tisdag 7 februari 2012

Granskningsnämnden fäller Morgonpasset « Avpixlat

Granskningsnämnden fäller Morgonpasset « Avpixlat: Granskningsnämnden fäller Morgonpasset

DDR-FASONER Granskningsnämnden, som vanligtvis verkar ha gjort avskrivandet av ärenden till en livsstil, fällde idag Morgonpasset i P3 för att ha uppmanat lyssnarna att inte rösta på Sverigedemokraterna.

Den 25 juli 2011, tre dagar efter massmordet på Utøya, uppmanade Morgonpassets programledare lyssnarna att inte rösta på Sverigedemokraterna. Granskningsnämnden menar att uttalandet strider mot kravet på opartiskhet, men uttrycker samtidigt “förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen”.

DN
Beslutet (pdf)
Print Friendly
Share
2012-02-06, 17:10 (uppdaterat 2012-02-06, 18:11) | Kategori(er): Inrikes, Media, Politik

9
Disqus

Gilla
Dislike
and 26 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
107 kommentarer 1175 gillar received
Dela på
Visar 80 av 266 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


folket 1 timme sedan
Framkommer det nånstans vad denne "programledare Y" heter? Har en befordran skett efter detta som tack för att "han stod upp", eller nåt i den stilen?
1 person gillar det här.

nollttan 5 timmar sedan
Värt att notera är att Arash Mokhtari ingår i granskningsnämnden som ersättare.

Utdrag ur Quick Responses hemsida:



"Arash Mokhtari har sedan 2006 arbetat som projektledare på Quick Response. Han har bland annat arbetat på Sveriges Radios kultur- och samhällsredaktion och på Nerikes Allehanda. Arash Mokhtari är sedan 1 juli 2008 suppleant i Granskningsnämnden för radio och tv".

"Quick Response startades på initiativ av Nationella samordningskommittén för Europaåret mot rasism (1997-1998). Mellan åren 1998-2008 tillhörde Quick Response Röda Korsets Ungdomsförbund. Därefter agerade Röda Korset huvudman fram till slutet av 2009."

Trots att Arash Mokhtari endast anges som "ersättare" i Granskningsnämnden så vågar jag mig nog på en gissning att han har ett stort inflytande där. Quick Response är ju en maktfaktor som sannolikt svenska journalister har i bakhuvudet då de skriver någon invandrarrelaterad artikel.

Samarbetet mellan Röda Korset och Quick Response innebar ju även kontakter med Bengt Westerberg, så man kan nog utan att ta i för mycket misstänka att han är med i bakgrunden och kommer med diverse goda råd. Att han nu har fått uppdrag av Erik Ullenhag att "Utreda främlingsfientlighet och rasism" förminskar ju inte detta antagande. Han leder även utredningar inom SCB:s ram och detta bådar ju inte gott då det gäller t.ex hur statistik från BRÅ kommer att presenteras.

Jag tror definitivt inte att Granskningsnämnden är så opartisk att man kan lita på att besluten sker enligt förutsättningslösa bedömningar. Sannolikt finns "otillbörlig påverkan" av diverse godhetsapostlar som arbetar i skumrasket bakom kulisserna.
7 people gillar det här.

folkkultur 6 timmar sedan
"Fantastiskt"... De fäller programmet, men kastar in en brasklapp, som heter duga. De har förståelse för situationen!

Undrar helt stilla, tycker de att den norska domstol som skall döma ABB, också skall formulera sig så? De dömer honom, men har förståelse för att situationen i landet är som den är?
10 people gillar det här.

ExilSvenskAustralien 6 timmar sedan
"Kravet pa opartiskhet" Finns det NAGONTING som sags i den (S)tatliga televisionen eller Radion som inte ar- och alltid har varit ren propaganda?
9 people gillar det här.

Gabbepabbe 2 timmar sedan som svar till ExilSvenskAustralien
Jag håller med! Varför protesterar vi inte högt! Sverige börjar verkligen bli en diktatur.
3 people gillar det här.

Tomas O'Maely 9 timmar sedan
Granskningsnämnden har vänt på varenda sten för att hitta en anledning att avskriva även det här ärendet. Vilket den långa granskningstiden visar.

Och det trots att uppmaningen bryter mot grundlagen.
7 people gillar det här.

dartanjang 11 timmar sedan
Detta har jag missat men jag är inte ett dugg förvånad att detta hänt !!
SR opartiskt my ass !
10 people gillar det här.

MetalHeadViking 12 timmar sedan
Det här har jag missat! Vart kan man höra detta?!
1 person gillar det här.

Louise Abrahams 12 timmar sedan
Förtryck mot ett minoritetsparti och synnerligen odemokratiskt!!!!!
12 people gillar det här.

Sverigevännen Svensson 12 timmar sedan
Givetvis går det inte att kommentera denna artikel på DN! Tänk om då hade säkert DN fått se kritiska kommentarer på DN om morgonpasset P3.
4 people gillar det här.

Sverigevännen Svensson 12 timmar sedan
Den enda SR-kanalen jag lyssnar på numera är P1. Ring P1 är faktiskt ett bra program.
Bra för övrigt att nu SR blir fälld. Hoppas många fler börjar förstå att SR inte är helt neutrala.
9 people gillar det här.

Carter_Burke 13 timmar sedan
SR - Socialdemokratisk Radio
3 people gillar det här.

kjellan11 13 timmar sedan som svar till Carter_Burke
Ja eller sjuklöverns radio, det blir ju SR det med
3 people gillar det här.

Sitojaure 13 timmar sedan
Det är underbart längesedan jag slutade lyssna på P3 <3
8 people gillar det här.

Stroppen 13 timmar sedan
Granskningsnämnden kunde inte låta bli att kommentera sitt eget beslut trots att anmärkningen mot programledaren var mycket allvarlig med ord som "förståelse" för att en programledares värderande uttalande innebar ett ställningstagande som inte är förenligt med rollen som företrädare för Sveriges Radio. Genom att man gjorde denna kommentar visar man tydligt sin inställning till SD.

Kommentaren säger faktiskt en hel del om vad Granskningsnämnden står i frågan om opartiskhet. Man avslöjar sig själv helt enkelt.

Beslutets innehåll är alltså en skandal även om det var rätt att att man kom fram till att programledaren och inslaget fälldes. Hade man inte gjort det kunde man lagt ner hela nämnden.

Man får väl förmoda att programledaren har fått ett annat mer för honom lämpligt arbete som innebär att han inte har möjlighet att delge lyssnarna sina egna politiska ställningstaganden.
14 people gillar det här.

mkultra 13 timmar sedan
Tycker Granskningsnämnden ska anmälas för att de uttrycker "förståelse"! Granskningsnämnden måste ju ändå vara 100% opartiska och borde inte öht få uttrycka sig som att SD har något med ABB att göra!
15 people gillar det här.

deleted 13 timmar sedan
Vem anmäler man granskningsnämnden till?
14 people gillar det här.

matte_1978 13 timmar sedan som svar till deleted
DO :P


Det närmaste är nog i så fall kulturdepartementet ;)
2 people gillar det här.

tobleronemona 13 timmar sedan
“Förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen” jomenvisst. Där försade sig granskningsnämnden. Hade det varit en muslim som utfört dåden och någon i radio hade sagt "rösta inte på partier med islamistiska medlemmar, såsom moderaternas Waberi" så hade de garanterat _inte_ uttryckt någon “förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen.”
14 people gillar det här.

kjellan11 13 timmar sedan
Nu är det läge att köpa svart färg o måla ett stort kors i taket
3 people gillar det här.

Bogus 14 timmar sedan
Vad fan har det ena med det andra att göra?
2 people gillar det här.

Erik 14 timmar sedan
Det mest allvarliga är att det strider mot demokratin.
8 people gillar det här.

kjellan11 13 timmar sedan som svar till Erik
Nej Erik inte då det gäller sverige demokraterna då gäller inte demokratin längre har du inte märkt det
3 people gillar det här.

Grisselman 14 timmar sedan
SR oberoende press my ass
9 people gillar det här.

san_ell 14 timmar sedan
Kan säga att inget PK rövhål kommer någonsin att få mig på andra tankar beträffande SD. De har helt enkelt inga sakliga argument att komma med. Dessa PK idioter är så urbota korkade att de skulle belagts med munkavel och de kämpar inbördes för att vara så goda som möjligt utan minsta tanke på vad som är bäst för vårt land. Hur svenska medborgare kan bortse från Sveriges uppenbara förfall och undergång är för mig en gåta och det finns bara ett parti som kan och vill ändra kursen. Så länge SD politikerna fortsätter att göra ett bra arbete i riksdagen så är de det självklara valet för mig.
14 people gillar det här.

Västanfläkt 14 timmar sedan som svar till san_ell
Svårt att matcha den kommentaren :) I rest my case. Semper fi!

Dodge_challenger 14 timmar sedan
Vad har SD med massmorden med Utøya att göra?
21 people gillar det här.

kjellan11 14 timmar sedan som svar till Dodge_challenger
Lika mkt som vår tjäre Fredrik har med det som händer i syrien att göra
7 people gillar det här.

viivilla 15 timmar sedan
Relaterat: vid 5-tiden idag var det ett inslag i P1 om att irakier erbjöds bidrag (från Irak) om de flyttade tillbaka - det gällde då akademiker.

Inslaget innehöll ett långt snyftreportage om ett par som kommit hit för 10 år sedan och som bägge var utbildade i bioteknik. Gubben hade jobbat här i Sverige, men inte inom sitt område. Tanten hade aldrig fått något jobb utan varit arbetslös hela tiden.

Tanten pratade knappt någon svenska alls - hon hade glömt bort den, eftersom hon var så deprimerad av att inte få jobb. Gubben pratade hygglig svenska - helt ok för många jobb, rimligen, men kanske inte riktigt tillräcklig för akademikerjobb.

Det var OTROLIGT synd om dem och de var bägge mycket besvikna på Sverige.

På frågan om de skulle nappa på erbjudandet och flytta tillbaka, blev svaret nej, de var för gamla för det. Dessutom hade problemen att få tillräckligt fint jobb gjort att gubbens hemska minnen "kommit ikapp" honom, så han mådde inte bra, fick vi veta.

Billigt och en riktigt bra investering säger jag, som är med och betalar och ser fram emot att fortsätta betala till de dör!
16 people gillar det här.

Hans Högbom 15 timmar sedan
Äntligen... mer av detta tack
7 people gillar det här.

stefan101 15 timmar sedan
SR;s patetiska försök till försvar säger allt om hur "miljön" är på detta ställe, för dessa var det en självklarhet att koppla samman SD med massmördaren trots att SD inte har ett enda dugg med den figuren att göra...skämmes tamefn...(och det gäller även SVT)......
17 people gillar det här.

jonason 15 timmar sedan
Förståelse vilket dravel den/dom som uttalade det i passet borde avskedas på stört
17 people gillar det här.

friskus73 15 timmar sedan som svar till jonason
minst!!
5 people gillar det här.

londo 15 timmar sedan
Det är ju givetvis en helt lysande idé att förtrycka folkets åsikt för folkets bästa. Helt i linje med den Nordkoreanska modellen för demokratur, vilket Sverige så uppenbarligen vurmar för.
11 people gillar det här.

Maria Lindström 15 timmar sedan
Det är här det fantastiska uttrycket kommer till rätta: "URSÄKTA MIG???!!"

"Rösta inte på SD men om du gör det så förstår vi för ett kort ögonblick pga av denna hemska människa?" är det så de menar då?


Det är ju den här saken som faktiskt får SD att skjuta i höjden... Alla SDare tar avstånd får denna dåre och resten av den svenska politiska arenan gör sitt bästa att nyttja den för att få folk att ta avstånd från SD.... vilket har visat i många undersökningar nu - har totalt motsatt verkan...


5 people gillar det här.

fdSJ_77 15 timmar sedan
Skönt att de bli fällda. Då är det bara att kräva pengarna tillbaka för radio och TV-licensen när SR inte kan leverera den tjänst de försöker sälja.
11 people gillar det här.

Totex 15 timmar sedan
Förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen...
Objektivt? Nej här sköter granskningsnämnden ämbetet med känslor.
Helt uppåt väggarna.
5 people gillar det här.

Fredrikkkk 16 timmar sedan
Kors, förlåt, halvmåne i taket. Det finns kanske ändå spår av hopp i den politiskt korrekta dimman.
4 people gillar det här.

jonason 15 timmar sedan som svar till Fredrikkkk
Var nog än omvändelse under galgen inget att ropa hej för
3 people gillar det här.

gubbenogumman 15 timmar sedan som svar till Fredrikkkk
Ja det är många i Sverige som trott det i snart 40 år
2 people gillar det här.

Slasher2 16 timmar sedan
"kravet på opartiskhet" är något som ser bra ut när de ska driva in mer pengar från svenskarna men som inte gäller särskilt långt i praktiken. Att lägga till kommentaren "förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen" är bara ett bevis på att det är täta band mellan folket på Granskningsnämnden och SR. Som att sätta bocken till trädgårdsmästare kan man säga.
10 people gillar det här.

swebyggare 16 timmar sedan
DDR och dess kommunistpropaganda är i Sverige vardagen 20 år efter Östblockets förfall. Granskningsnämnden är ett arv från DDR.
15 people gillar det här.

Emil Johansson 16 timmar sedan
Det var på tiden ska jag säga.. !
1 person gillar det här.

ddayperspective 16 timmar sedan
Granska MORGONPASSETS REDAKTION - http://sverigesradio.se/sida/g...

Känns både pga utseende och programval genomgående som ytterst obehagliga vänstertyper!
12 people gillar det här.

Viksjo 15 timmar sedan som svar till ddayperspective
Observera att man kan skriva meddelande till redaktionen längst ner till höger på morgonpassets startsida.

(Notera även att Mattias Gardell var där och pratade islamofobi för ett par dagar sedan.........)
3 people gillar det här.

ddayperspective 16 timmar sedan
Man kan och SKALL kräva mer av Granskningsnämnden än att skriva "“förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen”!
13 people gillar det här.

MICKEYM0USE 16 timmar sedan
Granskningnämdens ledamöter borde granskas.
Av en psykiatiker.

Ordvändningen “förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen” innebär att de implicit kopplar Brevik ihop med SD, men att det olyckligtvis inte går att göra uttalanden a la Morgonpasset enligt lagen. Säger en del om hur objektiv deras sk passiva imbecilla granskning är.
31 people gillar det här.

Snille 16 timmar sedan som svar till MICKEYM0USE
"Granskningnämdens ledamöter borde granskas.
Av en psykiatiker."

Mitt i Prick!!! Haha
12 people gillar det här.

Borgaren 16 timmar sedan
Kanske jämförelsen ä inte giltig. men jag gör ju exakt det samma. Jag uppmanar folk och kämpar hårt för att få folk att INTE rösta på såcialdemokraterna. Fast det är klart, P3 är ju en licensfinancierad radiostation, och jag är en enskild medelklassperson. Men så är det inte min roll att agera som ett opartiskt nyhetsorgan. Jag är i allra högsta grad “partisk”, och har aldrig försökt dölja det.
1 person gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 16 timmar sedan
Vem fäller granskningsnämnden?
8 people gillar det här.

Viksjo 16 timmar sedan
Hörrni, här på Morgonpassets hemsida kan ni lämna meddelande till redaktionen. Se längst ner till höger på sidan.

http://sverigesradio.se/sida/d...
3 people gillar det här.

Biggles 16 timmar sedan
“förståelse för den ovanliga och påfrestande situationen”. Vad skall man kalla ett sådant
uttalande från Granskningsnämden? Opartisk? Knappast! Hyckeri? Ja! Här tar man udden av sin egen kritik mot programmet och ger programledaren sitt stöd.

"Hyckleri: En man som dödar sina föräldrar men ber om ett milt straff eftersom han är föräldralös"
Abraham Lincoln 1809 - 1865 - USA:s president, nummer 16
20 people gillar det här.

Viksjo 16 timmar sedan
Hörrni, här på Morgonpassets hemsida kan ni lämna meddelande till redaktionen. Se längst ner till höger på sidan.

http://sverigesradio.se/sida/d...

För övrigt ser jag ingenting om fällningen på deras sida. Är de inte skyldiga att offentliggöra fällningen själva?
2 people gillar det här.

katarina broman 17 timmar sedan
Jag undrar vad slags program SVT kommer att producera i framtiden eftersom så få numer väljer att inte betala licensen och så många överväger att sluta att göra det!!

Men förallandel lägg en snigel på ögat på dom så kanske dom inte ser vad ni håller på med på SVT!!!
9 people gillar det här.

katarina broman 17 timmar sedan
En självklarhet att Morgonpasset skall ha en reprimand! De flummiga -68 hippies wannabees skulle uppfostras med gammaldags metoder och få hämta sitt eget ris samt visa upp sina bara rumpor i offentlighetens skarpa ljus! Androm till varnagel. Än så länge råder demokrati i Sverige, om än bara på papperet!
8 people gillar det här.

gubbenogumman 17 timmar sedan som svar till katarina broman
Det papperet brinner snabbt söderifrån
5 people gillar det här.

katarina broman 16 timmar sedan som svar till gubbenogumman
Det ser så ut!
2 people gillar det här.

Arge Algot 17 timmar sedan
Hur det är ställt med gammelmedias opartisk vet vi alla här ute i verkligheten allt för väl. Tack och lov minskar deras betydelse för opinionsbildande i samma takt som allt fler inser att de ljuger. Jag uppmanar folk i min bekantskapskrets att skaffa information på ställen som t.ex. avpixlat i stället för att läsa det lögnarna skriver.
6 people gillar det här.

Ronny Esbjörnsson 17 timmar sedan
Avpixlat på plats 55 hurra
31 people gillar det här.

gubbenogumman 17 timmar sedan som svar till Ronny Esbjörnsson
That is whats count in real life muhahaaaa Fredrik
8 people gillar det här.

Charmtrollet 16 timmar sedan som svar till gubbenogumman
Går det att få en översättning av den urusla engelskan?
2 people gillar det här.

Vargagrin 14 timmar sedan som svar till Charmtrollet
Visst kan du få det, men det blir lite självmotsägande. För att du skall veta att det är dålig engelska måste du förstå det.

Och då måste du vara lite "bakom" för att behöva få den översatt.

Men jag vill inte neka någon en översättning om det behövs här på Avpixlat.

"Plats 55 på Alexa, det är vad som räknas, inte vad som publiceras av hundar i ledband."

Det är inte en exakt översättning utan en översättning där det även klargörs för betydelsen i djupare sammanhang så du slipper fråga sen vad det skulle betyda. Snällt av mig, eller hur?
2 people gillar det här.

gubbenogumman 15 timmar sedan som svar till Charmtrollet
Är det Fredrik du tänker på ?
1 person gillar det här.

Bengtomoderat 16 timmar sedan som svar till Charmtrollet
Du kanske är duktig på engelska och andra duktiga på annat. Har du inget annat att bidra med så kan du behålla dina kommentarer
3 people gillar det här.

Roland X 17 timmar sedan
Skickade ett email till Morgonpassets redaktion:

martina.thun@sverigesradio.se
kodjo.akolor@sverigesradio.se
hanna.hellquist@sverigesradio.se
caroline.pouron@sverigesradio.se
hanna.akesson@sverigesradio.se
jonas.ekblom@sverigesradio.se

Hej Morgonpasset

Läste på Avpixlat.info att ni på Morgonpasset fällts av Granskningsnämnden efter er uppmaning till radiolyssnarna att inte rösta på Sverigedemokraterna. Det beslutet är lätt att förstå eftersom Sveriges Radio skall vara ett politiskt neutralt Public Service-bolag, inte en Sovjetinspirerad propagandamegafon för Fredrik Reinfeldt och hans Sjuklöver. Visa nu att ni är vuxna människor och skicka en ärligt menad ursäkt till exempelvis Sverigedemokraternas presschef martin.kinnunen@sverigedemokraterna.se

Hälsningar Roland X
70 people gillar det här.

argdansk (Sven Olsen) Top 10 17 timmar sedan som svar till Roland X
Ja - gör de inte det, får vi väl anmäla dem för dét?

;o)
12 people gillar det här.

Snille 17 timmar sedan
Granskningsnämnden dom kortfattat "Vi måste tyvärr döma er mot vår egen vilja och ber jättemycket om ursäkt för detta kära PK-innerstadskollegor"
29 people gillar det här.

humanalltoohuman 17 timmar sedan
Granskningsnämndens djupa respekt och sympati för Morgonpassets uppmaning till medborgarna att inte rösta på SD visar hur oklanderligt "opartisk" Granskningsnämnden är.

Granskningsnämndens PK-brasklapp visar också att det endast är möjligt att få till stånd en fällning när det är fråga om riktigt groteska och flagranta överträdelser.

Lågfrekvent SD-hat i Public service tillåts eller uppmuntras dock av Granskningsnämnden, eftersom anmälningar mot dylika överträdelse aldrig föranleder någon åtgärd. Genom Granskningsnämndens "domskäl" vet vi nu varför.
17 people gillar det här.

repell 17 timmar sedan
Nu struntar jag i att betala TV licensen, jag har ingen lust att betala för idioter som slår mot SD!
46 people gillar det här.

Externos2 17 timmar sedan som svar till repell
Välkommen till klubben vi blir fler och fler.
22 people gillar det här.

Snille 17 timmar sedan som svar till repell
Det är bara att skriva till radiotjänst och avanmäla direkt på nätet.- Tar sekunder.
http://www.radiotjanst.se/sv/K...
18 people gillar det här.

CaptainAhab2010 17 timmar sedan som svar till repell
Då vill jag hälsa dig välkommen till klubben för de som av principiella skäl vägrar betala för propagandan.
29 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 16 timmar sedan som svar till CaptainAhab2010
De hårda killarna vägrar att titta på propagandan och slänger ut TVn
6 people gillar det här.

Guest 17 timmar sedan
Visst var det ett dumt uttalande, men ingen kan ju förneka att det var det mest sannolika, då över 90% av all dödlig terrorism i bara västvärlden, elfte september inte inräknat, har haft just islamistiska motiv, räknar man in afrika och asien så är siffran en bra bit högre. Man behöver inte vara "främlingsfientlig" för att förstå statistik.

Snabbt tog även diverse islamistiska grupperingar på sig ansvaret för attentatet, så det stred ju inte direkt med deras värdegrund.

Att det sedan visade sig vara en etnisk norrman, till medias stora förtjusning visar ju bara på det dumma i att uttala sig förhastat.
1 person gillar det här.

BitteJ 17 timmar sedan
kan man bli fälld för det? gäller alltså att lyssna noga för negativa uttalanden och påpekanden att SD skall ut ur riksdagen m.m kommer ju i nästan varje program i tv4 och svt.
1 person gillar det här.

Vikingen 17 timmar sedan som svar till BitteJ
Inte säker på att TV4 har samma krav på sig, även om de själva menar att de är neutrala. Det är lite som Expo, de påstår också att de är en icke-politisk organisation. Men säger någon det i SVT, då är det bara att anmäla. Vi har ju en prejudicerande dom nu.
3 people gillar det här.

mittmotto Top 10 17 timmar sedan
SR luktar illa med sina fördomar, Eller är det att SR låter illa?
5 people gillar det här.

Smixon 17 timmar sedan
Morgonpasset: Din radio- och tv-avgift at work
12 people gillar det här.

xbenedictx 17 timmar sedan som svar till Smixon
SVT och SR och UR tackar alla "hjältar" som betalar Eva Hamiltons (i lögnens och propagandans tjänst) lön på 190.000 kr/mån.
12 people gillar det här.

Externos2 17 timmar sedan
Står fast att attentatet är den Norska regeringens fel och Sveriges är inte långt ifrån. När man tystar en debatt och undergräver större delen av befolkningen föds extremister. Antagandet att dådet kom från islamistiska organisationer var befogat då dessa hotat Norsk regering samtidigt som siffrorna talar sitt tydliga språk. Medias respons på attentatet äcklad mig och jag kan garantera att om det vore en islamistisk organisation bakom dådet hade det aldrig blivit det "scoopet" som det blev. Ta bara bombdådet i Stockholm som exempel.

Jag är 100% på att liknande dåd kommer äga rum i framtiden då ni politiker vandrar en farlig väg. När jag skriver "liknande" menar jag inte höger eller vänster jag menar extremister i stort.

Men för att återgå till den ursprungliga artikeln är det rätt att fälla p3. Frågan är vad straffet blev? Men då det är en statlig radiostation så förvånar det mig starkt om det blev någon påföljd. Inte heller blir jag förvånad om personen som gjorde den avskyvärda kopplingen fortfarande sitter kvar på sin post och livnär sig på våra Svenska skattemedel. Sen är det beklagligt att granskningsnämnden försöker rättifärdiga yttrandet.
18 people gillar det här.



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: