lördag 31 mars 2012

85 procent av alla religiösa hatbrott riktade mot kristna i Europa « Avpixlat

. Vi, kritikerna, däremot hyser en genuin rationell och befogad oro över islamiseringens framfart, och vad den kan innebära om politisk islam får inflytande i väst. 

85 procent av alla religiösa hatbrott riktade mot kristna i Europa « Avpixlat: Muslimska salafister attackerade och satte eld på ett kristet koptiskt bostadshus i Egypten våren 2011.

INTOLERANS Om islamofobi skriks det om i tid och otid av medier och politiker. Det har skrivits otaliga spaltmeter om diskrimineringen av muslimer. Nu visar det sig emellertid att den mest utsatta religiösa gruppen i Europa är den kristna gruppen. Detta enligt en nypublicerad underökning.

Intoleransen vinner mark i Väst. I alla fall mot kristna. För kristna är den grupp som diskrimineras mest och som utsätts för flest hatbrott i Europa.

– Våra undersökningar visar att 85 procent av alla hatbrott, där religion är den bakomliggande orsaken i Europa, riktas mot kristna. Det är hög tid att den offentliga debatten tar detta faktum på allvar, säger Gudrun Kugler på Doku­ment­ationsarchiv der In­toleranz gegen Christen (Dokumenteringsarkiv för intolerans mot kristna).

Organisationen är medlem i ett internationellt nätverk, bestående av flera människorätts-organisationer som bland annat är EU-rådgivare i frågor som rör religion, yttrandefrihet och diskriminering.

Sammanlagt har 180 konkreta fall av intolerans och diskriminering undersökts. Det är en skrämmande läsning, som med önskvärd tydlighet visar att de kristnas rörelsefrihet blir alltmer begränsad – på alla plan. Det handlar om allt från inskränkningar i grundläggande rättigheter som religions- och yttrandefrihet, till att kristna utsätts för repressalier och kyrkor vandaliseras.

– Vi märker också att kristna blir offer för yrkesmässiga restriktioner. En begränsande tillämpning av samvetsfriheten, leder till att yrken som domare, läkare, sjuksköterskor och barnmorskor liksom farmaceuter så sakteliga stängs för kristna, säger Gudrun Kugler. Men hon pekar också på andra grupper som, på grund av en kristen tro, kommer på kollisionskurs med en kringliggande, och allt mer aggressiv, omvärld.

Världen idag
Rapporten

Ordet islamofobi myntades av en salafistisk imam vid den ökända Finsbury-moskén i norra London för några år sedan. Moskén hyser en brokig samling av både radikaliserade och rena jihadister – (med terrorkontakter) – bevakade av Scotland Yard, säkerhetspolisen sedan minst 10 år tillbaka.

Fobi betyder irrationell rädsla. Vi, kritikerna, däremot hyser en genuin rationell och befogad oro över islamiseringens framfart, och vad den kan innebära om politisk islam får inflytande i väst.
Print Friendly
Share
2012-03-31, 00:43 (uppdaterat 2012-03-31, 00:43) | Kategori(er): Brott, Islam/religion, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 14 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
144 kommentarer 1741 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 108 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Rauken 1 timme sedan

Att 85 procent av Europas alla religiösa hatbrott är riktade mot kristna, är konsekvenserna av att de kristna, som tillhör den inhemska befolkningen, är belagda med yttrandeföbud. De har således blivit fråntagna möjligheterna att verbalt försvara sig själva mot utifrånkommande högludda och föraktfulla minoritets- grupper med andra religioner. Oftast är de muslimer, som tilldelats fördelar med att ha hela den svenska maktapparaten i ryggen.
Ve den svensk som öppet vågar avge kritik mot dem.

Grunden och orsaken, till varför det blev på det här viset, lades redan på 70-80-talen, då den flummiga feminismen med Olof Palme som fronfigur efter hand fick ett allt fastare grepp om politikers sätt att driva politiska frågor.

Allt offentligt styrdes in på det globala hysteriska sättet att tycka och tänka och det nationella fick stå tillbaka. Det började betraktas som rent av fult att vara svensk och hatiska attityder mot det nationellt svenska växte fram i hastig takt.

Palmes idé som fortfarande lever var att man, i huvudsak med svenska pengar, skall lösa tredje världens problem. En ursjuk idé som nu som bäst håller på att förgöra landet.

För att klara alla svulstiga löften som Palme, på den tiden, lovade bort till olika socialistiska motståndsrörelser och stater. Stater som låg snubblande nära en diktatur, togs i brist på tillgång till likvida medel i statskassan stora statliga lån upp i hundramiljards-klassen. De lånen är dessvärre ännu inte betalada, utan de startade i stället en lånekarusell som ännu snurrar på.

Man öppnade möjligheter, som nu betydligt förbättrats genom Fredrik Reifeldts försorg, för folk från andra värlsdelar att komma hit, ta för sig och parasitera på den svenska välfärden. Den välfärden är nu huvudsakligen till för de nyanlända som friskt hämtar vad de där behövs, medan svenska gamla i timtal lämnas liggande i sin egna exkrementer.

Landet förblöder ekonomiskt och konsekvenserna, av den slappa och oansvariga politiken, har för vår del blivit till en förödande och oerhörd börda.


19 personer gillade det här.

Rauken 1 timme sedan som svar till Rauken

PS: De 358 miljarder som på ett stöldliknande sätt hämtades ur AP- fonderna förtjänar också att påminnas om. Särskilt som nu pensionerna sänks i stället för att följa med den övriga prisutvecklingen.

Den här utvecklingen har vi haft möjlighet att följa under fyra decennier nu utan att något gjorts från väljarnas sida. Ursäkta, men hur många dumskallar finns det egentligen i Sverige.
13 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 53 minut sedan som svar till Rauken

Eftersom såsse väljaren sover kan man göra vad som helst med dem !
1 person gillade det här.

foxel 3 timme sedan

I genomsnitt var 5:e minut dödas en kristen av muslimer.Så ser det ut i världen idag.Har den degenerade svenska kyrkan med sina kittlande biskopar protesterat mot detta?Nej och åter nej.
27 personer gillade det här.

Barbro Andersson 1 timme sedan som svar till foxel

Svenska Kyrkan har ingen tid för kristendom, de har fullt upp med att gömma illegala flyktingar.
3 personer gillade det här.

swebyggare 2 timme sedan som svar till foxel

Svenska kyrkan har fult upp med sig själv och att utsätta SD och dess sympatisörer för hets.
4 personer gillade det här.

Patrik 4 timme sedan

Det här kommer svensk media aldrig att skriva om. Deras agenda tillåter inte det.
27 personer gillade det här.

EUfel 3 timme sedan

Det dumma Sverige säljer vapen till Saudi. Pengar betyder ALLT.
Det är inte konstigt då att det är som det är, när vi nu hamnat i beroendeställning mot islam.
De (Saudi) bekostar alla deras byggnader här .

Hur j*vla dum är man????
19 personer gillade det här.

Sansear 3 timme sedan

undrar vad de definierar som hatbrott

i sverige är det ju ett hatbrott om ett etniskt svenskt gäng rånar en muslim för att han är muslim
men inte om ett muslimskt invandrargäng ger sig på en etniskt svensk för att han är kristen
eller för den delen väljer att våldta en etnisk svensk kvinna för att hon är kristen (gruppvåldtäkter riktade mot muslimska kvinnor existerar inte)
19 personer gillade det här.

Europa 4 timme sedan

Kristendomen attackeras på alla håll och kanter t.o.m. i Europa på sitt hemmaplan.

Flera olika krafter är inblandade.

Många européer överger kristendomen frivilligt i namn av en illusion: den materialistiska relativismen.

Många inte förstår att Europas kultur och särart kommer att försvinna om kristendomen faller.

T.o.m. här på Avpxlat forum, som jag uppfattar som en plats för patrioter och människor som är intresserade i Sveriges överlevnad, händer det ibland att folk gör sig lustiga när kristna talar/skriver.

Detta är riktigt obehagligt:
vår framtid är mörk :(
22 personer gillade det här.

repell 3 timme sedan som svar till Europa

Att ty sig till tvåtusenårig mytologi befrämjar inte något samhälle, så ditt resonemang håller inte!
5 personer gillade det här.

Europa 3 timme sedan som svar till repell

Jo, det håller: den tvåtusenåriga mytologin har format vår kultur, metalitet, etik och samhälle i ett tusen år, ju…
11 personer gillade det här.

repell 3 timme sedan som svar till Europa

Med mycket lidande och umbärande med häxbränning m.m. och dessa krig som blir välsignade av någon präst eller dito och dessa Pedofiler i katolska kyrkans namn Vattikanstaten med sin kriminalitet, jo, jo nog har religionen format människan alltid till det sämre!
2 personer gillade det här.

Europa 3 timme sedan som svar till repell

De kristna är inte längre medeltids människor, allt och alla förändras hela tiden och ofta till det bättre..

Pedofiler finns överallt: kristna, judar, muslimer, buddister och inte minst ateister.


Apropå ateister, läs bolsjeviker: dem har dödat miljoner människor!
4 personer gillade det här.

repell 2 timme sedan som svar till Europa

Jag har en tro på det vetenskapliga planet, där man genom kvalificerade experiment har kunnat konstaterat att gud är inbyggt i våra hjärnkontor, en del skulle kalla det för hjärnspöken som kanske ligger närmast till hands att tro.

Nämn gärna något positivt om religionen som har stärkt människosjälen till det bättre.
Om något sådant existerade hade vi haft fred på jorden, utan minsta tvivel är det så, alltså om en gud skulle finnas hade han sett till att göra mänskligheten god, men jag tror att stuckit därhän och övergivit sitt experiment här på jorden och insett sin begränsning att han inte räcker till.
1 person gillade det här.

Europa 2 timme sedan som svar till repell

Allt detta med tro och vetenskap är mycket invecklat!

Många kvantfysiker i Cern är troende.
Gissa varför?

Kolla gärna: http://www.newdimensions.org
2 personer gillade det här.

repell 2 timme sedan som svar till Europa

Om vi inte hade haft någon religion så hade heller inte islamisterna fått slagit upp sina bopålar i vårt land, alltså den nuvarande religionsfriheten tar muslimerna i försvar och inte minst den privata svenska kyrkan som ska lägga sig i den svenska politiken likt vad Pingstkyrkan gör som t.o.m. har ett politiskt parti i riksdagen, när kommer efterföljarna, som
Livets ord m.fl.

Säg som det är att religionerna är politiska maktfaktorer och har så varit sedan den kristna tron infördes i Sverige!

repell 2 timme sedan som svar till Europa

Mycket enkelt att förklara de ser universum som något så outgrundligt att det skrämmer dem och då har de sökt sig till en gud för att få tröst. Om du visste hur många människor det är som grubblat sig tokiga om varför universum finns och inte minst när det gäller vår existens.

Men sist och slutligen religionen är traditionsbunden, så om forskare är troende så har det inte något med deras yrkesval att göra.

Europa 2 timme sedan som svar till repell

Ja, många säger att tro är förvisning, känsla och en intuitiv resa genom livet.

Vetenskap och förnuft handlar om den mekanistiska synen på livet, om logiken.

Lyckliga de/vi som kan förena dessa två sidor av en och samma verklighet :)
1 person gillade det här.

repell 2 timme sedan som svar till Europa

Du lever alltså tvåeggat liv och kanske känner dig splittrad för vad du ska förvara.

Harmoni skapas av ens personlighet att komma till insikt att vi bor på ett dammkorn som baciller i det mäktiga universum, detta ger mig insikten att inte blanda in någon tro i mitt liv utan jag vill veta och det är väl därför jag jobbar med teknik och utveckling och för övrigt är Innovatör?
1 person gillade det här.

As Assov 1 timme sedan som svar till repell

Utan kristendom, ingen vettig civilisation....
Det västerländska civilisationen bygger på kristna värderingar...

Den Newtonska världsbildens felaktighet bevisades av Albert Einstein.
1 person gillade det här.

Europa 2 timme sedan som svar till repell

Bergpredikan har gjort oss till bättre varelser!
1 person gillade det här.

GunnarAndersson74 20 minut sedan

Ganska intressant! Hur vi i Europa importera ett problem. Har vi inte lärt oss någonting av 1930 talet tyskland. Nu håller hela Europa på att falla offer för Muslimer som hatar oss kristna över allt annat.

Islam är 2010 talets nazism.
7 personer gillade det här.

As Assov 1 timme sedan

Islams rätta ansikte: http://www.expressen.se/nyhete...
Men, ändå är det skäggbarnen som kommer till Sverige (inte de som verkligen behöver skydd, tjejerna).
Högst troligt kommer skäggbarnen med ekonomiska motiv (påhejade av de som vill islamisera Sverige genom demografi-förändringar).....
9 personer gillade det här.

BitteJ 1 timme sedan som svar till As Assov

men det är ju tur att det ibland är synd om dessa muslimska kvinnor så att pk pressen faktiskt skriver något negativt om denna klan/islam kultur.
men som du säger så borde det vara 90% flickor som kommer inte män, det tror jag definitivt hade varit bättre för sverige och flickorna, inte sönderslagna rum och våldtäkter runt dessa flyktingboenden, där hade jag nog tom gått med på att de har asylskäl så länge de inte tar hit hela sin familj (de påstår sig fly från).
5 personer gillade det här.

As Assov 1 timme sedan som svar till BitteJ

Ge tjejerna skydd & konvertera dem till kristendomen (Muslimerna ser ju ändå på kvinnorna som andra klassens medborgare).
Islam dör då ut, då det endast finns män kvar i dessa muslimska länder.....
6 personer gillade det här.

swebyggare 2 timme sedan

Än värre kommer det att bli efterhand, ju fler muslimer ju mer hatbrott mot kristna och andra minoriteter.
Islam är terroristisk i sig själv, muslimer kan inte integrera sig i ett normalt samhälle, de befinner sig på fortfarande på stenåldern. Det finns ingen radikal Islam, det finns endast en koran som endast kan tolkas på ett sätt. Alla människor ska rätta sig efter koranen och dess heliga pisx.
http://www.thurgauerzeitung.ch...
Islamsk är terroristisk http://www.spiegel.de/thema/is...

Islam är som nazismen, kommunismen, genom att kontrollera folket och får undan oönskade människor.
Islam och dess terror som ingen vill beröra http://michael-mannheimer.info...

Sovjets dunkla historia som inga kommunister eller kulturmarxister vill kännas vid. http://vimeo.com/29854607

Folk vill hålla sig väl med muslimerna för att de ska klara sig undan fysiskt våld, detta är att invagga sig i en falsk säkerhet.
Muslimerna beter sig på samma sätt som Nazisxerna gjorde med judarna och andra oönskade minoriteter, en del av dess kunde överleva lite längre genom att var behjälpliga hantlangare vid krematorierna eller gräva gravar till massavrättningar.
Folk blir psykiskt förlamade i ett tillstånd liknande Stockholmssyndromet, de tror sig kunna överleva genom att bjuda ut sig till sina banemän.
Hitlersx main kampf är den mest köpta (lästa) boken efter koranen i flera muslimska länder.
12 personer gillade det här.

PA Persson 6 timme sedanFår islam inte genom sitt budskap, gnäller dom om att dom är en en liten grupp som alltid blir diskriminerade,
jag tycker tvärtom, dom diskriminerar andras kulturer, för dom anser sig själv ha rätt, för dom är störst i världen???
Dom utfärdar dödsstraff för bl a författare, som dom anser skriver negativt om islam/koranen.
En politik som lever efter en stenåldersreligon kan inte vara demokratisk. (t ex i Iran, Irak)
Se deras kvinnopolitik, bl a stening av människor, hugga av lemmar, anse kristna är orena, hundar???
Halal-slakt är djurplågeri, skära halsen av ett djur???
Könsstympa unga flickor och pojkar??? (Man ska bestämma över sin kropp själv, från 18 år!!!)
Tvångsgifte, tvinga flickor under 18 år gifta sig???
Dom får gärna leva efter sin religon, men inga bidrag från svenska skattebetalare!!!
Jag har varit i många länder, inget folk där har något positivt om islam, varför???
Är där fel på övriga världen, eller har islam svårt att anpassa sig till andra kulturer och seder???
När ska Sverige våga vara rakryggade???
25 personer gillade det här.

Ronny Esbjörnsson 1 timme sedan

Skulle Sd komma till makten så borde de 257 miljarderna tagas från migrationsverket och föras över till våra pensionsfonder
8 personer gillade det här.

StefanTenn 4 timme sedan

Mångkultur-vurmarna hävdar att de "ser med oro på den alltmer växande rasismen i Europa och Sverige".

Är de då inte själva rasist-fobiker? Är inte den sunt tilltagande reaktionen mot islamism och fientlighet mot värdlandet något att istället hysa förståelse för, rentav stötta?

Mångkultur-vurmarna menar att "alla muslimer är inte radikala". Nähä, är alla kritiker av massinvandring och islam det då?

Regeringen måste förstå, att om de inte slutar med sin undfallenhet mot invandrarbrottslighet och drar i invandringsbromsen, kommer de att skapa ännu mer motsättningar.

Vad skall vi med ett invasionsförsvar till, om vi ändå låter Sverige islamiseras bakvägen?
16 personer gillade det här.

repell 3 timme sedan

Förövarna lever efter sin politiska ideologi som är mer korkad en de flesta religioner.
13 personer gillade det här.

Biggles 2 timme sedan

Kriget mot det västerländska kristna samhällena pågår med full styrka från islam.
Understödda av den kristna värdens “quislingar” och “nyttiga idioter”, i form av politiker och kultureliten.

“Den som har förlorat friheten har inget mer att förlora.”
Tyskt ordspråk
10 personer gillade det här.

Benny L "Pursvensk" 47 minut sedan

Någon som tror de svenska PK-tidningarna kommer att skriva om detta?
Det är nog större chans att någon "plockar ner" månen!
5 personer gillade det här.

TrefemtiosjuMagnum 51 minut sedan

Bottom line... Religionen är roten till det onda i världen.
5 personer gillade det här.

Allan Sethsson 48 minut sedan som svar till TrefemtiosjuMagnum

Ja de motverkar sitt syfte om man nu tror att de står för det goda.
I verkligheten är religioner till för att kontrollera folk och inskränka deras frihet.
1 person gillade det här.

Mahound 54 minut sedan

Det är ganska fantastiskt och tillika skrämmande hur den kulturmarxistiska median har fått folk att tro att de är mohammedaner som är utsatta och snackat om islamofobi hit och dit när det naturligtvis är kristna och vita i allmänhet som är utsatta för hatbrott.
5 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 11 timme sedan

Detta faktum håller svensk PK-media samt PK-slaskpressen helt tyst om,de skulle aldrig nämna att islam står för hatet och våldet mot kristna runtom i världen,aldrig.Förbaskade fega PK-media.

De benämner gärna de ytterst sällsynta gånger då en muslim blir kallad för fula saker eller får en snöboll kastad mot sig,men att ta upp att muslimer bespottar hånar mobbar och tar livet av kristna,det är förbjudet att nämna.Vilket hyckleri!
38 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme sedan

85% och stigande. Svenska Kyrkan värnar mera om sina förtryckande kollegor från de muslimska sekterna än sina egna medlemmar. Då kan det inte bli annat än värre!
6 personer gillade det här.

MrViking 14 minut sedan

Yes avpixlat på plats 38 på Alexa!!!
4 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 50 minut sedan

Dom kristna i Sverige är så otroligt positiva till mångkultur.
Dom kristna är också korkade och naiva.
Sveriges kristna är ett lika stort hot mot Sverige som mussarna.
4 personer gillade det här.

Femfemma 3 timme sedan

Nån som är förvånad ??
10 personer gillade det här.

surkart 4 timme sedan

Vårt hopp får stå till att allt fler ute i Europa inser faran och tar tag i den fara och de problem som vi står inför. Flatheten i Sverige är så bedövande så här lär inte hända något, men vi kan ju hoppas på att en omsvängning i Europa även kommer oss till del! Till slut lär det nog alltmer gå den vägen, om det inte redan är för sent?
12 personer gillade det här.

Tant_Karin 1 timme sedan som svar till surkart

Tvivlar på det efter att hört Fredrik Reinfeldt säga nåt i stil med att vi inte ska göra som övriga Europa utan tvärtom och att han tyckte det ska bli spännande att se hur det går.

2 personer gillade det här.

knoll2 10 timme sedan

Nog är det märkligt att det skriks diskriminering, hatbrott, rasism med mera när det gäller muslimer. Det är ju muslimerna som står för hatbrotten och det är de som beter sig sämst. Men, som vanligt är det inga medier som vågar kritisera dessa fanatiker.
26 personer gillade det här.

UNObserver 4 timme sedan

Varsagod och studera en bild fran mina 30 ar i MENA. Varre ar fran ar. Och dessa djur har "barbaren" importerat till ett kristet land och byter relion och hudfarg pa "svenskarna"!
Nagot ar fel nagonstans, varfor lagger inte svenska folket av med att betala skatt och arbeta?
Sa kan "barbaren" och kommunisterna t

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: