onsdag 28 mars 2012

“Flyktingbarnen” är ofta över 20 år « Avpixlat

“Flyktingbarnen” är ofta över 20 år « Avpixlat: Hjälp till att sprida Avpixlat
Populära inlägg

Islamistisk massmördare död efter polisräd (1284)
Sentio februari (983)
Bisarrt montage av så kallade ensamkommande flyktingbarn (848)
"Stolt svensk" - SDU-kampanj för att våga älska Sverige (814)
Kränkningsindustrin har nått en ny botten (677)

Upprop: Ge oss vår röst tillbaka!
Blogroll

Adderat
Affes Statistik-blogg
Answering Muslims
Argument
Batikhäxan Berit
Cavatus flygblad
Crime News
Demofon
Dissidenten Stenkvist
Document.no
EDL
Every Kinda People
Expo Exponerat
Feminix
Franks funderingar
Gates of Vienna
Genusnytt
Gudmundson
I mitt Sverige
Islam – allt du behöver veta
Jihad i Malmö
Jihad Watch
Karpstryparn II
Kent Ekeroth (SD)
Merit Wager
Misslyckande
Mopsen
Muslimska friskolan
Myter om invandringen
Pelle Billing – Jämställdhet 2.0
Pettersson
Robsten
Sanningen om Muhammed
Snaphanen
Sockerbitar till kaffet
Somjagserdet68
Staufener
Stoppa pedofilerna
Svenssons förtvivlan
Sverigedemokraterna
Tanja Bergkvist
Ted Ekeroth (SD)
Therese Borg (SD)
Thoralf Alfsson (SD)
Two Invandrare
Varg i Veum
Varjager's Weblog
Verkligheten i Sverige
Vlad Tepes

Kontakta oss om du vill ha med din blogg i listan

« Extrema islamister vittnar till Breiviks fördel
Personal flydde asylboende »
“Flyktingbarnen” är ofta över 20 år

Finska krigsbarn

ENSAMKOMMANDE Industrin kring de så kallade ensamkommande flyktingbarnen är en synnerligen lukrativ sådan. I vissa kommuner ser man det som en väg att minska arbetslösheten och få in mer pengar till kommunkassan. Sen har vi de goda “humanisterna” vars bolag går med vinst i miljonklassen varje år på verksamheten. De svenska skattebetalarna står glatt för kostnaden, verkar det som. Att det i regel inte alls rör sig om några barn i ordets rätta bemärkelse torde vara någorlunda känt vid det här laget, ändå fortsätter såväl inflödet som verksamheten att öka i omfattning.

Oleg Datsishin (SD), ledamot i landstingsfullmäktige i Halland, svarar en tidigare insändare med signaturen “Oroad alliansväljare” med att referera till de finska krigsbarnen som kom till Sverige under andra världskriget och här kunde få en trygg tillflyktsort. Dagens “flyktingbarn” menar han är en del av ett asylbedrägeri som sker rakt framför våra ögon.

[...]

Det känns helt annorlunda när man ser bilder på dagens ”ensamkommande barn” som ofta är vuxna män och många ser ut att vara närmare 30 år än 15 med rynkor runt ögonen och i pannan. Enligt en medicinsk undersökning i‑Norge hade 9 av 10 ensamkommande ljugit om sin ålder. Och du har rätt, det finns knappt några flickor/tjejer som kommer hit.

Det är endast SD som kritiserar detta bedrägeri som kostar statskassan enorma belopp. Enligt tidningen Riksdag & Departement, 29/2, kan kostnaden per ”barn” och dygn på boenden i vissa kommuner ligga på mellan 3‑000 och 6‑000 kronor. I extremfall, Sigtuna kommun, sökte man under tredje kvartalet 2011 en ersättning som slutade på 15‑816 kronor per ”barn” och dygn! Men dessa siffror rapporterar pressen ogärna liksom om bråk, brott, och hot mot personal på boenden för ensamkommande som fria pressen beskriver flitigt på nätet. I Halmstad servas 7 ”barn” av 8 anställda vuxna med en vänsterpolitiker som chef. För hela Sverige handlar det om miljardbelopp som kunde användas istället till äldrevården, skolan eller bekämpning av ungdomsarbetslösheten.

Mitt råd till insändarskribenten: Öppna Youtube, skriv ordet ensamkommande och titta på den oretuscherade verkligheten. Sen kan du bestämma dig själv om du vill fortsätta att rösta på allians- och rödgrönas lögner. 2014 är snart här och alternativet finns.

Hallandsposten

“Flyktingbarnen” idag:

Print Friendly
Share
2012-03-27, 19:24 (uppdaterat 2012-03-27, 19:32) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 18 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
142 kommentarer 1635 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 168 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
8 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


Dannie_X Top 10 3 timme sedan

Det är så äcklande att se. Alla medskyldiga till att "lag Västerbro från Forsa" (inte nån av dessa är en dag under +20 ) fått sätta sina fötter på svenskt territorium, bör spåras upp och lagföras individuellt för landsförräderi.

Samtidigt som den nya adeln blir uppassade av betjänterna på "flyktingboenden" (bl.a. herrgårdar) och i vissa fall ägnar sig åt de värsta formerna av övergrepp mot lokalbefolkning, utläses som överfalssvåld och gruppvåldtäkter samt ren plundring, får våra äldre ligga i sin egen avföring, och ådrar sig liggsår, samt man drar in på deras mat. Aldrig förut har mig veterligen en nations styrande varit så bestämda i att begå självmord på demokratin och en suverän fredlig stat.
57 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 3 timme sedan

Asyl-snyltarindustrin är ett hån mot alla riktiga och äkta flyktingar (till skillnad från ovan bidragsturister), där alla i sjuklöverpolitker är skyldiga till att (själva vara, och) hjälpa cyniska människohandlare.

Är Oleg Datsishin, tack föresten för en välskriven artikel, tillhörande det enda partiet i Sverige som inte är förblindade av snevridna godhetsideal utan förankring i dagens verklighet?
53 personer gillade det här.

Jill Andersson 3 timme sedan som svar till Dannie_X

Exakt, det vänder sig i magen på mig då jag ser hur barnen ser ut. '16 år' och kan engelska flytande, med brytning. Inte så särskilt utsatt, det har varit demokrati i Afghanistan sedan 2004, eller så. Det är för att de vill utbilda sig som de kommer hit, inget annat!
25 personer gillade det här.

Warge 3 timme sedan som svar till Dannie_X

Du har fullkomligt rätt - på det sättet vi gör nu tas ju resurser som skulle kunnat användas till riktiga flyktingar, om inte annat för att hjälpa de som inte har råd att ta sig hit.

På tal om: människosmuggling är olagligt; det blundar Sverige för och ser till att incitament finns att komma hit - vilket i sin tur innebär att ett fåtal människosmugglare blir mycket rika på de som betalar sina biljetter hit.
12 personer gillade det här.

Jill Andersson 3 timme sedan som svar till Warge

Det är bättre att hjälpa på plats, jag anser att vi inte kan ta hit människor alls. Det finns gränser för vanvettet! Palestinier hämtas med flyg till Sverige redan nu!
11 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 3 timme sedan

"Barnen" är ett av regeringens största bedrägerier någonsin mot oss skattebetalare!

Jag mår illa var gång jag ser ett av dessa "barnen" här i staden,jag mår överhuvudtaget illa över att dessa skäggmän går under beteckningen "barn" och lever gott.

SD är utmärkta som alltid!
52 personer gillade det här.

SM811 3 timme sedan

Märkligt att det bara är SD som ser detta bedrägeriet. Men sju(k)klöverns har borrat in sig i ett hörn och kan inte komma därifrån för då uppdagas det att SD har rätt och i ställer kör de på i gamla spår och förstör ännu mer. Men den dagen kommer var så säkra på det när ni kommer att stå till svars varför ni förstörde Sverige så kapitalt.
45 personer gillade det här.

Tor-Stein Fransson 3 timme sedan

Ja, detta med de "ensamkommande flyktingbarnen" är ju bara ett enda stort bedrägeri som det är totalt obegripligt att regeringen låter fortsätta.

För det första är det helt vettlöst att någon kan komma över gränsen till Sverige utan några som helst ID-handlingar och att det sedan inte görs någon ålderskontroll är ännu mer obegripligt.

Finns ju helt absurda bilder på 30-40-åriga "barn" som sitter och kramar sina nallar och "Achmed 14" är väl det mest flagranta fallet av bedrägeriet när SVT Göteborg tvingades stänga alla kommentarsfält efter att ha visat en bild! Han var nog en bit över 40 år och de fick 600 kommentarer inom en timme och stängde först kommentarerna till artikeln och sedan alla andra artiklars kommentarer eftersom läsare insåg det orimliga och i stället skrev kommentar till helt andra artiklar.
38 personer gillade det här.

u28903094 3 timme sedan

De som kallas ensamkommande flyktingbarn är varken barn eller flyktingar det är en stor lögn.

De är ekonomiska immigranter utan asylskäl och id-handlingar som invaderar Sverige för att få PUT och sen hämta hit resten av sin stora familj och släkt som ska leva på svenska skattemedel resten av sina liv.
Läs boken av Merit Wager som miggor skrivit om verkligheten på migrationsverket.
"Inte svart och vitt utan svart och vitt."
34 personer gillade det här.

Λακεδαιμον 2 timme sedan

Dessa personer är INGA asylsökande eller flyktingar. Vad det handlar om är BIDRAGSMIGRANTER!!
Du betalar!
26 personer gillade det här.

Jill Andersson 3 timme sedan

Såg ett lokal-tv-program om de ensamkommande flyktingbarnen och där sa en av dem att de som flyr från Afghanistan bara har 10% chans att överleva flykten, också resan genom bland annat Tyskland, verkade vara farlig, eftersom man tog den vägen till Sverige, enligt reportern. Varför stannar de inte i det europeiska land de kom till först?
32 personer gillade det här.

KHMER 1 timme sedan

Och på Nya Aktuellt ( rörigt intellektuellt och innehållsmässigt sladdrigt) togs det upp med ensamkommande flyktingbarn. En ung man hade slagit sönder sitt rum och vägrat att städa efter sig. Han fick vistas i det ostädade rummet och Aktuellt hade lyckats få tag i en upprörd svensk över vilket lidande barnen utsattes för.
En i det närmaste medelålders ensamkommande neger visade runt i förödelsen. Det var svårt att veta om han var barn eller personal. Sveriges journalister är inte noga med att vara tydliga.
Jag måste erkänna att jag hade svårt att känna den indignation som Aktuellt-studions insuttna reportrar försöktre uppvigla tittarna till.
17 personer gillade det här.

Kollen 54 minut sedan som svar till KHMER

Man kan ju undra hur dessa kan ha tagit sig över nästan hela jordklotet ensamma?.
6 personer gillade det här.

j_london 38 minut sedan som svar till Kollen

Ja visst är det väl både konstigt och underligt. Detta med tanke på att de efter framkomsten till det dukade smörgåsbordet måste ha en uppassare/personlig assistent 24 timmar om dygnet i hasorna!

Detta rimmar dåligt...
3 personer gillade det här.

KizzOlga 1 timme sedan som svar till KHMER

Jättebäbisen kan städa själv, det är inte det minsta synd om vederbörande.
8 personer gillade det här.

evolution2000 1 timme sedan som svar till KHMER

jag stängde av!
4 personer gillade det här.

Not2LateIHope 50 minut sedan som svar till KHMER

Jag klarade mig för jag satte aldrig på TV:n för SVT framkallar salmonellaillamående nuförtiden.
Men vad synd det måste varit om den stackarn, ligga i sitt alldeles eget krossade glas. Nu måste det till resurser för detta elände! Fast bäst vore att kicka ut den lilla (gamla) lögnhalsen!
2 personer gillade det här.

pellepojken13 3 timme sedan

Sverige skickar drivna tjejer och killar i 20års åldern i krig.Tillbaka från det land där vi ska skydda befolkningen tar vi hit och gullar med män i 30års åldern, utan att kolla upp om det är just dem som vi skulle skydda de kvarvarande afghanerna från.
28 personer gillade det här.

SM811 3 timme sedan


MickeK69 RT @Swedensfuture:
Flyktingar hungerstrejkar på Öland. Ursäkta...de "flyr" från fattigdom
och kommer sedan till Sverige och HUNGERSTREJKAR? Ät och tig!? #svpol
27 personer gillade det här.

tornuggleman 3 timme sedan

Att vissa bolag tjänar massor på den svenska idiotin, är välkänt.
En bekant köpte ett nedlagt vårdhem och har anpassat det för "ensamkommande barn".
Och han skäms inte att tala om vilken jättebuisness det är.

Men det är bara en del av allt privatiserat som av vissa utnyttjas såsom mjölk-kor.ö
Vi kan lugnt räkna med att denna trend håller i sig , då Sverige har blivit en av EU:s soptippar för oönskade parasiterande människor från främmande länder.
25 personer gillade det här.

Viksjo 3 timme sedan

Får jag påminna om följande klassiker? Måste ses:

http://www.kristianstadsbladet...
25 personer gillade det här.

Karlskronabloggen 3 timme sedan som svar till Viksjo

Ja. den är riktigt grymt bra!

"Sveriges snabbaste 14-åring"

Då måste man nog vara sju(k)klöverpolitiker om man tror på det!
14 personer gillade det här.

Vendela 3 timme sedan som svar till Viksjo

14-åringen, är det den vuxne mannen i täten på fotot?
13 personer gillade det här.

Sidious 3 timme sedan som svar till Vendela

Han är ju snarare en gubbe.
10 personer gillade det här.

Vendela 2 timme sedan som svar till Sidious

Nej nu måste du se fel. Det syns tydligt att det är ett ensamkommande barn.
Kameran ljuger...
2 personer gillade det här.

norsken 3 timme sedan som svar till Viksjo

Haha,hehe...den som tror på denne "14 åringen" må mentaltestes asap.Takk for dagens skratt Viksjo ;-)))
PS:Men det var en snabb 41 åring, 11,8 på 100m er bra tid for en halvgammel skrott ;-)
9 personer gillade det här.

Grillmästarn 3 timme sedan som svar till Viksjo

och jag som ska upp så tidigt imorgon... nu kommer jag ju att ligga och skratta hela natten! :-))
9 personer gillade det här.

Emigranten 3 timme sedan som svar till Viksjo

Jag tippar på att han är mellan 30 och 40 år!
7 personer gillade det här.

Oleg_Datsishin 3 timme sedan som svar till Viksjo

Ja, den där bilden är oetmåtståndlig! "Idrottslärare" med barn;-)
5 personer gillade det här.

evolution2000 1 timme sedan som svar till Viksjo

obetalbar!

As Assov 2 timme sedan

Det är ett fel på bilden med finska krigsbarn. De saknar skägg....
19 personer gillade det här.

Mattis_01 2 timme sedan som svar till As Assov

Du får byta dataskärm.
De är näml. tjejer vilket de andra inte är.

När de andra "barnen" är desetörer från kriget som det är bara att skriva på adr. lappen:
"Åter avsändare" på.

TorgnySund 3 timme sedan

Vi är många som har frågor om "flyktingbarnen". Varför får vi inga svar från den styrande regeringen? "Det finns ingen prislapp på invandringen", säger en ansvarig i riksdagsdebatten. Låt oss inte nöjas med det, eller släppa taget om frågorna. Snart måste Reinfelt & Co leverera svar.
24 personer gillade det här.

intebarajag 2 timme sedan

De finska krigsbarnen kom hit som en konsekvens av att en socialistisk diktatur såg det som rätt och riktigt att erövra sitt lilla demokratiska grannland Finland.
De mer eller mindre lindrigt unga män som kommer hit idag, gör det som en konsekvens av att svenska socialister ser det som rätt och riktigt att överösa dem med skattefinansierade resurser.
Det finns således en gemensam nämnare i dessa fallen, skillnaden är bara att Sovjetunionen försvann 1991 men den svenska rödvinsvänstern frodas alltjämt...
18 personer gillade det här.

RickyEcholette 44 minut sedan

Vad har Japan förlorat på sin restriktiva invandringspolitik, och vad har Sverige vunnit på sin generösa? Svara på det sjuklövern, journalister och alla ni andra som försvarar denna invandringsindustri!

Mvh
9 personer gillade det här.

j_london 27 minut sedan som svar till RickyEcholette

Sverige har vunnit EM-guld och VM-silver i internationella våldtäktsligan!

Och stackars Japan får nöja sig med en bilindustri som går på högvarv, och en Hi-Tec industri som förser hela världen med den bästa teknik och elektronik som går att uppbringa på jordklotet!

Glömde att säga det att, jag svarade fast jag inte försvarar idiotiseringen oach arabiseringen av Sverige!
2 personer gillade det här.

RickyEcholette 22 minut sedan som svar till j_london

Och trots att Japan har minimal invandring så har man ändå klarat av åtskilliga bank, finans och fastighetskriser. Ja, t.o.m en fruktansvärd tsunami och kärnkraftskatastrof. Och man har klarat detta utan massinvandring! Eller är det så att det just p.g.a av sin restriktiva invandring lyckats överleva? Deras starka nationalkänsla har fått dem att kavla upp ärmarna i kristider och ansett att landet är värt att kämpa för. Jag förstår att japanerna är stolta över sitt land.

Mvh
3 personer gillade det här.

j_london 19 minut sedan som svar till RickyEcholette

Rätt! Ett enat etniskt och homogent folk ger styrka - samt inte minst det kanbske allra viktigaste: lojalitet med sitt land!

Idioterna till politiker i Sverige har framgångsrikt lyckats med att totalt splittra landet, så att vi nästan står vid gränsen för ett inbördeskrig.
2 personer gillade det här.

RickyEcholette 14 minut sedan som svar till j_london

Det är just därför jag tror så starkt på östasien. Jag tror det är där mänsklighetens framtid ligger. Länder som Japan, Kina, Sydkorea, Taiwan, Singapore m.m har sunda politiker som bedriver en sund invandringspolitik. Tycker också deras världsbild är mer rimlig. D.v.s de vill inte agera världspolis, utan ser mer om sitt eget hus i första hand. Dessutom verkar deras politiker, inte bara ett snäpp smartare, utan flera snäpp smartare än svenska diton.

Mvh
2 personer gillade det här.

RickyEcholette 55 minut sedan

För att få perspektiv på Sveriges bisarra invandringspolitik: Japan tog 2006 emot 34 invandrare, mestadels från Burma. Sverige cirka 100 000! Japan hade då cirka 127 miljoner invånare, Sverige 9 miljoner. Sverige tog alltså emot 8ggr fler invandrare om dagen än vad Japan gjorde under ett år! Vad har Japan förlorat på detta, och vad har Sverige vunnit? Jag påstår att japanska politiker är väldigt smarta och svenska diton väldigt korkade! Denna typ av information måste spridas så folk blir varse om hur extrem sveriges invandringspolitik är i ett globalt perspektiv!

Mvh
9 personer gillade det här.

LisaL2 1 timme sedan

Fotot på de finska barnen berörde mig djupt.

Något jag inte kan påstå mig göra över fotot med de vuxna männen.
13 personer gillade det här.

xbenedictx 1 timme sedan som svar till LisaL2

De finska krigsbarnen utan citationstecken, hade alla pappren i ordning, inget bortkastat eller "tappat".
9 personer gillade det här.

SomEttGem 3 timme sedan

Visst är det en lönsam business - speciellt om man har rätt känningar...

Ungdomsvård kassako för Jan Emanuel Johansson

Företag inom ungdomsvården håvar in stora pengar. Jan Emanuel Johanssons
bolag gjorde minst en kvarts miljard kronor i vinst förra året, skriver
Norrtelje Tidning.

http://www.svd.se/naringsliv/u...

Men Jan Emanuel Johansson är ju socialist och inte ute efter pengar?
20 personer gillade det här.

Karl Kapplin 3 timme sedan

Har sagt det förr och säger det igen. Alla handlignar sparas i Sverige. Kontrollera 20 år tillbaka och se hur gamla alla ensamkommande är när de väl haft permanent uppehållstillstånd en tid. Är de fortfarande underåriga och är de fortfarande ensamma. Heter de samma sak som vid ansökan och kommer de från samma länder.

Detta går att kontrollera och skulle ge en bra bild av hur bra politiken när det gäller ensamkommande är. Detta kan dock inte göras, eftersom det skulle vara att fiska i grumliga vatten och ge främlingsfientliga krafter vatten på sina kvarnar. Jag anser dock att det skulle vara ett utmärkt sätt att verkligen visa, att den svenska varianten av mottagande av ensamkommande är den riktiga och alla andra länders sätt att hantera frågan är felaktig. Bättre sätt att smälla de främlingsfientliga på fingrarna kan väl inte tänkas?
20 personer gillade det här.

göran hagberg 3 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: