måndag 27 februari 2012

Dödade svensk – fick toppjobb på DN - Fria Tider

Dödade svensk – fick toppjobb på DN - Fria Tider: DÖMD. Jacques Wallner dömdes för vållande till annans död efter att ha huggit ihjäl en 21-årig man med kniv utanför Berns salonger i Stockholm.

LÄSARBILD: Linda I.DÖMD. Jacques Wallner dömdes för vållande till annans död efter att ha huggit ihjäl en 21-årig man med kniv utanför Berns salonger i Stockholm.
Dödade svensk – fick toppjobb på DN
Publicerat 24 februari 2012 kl 22:07

MEDIA. Vänsterextremisten Jacques Wallner dödade en man med fem knivhugg eftersom han ansåg att mannen var rasist. För detta dömdes Wallner, efter att ha fått stort stöd i media, för "vållande till annans död" och släpptes efter nio månader. Något år senare satt han i TV-soffan hos Robert Aschberg och idag är han redaktör på DN.
Gilla artikeln på Facebook

Dela artikeln

60

Skriv ut artikeln

Skriv ut text som PDF

Det är den starkt nationalistiska tidningen Nationell Idag som rullat upp historien om syndikalisten Jacques Wallner, som i mars 1982 hamnade i ett gräl med 21-årige Magnus Nordenmark på Berns salonger i Stockholm.

När Nordemark stod utanför och väntade på en taxi angreps han av Wallner, som högg ihjäl honom med fem knivhugg för att ”lära honom en läxa”.

- Nu sticker vi grabbar! hördes Wallner ropa till sina vänsterextrema vänner när han hade dödat 21-åringen.

Efter dådet lanserades en medial kampanj för att utmåla Nordenmark som skinnskalle och nynazist. I Aftonbladet intervjuades Wallners vänner som oemotsagda fick lägga ut texten. Tidningen påstod vidare att Jacques Wallner hade varit tvungen att agera i ”extremt nödvärn”.

I hovrätten slapp Wallner sedan undan att fällas för dråp, som åklagaren yrkade på och som två av de lagfarna domarna ville döma honom till. Med stöd av de politiskt tillsatta nämndemännen från Socialdemokraterna och Centerpartiet fick han istället 18 månaders fängelse för grov misshandel och vållande till annans död. En dom som enligt NI framstår som ”påfallande orimlig om man granskar förundersökningen”.

Eftersom Wallner redan suttit häktad i nio månader släpptes han omedelbart efter rättegången på fri fot igen, på grund av regeln om så kallad halvtidsfrigivning.

Jacques Wallner kunde därefter återvända till sitt syndikalistiska engagemang. Några år senare satt han som bisittare i TV med sin nära vän, den då öppet kommunistiske mångmiljonären Robert Aschberg.

”På häktet började Wallner, som då var lokförarelev, istället utbilda sig till journalist. Väl färdig med utbildningen gjorde han snabbt karriär i massmedia med hjälp av vänner som rörde sig i samma vänsterkretsar som han själv”, skriver NI i sin granskning.

Wallner arbetade först på TT och fick 1991 sin första tjänst på DN. Idag är han redaktör för DN Motor.

Enligt NI har Jacques Wallner inte velat svara på frågor. Inte heller DN-redaktören som anställde honom, Christina Jutterström, uppger sig kunna svara på frågor just nu på grund av lunginflammation.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Robert Aschberg eller Jacques Henri Wallner?1 dag sedan Gotiska Klubben
Jacques the Ripper3 dagar sedan Svenssongalaxen

14
Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Bild
Dela på:
Twitter

Visar 84 kommentarer

diskriminerad_svensk
Jag googlade på hans namn för att se om en enda etablerad tidning tagit upp detta det senaste dygnet. Inte en enda såvitt jag såg, däremot många bloggar och FT mfl. Det bevisar något om att media vill dölja vissa sanningar när det passar deras syften. Det bevisar också hur medias samsyn ser ut.
Gilla
Svara
10 timme sedan
4 Gilla
MrSnowman
Eller, att det inte är en säker källa.

Men jag vet inte, skulle bara påpeka att det kan lika gärna vara det. Tyvärr funkar medelar skyddet lite för bra i dessa sammanhang.
Gilla
Svara
8 timme sedan
som svar till diskriminerad_svensk
bloggo
Svea Hovrätt är inte en säker källa menar du?
Gilla
Svara
3 timme sedan
som svar till MrSnowman
2 Gilla
Avpixlat1987 (Freddy Tönnesen)
Jag ryser när jag läser sådant här....
Gilla
Svara
11 timme sedan
4 Gilla
niklasr
Helt tydligt en politisk dom.

Enkel matematik, ett knivhugg är grov misshandel, två kan vara dråp, fem är mord.
Gilla
Svara
13 timme sedan
7 Gilla
bloggo
Eftersom Wallner beväpnad sökte upp Nordenmark och utdelade upprepade knivhugg så rör det sig givetvis om överlagt mord. Det hade åtminstone rubricerats som det om domstolen följt lagen.

Dessvärre gör svenska domstolar väldigt sällan det. Man har en förmåga att lägga in egna värderingar och åsikter i de domar man fäller.
Gilla
Svara
12 timme sedan
som svar till niklasr
11 Gilla
Karl_the_swede
Fy f-n! Det här stinker! Hade inte en aning. Kanske något för någon lögntekniker i vårt avlånga land att nysta i?
Nej, det var det väl heller ingen som trodde.
Gilla
Svara
13 timme sedan
8 Gilla
Sverigevännen Svensson
Detta är talande för hur svensk media (gammelmedia) är. Det är en stor skandal att DN kan ha en mördare som redaktör för DN Motor. Kanske borde DN gå ut med en lögn och försöka få det till en sanning och skriva "Vi visste inget om Jacques Wallners förflutna". Tyvärr når nog inte denna nyheten ut till hela svenska folket.
Gilla
Svara
14 timme sedan
12 Gilla
per22
Sådana journalister, sådana skrivna artiklar.
Artiklarna är en spegelbild av personerna som skriver dom.
Gilla
Svara
14 timme sedan
9 Gilla
Castaldo
Alla är lika inför lagen, fast inte lika mycket. Utbildade sig till journalist förresten, det går väl på fem minuter?
Gilla
Svara
14 timme sedan
10 Gilla
Sovhjärnan
Han hade gott kunnat utbilda sig på stillot som Clark Olofsson.
Gilla
Svara
7 timme sedan
som svar till Castaldo
bogartius
Det pågår dagligen en jakt i media på oliktänkande, de som inte är PK-frälsta.

Nu när fallet Wallner tas upp uppstår en ilska och en bekräftelse hur media medvetet missbrukar sin maktställning.

Media är skakat, och vi skall fortsätta att jaga och avslöja deras ojusta metoder att arbeta.

Inför media är vi inte lika.

Tack för ert engagemang- nu laddar vi om!
Gilla
Svara
20 timme sedan
30 Gilla
Cecilia Frank
HUR lär man någon en "läxa" genom att dräpa personen i fråga? Då har denna person ju knappast hunnit ens läsa den läxan?! Sen att få posten som redaktör på DN verkar ju mer än korkat, tycker jag! Christina Jutterström verkar ha fått denna lunginflammation väldigt lägligt... Frågar ni mig så säger jag att hon är FEG!!
Gilla
Svara
20 timme sedan
24 Gilla
Susanné Airdecour Lindström
”lära honom en läxa”???? Hur dum får man va...Hur kan man lära någon en läxa när man tar livet av personen????? Om någon skulle lära sig en läxa så är det Wallner själv och med en livstidsdom, inte ett jobb på DN.
Gilla
Svara
20 timme sedan
21 Gilla
Sovhjärnan
Kul att se en svensk kvinna med dubbelefternamn, varav det ena är utländskt, som INTE är en batikhäxa, för en gångs skull. :)
Gilla
Svara
7 timme sedan
som svar till Susanné Airdecour Lindström
Figgelito
Jag kommer ihåg honom från Aschbergs program på 90-talet. Då framstod han mer som en mys-pys snubbe, med närmast anarkokapitalistiska åsikter.

Jag hade aldrig kunnat gissa att han skulle vara en mördare.

Jag kan inte låta bli att tänka på den massiva regeringsledda kampanjen mot "nazister och kriminella mc-gäng" som drog igång för runt tio år sedan.. Efter polismorden i Malexander och mordet på Björn Södergren(som inte hade något som helst samband)så hyllades ju syndikalisterna som "fackföreningskämpar" och "hjältar" med ursäkten att dom hade ju i alla fall gjort något mot nazismen....

Göran Persson drog igång en kampanj i Sovjet-stil och mobiliserade varenda 68:are och rödgardist han kunde få tag på. Stort sett kunde alla som var det minsta invandringskritiska framställas som potentiella samhällsfiender, och det gavs ett sken om att Sverige var under belägring av nynazister, samt att syndikalisterna var de hårt pressade hjältarna, som kämpade både mot en likgiltig allmänhet - samt armeér av nazister - som fanns överallt.
När det var som värst så kunde ju vem som helst utpekas som nazist, och gamla frivilliga kommunister som slagits i Spanien plockades fram ur garderoben och visades i media som "män som kämpat mot fascismen".

Jag kommer ihåg då jag för första gången i mit liv kände mig som en främling i mitt eget land för att jag var skeptisk till invandringspolitiken.

När någon liten liberal journalist vågade sticka fram hakan och påpeka att kommunismen var väl också ett hot mot demokratin...väl?, så fick han svaret att vänstern i sverige ALDRIG HADE DÖDAT NÅGON. Det blev ett heligt mantra för varje liten sekterist som bjöds in till tv att när han mötte kritik så hade vänstern i Sverige ALDRIG HADE DÖDAT NÅGON, att förvisso tog man i när man bekämpade fascismen men att vänstern ALDRIG HADE DÖDAT NÅGON i Sverige.

Tyvärr fick man ju lära sig i efterhand först om Almathea-dådet, och nu det här. Så mycket var syndikalist-och kommunist snyftet värt på den tiden. Dvs ingenting.

(Redigerad av kommentatorn 1 dag sedan)
Gilla
Svara
1 dag sedan
29 Gilla
diskriminerad_svensk
Det är dags att lista upp kommunisterna som mördat och hotat folk. Mordet du talar om var på syndikalisten Björn Söderberg (här kan man läsa om de kriminella nazisterna: ( http://denpolitiskakloaken.wor... ). Vad som behövs nu är mera klarhet i hur de våldsinriktade kommunisterna och anarkisterna har arbetat och hur media har skyddat dem. Hur många mord har de begått och hur många överfall har de gjort mot sverigedemokrater och andra som aldrig begått något annat brott än att ha haft en åsikt. Jag läste att även på Wikipedia så skyddas den här journalisten medan nazisternas som begått brott hängs ut öppet (vilket är ett rättmätigt straff nog om de begått grova brott). Jag vet inte hur det gick med de kommunister som överföll Erik Almqvist för ett par år sedan. Även Vavra Suk var väl nära att dödas. Har någon av gärningsmännen gripits och i så falla var finns uppgifterna om dem. Finns det att läsa på Wikipedia? Nej troligen inte eftersom vänstern lagt beslag på wikipedia. Expo, Dn och journalisterna har som extra jobb att skydda sina gunstlingar oavsett vilka brott de har begått.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Figgelito
22 Gilla
Björn Ingvar
titta på fanskapet! jag blir så jävla upprörd över att dess jävla kommunistsvin för gå omkring på stadens gator. sen att christina juttersröm inte kan svara på frågor är lika skrämmande. tänk nu så här alla ni som köper DN säger också att det är så här vi vill ha det! kanske är det dags att bilda e förening som gör sig av med detta avskum? jag hade i vart fall gärna deltagit i så fall!!!!! mina tankar går till föräldrarna till den mördade pojken!
Gilla
Svara
1 dag sedan
28 Gilla
Sovhjärnan
Ja, hade den unge mannen fåt leva, så a han idag fter 30 år, haft egen familj och hans arma föräldrar hade haft barnbarn. Allt detta har svinet Wallner tagit ifrån dem.
Gilla
Svara
7 timme sedan
som svar till Björn Ingvar
1 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.
Ja, det är allt en riktigt "fin herre" det där. Han är en av "Guds utvalda folk" till råga på allt (observera hur långt ner på huvudet öronen faktiskt sitter, lägg märke till de typiskt reptillika ögonen). Slipper straff för mord gör han också, den knivmördade svensken var ju ändå bara en "rasist" som fick lära sig en "läxa", då gjorde det ju ingenting att han också blev dödad. Det är inte att förundra sig över att han också fick jobb på Bonnierägda DN av alla tidningar, "de eviga" brukar ju hålla varandra om ryggen och skydda varandra så att de ska slippa straff.
Gilla
Svara
15 timme sedan
som svar till Björn Ingvar
15 Gilla
Sverkersson
Jaså DN anställer mördare, inget förvånar längre i detta dubelmoralens högborg......
Gilla
Svara
1 dag sedan
24 Gilla
Sunngifu
Jamen, man satsar ju på mångfald...
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Sverkersson
20 Gilla
Klicka HÄR
jacques.wallner@dn.se
Gilla
Svara
1 dag sedan
8 Gilla
World Traveller, Oroad for Sverige
Hade jag varit saa ful som honom saa hade jag gatt och hangt mig. Stackars hans mor.
Gilla
Svara
1 dag sedan
15 Gilla
Rauken
Hoppas han nån gång får smaka på sin egen medicin.
Bojkotta DN! Den tidnigne fyller ingen samhällelig funktion då den vägrar återge vissa nyheter på ett objektivt och anständigt sätt.
Gilla
Svara
1 dag sedan
28 Gilla
hollandska
Det säger väl allt om DN och Jutterström som tidning att en sådan typ anställs om redaktör.
Karl borde suttit i fängelse på livstid.
Gilla
Svara
1 dag sedan
26 Gilla
bowlaren
Bara jag som tycker att han ser drogad ut på fotot ?
Gilla
Svara
1 dag sedan
15 Gilla
nuedenog
ja honom skulle man inte vilja möta en mörk kväll ja inte ens på ljusan dag
Gilla
Svara
8 timme sedan
som svar till bowlaren
hollandska
Nej, jag tycker också han ser ut att vara i behov av "omhändertagande".
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till bowlaren
11 Gilla
Bengtomoderat
Han ser ut som det arsel han uppenbarligen är, att sen arslet aschberg lirar i samma lag gör ju människan etter värre.
Gilla
Svara
1 dag sedan
19 Gilla
bowlaren
Vi kräver svar DN, vad håller ni på med ? Det är här en skandal av stora mått, folk kommer rasa i utlandet.
http://svenssonsfunderingar.wo...
Gilla
Svara
1 dag sedan
17 Gilla
DenRiktigaAteisten
Nio månader i häkte för att med berott mod knivhuggit ihjäl en människa... "vållande till annans död"... jo, jag vill mena det!
Men vad säger man? Detta var redan på 80-talet... Och det är förmodligen värre nu...

Vidrigt. Hoppas en kampanj kan få JW avskedad. Mannen förtjänar inget annat än att ruttna bort på en parkbänk...
Gilla
Svara
1 dag sedan
21 Gilla
HA2010
"Would you buy a secondhand car from this man?" - "Nooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!"
Gilla
Svara
1 dag sedan
19 Gilla
elvert
Varför accepterar vi medborgare att hunsas på detta vis av vänsterextremisterna. Finns det ingen kämpaglöd kvar i de Svenska vikingarna? Ut och slåss på barrikaderna!
Gilla
Svara
1 dag sedan
48 Gilla
diskriminerad_svensk
Det enda framgångsrika sättet att "slåss" på är att vinna val eller skapar tidningar som FT. Inte att springa omkring och slåss på gatorna som en del idioter gör i vissa rörelser. De väcker bara avsmak.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till elvert
11 Gilla
Henrik Agerhäll
En anonym kommentarsfältskrigare har talat.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till elvert
13 Gilla
monamuslim
Pennan är starkare än svärdet, nu "mördar" han med hjälp av komunistVänstern
Gilla
Svara
1 dag sedan
32 Gilla
invandrare1957
Ruttet Sverige är bisarrt. Spelar ingen roll bara du har rätt kontakt nät och ä r tillräckligt kallsinnig. Jag ser ingen framtid i Sverige längre utan det är för barnens skull man kämpar vidare. Sen kommunisten Reinfeldt vad säger man svensken köper villan med skulder sen dör han med lika mycket skulder om han inte har haft rätt föräldrar och fått ärva. Våldtäkterna haglar som spön i backen så ingen reagerar längre. Margot far runt i Afrika och beklagar sig över våldtäkterna där och i krigszoner borde inte människan börja hemma. Nää man ska visa ut i världen vad duktiga vi i Sverige är.
Gilla
Svara
1 dag sedan
31 Gilla
PA Persson
Sverige blir ruttnare och ruttnare, jag är infödd Malmöbo, enda trösten är väl att jag har Danskt blod i mig!!!
Gilla
Svara
2 dag sedan
26 Gilla
Misslyckande
Och psykopaten Robban har fräckhet hacka på Jimmie

Hur många offer har du på ditt samvete Robban? Måste vara en del vid det här laget?
Gilla
Svara
2 dag sedan
43 Gilla
Lisalull
Tyckte förr att Aschelberg var en ganska sjysst programledare. Men nu när jag vet var hans sympatier ligger så kan jag inte annat än hata honom. Sen är väl aset involverad i expo också. Hans far var ju läkare och gav namnet till sjukdomen aschbergs syndrom. Undrar om inte Robert har en släng av det också. Mångmiljonär o kommunist. Jo jo det rimmar ju bra. Dessa förbannade 60-talist journalister som lever som kapitalister men ändå är kommunister utåt. Falsk flagg kallas det. En dag kommer dessa djävlar att ångra att dom en gång blev födda.
Gilla
Svara
2 dag sedan
54 Gilla
Ahrimann
Aschbergs smutsiga beteende ligger i släkten. Hans farfar, Olof Aschberg, också känd som "den röde bankiren", var en av de viktigaste finansiärerna bakom ryska revolutionen. I förbifarten snodde han med sig en enorm konstsamling som hans bolsjevikiska underordnade hade plundrat till sig från det ryska folket:

http://sv.metapedia.org/w/Olof...
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till Lisalull
66 Gilla
xingyi
Slående lik sin far och farfar.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Ahrimann
10 Gilla
invandrare1957
Konstigt det verkar bara gälla vissa vad anfäder har gjort. Drottning Silvia där är det ett jäkla liv. men Aschberg där är det legitimt.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Ahrimann
39 Gilla
niklasr
Tror du den kommunistiskt ledda media i Sverige någonsin kommer att rota i kommunismens blodsoffer. De försöker t.o.m. friskriva kommunismen från Röda Khemerarnas blodbad genom att utmåla Pol Pot som ingen äkta kommunist.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till invandrare1957
12 Gilla
invandrare1957
Inga förhoppningar alls.Inte ens från den moderata kommunisten Reinfeldt.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till niklasr
8 Gilla
World Traveller, Oroad for Sverige
Tack FI for att ni letar upp saant haer. Det maste spridas till allmanheten pa nat vis.
Gilla
Svara
2 dag sedan
40 Gilla
MetalHeadViking
Pga lugninflamation!?!!!?

Kan inte hon bara mejla ett svar, eller ha en intervju via nätet?!
Gilla
Svara
2 dag sedan
29 Gilla
HA2010
Skulle definitivt inte följa några automobila råd av denne individ,den saken är klar!
Gilla
Svara
2 dag sedan
12 Gilla
nuedenog
Detta kan inte vara sant det måste vara ett för tidigt aprilskämt
Mördare anställda på DN - nu säger jag upp blaskan
Gilla
Svara
2 dag sedan
65 Gilla
Karl_the_swede
Det borde du gjort för länge sedan!
Gilla
Svara
10 timme sedan
som svar till nuedenog
2 Gilla
Pantertanten
Det gjorde jag för 7-8 år sedan. Vakna!
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till nuedenog
18 Gilla
Pantersnigel, Högerkonservativ Punkare
Jag hoppas DN har en ruta vid "avregistrering" för att fylla i varför man säger upp, och då bör du också fylla i exakt varför.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till nuedenog
43 Gilla
Rosenrod
Alltså, Sverige av idag skrämmer mig, mycket..
Väldigt mycket...
Jag har svårt att förstå, att denna "sjuka" verklighet, faktiskt är sann...Jag drömmer inte ens en mardröm....Jag drömmer en verklighet....Trots att jag varit "upplyst" sedan urminnes tider...(2006)...............Så blir jag skrämd...Jag började läsa "Fria Nyheter, sedan "Politiskt inkorrekt, och strax efter Fria Tider....Numera är det "Avpixlat" som har högsta prioritet för mig....Där finns min "familj"....I tanke och känsla....Det positiva är att jag inser att jag inte är ensam om mina åsikter.Det negativa är att de flesta av de "ny-uppvaknade" inte "ser den totala verkligheten , trots allt....

Att "väcka" svenska folket, verkar vara en sysselsättning på extrem hög nivå, och med tanke på svenska folkets "drömmande" så kommer det att ta evinnerlig tid att ge alla upplysning....
Gilla
Svara
2 dag sedan
67 Gilla
ArouetVoltaire
Kan bara konstatera att om Du anser att Avpixlat är ett endaste drit att hänga i julgranen, så har inte Du heller "sett den totala verkligheten"... Sanna mina ord...
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till Rosenrod
19 Gilla
LeissnerOhly
Det var Nationell Idag som vaskade fram detta.
Enda papperstidning jag befattar mig med.
Uppmanar alla och envar att stötta med prenumeration.
Gilla
Svara
2 dag sedan
72 Gilla
hollandska
Läste sist att det fattas ca 50 prenumeranter för att komma upp i ett högre press-stöd. Hoppas några av er på FT hjälper till med att de får det högre stödet, om inte annat så går slaskpressen i taket när fler börjar stödja NI.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till LeissnerOhly
10 Gilla
Bengtomoderat
Fick en spray att försvara mig med, om denne aschbergkompis skulle dyka upp med sina uppfostringsmetoder.

Och det klart att det retar pkstollarna till vansinne att NI har presstöd.

Om några fler betalar för tidningen så åker dom upp ett pinnhål och får mer pengar, så kom igen.

(Redigerad av kommentatorn 1 dag sedan)
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till LeissnerOhly
9 Gilla
hollandska
Jag har prenumererat och fick också en spray. Den gav jag till min dotter. Bra att ha när hon kommer hem sent från jobbet. Hon bor inte långt från ett sk ensamkommande hem, så hon kan behöva något att försvara sig med.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Bengtomoderat
9 Gilla
glufsen
Naturligvis ska man prenumerera på NI. Måste hjälpa till så att de får ett högre presstöd. Alltid retar det någon, kanske tom acsberg-fånen. Självklart är jag prenumerant och kommer att så förbli.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till LeissnerOhly
14 Gilla
LeissnerOhly
OT.
Ny ruskigt bra video från Greenewave.com, berättar hur ECB just ändrat spelreglerna i den finansiella världen

http://www.youtube.com/watch?f...
Gilla
Svara
2 dag sedan
6 Gilla
diskriminerad_svensk
Jag såg hans senaste fem filmer. Han är otroligt bra. Även Alex Jones är bra, har en intressant hemsida och har producerat massor av bra långfilmer.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till LeissnerOhly
5 Gilla
Talibananas
Sicken taliban. Journalister röner samma respekt och trovärdighet bland allmänheten som handlare av begagnade bilar och fondförvaltare. Å andra sidan känner journalister noll respekt för allmänheten...
Gilla
Svara
2 dag sedan
47 Gilla
bloggo
Oj. Inte undra på att Dagens Nyheter bedriver lobbyarbete för att få stopp på presstödet till Nationell Idag. Sådana här avslöjanden vill man ju inte ska komma ut. Mördare anställda på DN-redaktionen, där ser man...
Gilla
Svara
2 dag sedan
81 Gilla
diskriminerad_svensk
Bra sagt Bloggo.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till bloggo
12 Gilla
EarthCallingLongDistance
Här tycker jag att Nationell Idag ha ett ansvar så att rättvisa skippas.
Gilla
Svara
2 dag sedan
18 Gilla
Joakim Fredriksson
Jag säger som Ola Larsmo i Uppsala sa till DN: "– Man ska peta i gamla sår, annars blir de med tiden en infektion. "
Gilla
Svara
2 dag sedan
36 Gilla
lundabo58
Hade kommunisten gjort samma sak i USA 1982 så hade han kunnat prisa en lycklig stjärna om han hade varit ute nu 2012
Gilla
Svara
2 dag sedan
33 Gilla
bogartius
Wallners tid som motorjournalist på DN är slut.

Vilket bilmärke vill bli sammankopplat med en syndikalistisk mördare?
Gilla
Svara
2 dag sedan
67 Gilla
BluEightTwo
Vem blir näste mördare på redaktionerna som vaskas fram tro ? Och förresten , skriver expo om detta ? nej , tänkte väl det.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till bogartius
20 Gilla
diskriminerad_svensk
Jag tror hans karriär just har börjat. Nu kanske han erbjuds jobb på TV4. Eller på TV3. Vem vet.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till bogartius
45 Gilla
Karl_the_swede
På TV4 kanske, Lena "PK-nesen" Sundström verkar vara borta med vinden, så där har han kanske en plats.
Gilla
Svara
10 timme sedan
som svar till diskriminerad_svensk
1 Gilla
bad4u
Snarare hos Strix television hos kompisen Aschberg. Som researcher på Efterlyst.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
44 Gilla
arch_a
Vi tar emot era fattiga, kriminella och IQ-befriade. Journalist (folk)högskolorna i Sverige.
Gilla
Svara
2 dag sedan
32 Gilla
Harold_the_Barrel
Har alltid tyckt den mannen ser obehaglig och farlig ut.Om han nu är en mördare så förklarar det ju saken.
Gilla
Svara
2 dag sedan
55 Gilla
diskriminerad_svensk
Intressanta nyheter. DN brukar ju publicera listor på nazister som mördat och begått brott och ingen vill ju ha med sådana figurer att göra. Men att DN skyddar syndikalister som mördat och även ger dem anställning var verkligen en nyhet. Riktigt så illa trodde jag inte att det var. Nu vet vi sanningen. Han ser för övrigt ut som en muslim.

(Redigerad av kommentatorn 2 dag sedan)
Gilla
Svara
2 dag sedan
79 Gilla
monamuslim
Och på Wikipedia har man låst för kompletteringar


syndikalisten Jacques Henri Wallner, som i mars 1982 hamnade i ett gräl med 21-årige Magnus Nordenmark på Berns salonger i Stockholm.När Nordemark stod utanför och väntade på en taxi angreps han av Wallner, som högg ihjäl honom med fem knivhugg för att ”lära honom en läxa”.- Nu sticker vi grabbar! hördes Wallner ropa till sina vänsterextrema vänner när han hade dödat 21-åringen.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
13 Gilla
Fredrik Larsson
Jag tycker han ser ut som en uteliggare...
Motorjournalist? Jag har aldrig hört talas om honom iallafall.
Med ett liv på sitt samvete borde han inte kunna ha denna position.
När vaknar jag upp från denna mardröm?
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
30 Gilla
sandbuzz (t_sucre)
Med ett liv på sitt samvete borde han även idag sitta i fängelse, (livstid) eller vara avrättad.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till Fredrik Larsson
16 Gilla
lundabo58
Men att DN skyddar syndikalister som mördat och även ger dem anställning
var verkligen en nyhet. Riktigt så illa trodde jag inte att det var.

Men vadå? ...hela DN har ju varit en veritabel kommunistfabrik ända sen Olof Lagercrantz blev ensam chefredaktör 68
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
40 Gilla
diskriminerad_svensk
Ja det vet jag väl, men jag tror inte att du heller visste att de anställer mördare.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till lundabo58
31 Gilla
lundabo58
Jag visste iaf att dom anställde aggressiva dårar, som exv kommunisten Franzen på kulturredaktionen på 70-talet ...o från dårar till mördare är steget inte långt i den kulturmarxistiska världen.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
28 Gilla
diskriminerad_svensk
Man ju säga att DN är en mördartidning eftersom de bidrar till mordet på Sverige.
Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till lundabo58
36 Gilla
bogartius
Syndikalister har hög status bland sina sina vänner i media.

Gilla
Svara
2 dag sedan
som svar till diskriminerad_svensk
26 Gilla

M Prenumerera via e-post
S RSS

Reaktioner

Trackback-länk
DÖMD. Jacques Wallner dömdes för vållande till annans död efter att ha huggit ihjäl en 21-årig man med kniv utanför Berns salonger i Stockholm.
Dödade svensk – fick toppjobb på DN

Aschbergs kompis knivdödade 21−årig "rasist". Fick 9 månaders fängelse och är idag redaktör på Dagens Nyheter.
Ge ett bidrag

Fria Tider får inga skattemedel. Därför är vi helt beroende av stöd från våra läsare. Tack för din hjälp!

donera med bank
Live TV


Kultur
Foto: morberg/flickr

Paus i kampanjjournalistiken. Fria Tider har läst Niklas Orrenius första bok om Sverigedemokraterna.
Nyheter
Foto: Arkivbild

Neokonservativa lobbar för krig mot Iran. Nu varnar Pat Buchanan för konsekvenserna i en intervju med RT.
Foto: Musk Photography

Sågade aboriginer på Facebook. Nu väljer en politiskt korrekt racingtävling att avsluta sitt kontrakt med Ellen Musk, 18.
Efterlysningar

Här visas de senaste efterlysningarna av personer i hela landet. Du hittar fler efterlysningar i vår avdelning Blåljus
Känner du igen kvinnan på bilden? Kontakta Efterlyst på 08 702 00 90.

Inlagd 27 jan 2012
Livscoach lurade klienter på 700 000 kr

Läs mer
Foto: Polisen

Inlagd 8 jan 2012
Våldtog i tunnelbanan – fastnade på bild

Läs mer
Jenny Elisson Hansson försvann från Vadstenagymnasiet före jul.

Inlagd 28 dec 2011
Sextonåring mystiskt försvunnen

Läs mer
Flashback

Inlagd 28 dec 2011
Försvunnen flicka framträdde på Flashback

Läs mer
Danska Ekstrabladet (vänster) och svenska Kvällsposten (höger).

Inlagd 9 okt 2011
Svensk specialitet: Anonymiserad efterlysning

Läs mer
Foto: Arkivbild

Inlagd 20 aug 2011
Video: Här skjuter plundrarna mot polisen

Läs mer
Foto: Metropolitan Police

Inlagd 9 aug 2011
De är efterlysta för plundringarna i London

Läs mer
Nöje
SÅGAD. Sina Samadi, alias Sean Banan, kan ha gjort Sveriges sämsta film - någonsin.

Sean Banan sågas totalt. Den 26-årige invandrar­komikern kan ha gjort Sveriges sämsta film någonsin, enligt kritikerna.
Senaste nyttHeta ämnen

26 feb
Tyst i media när rebellerna begår folkmord i Libyen

25 feb
Visby ringmur rasar

25 feb
Invandrare rånade svensk i Umeå

25 feb
Asylgrupp mörkade om kriminell iranier

25 feb
Pedofil fick fortsatt umgängesrätt efter dom – våldtog igen

25 feb
Knivmördande journalist orsakar redigeringskrig på Wikipedia

25 feb
Israel deporterar illegala invandrare

24 feb
Polisen ska stoppa invandrarbrottsligheten – genom att bjuda på korv

24 feb
Dödade svensk – fick toppjobb på DN

24 feb
Så mycket skattepengar får vänsterextrema Expo

24 feb
Fiasko för regeringens etableringsreform – 129 invandrarjobb kostade EN MILJARD

24 feb
Expressen ljög om ”smutskastningskampanj”

Visa fler nyheter
Senaste kommentarer

Ali1948 "4:24 i koranen tog jag upp eftersom du hänvisade till den tidigare i konvers. Du skriver här klart och tydligt om giftermålet. Och kravet I Islam för lusfull bedöring är att gifta sig först. OCh kravet för att gifta sig är att man lovar att ta hand om kvinnan. Inget annat är tillåtet. Inga lösa förhållanden, precis som du själv har skrivit nu.

Unga tonårsflickor kidnappades och våldtogs av muslimskt gäng · 8 minutes ago
Corpusmentus De Judiska barnen har lärt sig att dom vill utrota sedan barnsben i alla fall Vem minns inte hur dessa judiska barn skrev hälsningar på missilerna som skulle nå och förinta de i koncentrationslägret Gaza instängda Palestinska familjerna och barnen?

TV4 anmäls efter krigshets mot Iran · 28 minutes ago
Stefan Karlsson Även Jag blir FÖRBANNAD över sådana här korkade uttalanden, HUR I HELVETTE ÄR PERSONEN FUNTAD I HUVVET ??? Om detta går igenom så borde "svenska" folket kräva att få skatten tillbaks, jag för min del tänker INTE vara med och betala detta!!!!

Invandrare ska slippa betala skatt · 35 minutes ago
Corpusmentus Folkmordet på Kopterna är en fruktansvärd realitet, det är en reell slakt av de USA-sanktionerade Muslimska Brödraskapet av dessa sista traditionella Kristna i Afrika. Det kan liknas vid avrättningarna och folkfördrivningarna av de Kristna i Irak. Frågan är varför du menar att de är inavlade och outbildade? Och är det något fel med att de är djupt religiösa? Kopterna är trosbröder med Europas folk, och de blir utrotade för sin tros skull. Det låter lite på dig som att en ateistisk värld med...

Tyst i media när rebellerna begår folkmord i Libyen · 35 minutes ago
md2perpe Du får gärna kalla mig "retorikextremist" när jag debatterar eller "skitextremist" när jag är på toa. Det känns lika menlöst som när en blatte säger "Jag skall knulla din mamma" till en blekfissvenne. För blekfissvennen är det ju ingen större kränkning utan kan lugnt svara "Ja, gör det. Hon har nog inte fått något på länge." Vet du vad som visar att ni är extremister? - Att ni vägrar acceptera att informationen ni ville ha in på Wikipedia inte hör hemma där. Ni beter er som rättshaverister....

Knivmördande journalist orsakar redigeringskrig på Wikipedia · 55 minutes ago

Annons
Till Inkorrekta Butiken
Gilla oss på Facebook
Senaste webbtv
Vi tackar
Holländska · Erik B · Curator · Marcus Aurelius · Loffe · dacke · Clarkkent · fr.oskar h · Figaro · Fj5glqs3br · Stefan · Jern&betong · Gunnar l · · Ejron · Åke · Pontus å · Jan Georgsson · Grettir · Bo Johannes · Taxiåkaren · Erik Bergstr · Håkan · Tomas Omaely · Vikingen · Slasher · Magnus · jakob d · Tyr · Jörgen · Gåva · Curator · Ensamstående · Fingal O · NudasVerit · HonestJohn · sexleksaker · Nisse12 · Ålkraft · FredrikR · Suverän! · Broozooz · Nils A · Jan Lillie · Mats Bern · Bo Str. · Hemförsäkring · Bob · loqu · S.Lind · BLE · Joel · Pettson · Tjalle · Thord B · Robban · Erik Andersson · Mrmadmax · Rutger · Patrik b · Peterb dk · Witold · Casper · Näcken · Oxy · Surfa Anonymt · goderian2 · Sätermannen · Christian · Kalle · Markus · karan49 · teura.org · Julia Caesar · Nicke
Skriv till oss

redaktion@friatider.se

Vi besvarar alla brev inom några timmar
Annonsera

Företagsannonsering
Du kan köpa per CPM, fast pris, per plats etc i alla format som syns på sajten.

Vi säljer även vanliga länkar.
Prenumerera

Du som vill prenumerera på Fria Tider kan använda två tekniker::

RSS-flöde
Twitter-flöde
Läs i mobilen

Vår vanliga webbplats fungerar i moderna mobiler såsom iphone.

En speciell sajt finns också för mobiler och mobilt bredband.

mobil.friatider.se
Stöd oss

Fria Tider får inga skattemedel. Vi är därför helt beroende av frivilliga som bidrar med pengar och arbete.

Läs mer om hur du kan bidra med en donation eller med din tid till oss!
Ansvarig utgivare: Widar Nord •

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: