söndag 11 mars 2012

Hasse Aro: Leif GW Persson är rasist « Avpixlat

Hasse Aro: Leif GW Persson är rasist « Avpixlat: Hasse Aro: Leif GW Persson är rasist

FULMEDIA I en intervju med skvallersajten Nyheter24 hävdar Hasse Aro, programledare för Efterlyst på TV3, att det är “rasister” som har uppfattningen att programmet – liksom övrig media – mörkar gärningsmäns etnicitet då det rör sig om utlänningar. Således menar Aro alltså att även Leif GW Persson är rasist.

– Bland rasister finns det en uppfattning om att vi mörkar etnicitet men så är det inte alls. Det tar vi inte alls hänsyn till och i det här fallet i Landskrona så handlade det om att det inte var riktigt klarlagt vad som hade hänt. Det var klart att det var ett bråk och att hon hade dött. Hur och vilket uppsåt var inte klarlagt, säger Hasse Aro.

Exemplen har varit otaliga genom åren, vi vet alla hur det funkar: svensk gärningsman betyder i regel namn och bild, medan en utlänning pixlas och namn uteblir (ett exempel bland många). De riktigt bisarra exemplen med vitpixling av ansikte och ibland till och med armar tillhör också svensk medias paradnummer. I våra grannländer, och hela den övriga världen för den delen, fungerar det mer som på Avpixlat.

Inför nästa program ska man tala om brottslighet och invandring, ett område Perssons ersättare Thomas Bodström – som inte ville drogtestas för att han själv missbrukade diverse piller – menar det finns massa missuppfattningar kring.

– Jag tror inte, jag vet, eftersom det har forskats så mycket på det. Det här är en diskussion som finns i alla länder. Alla länder skyller på utlänningarna. Eftersom man har forskat så mycket på det så vet man att det är sociala orsaker som ligger bakom den delen av brottslighet. Det finns ju aldrig något som helst belägg för att det ska finnas några biologiska skillnader men det finns en del som tror det. Jag tycker att det är en viktig sak som vi ska kunna diskutera.

En floskel blir inte mer sann för att den upprepas om och om igen: i såväl Sverige som Norge har man avfärdat att så kallade socioekonomiska faktorer kan förklara hela skillnaden. Dessutom är det ingen som pratar om “biologiska skillnader”. Det är en halmdocka som Bodström skapar. Vad kritiken handlar om är kulturella skillnader och en havererad integrationspolitik på grund av för hög invandring.

Vidare menar Bodström att Sverigedemokraterna hjälpt till att sprida dessa “missuppfattningar”.

– Det är klart att det i grunden är ett invandrarfientligt och rasistiskt parti. Men däremot fanns det innan Sverigedemokraterna fanns så man ska inte lägga hela skulden på dem. Men det blir knappast bättre med dem.

Just Efterlyst har dessutom numera en redaktör som är Expomedarbetare.

Nyheter24
Print Friendly
Share
2012-03-11, 13:53 (uppdaterat 2012-03-11, 14:20) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Media, Video / audio

18
Disqus

Gilla
Ogilla
och 16 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
125 kommentarer 1438 gillar mottaget
Dela på
Visar 90 av 136 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Justice4all Just nu

Det är klart att hasse säger så, vad skall annars en PK person säga?? Att han är feg och inte vågar säga som det är, det är en skam som han själv får leva med....

min-klon Just nu

Bodström är helt klart också med i förräderiet. Han värnar hellre om ex. vänsterns gullande för brottslighet genom att den önskar t.o.m sänkta straff, och som är PK-politikens nyttiga idiot för att motverka vuxna tag mot brottslighet.

Brottslighet som islamiseringen behövs ju främst för dessa här samhällsomstörtande fanatiska vänsterdrägg, men så blev det ju som så att vänstern har hela tiden spelat sin fiende eliten i händerna. Och vänstern är en prostituerad som fortsätter spela eliten i händerna. En patetisk falsk skit helt enkelt som struntar också i att deta förräderi hjälper inte vänstern att nå sitt mål. Tvärtom. He he he he va gött det är alltid att veta att man är på den goda sidan mot dessa falska parasiter. Vi behöver inte hålla på med lögner och falskhet. Men visst är det sorgligt med detta onda sjukdom som Svenska folket är utsatta för.

BirgerZorro Just nu

Haha; jag har inte tittat på Efterlyst det senaste året. Det är ju enbart löjeväckande jämfört med hur det var från början och tills för ett par år sedan.

Så ta och lägg ner skiten; det finns ju inga tittare kvar mer än gärningsmännen som mer än gärna vill komma i TV...... :)

george68 Just nu

Jag såg programmet när det sändes på TV. Ca mitt i bråket mellan Leif GW Persson och Aro bytte jag kanal pga starka akuta kräkreflexer. Nuförtiden tittar jag inte på Efterlyst.
Inte alls konstigt att Leif GW har lämnat skitprogramet.

svennebanan1963 Just nu som svar till bitsdu

Samma här,han var ju behållningen av det programmet.
Ser honom i Veckans Brott numer.
Programledaren är så mycket bättre pajasen i Efterlyst också.

ML46 Just nu

Och det skall komma från den skitstöveln.... han är en stor fjant rakt igenom. Sedan Leif GW slutade på efterlyst så har programmet också tjänat ut sin roll. Går lika bra att läsa i serietidningarna om Björnligan...Lika upplysande information som i Efterlyst...

Jakanda Just nu

Aro har inte fattat att generna slår över

Jakanda Just nu

Aro kan flytta ut i div inkommande folks ghetton, se verkligheten i stället för att bo i skyddade områden, med skyddat jobb, han snackar som han har förstånd till
vill dominera och vara bäst, störst och vackrast, vilket jag starkt bestrider
han avbryter folk hela tiden, gillar sin egen röst

Jakanda Just nu

Håller med han sli-- uppåt och sparkar neråt, en d-- fjant

Engelbrektsmarschen 5 minut sedan

Hasse Aro är också en vidrig knähund.
2 personer gillade det här.

pho3nicx 7 minut sedan

Hur kan dom tänkas gå klädda?

razzamatazz 9 minut sedan

Hasse Aro påstår att brott begås på grund av att de som utför brotten "har det svårt". http://www.youtube.com/watch?v...

Finns inte en chans att nio personer knivhugger och rånar en person på grund av att "de har det svårt". Inte heller finns det någon som helst möjlighet att åtta personer gruppvåldtar en full brud för att "de har det svårt".

Hasse Aro: Du pratar sk*t!

5 personer gillade det här.

Debattor 18 minut sedan

Jag har hört detta samtal. Leif GW är lysande i sitt argument.
Det heter ju likas värde och lika rättigheter.
Ändå maskas folk.

Favoriten är: med an gå omking med kjolar som man lätthet bära 20 liter dunkar under kjolarna.
Experten säger en sak som baserad på fakta och den politisk korrekta vill maska faktan.
4 personer gillade det här.

pj73 19 minut sedan

Bra GW du växte i min värld mer än någonsin nu, du vill inte ljuga för Svenska folket, fortsätt med det.
7 personer gillade det här.

Adar Komdenja 25 minut sedan

Såna herrar som socialdummokraten Bodström, och den lögnaktige zigenaren Aro kan man ta lätt på. Lättviktare som fnaskat upp sig i diverse mediala sammanhang, men lätt genomskådade.
2 personer gillade det här.

bitsdu 39 minut sedan

Jag slutade titta på Efterlyst när GW valde att gå.
16 personer gillade det här.

larspettersson 42 minut sedan

Aro är en ziggis,och av dem kan man förvänta sig precis vad som helst ( för det mesta negativa saker ) även om dem har kostym och uppträder i TV
4 personer gillade det här.

Varfor60 47 minut sedan

Leif GW är en person som man känner man kan lita på. Han säger som det är, varken mer eller mindre. Aro känner man har en dold agenda vilket gör att jag numera så fort jag ser honom känner avsky.
9 personer gillade det här.

stefan101 41 minut sedan som svar till Varfor60

GW har råd att säga sanningen,antagligen har Aro inte det.....
6 personer gillade det här.

ddayperspective 58 minut sedan

När GW försvann från Efterlyst fanns det ingen orsak att se programmet länge. Hasse Aaro uppför sig som en idiot!
13 personer gillade det här.

repell 1 timme sedan

Aro ljuger att han talar sant, så är det inte alls! GW Perssons yrke är så beskaffat att vara en god iakttagare och han måste dessutom vara ärlig, till skillnad med Jerzy Sarnecki (Brå) som är PK styrd och måste ljuga om sanningen!

11 personer gillade det här.

Arne Anka 1 timme sedan

Det är nog bara på sajter som Avpixlat som man ser nyttan av att alltid i alla lägen visa ursprung och etnicitet i samband med brott. Då kan man ju alltid använda det för att ta ett exempel för att sedan piska upp en stämning.

bud 0 minut sedan som svar till Arne Anka

Det är inte alla invandrare som begår brott likväl som inte alla svenska som begår brott.

Bland de som kommer från kulturer med m

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: