...

Gå in på Aftonbladet.se.... och kolla tabellen..
4 people gillar det här.

loofon 1 timme sedan
Den dagen räkningen ska göras upp så kommer din nämnda lista på förrädare att vara lika hemlig som STASI-arkiven, tyvärr.
De som kör Sverige i botten har då för länge sedan gömt sig själva och de pengar de roffat åt sig på ett sätt eller annat.

Den enda chans som finns är att fler medborgare blir medvetna om vad som händer och vad som hänt. De måste också förstå VEM som ligger bakom alla missförhållanden och de måste se till att de som går att avlägsna via val, bojkott av tidningar och liknande också blir avpolletterade snarast möjligt.
15 people gillar det här.

monamuslim 49 minuter sedan som svar till loofon
Alliansen är förberedd, inget läsande i STASI-arkiv så kanske framtiden blir lika historiskt sann som när moderaterna skriver sin historia, att de stred för allmän rösträtt, att de stred för kvinnors rösträtt, att de stred mot Apartheid. Historieskrivandet har de lärt sig från vänsterns kamrat nummer ett; Nordkorea

Misslyckande Top 10 1 timme sedan
Jag har kartlagt lögnen om 40-talisterna här

http://9misslyckande2.wordpres...

Stämde inte riktigt som man sa va?

Nu snyftar E24 ut om pensionsbomb och socialbidragskostnader hos pensionärer som inte jobbar

http://www.e24.se/makro/varlde...

Det jag inte köper. Om vi inte har råd med äldre (pensionen urholkad) Hur kan vi då ta in massa arbetslösa invandrare?

Det jag inte köper. Mina föräldrar är 40-talister. Varför ska dom få höjd pensionsålder och jobba längre, blockera jobben för arbetslösa flyktingar och invandrare?

Det är sjukt hur media försvarar riksdagens urholkning av pensionen!
37 people gillar det här.

Kollen 15 minuter sedan som svar till Misslyckande
Enkelt! Det handlar om prioritering!. Eftersom vi inte har råd med båda pensionerna och invandrarna så har man ställt "grupp mot grupp" och invandrarna "vann" i vanlig ordning!.

Nils Svensson 1 timme sedan
S kan sin Hitler; ju större lögn desto fler går på den. Hörde Göran Persson på radion idag grymta återigen om att han sanerade statens finanser på 90-talet. Men vilken konkret sanering syftar S på igentligen? Ex. så ökade ju antalet statsanställda under perioden.

Misslyckande Top 10 1 timme sedan
Har inte SD möjlighet att anmäla riksdagen? Frågan är till var? JO? KU? Polisen? Ekobrotts?

Och för vilket brott ska dom anmälas för? Landsförräder? Korruption? Förskingring? Riksrätt?

Här är beviset

http://www.riksdagen.se/webbna...

Under 1999 överfördes 45 miljarder kronorfrån AP-fonden till
statsbudgeten och under år2000 ytterligare 45 miljarder kronor. Den1
januari år 2001 överförs 155 miljarder kronorfrån AP-fonden till
statsbudgeten. Dessa be-lopp motsvarar sammanlagt en engångsöver-föring
om 258 miljarder per den 1 januari 1999.Sammanställning av de
statligaålderspensionsavgifternaFr.o.m. år 1999 belastas statsbudgeten
medålderspensionsavgifter. Under år 2001 är deberäknade att sammanlagt
uppgå till 26 735miljoner kronor.
32 people gillar det här.

M29_42 1 timme sedan
Hmm... det kokar överallt i Sverige nu... undrar om det kommer ge någon reell förändring?
29 people gillar det här.

Sanningen vinner 1 timme sedan som svar till M29_42
Det räcker inte att det kokar, det måste koka över rejält och lukta bränt på spisen, i hela huset och ut på gatan om vi skall kunna se den minsta lilla reella förändring.
7 people gillar det här.

M29_42 1 timme sedan som svar till Sanningen vinner
Jag är rädd att du har rätt...
2 people gillar det här.

Li_Ann 1 timme sedan som svar till M29_42
Detta är tveksamt, i alla fall om man ska tro på vad "experter" och forskare säger. Folk tenderar att rösta som de alltid har gjort, men det hade absolut varit intressant om svenska folket frångick det här med att knyta näven i fickan och istället faktiskt stå upp för sina åsikter.
7 people gillar det här.

Kollen 12 minuter sedan som svar till Li_Ann
Så länge de stora problemen inte finns alltför nära de sk vanliga människorna så bryr man sig inte!. Och eftersom PK-media inte väcker frågorna så får de "oupplysta" inget veta!.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: