onsdag 22 februari 2012

41 barn räddade från att bli självmordsbombare « Avpixlat

41 barn räddade från att bli självmordsbombare « Avpixlat: 41 barn räddade från att bli självmordsbombare

DET SKA BÖJAS I TID I det trevliga landet Afghanistan varifrån vi i Sverige numera importerar en stor del av vår nya befolkning har polisen i dagarna räddat 41 barn från att bli självmordsbombare. Detta enligt en uppgift från inrikesdepartementet i Kabul.

Barnen som är i åldrarna 6-11 år fritogs den 15 februari i provinsen Kunar i östra Afghanistan varifrån de skulle smugglas till Pakistan för att hjärntvättas och tränas till självmordsbombare. Barnen har nu återförenats med sina familjer. Pakistan är också ett trevligt land där koranskolor, så kallade madrasaer, uppviglar barn till att utföra islamistiska våldsdåd.

Vi kan i sammanhanget erinra om att dessa områden i Pakistan även är populära mål för studieresor bland den nya sortens svenskar, bl.a. studerade vår Guantanamokändis Mehdi Ghezali vid just en sådan pakistansk madrasa strax innan han greps och förpassades till Guantanamofängelset och sedan reste han dit igen för ett par år sedan och greps i välkända pakistanska terroristfästen misstänkt för samröre med Al Qaida.

DN
Print Friendly
Share
2012-02-22, 00:42 (uppdaterat 2012-02-22, 00:42) | Kategori(er): Brott, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Utrikes

14
Disqus

Gilla
Ogilla
och 7 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
118 kommentarer 1335 gillar mottaget
Dela på
Visar 32 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


ML46 2 timme sedan
Vilka hemska syniska människor, offrar sina barn för den "goda", (onda) sakens skull. Ett människoliv är inte värt ett enda dugg i deras sätt att leva... Hur många självmordsbombare går runt nu i vårt avlånga land under täckmantel ensamkommande barn..???

brisslan 3 timme sedan
Det är där vi har våra vänner och broder folk. Enligt kommunisten Ulla Hoffman. Finns det överhuvudtaget ett annat land på hela jorden, som kan överträffa vår damer i intelligens, Mig veterligen finns ej sådana paa hele jordens overflaede.

Mr Spadrig 7 timme sedan
Ett sidospår kanske - Men hela storyn med Mehdi Ghezali är så ironiskt genomskinlig, så att vem som helst borde förstå att allt han säger är rent skitsnack. Jag menar; Han grips i samröre med terrorister i ett vanligt terroristområde (samtidigt som han är svensk medborgare - borde han inte befinna sig här då?). Han buras in - Men frisläpps i och med att det verkar vara ett misstag och att det kanske bara var en engångsföreteelse att han befann sig just där, just då.

Och kort där efter hittas han i samma område igen, i precis samma syfte, med samma typ av människor. Vem som helst borde förstå att Medhi Ghezali är en kriminell, muslimsk extremist som inte har någon vilja att anpassa sig efter västerländsk demokrati. Han har förvisso inte yttrat något annat - Men det är precis så dessa extremister går till väga; Man hör sällan några yttranden från människor som spränger sig själva och andra till döds om att de planerar detta, hur de avskyr väst o.s.v. De är snarare väldigt instängda och gömda. Allt för att väcka så lite uppmärksamhet som möjligt. Den typen stämmer väldigt väl in på Ghezali.
10 people gillade det här.

Lasse_Eriksson 4 timme sedan som svar till Mr Spadrig
Tror att Nya Werlandstidningen granskade hr Ghezali då han flögs hem i regeringsplanet. Vill minnas att han inte var någon mönsterungdom utan hade flera brott i bagaget. Vi lärde oss mycket om politikers värderingar den gången...
1 person gillade det här.

ingmatols 5 timme sedan som svar till Mr Spadrig
Å hur var det nu med hans svärmor, var inte hon ordförande för en av de största muslimska föreningarna i Sverige som uppbär statsbidrag å andra bidrag av oss sekulariserade "svennar". När hon tillfrågades om huruvida det ev kunde tänkas finnas någon som hade extrema åsikter i denna förening å moskéer så hade hon aaaaldrig märkt något av detta! Å så har hon en svärson som tagits två gånger i terroristområden...Fy för faan, säger jag.
5 personer gillade det här.

Nostradamustheone 7 timme sedan
Det är sånt här som visar hur ynkliga dessa sk religösa islamister är.
Ingen stake i dom utan man ska utnyttja till och med barn i sin vidriga och sjuka verksamhet.
Hur någon kan försvara denna religion är för mig en gåta.
7 personer gillade det här.

resenaren 7 timme sedan
Bränna andra länders flaggor tycker dessa mörkermän är Ok men blir helt rabiata om man slänger koranen i sopförbränningen. Om man vill ha respekt, så är det en bra början att själv visa respekt men för det krävs förstås lite hjärnkapacitet för att räkna ut!

Nya protester mot koran-bränning:

http://www.aftonbladet.se/sena...
8 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 7 timme sedan
Sjukt att hjärntvätta barn till att bli självmordsbombare,men så är det islam i ett nötskal också.
13 personer gillade det här.

Cavatus 8 timme sedan
Annie "hubboten" Lööf tar emot dessa barn med öppna armar. De ska bygga Det Nya Sverige. Du betalar!
12 personer gillade det här.

rollelarsson 7 timme sedan som svar till Cavatus
Om det ändå hade varit dessa barn i åldrarna 6-11 år som vi hade tagit emot så hade det kanske fortfarande funnits en chans till att rädda dom från Islams sjuka hjärntvättning, dom barn vi tar emot är snarare 18 år och uppåt och dom är bortom all räddning
8 personer gillade det här.

Funtaren 8 timme sedan
Problemet är att de nu återbördats till samma familjer som satte dem i dessa skolor in the first place.

Problemet löst? Knappast.
5 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 9 timme sedan
Låter som en myt! Så dåligt kan väl islam inte vara?
4 personer gillade det här.

ddayperspective 10 timme sedan
Bara en sådan här förskräcklig sak borde få den mest rabiate godhetsivraren att inse ONDSKAN hos islamisterna!
11 personer gillade det här.

Repertor 10 timme sedan
Påminner mig om när Helena Benaouda, som är ordförande i sveriges muslimska råd.
Nekar till att hon känner till något om hennes svärson & dotter blivit tillfångatagen & dömd för terrordåd i afghanistan två gånger på raken..

& den här personen får sitta kvar.. Helt otroligt..!
Solklara kopplingar till terrorist-organisationer. & ordförande i Sveriges muslimska råd.

Ganska talande om vad vi har att göra med för folk.. eller hur..!
12 personer gillade det här.

Ateist65 11 timme sedan
Räddade från vadå? Det är ju målet att komma till till Allaha Akhbar Pedofil Hunden!
5 personer gillade det här.

Catinka 14 timme sedan
Bland bokstavstroende muslimer anses det att de gör barnen en tjänst genom att skicka dem till allah, barn under en viss ålder garanteras en plats i himlen.
Kanske därför de har så stora barnkullar, så de har några att avvara?
5 personer gillade det här.

white_eagle 15 timme sedan
Saudiarabien finansierar dessa skolor i Pakistan, det enda vi kan hoppas på är att nån uppfinner nytt bränsle till våra bilar, båtar, flygplan, och då kommer dessa länder vid persiska viken att förfalla snabbt, och islam kommer inte längre vara lika lockande

8 personer gillade det här.

Snille 15 timme sedan
De pakistanska koranskolorna finansieras närmast till 100% av Saudiarabien. På 60-70-talet fanns det diskotek i Kabul och många hippes åkte dit och rökte på i "magic busses". Kvinnor gick runt i t-shirts. Den blå burkan användes enbart av rikare familjer vid bröllopscermonier. - Bakom allt elände i Afganistan och talibanerna står det muslimska brödraskapet med pengar från Saudierna. - Afghanistan är ett skräckexempel på arabisering och islamisering.

Kolla in bilder från 60-talets Afghanistan före saudierna, 100 gånger modernare och lyckligare än nu. http://www.google.se/search?q=...
12 personer gillade det här.

Dsdsfdfs 15 timme sedan
*Varför* angår detta oss? Seriöst? Varför?
Jag. Kunde. Inte. Bry. Mig. Mindre. Om. Vad. Alla. Idioter. Gör. I. Sina. Destruktiva. Och. Vidriga. Vansinneskulturer. Snälla. Sluta. Ta. Hit. Dem. Jag. Vill. Inte. Ha. Något. Att. Göra. Med. Dem. Över. Huvud. Taget. På. Något. Sätt. Alls.
3 personer gillade det här.

SM811 5 timme sedan som svar till Dsdsfdfs
Skriv ordentligt.

Borgaren 15 timme sedan
Hur länge dröjer det
nu innan de här barnen, 6 – 11 år anländer till Sverige? Och ska försörjas direkt ut från min
lönecheck? Har dom fått sina visum
utfärdade alla redan? Vi ska väl tycka
syyyyyyynd om dom?
7 personer gillade det här.

Erika_L 15 timme sedan
Nalim Pekgul syster till Kurdo Baksi, hade liknande planer.http://www.aftonbladet.se/nyheter/art... Säger att de är uppfostrade så.
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 15 timme sedan
vad är det för föräldrar som lämnar ut sina barn på detta sätt?
4 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 13 timme sedan som svar till Anna Svensson
Standard muslimer. Läs koranen står ju rakt upp och ner att det är en satanisk rövar- och dödskult på samma gång. Fattar inte hur någon kan missa det, det börjar redan i första kapitlet och håller stilen hela vägen igenom.

Någon gång måste ni ju börjar ta folk på orden och tro på vad de säger, de säger att de ska döda er men ni låtsas som om de inte menar det. De menar det.
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 3 timme sedan som svar till Stratiotes Iesous Christos
jag vet, men det är ofattbart och Svensson vill helt enkelt inte tro att det är sant. Vi är ju inte vana vid dessa genomonda tankegångar i våra breddgrader

Snille 15 timme sedan som svar till Anna Svensson
De hjärntvättas av Imamerna.

Enligt islam så garanteras stora delar av bombarens släkt inträde i paradiset om någon självmordsbombar. - Självmordsbombning räknas som Jihad. - Irans imamer skickade ut tusentals barn under kriget mot Irak (1980-88) för att röja minfält (trampa omkring) eller bli kanonmat med en plastnyckel till paradiset runt halsen. 36 000 barn dog på på detta sätt.

Snart kommer de hit. - Eller så är de kanske redan här.

"General Jokar told the Fars news agency last October that 36,000 schoolchildren were killed and 2,853 injured during the war, while 2,433 were taken prisoner. The exceptionally high ratio of dead to wounded (in a conventional war between professional armies the number of wounded is higher than the number of those killed) reflects the children's lack of military training: they were used as cannon fodder in human-wave attacks launched by the Islamic Revolutionary Guard Corps against the Iraqi forces."
http://www.rferl.org/content/C...
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 3 timme sedan som svar till Snille
skulle du under några som helst omständigheter kunna göra så mot ditt, eller ett annat barn?

MetalHeadViking 15 timme sedan
Även Obama gick till en madrasa i Indonesien när han var ung.
4 personer gillade det här.

chief_karlsson 8 timme sedan som svar till MetalHeadViking
På fullständigt fullt allvar är det för mig en gåta att denne Obama fortfarande är vid liv!
2 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 15 timme sedan som svar till MetalHeadViking
och vi som trodde att det inte fanns någon värre än Bush
2 personer gillade det här.

skyddanorden 15 timme sedan
Jaa och de får varsin ipad..smartphone..x-box..laptop av henne.. och inget info hur sverige fungerar..
8 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 16 timme sedan
Skicka de till sorsele privata lyxboende hem för ensamkommande barn, Annie Lööf lär stå med sitt hånflin på sne och öppna armar för att ta emot de små liven. Dessa blivande vinsmaskiner kan ju på sikt rädda våra pensioner. Den här gyllene chansen får inte alliansen missa!
Anmäl


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: