onsdag 28 mars 2012

Dags för svensk vrede! | Radio Framåt

Dags för svensk vrede! | Radio Framåt: Dags för svensk vrede!
Posted on 2012/03/28 by Magnus Söderman — No Comments ↓

Just i detta nu vårdas en man på ett sjukhus i Göteborg. Han kanske är någons far, någons farfar – en make, en vän. Han är 61 år gammal och hans namn är Carl-Eric. Lägg det namnet på minnet, för han är ännu ett av mångkulturens offer. Hans blod finns på ”våra” politikers händer.

I snart två veckor har Carl-Eric legat medvetslös och läkarna bedömer hans hjärnskador som obotliga. Även om han klarar livhanken kommer hans liv att vara något helt annat än vad det var innan den ödesdigra söndagseftermiddagen den 18 mars.

Carl-Eric hade varit och handlat på Kortedala torg i Göteborg. Då han kom ut från butiken såg han ett ”ungdomsgäng” vilka trakasserade och hetsade hans hund. Han sa åt dem att sluta. Det räckte som orsak för gänget. Sju till åtta ”ungdomar” överföll honom med sparkar och slag. Efter att ha drivits bakåt av misshandeln stod han till sist på kanten till fontänen på torget. Han ramlade ner i den och gänget följde efter, sparkandes på den nu livlösa kroppen. Det stora antalet vittnen som fanns på plats reagerade knappt, än mindre ingrep de.

”Det ursvenska är bara barbariet”, sa Reinfeldt och tillade att allt bra kommit utifrån. Carl-Erics blod finns på hans händer! Det ska vi inte glömma.

Jag önskar att det fanns ursvenskt barbari eftersom det är det enda som kan sätta stopp för detta. ”Ungdomsgänget” var, vilket vi alla begrep redan från början, ett klassiskt invandrargäng. Ett invandrargäng med ockupantbeteende. Det är inte på grund av något utanförskap detta sker, det handlar inte om social utsatthet – det handlar om att de identifierar sig som en starkare part. De kan göra det, därför gör de det! Gör er inga andra föreställningar svenskar, för då kommer ni att bli bytesdjur.

Ja, jag längtar efter ursvensk barbari, ett barbari som får dylika ”ungdomsgäng” att känna sig mycket ovälkomna, mycket sårbara och mycket rädda. Ockupantbeteenden går att bryta genom att visa vilka som egentligen bestämmer. Svenska män måste visa lite stake!

Visst är det politiska arbetet en aspekt. Men att skydda vår befolkning är en annan, en viktig. Varför ska dessa ”ungdomsgäng” få känna sig trygga? Varför ska de känna att de dominerar? Vill jag det? Vill du det? Nej! Alltså måste vi ändra på det.

Mina tankar går till Carl-Eric och hans närstående. Vi hoppas på ett mirakel. Men också går mina tankar till alla de svenskar där ute, alla de med mod i själen, som kan skapa en tryggare plats för oss här på vår egen jord. Kommer vi få se och höra om svenskt barbari och svensk vrede? Eller ska vi fortsätta läsa om hur svenskar slås ned och förnedras?

Dela med dig:
Facebook


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: