fredag 24 februari 2012

Vägrade möta lag med judisk tränare « Avpixlat

Vägrade möta lag med judisk tränare « Avpixlat: Vägrade möta lag med judisk tränare

TOLERANSEN OCH FREDENS "RELIGION" HAR ÄN EN GÅNG PÅVISAT SIN FALSKA AGENDA

RASISTISKA MUSLIMER Imorgon var det meningen att serbiska Partisan Belgrad skulle möta iranska Sepahan Isfahan i en träningsmatch i Turkiet. Men då de sistnämnda fick reda på att det serbiska laget tränas av en jude ställde de in matchen.

Partisan Belgrads tränare, Avram Grant, har ett förflutet som tränare för Chelsea och stora framgångar i hemlandet. Sedan januari tränar han det serbiska laget. I måndags meddelade det iranska laget att matchen är inställd.

– Jag är besviken över att matchen blev inställd. De informerade samtidigt om att den stoppades för att jag är israelisk, säger Avram Grant till Reuters.

Vidare säger Grant att han aldrig blandat politik och sport, och att han inte tänkt börja nu.

Nyligen tvingades Partisan Belgrad ställa in sitt träningsläger i Dubai då Förenade Arabemiraten inte delar ut visum till israeler. Man fick då istället förlägga lägret till Israel.

Världen idag
Print Friendly
Share
2012-02-23, 18:36 (uppdaterat 2012-02-23, 18:52) | Kategori(er): Islam/religion, Utrikes

14
Disqus

Gilla
Ogilla
och 7 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
119 kommentarer 1350 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 190 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


David 23 minut sedan
Ja dessa muslimer är ju så toleranta...
1 person gillade det här.

Jax86 59 minut sedan
Har någon av er någonsin hört någon PK ge svar på det faktum att islam har samma värdegrund som nazismen samt att muslimerna samarbetade med nazisterna under andra världskriget? De som jag har hört svara på den frågan kör något i stil med "-Jamen det där stämmer inte, så var det inte.." eller, -"Ja men man kan inte döma alla utifrån vad en gör" (Vilket PK gör med oss Sverigedemokrater eller för den delen, alla som inte håller med till punkt o pricka). Männsikor i Sverige som dock fortfarande har kvar förmågan att tänka och har lite historiska kunskaper bortsett från dom man lär sig i skolan (ty där får man inte lära eller höra någonstans att muslimer på något sätt var inblandande i andra världskriget annat än som dom alltid framställs, som offer) vet de facto att muslimer samarbetade med nazisterna och att islams inställning till judar är snarlik nazismens.
Men jag har fortfarande inte fått svar av någon om detta mer än bortförklaringar och det vanliga, att man smyger från ämnet för att göra något personligt angrepp istället i sann PK manér o försöka dribbla bort sin meningsmotståndare med diverse floskler.

Summan av det hela får man väl säga är som det alltid är i PK Sverige; Bemöt sakliga argument med personliga påhopp, smit från ämnet och om nöädvändigt, ljug så mycket du kan för att upprätthålla den falska bilden.

Sverige i ett nötskal.
2 personer gillade det här.

konstaninswe 1 timme sedan
Snart får han inte visum till Sverige heller.
2 personer gillade det här.

eurozone 1 timme sedan
Det tycks mer och mer tydligt framkomma att Multikultur kan likställas med endast Islam.

På samma sätt som de blasfemilagar som man propsar på för att göra det olagligt att tala illa om en religion, så är det ju bara en religion(Ideologi) man talar om= Islam.

Jag såg igår det inslag Ni visade från BBC om demonstrationen av muslimer mot att polisen tagit självmordsbombaren Taimours änka till förhör då hon var skäligen misstänkt av att vara inblandad i dådet den 11 Dec 2010 i Stockholm, man demonstrerade av den anledningen att hon var muslim och skrek ut sitt hat mot polisen bla.

Samma sak skedde i Sverige efter att de tre terrormisstänkta muslimerna i Göteborg blivit frisläppta. Då Sveriges unga muslimer demonstrerade i Stockholm.

Vad är det med dessa människor? Menar man verkligen att man inte kan vara terrormisstänkt bara för att man är muslim? att man står över lagen!

Tydligt är att dessa människor inte kan hantera en modern demokrati och rättsväsen som kräver att terrorister skall ställas inför rätta.
Det är egentligen dessa personer som likställer begreppet muslim=terrorist, då de agerar på detta vis.

(Redigerad av kommentatorn 55 minut sedan)

Jax86 47 minut sedan som svar till eurozone
Precis som du säger, muslimer tror att dom står över lagen.
Eller rättare sagt, dom gör ju det, i.o.m. att dom helt enkelt skiter i Svensk lag och ingen gör något åt det utan dom snarare uppmuntras på alla instanser att bryta mot lagen på alla möjliga sätt.
Endast Sharia gäller för dom (jag säger dom men jag menar att det är rätt självfallet att det finns undantag även här).
För friska, vanliga människor finns det spärrar skapade av etik och moral som säger vad som är rätt och fel. Dessa spärrar får man inte om man föds med att det enda som ska styra ens handlande och lära vad som är rätt är en 1500 år gammal sagobok. Det gör att vi mördar eller våldtar inte om vi är friska i huvudet, vi vet att det är fel, om det ändå är någon som gör det så hamnar man i fängelse (förhoppningsvis).
När man plockar in hundratusentals männsikor i landet som inte delar dessa värderingar och inte kan respekterar vad som för oss är rätt och fel så är det enda som står mellan att mörda/våldta eller inte, lagen. Om man sedan inte ens bryr sig om lagen, då finns det inget som hindrar en från att begå brottet.. Man har inga moraliska och etiska spärrar som säger att detta är fel, och man heller inte bryr sig om Svensk lagstiftning, ja då kan man ju räkna ut själv vad utgången blir....

eurozone 37 minut sedan som svar till Jax86
Du har helt rätt!

Jag läste en enkel men genial kommentar här en gång!

-Om man har dörrarna på vid gavel för tredje världen, ja då får man tredje världen!

Så enkelt, och korrekt!

Jag har själv nyttjat den kommentaren på SVD i en debatt en gång och den fick vara kvar ca 3 millisekunder, endast rätt åsikter släpps fram.
1 person gillade det här.

nilsanders 1 timme sedan
fredens och kärlekens religion visar sitt rätta jag....endast PK Svenskar vägrar fatta vad som är under uppsegling
3 personer gillade det här.

hyfs 4 timme sedan
För alla oss som bor i de muslimska stadsdelarna Malmö, är detta bra att veta - att judar inte får finnas. - Sen har man även börjat bränna kristna hem och rasera kyrkor i Irak. Och avrätta kristna pastorer i Iran. Fredens ideologi är oöverträffad. (Är den diskriminerande? Eller bör vi tacka för att nån håller ordning i leden?)
5 personer gillade det här.

Stefan Ekström 7 timme sedan
Och som vanligt så accepteras denna muslimska rasism.

Men när svenska fotbollsfans kastar in bananer på plan där det råkar finnas en svart spelare blir det skandalrubriker, helt utan att nämna att det är en traditon det där med bananerna som inte har nåt med spelares eventuella hudfärg att göra.
15 personer gillade det här.

Kung_Ond 8 timme sedan
Det blir ett fint uppvaknande för vänsterfalangen, feministerna och PK-ligan, när dom inte längre kan blunda för att det är islam som är den värsta rasisterna och den värsta rasistideologin som någonsin funnits. Långt värre än nazismen, vill jag påstå, för Hitler hade inte ett skit med Mecca eller profeten att göra!
6 personer gillade det här.

EivindManchurian 2 timme sedan som svar till Kung_Ond
Fel!

http://princesspana.blogspot.c...
1 person gillade det här.

eurozone 42 minut sedan som svar till EivindManchurian
Utmärkt blogspot!

Det skulle vara en idé att skicka denna till EXPO, då den skulle ställa alla deras teorier på kant!

För de hatar Nazister(vilket är naturligt) men de verkar älska Islamister och har allsköns ursäkter att komma med å deras vägnar.
Men denna blogspot visar ju som vi alla misstänkt att Nazism kan likställas med Islamism.
Islamism har också det gemensamt med Kommunismen att det är ett kollektivt tänkande(kollektivism) som gäller. Därav bristen på idéer från den delen av världen, bara kontroll......

EivindManchurian 2 timme sedan som svar till EivindManchurian
http://www.youtube.com/watch?v...

Warge 9 timme sedan
Ok, det var inte i Sverige, men antisemitism är alltid illa, oavsett varifrån den kommer.

Iran och iranierna har inte gjort sig kända för att vara fredliga och toleranta tycvärr. De som väl var mest högfunktionella var de kristna, och de har sedan länge flytt landet.
2 personer gillade det här.

Mohammad Bacon 7 timme sedan som svar till Warge
Flytt? Säkert. Men en hel del funktionella har praktiskt nog råkar "försvinna" i deras perversa,ökända fängleser också..så som fredens kult föreskriver.
3 personer gillade det här.

milla69 9 timme sedan
Men jisses,,, finns det inga gränser för idioti överhuvudet taget??,, suck,,

Germanen 10 timme sedan
Ja, de tänker ju inte precis som nordmän varför de inte ska ha tillträde hit heller.

RedDevilsforlife 10 timme sedan
Avram Grant hade samma bekymmer som tränare för Chelsea då klubben förlagt försäsongen i Malaysia dit israeler inte är välkomna. Minns inte hur det löste sig den gången men jag tror Abramovich öppnade den stOOOra plånboken och så fick Grant dispens att resa in i landet. Chelsea spelade i vilket fall som helst i landet. Sen kan man ju tycka det var klantigt av Chelsea att förlägga försäsongen just i Malaysia då det ju är känt välden över att israeler inte är välkomna in i landet.
2 personer gillade det här.

Mohammad Bacon 7 timme sedan som svar till RedDevilsforlife
Ett tecken på hur naiva & verklighetsfrånvända etablissemanget verkligen är.

Du vet väl förstås om att ditt kära Man.U. haft "problem med sin logga i just Malaysia. Den lilla djävulen är inte populär hos imamerna i det hjärntvättade musselandet. Att just Malaysiska Air Asia är en stor sponsor av klubben & att man samarbetar ses inte med blida ögon av de extremistiska skäggtomtarna..
4 personer gillade det här.

Grem 10 timme sedan
Lars Ohly applåderar mellan fickrunkningarna! http://youtu.be/fG_0UiBdj6o

kellyfighter 10 timme sedan
sverige ska inte ta emot muslimer längre..
5 personer gillade det här.

Mohammad Bacon 7 timme sedan som svar till kellyfighter
Vilken vacker dröm. Dags att vakna nu.
4 personer gillade det här.

En Vän i Kampen 11 timme sedan
Härligt att de är så öppet rasistiska. Men jag förstår dem, de vet ju att de kommer att få spö.
2 personer gillade det här.

skoha 11 timme sedan
Partisan Belgrad har man ju hört talas om, men Sepåfan Isladan låter ju som ett korplag från Rosengård.
2 personer gillade det här.

Totex 11 timme sedan
Jude eller Sverigedemokrat, diskrimineringen och rasismen måste upphöra.
5 personer gillade det här.

Stig Nordlander 11 timme sedan
Här kan man tala om renodlad rasism, och påföljden borde bli att det iranska laget utestängs från allt tävlingsutbyte tills man gjort offentlig avbön.
10 personer gillade det här.

Loejtnant_B 11 timme sedan
Vänd upp och ned på klubbmärket, och du får djävulens nummer 666.
5 personer gillade det här.

Warge 9 timme sedan som svar till Loejtnant_B
Jag brukar inte kommentera sånt, men låt gå:

lol. Faktiskt.

nissenorton 11 timme sedan som svar till Loejtnant_B
Och?????

Leikin 11 timme sedan
Är det konstigt att lag från islamiska länder vägrar möta judar och israeler? Så länge de följer Koranen är de ju förpliktigade att betrakta judar som apor och grisar som skall dödas. Hatet mot judarna finns både i Malmö så väl som i Israels grannskap.

Simon 11 timme sedan
Vad det Turkiet (med Reinfeldt) som ville in i Europas varma gemenskap?

Boggerman 12 timme sedan
Jag fick just en bild i huvudet av att Israel och Iran skulle mötas i VM kval. Saudi skulle fungera lika bra.
3 personer gillade det här.

Antonescu 3 timme sedan som svar till Boggerman
Ej i VM kval. israel spelar kval i Europa. Just för att en kval-fotbollsmatch skulle antagligen leda till ett nukleert tredje världskrig...

Däremot kan det hända att man möts i själva VM...

goldameir 13 timme sedan
Vad händer när iran får atombomben färdig,jag tror inte ett ögonblic att dem tvekar använda bomben i första hand mor Israel och därmed är kärnvapenkriget i gång,troliga cenariot är att iran blir utraderat från värlskartan,snacka om harakiri.
17 personer gillade det här.

David Källman 13 timme sedan som svar till goldameir
Alla suveräna stater tvekar inför att använda atomvapen, för Irans del skulle det betyda fullständig självutplåning. Däremot tror jag nog grupper som Al-Qaida skulle kunna använda dem med rätt man vid rodret.. Nordkorea skulle väl kunna sälja någon av sina bomber till Iran, då kanske dom har råd att mätta sina svältande..:p
9 personer gillade det här.

Mufti 13 timme sedan
Världen krymper för judar. Det är synd och konstigt att detta Israelhat kommer så starkt från Iran och att det sprider sig till idrott. Jag tycker ganska bra om de många iranier jag träffat i Sverige. Stämningen därnere måtte vara helt annan. Undrar hur mullorna Iran agerar om de spelar kvartsfinal i VM och det finns en jude i motståndarlaget. Folket skulle bli arga på mullorna om Iran lämnar WO. Hoppas jag!

kjellan11 13 timme sedan
Muslimerna uppförsig som 7 klövern mot SD så detta borde allt mulla Fredrik gilla
22 personer gillade det här.

Lars-Ivar Carlsén 13 timme sedan
Spritt på facebook och twitter till bl a #p4kronoberg utav en anledning ;) om detta för nu måste antisemitismen upp på 32:ans bord i Malmö så han fattar att det kommer annars bli en balkanisering med klaner som slåss för sitt och inte bryr sig ett dugg om Sveriges framtid.
8 personer gillade det här.

supermariolink 13 timme sedan
Vilseledande rubrik. Nu ställdes ju matchen in p.g.a. tränaren är israel, inte därför att han är jude. Medborgarskap är alltså samma sak som etnisk tillhörighet? Med den här logiken är samtliga MENA-invandrare fullblodiga svenskar.

Skärpning
10 personer gillade det här.

vba 13 timme sedan
Har avram grant hamnat ända där nere, han som lyckades så bra med chelsea
1 person gillade det här.

Vansterwiki 13 timme sedan som svar till vba
Tror du Partisan Belgrad är ett farmarlag?
1 person gillade det här.

andrejdokic 11 timme sedan som svar till Vansterwiki
Snubben tror väl stensäket att Partisan Belgrade består av getvallare från Afghanistan.
:-()
1 person gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 13 timme sedan
Man brukar säga att idrotten förbrödrar. Det gäller inte islam!
10 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 13 timme sedan som svar till Svenskastavalla
nej, i islam förbinder kränktheten
4 personer gillade det här.

gealdrigupp 14 timme sedan
Inget märkvärdigt med det där!
SD blir utsatta för precis samma fientlighet och hat av sjuklövern...
11 personer gillade det här.

Kollen 13 timme sedan som svar till gealdrigupp
Och detta utan att vara judar!.
3 personer gillade det här.

Janneagain 13 timme sedan som svar till gealdrigupp
Jag kan hålla med dig om att SD blir inte rättvist behandlat. Tyvärr är det så att att om du visar sympatier för SD kan du råka illa ut. Det är tvärs emot grundlagarna att man ska ha rätt att ha viken åsikt som helst utan att det ska ge dig bekymmer. Störredelen av västvärlden har det inskrivet i sina grundlagar. Bevis framkommer hela tiden att Sverige inte följer det här. Hur ska vi kunna skapa opinion om man riskerar att straffas tvärs emot våra grundlagar. Nu röstar jag inte på SD men någon rim och reson borde det vara. I mina ögon mobbas alla som har sympatier för SD, Nu kom jag lite från ämnet men det stör mig att inte alla har lika rätt att framföra sina åsikter.Jag tycker att det är trist att religion ska få gå före förnuft. När jag bodde i södra Israel i många år hade vi utbyte mellan Israeler, Palestinier och araber och det gick jättbra. Idrotten brukar förbrödra så länge man inte blandar in religion.
2 personer gillade det här.

hassebj 14 timme sedan
Kanske Israel har tagit bort Irans hela kärnvapenprogram före London-OS?
Hope so!
7 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 14 timme sedan
Jaha - undrar hur det känns för det iranska laget att lämna walk-over? Att man förlorar för en stenåldersattityd till andra? Att man får acceptera att är man muslim då är man mindervärdig i ett modernt samhälle?

Synd om alla bra och trevliga iranier - rätt åt de islamstiska kräken!
13 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 13 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)
har du läst på Kopp-Verlag idag?

Sven Olsen - (argdansk) 13 timme sedan som svar till Anna Svensson
Jag såg det kommit från dem men har inte hunnit:

Fick biljetter i julklapp av min yngsta och hans sambo till ett stycke som heter "Nu är det klippt", så vi har varit och tittat ikväll....... på halva - sen fick det vara bra.

Jag rekommanderar på det varmaste alla som tycker om 100 år gamla vitser att titta i ca en halvtimme - sen tröttnar man - nån i raden bakom oss somnade.....

Skall läsa sen - skall bara ha ner blodtrycket över spilltiden först.
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 13 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)
lugna ner dig först, jag kan ju lägga ut länken, ifall någon annan är intresserad. vad var det för pjäs ni såg? ska man gå efter halva t iden är det ju inte mycket att lägga tid och pengar på. men det mesta som visas nu är undermålig, väl också ett led i gängse fördumningsprocess

http://info.kopp-verlag.de/hin...
2 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 13 timme sedan som svar till Anna Svensson
Nej jag tycker närmast det är lite synd om ungarna som ville glädja oss - så det är bara att se glad ut och säga att det var en bra kväll - vilket det är - bortsett från pjäsen

Den heter "Nu är det klippt" och handlingen är förlagt till en frisörsalong. Kanske något för fr. Ask?

Jag läste artikeln - den borde översättas och in på Avpixlat. Den ger en bra bild av hur andra länder har det med de politiskt korrekta idiotierna.

1 person gillade det här.

Anna Svensson Top 10 13 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)
då är det klippt för mig, skönt att man kan spara dessa pengar. men det är klart, blir man bjuden så är det bara att smila upp sig - det är ju tanken som räknas.

Artikeln kunde lika gärna gälla i Sverige, eller England, Kanada osv. jag har tidigare tipsat både PI och AP men det gör jag inte längre eftersom de aldrig har tagit med någonting. Men det kan ju hända att en och annan här, som kan läsa tyska, tar till sig denna artikel. I alla fall hoppas man det

Sven Olsen - (argdansk) 12 timme sedan som svar till Anna Svensson
Ja - det är bara att le och se glad ut - man vill ju inte såra ungarna!

Jag tänkte i o f s på om man skulle översätta artikeln och skicka den till Avpixlat - jag tycker den belyser problemen från en europeisk vinkel, som kan vara intressant.
2 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 12 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)
gör det, den borde läsas av många och boken likaså, men den har jag ju inte heller läst. Det blir som med Merit Wagers bok, en fråga om man orkar

Kollen 13 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)
Undrar om det är ett beslut taget i sann demokratisk anda,dvs att spelarna fått "rösta"? Jag tror.att de skiter i att tränaren är jude!. Han tränar ju ett annat lag för f-n!. De vill säkert gärna spela matchen!.
1 person gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 13 timme sedan som svar till Kollen
Det är det knappast - och det visar bara att man inte skall blanda in vare sig religion eller politik i sport - det är ju för hel, hades och liknande varma ställen en fritidssysselsättning!


slundberg10 13 timme sedan som svar till Kollen
Förmodligen,men inte PK i Iran !
1 person gillade det här.

Talibananas 14 timme sedan
Iranierna hade losat matchen, de drog sig ur för de ville inte ha däng av "judelaget". Synd, iranier som emigrerat brukar vara trevliga. Bilhandlaren Ahmadinejad, prästerskapet och en hoper allmänhet predikar dock hat. Antar att många av de som flytt landet hör till de bättre.
1 person gillade det här.

Peer Pedersen (Göing) 14 timme sedan
Stoppa Iran från OS, antisemiter hafver inget där att göra...
12 personer gillade det här.

JesperA86 14 timme sedan
Svenska PK kramarna nämner som vanligt inte detta.

PK konstant rasistanklagar SD och alla som inte ens sagt något i närheten av rasistiskt blir också attackerade....

Men när muslimer ÖPPET är rasistiska och NÄMNER sin rasistiska anledning så är det ingen ur PK som säger något.

Herregud, Svenskar är inte rasister, dom vi importerar från MENA däremot......
10 personer gillade det här.

Per Sverige 14 timme sedan som svar till JesperA86
Hrm... vill nog påstå att i den här tråden har jag läst en hel del kommentarer som jag anser är klart rasistiska. Inga konktreta synpunkter, bara massa ordbajs om hat.
Har absolut inget emot ironiska kommentarer och synpunkter om allt och alla... men som sagt, att bara hata? Och håller med dig... vi importerar en hel del rasister!
3 personer gillade det här.

Illwillfn 14 timme sedan
Undrar om det är ok att ett svenskt lag i Sverige vägrar spela mot Assyriska eller liknande lag? Här går det ju att skylla på säkerhetsskäl också.
3 personer gillade det här.

Buxen 14 timme sedan som svar till Illwillfn
Iden är inte dum! Tänk om alla lag i superettan skulle vägra att möta Assyriska! HaHaHa!
De går upp i Allsvenskan och får storstryk i alla matcher, man jublar! SVT är där och filmar med flera....Black Army är ju rena söndagsskolan!

Borgaren 14 timme sedan
Oh. Nu känner jag mig utpekad. Det är ju precis lika dant jag agerar mot såcialdemokrater!
1 person gillade det här.

PappaThomas 14 timme sedan
Återigen är det islam som spökar och ställer till med tråkigheter på fåniga grunder. Alla drabbas av deras sjuka idéer.
4 personer gillade det här.

Leikin 14 timme sedan
Skam över alla muslimer som hatar och diskriminerar judar. Inte konstigt i och för sig, när Koranen lär att judar är apor och grisar som skall dödas. Judarna är ett högtstående och civiliserat folk till skillnaden från muslimerna. Må vi alla stå upp för judarnas rätt att leva i frihet, både här i Sverige och i Israel!
9 personer gillade det här.

Nascor 14 timme sedan
AP verkar ha svårt att skilja på begreppen jude och Israel.
2 personer gillade det här.

kuffarmannen 14 timme sedan som svar till Nascor
Messersmith!
4 personer gillade det här.

Nascor 13 timme sedan som svar till kuffarmannen
Det är en jävla skillnad med tanke på vad som antyds i rubriken. En israel är inte nödvändigtvis en jude och en jude är inte nödvändigtvis israel.
3 personer gillade det här.

getingblandhumlorna 14 timme sedan
Vi lär ju aldrig få kulturrelativisterna Anderas Malm, Mattias Gardell eller Fredrik Reinfeldt säga ett ord om den muslimska rasismen..
5 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 14 timme sedan
Islam och övriga världen går helt enkelt inte ihop. Jag skyr islam som pesten.
14 personer gillade det här.

UNObserver 14 timme sedan
Har inget med sport att gora, muslimer letar altid efter en anledning att KLAGA.

De anvande hittepaboken som meddelande-kalla i Afghanistans fangelse. Nar fangvaktarna eldade upp meddelandena blev det ett j-a liv fran talibanerna att man brande koranen.
Och islamisten Obama BAD OM URSAKT!
Men nu ar USA militaren forbannade pa Obama for han ar en svikare.
Att vara muslim och president for USA samt forhandla med talibanrovare ar svart!

Forhoppningsvis forlorar Obama till nagon ny med forstand som bombar sk-n ur dom.
Muslimer skall leva i 690 talet i sina egna hemlander, inte i en civiliserad varld.

Forbjud islam!
15 personer gillade det här.

Stefan K 15 timme sedan
Den här nyheten borde Mats "Expressen" Olsson kommentera. Han använder gärna ordet rasister i sina krönikor.
19 personer gillade det här.

Tarzan64 15 timme sedan
Avpixlat på 48:e plats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 personer gillade det här.

Buxen 14 timme sedan som svar till Tarzan64
Toppen!!!


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: