torsdag 2 februari 2012

Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter « Avpixlat

Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter « Avpixlat: Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter

INSÄNDARE Låtsas inte vara förvånade över situationen i Malmö. Spela inte upprörda. Ni är många inom offentligheten som blundat för alltför mycket alltför länge. Detta är ju ert fel det som nu händer. Iilmar Reepalu som suttit som Malmös ”starke man” så länge nu, du är ju mest skyldig av alla, men du tycks inte ens fatta det, du tycka bara instinktivt känna att du måste skylla på andra nu i elfte timman.

Polis och politiker: varför har ni blundat för svartklubbarna på Norra Grängesbergsvägen, de så kallade ”etniska föreningarna” så länge? De har varit där i evigheter. Redan när staten utredde huruvida statliga casinon skulle få startas så konstaterade man att det illegala spelet omsatte 2 miljarder kronor årligen i Sverige på 75 identifierade svartklubbar – varav 50 fanns i Malmö. Detta har fortgått. Alla har vetat det. Ni har tittat bort. Ni vet var klubbarna är, ni vet det spelas där, ni vet de säljer smuggelsprit, alla vet ju om det, men ni har inte gjort något – inget alls på årtionden! Så kom inte och spela förvånade nu.

Bussarna från Polen som säljer smuggelgods på öppen gata på samma ställe, tidigare utanför Mobilia men numera just på Norra Grängesbergsgatan, samma tidpunkt och dagar, varje vecka – varför har ni blundat för det? Alla vet ju om det. Sydsvenskan gjorde ju reportage om detta för 20 år sedan och redan då var det en välkänd verksamhet. Var tror ni svartklubbarna köper sin öl och sprit, på Systembolaget?

Källarbutiken på Smedjegatan som är stor som ett varuhus där det sålts stöldgods i decennier, varför har ni inte stängt den? I samma byggnad som ICA kan man gå och handla insmugglade varor eller stöldgods från lastkajer och butikshyllor runtom i Malmö för halva priset. Vidal Sassoon schampo: 29:90 på ICA eller ”10 spänn kompis” i källaren. Alla har ju vetat om det. Min farmor vet om det. Hon handlar hudkräm där för den är ju så dyr annars tycker hon. Ni vet om det – ni har gjort precis noll och ingenting!

Skattemyndigheten, varför vågar ni bara agera i halva stan? Alla vet att du aldrig får kvitto i vissa butiker. Köp telefonkort i butikerna längs Bergsgatan och de lägger pengarna i en plastlåda. Ibland finns det inte ens en kassaapparat men om den finns så är den enbart en prydnad eller för att lägga grejer på. Ni är väldigt duktiga på att smyga omkring på fik och caféer runt om i centrum och sätta dit de som försöker sköta sig för att de någon gång ibland kanske glömmer vråla efter en ivägskyndande kund ”vill du ha ditt kvittoooo!?” Medan vi alla vet i vilka butiker svensk skattelagstiftning de facto inte gäller – för ni vill, får eller vågar inte gå dit.

Sluta låtsas ni politiker, polischefer och myndighets-ansvariga. NI har tillåtit att den organiserade brottsligheten i Malmö fått byggas upp helt i lugn och ro. Ni har vetat om svartklubbar, hälericentraler, svartaxi-stopp, smuggel-marknader och allsköns organiserad brottslighet i årtionden, och ni har bara blundat. Den svarta ekonomin i Malmö är enorm – miljarder – och alla vet ganska väl var den håller hus, men ingen gör ett enda dugg. Steget över till cigaretter, prostitution, narkotika och vapen har dessa grupperingar tagit sedan länge.

Är ni förvånade nu över att Malmö exploderar i kriminalitet och våld? Jag tycker detta är en helt naturlig utveckling och en fullständigt självklar konsekvens av ett samhälle som kapitulerat upprätthållandet av lag och ordning. Ett samhälle som gett delar av staden, utvalda delar, immunitet mot lag och ordning. Att ni sedan gjort det på grund av en ovilja att erkänna att dessa problem till minst 90% är relaterade till den extrema invandringen till Malmö, det gör er inte mindre skyldiga. Ni har förstört vår stad, just precis ni som nu står i TV och låtsas förvånade och upprörda.

Förbannad Malmöbo
Print Friendly
Share
2012-02-01, 20:50 (uppdaterat 2012-02-01, 23:05) | Kategori(er): Brott, Insändare, Invandring/mångkultur

6
Disqus

Gilla
Dislike
and 216 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
103 kommentarer 1141 gillar received
Dela på
Visar 80 av 360 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Mattias Stanton 16 timmar sedan
Skrämmande. Kunde varit jag som skrivit det. Ännnu en som kan sitt Malmö.

Han missade Prylmarknaden vid Västra Hindbyvägen, Loppisen på Fiskehamnsgatan.

Spelhålorna på Skolgatan och Kristianstadsgatan. Där det spelas med mobiltelefoner och inga pengar på bordet. (De skicka insatsen som SMS och gör upp sen).

Alkohol kan du levererat var som helst och när som helst oavsett ålder.

Öppen droghandel i "Bajsrondellen". Dealers står ute hela natten där kommunen snällt nog försett dem med eldstäder mitt i rondellen som de kan värma sig på. Du beställer och hämtar drogerna i en trappa i närheten eller i en av lägenheterna i omnejd.

Mobiltelefonbutikerna runt Möllan som köper stulna telefoner låser upp dem säljer dem vidare.(Enda risk åka dit om man lämnar in den på service på en riktig serviceverkstad där de kollar IMEI numret). Vi pratar mängder av telefoner varje dag. Smågrabbar springer in och får några hundringar sen ute och fixa nya.

Många butiker runt Möllan har flera av de drygt 2000 asylsökande som inte får jobba men som jobbar svart för några tior i timmen. Modern slavhandel.

Utöver Norra Grängesbergsgatan som är momsfri zon allt från däckservice till mat, finns även hela Emilstorps industriområde som är ytterligare en momsfri zon. För övrigt på den ardressen man hittade BMW:n som försökte köra över en Polis.

Och dessa momsfria zoner breder ut sig i Malmö och omsätter närmare 6 miljarder årligen.

Så Ilmar, varför vet vi men inte du hur Malmö fungerar? Det är ju ändå du som styr Malmö.
209 people gillar det här.

codatronca 16 timmar sedan som svar till Mattias Stanton
Med andra ord man har tappat kontrollen fullständigt !!!
94 people gillar det här.

Peter Nilsson 16 timmar sedan som svar till Mattias Stanton
Likartad situation finns i Göteborg. Alla vet var man köper, sprit, kläder, knark, vapen, droger osv. Till och med polisen, men man gör inget för att man är rädd för att bli kallad rasist......
78 people gillar det här.

Cavatus 14 timmar sedan som svar till Mattias Stanton
Jaha, då förstår jag varför regeringen vill införa skattefria zoner i dessa områden, för att skyla över att de redan är det, för att legalisera det som redan pågår, för att de inte förmår att få kontroll över laglösheten igen. De kapitulerar. Men svensken ska snällt betala annars kommer länsman. Betala för hela detta urartade kalas och ve den som törs yppa sanningens ord om detta. Den är förstås rasist.
29 people gillar det här.

micklaren 14 timmar sedan som svar till Mattias Stanton
Loppiset på Fricksgatan en tvärgata till Claesgatan vid Möllan skall inte glömmas bort.
Ett ställe garanterat fullt med billiga varor av alla de slag, ett tjuvarnas marknad sen många år tillbaka..
Loppiset på Smedjegatan är numer flyttat till Özens gamla lokaler i Pripps nedlagda bryggeri. Özen övertog Favörs lokaler och veksamhet i samma område.

Det finns snart ingen ärligt redovisande handelsman som mäktar konkurrensen från invandrarföretagarna vars verksamheter bara blir större och större (Özen, Abdos).
Med denna utveckling så dröjer det inte många år innan lönsamheten slås ut hos företag som COOP och MAXI.
25 people gillar det här.

TackForDetMona 13 timmar sedan som svar till Mattias Stanton
Sorry, polisen har nyligen tydligt gått ut och deklarerat officiellt att man inte är intresserad av några slags tips angående brottstyper där invandrare är överrepresenterade (d.v.s. några alls, utom skattebrott):

http://avpixlat.info/2012/01/2...

http://avpixlat.info/2012/01/2...

Så behåll vänligen dessa klockrena tips för er själva, innan ni blir brända på PK-bål. Hur ska politikerna annars kunna skylla ifrån sig om ni fortsätter så här?


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: