torsdag 29 mars 2012

Invandrargäng kan ha slagit ihjäl 61-årig göteborgare - Fria Tider

Invandrargäng kan ha slagit ihjäl 61-årig göteborgare - Fria Tider: Invandrargäng kan ha slagit ihjäl 61-årig göteborgare
Publicerat 28 mars 2012 kl 12:47

GÖTEBORG. 61-årige Carl-Eric tillrättavisade ungdomsgänget som trakasserade och plågade hans hund. Då blev han nedslagen, mitt på ljusa dagen, i fontänen på Kortedala Torg. Han misshandlades därefter så grovt att han nu ligger i koma med permanenta hjärnskador, och det är osäkert om han överlever. Polisen har gripit sju högstadieelever för dådet. Den yngsta är bara 14 år.
Gilla artikeln på Facebook
Dela artikeln

74

Skriv ut artikeln

Skriv ut text som PDF

Har du sett något?

Polisen söker vittnen till händelsen. Kontakta polisen på telefon 114 14 om du har uppgifter att bidra med till utredningen.

För tio dagar sedan inträffade gängmisshandeln, som ledde till att den 61-årige svensken föll ned och blev liggande på botten i fontänen på Kortedala torg. Det stoppade emellertid inte invandrargänget, som istället hoppade efter och började sparka på den livlösa kroppen.

– De sparkar ner honom i fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen, säger ett vittne till Göteborgs-Posten.

Totalt ska mellan sju och åtta unga invandrare ha stått och stampat på Carl-Erics huvud, samtidigt som ett stort antal vittnen såg händelsen. Ingen vågade dock ingripa.

- Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador, sade Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost till GP på onsdagsmorgonen. Om mannen överlever så kommer han sannolikt aldrig att kunna resa sig igen.

I fredags anhölls två unga araber, en 16-åring och hans 20-åriga bror, som senare släpptes. Idag greps ytterligare sju ungdomar, samtliga högstadieelever, misstänkta för dådet. Den yngste av dem är bara 14 år, skriver Göteborgs-Posten.

Vid 17-tiden skrev GP att sex av pojkarna hade anhållits. 14-åringen släpptes efter förhör och omhändertogs av sociala myndigheter. Han är dock inte avförd från utredningen.

Brottsrubriceringen lyder ännu försök till mord.

Tidningar och övrig media har under tio dagar valt att hålla helt tyst om händelsen, förmodligen eftersom man vill undvika en situation som liknar den då en pensionär i Landskrona dödsmisshandlades av en ung arab 2010, vilket fick stor uppmärksamhet på nätet. När araben så småningom dömdes till 1 år och 8 månaders fängelse protesterade många mot vad de uppfattade som ett ovanligt milt straff, och bland annat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson krävde i ett utspel att man skulle se över straffsatserna för den här typen av brott.

Området runt Kortedala har tidigare haft stora problem med invandrare. På nedanstående video visas hur somalier från den muslimska organisationen TUFF diskuterar med en man som filmade området runt brottsplatsen vid ett tillfälle i somras. Det runda betongföremålet som syns på videon är den fontän som Carl-Eric föll ned i när han misshandlades av invandrarna.

Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Jag är mållös19 timmar sedan Min klon är snyggare än... Skvallerbitchen
Invandrargäng kan ha slagit ihjäl 61-årig svensk17 timmar sedan Vägen till de nya livet!

20
Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Bild
Dela på:
Twitter

Visar 1-100 av 138 kommentarer

Evita

Jag bara kokar av ilska när jag läser sånt här. Kasta ut babianerna! De skall aldrig mer sätta sin fot på svensk mark!
Sverige blir sjukare och sjukare, hur någon kan propagera för mångkultur är fanimej helt obegripligt.
Gilla
Svara
22 timme sedan
50 Gilla
bloggo

Jag tycker att det är en dålig idé att utvisa dömda förbrytare så länge Sverige har så dålig gränspolis att det bara är att åka tillbaka till Sverige igen så snart man utvisats. Det är bättre att de får livstidsstraff, vilket förmodligen är att hoppas på för mycket. Mer troligt är väl att de döms för grovt vållande till annans död och får något år vardera i fängelse innan de är ute på fri fot igen. Svenska domstolar är inte kända för att följa lagen.

Allra helst vill jag återinföra dödsstraffet och avrätta dem efter en kort rättegång. Jag tycker inte att det ens är nästan kontroversiellt i det här fallet.

Att mörda svenskar har blivit en invandrarsport i landet Lagom.
Gilla
Svara
21 timme sedan
som svar till Evita
18 Gilla
Evita

Jag har varit emot dödsstraff men har ändrat mej sen en tid. När hela samhället har stöpts om till mångkultur måste också lagarna följa med i den negativa utvecklingen. En dödsdom för dessa är det rätta och som du säger, det ska ske omgående. I nuvarande samhällsordning finns det tyvärr inte annat att välja på än utvisning som det bästa av det som är. Fängelsestraff i Sverige är ju knappast något straff att tala om, en relativt bekväm tillvaro med alla vardagliga tillbehör. Ett mord på en svensk genererar säkert inte speciellt hårda straff, det ska bli intressant att se vilken dom det blir för dessa odjur.
Jag önskar att folk skulle gå mer samman och bilda medborgargarden, från regeringshåll finns ingen hjälp att vänta.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till bloggo
9 Gilla
bloggo

Jag ska bara inflika det att SJÄLVKLART ska invandrare hellre utvisas än släppas på fri fot i Sverige. Utvisning efter avtjänat straff borde vara praxis för alla brottslingar vid alla typer av brott som ger fängelsestraff. Och om någon vill bråka om det så kan jag gå med på att utvisa även svenska brottslingar till valfritt land...
Gilla
Svara
15 timme sedan
som svar till Evita
2 Gilla
Ree

Pratar du om journalisterna eller om de invandrare som begick brottet?
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till Evita
3 Gilla
Evita

De sistnämnda såklart men det kan utan tvekan gälla de andra också.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till Ree
3 Gilla
per22

Invandrargäng från MENA-kulturen är stöddiga i grupp, men små och ynkliga var för sig.
De symboliserar de sämsta egenskaperna hos människan.
Om de vill ha respekt, får de väl visa att de förtjänar det.
I nuläget kan jag bara känna ett stort förakt för dessa icke önskvärda kryp.
Gilla
Svara
21 timme sedan
47 Gilla
bloggo

Fråga inte dig själv hur många invandrare Sverige kan ta emot.
Fråga dig istället hur snart och hur snabbt vi kan utvisa dem!

Ställ dig inte frågan varför man låter det här hända om och om igen.
Fråga dig istället vad du gjort för att förhindra att svenskfientligheten fått fäste i vårt samhälle!

Det handlar inte om vad Sverige kan göra för dig, nu handlar det om vad du kan göra för Sverige!
Gilla
Svara
18 timme sedan
38 Gilla
lisa

sååå sant!!
Gilla
Svara
16 timme sedan
som svar till bloggo
3 Gilla
clust

VIDRIGT är bara förnamnet! Fyfan säger jag! Återigen får vi bekräftat på att dessa människor är psykopatiska monster! Ingen empati alls! Var i helvete är är deras föräldrar under deras uppväxt egentligen?! ÅH, om jag kunde få spotta på dessa as och tortera dem med medeltidsmetoder!

Flera vittnen stod bara och tittade på också?! Om de var många hade de ju kunnat överbemanna apgänget! Fyfan säger jag!
Vilket straff kommer araberna få? Två månader och en klapp på axeln? Jag är fruktansvärt upprörd och mina tankar går till den misshandlade och hans närstående!
Gilla
Svara
22 timme sedan
42 Gilla
Farliga Tankar

Jag tänker på de människor som står utmed demonstrationer med lappar "Mördade av nazister" och sedan några namn. Det blir nu väldigt många lappar med "Mördade av mångkulturen".
Gilla
Svara
22 timme sedan
40 Gilla
bloggo

Det "roliga" eller tragiska kanske med de där lapparna med "mördade av nazister" är att de allra flesta på dem inte ens mördats av nazister. I några fall handlar det till och med om människor som mördats av invandrare. Man har dragit väldigt långsökta resonemang i flertalet av fallen om människor som någon gång i sin ungdom sagt något nedsättande om invandrare och därefter stämplat dem som nazister. I princip inget av de offer man har på lapparna har mördats av ideologiska skäl.
Gilla
Svara
12 timme sedan
som svar till Farliga Tankar
rippen

...En dag i Sverige.
Gilla
Svara
21 timme sedan
37 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Försiktigt... du är farligt nära att tangera gränserna för brottet "uppvigling", tänk lite på hur du uttrycker dig. Det vore ju lite synd om du hamnade i fängelse innan "revolutionen" startar, eller hur? Jag tänkte bara varna dig. Tona ned det där snacket om "privata arméer" och "medborgargarden" i fortsättningen, uttryck dig på ett annat sätt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/U...
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till rippen
6 Gilla
bloggo

VEM är det som står för uppviglandet egentligen? "rippen" eller den svenska regimen? Börjar regimen att fängsla människor som är oroliga för sin personliga säkerhet, då har man gått väldigt långt. Då är det nog dags att ta till vapen för att försvara sig...
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Odalmannen
11 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Jag förstår precis vad du menar och är inte på något sätt emot att folk ska få försvara sig om det blir nödvändigt, naturligtvis ska de få det, jag sa bara att "rippen" var "nära" att tangera gränserna för brottet uppvigling, inte "att" han gjorde sig skyldig till uppvigling. Det går att säga allt det där på ett smartare sätt utan att riskera evventuell polisanmälan och åtal. Jag vill inte att någon här ska riskera att hamna i fängelse bara för att han/hon har uttryckt sig lite klumpigt, jag vill bara hjälpa er andra att bli lite mer medvetna om hur man kan formulera sig i stället. Ingen här ska inbilla sig att det inte sitter fullt med vänsternissar och tar skärmdumpar av det som folk skriver här, de vill säkert inget hellre än att någon här ska råka uttrycka sig på ett lagöverträdande sätt så att de får chans att göra en polisanmälan. Med ökad kunskap om hur lagen faktiskt är utformad kan man enkelt undvika klumpiga formuleringar och helt enkelt gå runt sådana små juridiska fallgropar.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till bloggo
6 Gilla
rippen

Tack! Bra där.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till Odalmannen
3 Gilla
hollandska

Tänk på att vi behöver dig. Kram.
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till rippen
2 Gilla
rippen

Du gjorde just min dag. Tack!
Gilla
Svara
17 timme sedan
som svar till hollandska
1 Gilla
rippen

Tack för varningen, ska tänka på det.
Men faktum kvarstår!
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Odalmannen
11 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Tänk också på hur du uttrycker dig så att du, förutom brottet "Uppvigling" undviker att exempelvis tangera brotten "Hets mot folkgrupp", "Förtal" och "Olaga hot" (det är mycket lätt att känslorna svallar över när man tänker på hur den påtvingade massinvandringen och mångkulturen drabbar oss svenskar och hur mycket den faktiskt förstör för oss, men vi kommer att komma betydligt längre om vi försöker att förhålla oss kalla och analytiska till det som sker i det svenska samhä'llet.) Jag vill bara uppmana dig att vara lite mer medveten om hur du uttrycker dig, alltför många nationalister och patrioter har hamnat i fängelse enbart pga. att de har uttryckt sig lite klumpigt i tal och skrift. Det är helt onödigt och inget som man behöver råka ut för om man bara ser till att skaffa sig lite grundläggande juridiska kunskaper. Brottsbalken (1962:700) tar inte så lång tid att läsa igenom, jag rekommenderar absolut att du går igenom vad som står där, det bör du absolut känna till som nationalist och systemkritiker:

https://lagen.nu/1962:700

https://lagen.nu/begrepp/Brott...
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till rippen
4 Gilla
rippen

Ta mig rätt nu.
Men du som utger dig för att vara väldigt juridiskt belevad, kan inte du förklara för en nobody som mig var i min text det är "hets mot folkgrupp", "förtal" och "olaga hot"?
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Odalmannen
2 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Jag är inte "väldigt juridiskt belevad", jag är en ren lekman på det juridiska området men har ändå försökt att snappa upp ett och annat genom åren. Jag gör inga anpråk på att kunna särskilt mycket om juridik, men jag kan mer än vissa och mindre än andra. Jag uppfattar dig inte som en "nobody" som du själv säger. Du skrev inte det där någonstans alls och jag anklagar dig inte för någonting olagligt alls, du har inte skrivit någonting fel eller minsta olagligt. Det jag sa var bara ett litet tips på sådana saker som jag tycker att det är klokt att man kan tänka lite extra på, jag har nämligen märkt att vissa som kommenterar här ibland (inte du!) utrycker sig lite klumpigt och oövertänkt just när det gäller sådana saker och ibland tangerar gränserna för nämnda brott, men naturligtvis utan att överträda dem. Ta det inte åt dig personligen för det jag sa för jag menade det absolut inte på något illasinnat sätt utan ville bara försöka att hjälpa folk som kommenterar här att undvika diverse eventuella problem i framtiden. Jag anklagade dig inte på något sätt alls. Jag menade bara att försöka hjälpa till eftersom jag menar väl.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till rippen
5 Gilla
Ali1948

Lugna dig människa. Vaddå armé? Visst. Något måste göras, men då är det viktigt att du riktar in dig på förövarna. Hur får vi stopp på förövarna?
Gilla
Svara
21 timme sedan
som svar till rippen
2 Gilla
rippen

Är du seg i kolan eller människa?
"rikta in sig på förövarna" "hur få stopp på förövarna?".Ja precis som jag skrev, Kan tom bli nödvändigt med privata arméer!Något oklart i det??
Eller har Ali några andra förslag, dialogpolisen kanske?
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Ali1948
13 Gilla
larspettersson

Håller med dig ,detta har sedan länge passerat dialogstadiet.Här krävs tydliga markeringar i form av hårdare och längre straff,mer synliga poliser ( framförallt till fots ) på gator och torg.Återinför kvarterspoliser som lära känna buset på en mer personlig nivå.

Detta sker ju inte över en natt så klart men någonstans måste man börja. Politikerna sitter ju oftast i mer eller mindre skyddade zoner på ganska tryggt avstånd från verkligheten med skygglappar och öronmuffar på sig.

Bor nära ett problemområde i helsingborg,på kvällen går jag nästan aldrig ut utan tårgasspray och min teleskopbatong. Numera resonerar jag som så ..att om inte samhället kan ta hand om sina medborgare så får medborgarna ta hand om sig själv. Så enkelt är det faktiskt .
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till rippen
11 Gilla
Ali1948

Nä inget är oklart. Jag har förstått din idé och vill påstå att det är en galen idé. Privat arme? Du får hålla dig till lagen.

Hur få stopp på förövarna? Skärp straffen. Det är det minst man kan begära.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till rippen
chainmail

Upprörande! Nu är det dags att med alla till buds stående medel stoppa detta brunsvarta avskum och helst driva dem ur landet! Vi svenskar ska inte via skattsedeln behöva försörja kriminella lata odugliga negrer och araber. As är vad dom är!
Gilla
Svara
18 timme sedan
31 Gilla
Johan_Eriksson

Fullständigt vidrigt! Det räcker inte med att minska invandringen, eller ens att stoppa den helt. Den här typen av händelser kommer ändå att fortsätta inträffa, igen och igen. Det är inte acceptabelt.

Det är dags att börja diskutera repatriering.
Gilla
Svara
22 timme sedan
35 Gilla
Tacomole

Absolut. Det hade varit en dröm.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till Johan_Eriksson
1 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Om bara 40 år kommer svenskarna att bli till en liten minoritet i sitt eget land om massinvasionen av främlingar får fortsätta i samma takt som nu. Hur tror ni inte att inkräktarna kommer att behandla oss då när de är många fler än oss? Ska vi åtgärda det här och undvika att få oöverstigliga problem i framtiden måste vi börja engagera oss nu. Snart kan det vara alldeles för sent att hinna göra något.
Gilla
Svara
18 timme sedan
27 Gilla
bloggo

Jag vet, men man måste alltid börja med demokratisk opinionsbildning. Det är viktigt. Det svenska folket måste informeras och upplysas om vad som håller på att hända. Det tar tid att vända en stor skuta, men en lots kan inte ge upp bara för att det inte går på två sekunder.
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till Odalmannen
10 Gilla
agnesjka

Snälla du, tiden för demokratisk opinionsbildning är över. Det är just den där attityden som gör att vi befinner oss i vår nuvarande situation. Innan vi har hunnit bilda en "demokratisk opinion" kommer det att vara för sent för länge sedan.
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till bloggo
14 Gilla
bloggo

Vad föreslår du att man ska göra istället? Ta makten med våld? Jag är öppen för förslag men att börja elda upp hat mot andra folkgrupper hjälper inte. Är det någon grupp som ska utsättas så är det i första hand yrkespolitiker och toppjournalister.

Jag har inget principiellt emot att störta Reinfeldt och avrätta regeringen. Hellre diktatur än Moderaternas "demokrati". Problemet är att det folkliga stödet för ett sådant agerande är ytterst svagt så jag tror inte att man skulle kunna bibehålla makten särskilt länge.
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till agnesjka
3 Gilla
agnesjka

Har tyvärr inga bra förslag. Jag begriper ju att du har rätt. Är bara så upprörd just nu att jag skulle kunna löpa amok på öppen gata.
Gilla
Svara
16 timme sedan
som svar till bloggo
2 Gilla
diskriminerad_svensk

Bloggo har helt rätt. Enbart demokratisk opinionsbildning fungerar, men det kräver att man gör något också och inte är passiv.
Gilla
Svara
15 timme sedan
som svar till agnesjka
3 Gilla
rippen

Tänk på uppvigling ;-)
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till Odalmannen
5 Gilla
bloggo

Heads up:

Det krävs inget våld för att ett agerande ska falla inom ramen för Folkmordskonventionen. Många tror att det är koncentrationsläger och massavrättningar som är folkmord. Det kan det vara, men all form av politik som syftar till att utrota en folkgrupp (helt eller delvis) är folkmord enligt FN.

Det behöver inte innebära att man dödar så mycket som en enda människa, det kan räcka med att man skapar så pass otrygga förutsättningar att människor inte vågar bilda familj och sätta barn till världen eller att man på annat sätt tvingar på människor livsförutsättningar som gör att folkgruppen dör ut.

Article I: The Contracting Parties confirm that genocide, whether committed in time of peace or in time of war, is a crime under international law which they undertake to prevent and to punish.

Article II: In the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:
(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.

Article III: The following acts shall be punishable:
(a) Genocide;
(b) Conspiracy to commit genocide;
(c) Direct and public incitement to commit genocide;
(d) Attempt to commit genocide;
(e) Complicity in genocide.

Article IV: Persons committing genocide or any of the other acts enumerated in article III shall be punished, whether they are constitutionally responsible rulers, public officials or private individuals.

Från officiellt håll i Sverige har det vid flera tillfällen uttalats en önskan om att "blanda upp" den svenska etniska folkgruppen och att unga invandrare behövs för att "ersätta" åldrande svenskar. I båda fallen handlar det om folkmordstermer och det handlar om brott mot folkrätten. Vi har ett antal ledande politiker som använt sig av dessa termer och därmed även ska ställas till svars för sina brott.
Gilla
Svara
13 timme sedan
19 Gilla
diskriminerad_svensk

Just det här har jag letat efter. Någonstans på nätet ska det finns information om detta på svenska också, men jag har inte hittat det. Vi måste i fortsättningen hävda att vi svenskar utsätts för folkmord, för det är det KORREKTA ordet för vad som pågår i vårt land. I händelse av att Fria Tider ser det här så är det ett ämne för en bra artikel.

Vi kallar det oftast massinvandring, men det är ett pågående FOLKMORD.
Gilla
Svara
1 timme sedan
som svar till bloggo
2 Gilla
BALKANBARBAREN Rodalinjen

det mest efterblivna är det faktum att i sina hemländer hade de blivit antingen skjuna av den gamle mannens barn eller barnbarn - eller avrättade efter en rättegång.
Självklart är man inte rädd för att sitta i svenskt fängelse eller ungdomsvårdsanstallt om man har den bakgrunden och de referensramarna.

Skulle du som svensk bli rädd för att tvingas bo i två veckor på Grand Hotel efter ett brott utomlands?

det är ungefär lika stor skillnad, om du vill förstå hur Sveriges straff känns för tex en irakier
Gilla
Svara
21 timme sedan
30 Gilla
Not2LateIHope

Mannen har tydligen avlidit av skadorna enl. uppgift! Så nu är det mord. Men eftersom det är fina muslimska "barn" som gjort det och på en svenne dessutom, så händer väl inget som vanligt. Men mitt hat mot politiker o media stärktes betydligt!
Gilla
Svara
18 timme sedan
25 Gilla
Allan Sethsson

Straffet blir väl samhällstjänst åt 7-klövern i form av att ha ihjäl mer Svenskar.
Gilla
Svara
17 timme sedan
som svar till Not2LateIHope
10 Gilla
Nogger White

Enligt vilken uppgift? Inget som står i fulmedia vad jag kan se. Däremot är brottsrubriceringen numera uppgraderad till mordförsök.
Gilla
Svara
12 timme sedan
som svar till Not2LateIHope
Not2LateIHope

Såg det, fick uppgiften från nån kommentar, kommer inte riktigt ihåg vilken site men det var fler än en som påstod det. Ber om ursäkt, man ska tydligen inte tro allt man läser :)
Gilla
Svara
4 timme sedan
som svar till Nogger White
Boggerman

Jag kan bara inte förstå omanligheten och fegheten som krävs för att get sig på en 61-åring.
Gilla
Svara
22 timme sedan
31 Gilla
diskriminerad_svensk

Det är så upprörande att det inte går att beskriva med ord. Är det någon som tror att fler svenskar kommer att vakna på grund av det här? Jag tror tyvärr inte det. Svenskar måste man väcka med tvång. Visserligen kommer några enstaka människor att tycka att händelsen är förskräcklig, men på det hela taget leder inte ens många fall av brutal misshandel mot oskyldiga svenskar till någonting. Fallet Elin Krantz är väl nästan glömt, Mathias Borsing är död sedan länge och ingen bryr sig. Diskbobranden 1998 som krävde 63 unga människors liv och skadade 200 personer minns ingen. Om de ändå har ett vagt minne av händelsen så känner de inte till vilka som orsakade den. Media ljög om rasister men bakom den fruktansvärda branden låg invandrare. Göteborg är hårt drabbat av mångkulturen.

Det krävs ett ganska resolut försvar av det svenska samhället för att väcka uppmärksamhet kring vad som pågår. Regelbundna demonstrationer med krav på utvisning av alla invandrare som begår brott är ett minsta krav. Omfattande flygbladsutdelningar ska inte föraktas utan behövs verkligen mer än någonsin. Alla har inte internet och många gamlingar skulle behöva en dos upplysning.

Det sägs att invandrarna ska demonstrera för att få loss sina "bröder" som sitter hos polisen. Jag skulle gärna se en demonstration mot gängen där man kräver att de ska utvisas och fråntas sitt eventuella medborgarskap. Har vi inte en enda nationalistisk organisation som vill göra sig besväret att i ord och handling stötta den gamle mannen? Nu när jag har valt att lämna SD (man fick ju inte kritisera "öppen svenskhet" utan att kallas nazist) behöver jag inte oroa mig för att agera mera fritt och ge stöd åt alternativa organisationer eller partier om det finns några. Bildas något nytt är jag beredd att hoppa på tåget.

Nu verkar det lite oklart om mannen lever eller om han är död, media vill väl inte hjälps till med upplysning precis, men han förtjänar ändå att få mer än sympatier för att han vågade säga till när gänget gjorde hans hund illa. Jag är så förbannad att jag kokar.

Svenskar VAKNA - för tusan!
Gilla
Svara
19 timme sedan
26 Gilla
Martin Skägget Oscarsson

Vi är vakna ,, vi har börjat att hata, för våra Judas Politiker har fyllt vårt land mer än det tål av dessa Mångkulturberikare. Jag går öppet ut med mitt namn o vem jag är och att jag till sista blodsdroppe ska motarbeta ALLT vad denna och den förra sket Regeringen skapat för oss. Hatet växer, vi är en kedja av folk som ALDRIG beblandar oss med denna '' flod '' av äckel. En vacker dag ...... en jävligt vacker dag ... så kommer hämden !!!!!!
Gilla
Svara
12 timme sedan
som svar till diskriminerad_svensk
2 Gilla
bloggo

Hade varit trevligt om exempelvis Svenska Motståndsrörelsen hade som policy att varje gång en svensk mördas av en invandrare så ryker en yrkespolitiker eller mer känd journalist. Det skulle kunna vara ett statsråd, en riksdagsledamot, ett kommunalråd, en Expressenjournalist eller liknande. SÄPO kan inte hålla alla politiker och journalister under 24/7 bevakning. Det är en omöjlighet.

Det vore bra om alla i PK-eliten VISSTE att nu har en svensk mördats av en invandrare, nu ryker någon av OSS. Inget hat mot invandrare, inget hetsande oss svenskar emellan.

Det kanske skulle sätta lite blåslampa i röven på folkmordspolitikerna.
Gilla
Svara
20 timme sedan
27 Gilla
Exilsvensken

Som jag sagt tidigare, Sverige tillhör dem som är starka nog att ta landet och behålla det. Svenskarna hör inte till de starka!
De egenskaper som behövs för att överta ett land är inte civiliserade. De är snarare av samma kaliber som används vid etnisk rensning och folkmord. Det är bäst att svenskarna står upp och försvarar sitt folk eller begår kollektivt självmord om man nu inte föredrar det utdragna lidandet.
Gilla
Svara
22 timme sedan
28 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

Om du och din familj protesterar det minsta lilla över att bli trakasserade och misshandlade av ett gäng MENA-invandrare eller afrikaner, så är ni enligt de svenskfientliga och kommunistiska gammelmediernas s.k. "journalister" bara inskränkta och fördomsfulla rasister och nazister som helt enkelt "förtjänar" att bli ihjälslagna. Bara så att ni vet det ifall det skulle råka hända er någon dag. Ni kommer precis som artikelns huvudperson inte att få den minsta lilla uppmärksamhet i gammelmedierna. Svenskarna bör ju helst bara låta sig slås ihjäl och utrotas som folk utan att protestera alls, de vita svenskarna ska ju bytas ut helt och hållet mot mörkhyade invandrare från tredje världen har ju kulturmarxisterna tänkt sig.
Gilla
Svara
22 timme sedan
28 Gilla
Bajen666

Dom våldtar och mördar oss..!

Och runt omkring står folk och bara glor...förbannade kräk är ni.
Gilla
Svara
22 timme sedan
28 Gilla
Svensson_1

Och i detta nu bladdrar Ekot i radion om den svarta unga mannen i USA som blivit dödad och den hemska rasismen därborta.

Man kräks.
Gilla
Svara
18 timme sedan
22 Gilla
lundabo58

...samtidigt som två vita britter mördats i Florida av en neger
Gilla
Svara
16 timme sedan
som svar till Svensson_1
5 Gilla
Karl_the_swede

Killgäng kallades de i Fulmedias löpsedlar.Om killgänget hade varit svenskar så hade löpsedeln sett annorlunda ut: "Etniskt svenskt gäng misshandlade......"Ungdomsgäng och killgäng är alltid invandrare, och inget annat!!!
Svensken lär sig aldrig. Massinvandringen släcker och skadar svenska liv dagligen - Om vi någonsin får nog av sjuklöverns politik - När sker detta i så fall???
Gilla
Svara
16 timme sedan
19 Gilla
Ville Valla

I samma sekund som jag läste i Expressen att offret hade en hund förstod man att gärningsmännen var muslimer. De flesta människor på planeten gillar hundar, barn som vuxna. Men muslimska unga arga män gillar bara andra muslimska unga arga män. Och sin mamma då.
Gilla
Svara
13 timme sedan
15 Gilla
Bernadette Ash

Tänder ett ljus för Carl-Eric och hans hund. Må de få upprättelse.
Gilla
Svara
21 timme sedan
25 Gilla
Rickard Rosén

Nackskott!
Gilla
Svara
21 timme sedan
25 Gilla
bowlaren

Vilka ynkliga människor.
Gilla
Svara
22 timme sedan
25 Gilla
Lars-Ivar Carlsén

Finns ett reportage här http://www.expressen.se/gt/61-... som har skrivits av anna.mattsson@expressen.se och maria.calleberg@expressen.se

Ta och skriv till dom vänligt men bestämt och fråga varför dom t. ex inte skriver ut etnicitet då detta om det vore ett Svenskt ungdomsgäng som gav sig på en Arab som var ute med sin hund givetvis skulle skrivits ut direkt.

Oikofobiska journalister skall bli upplysta om vad vi tycker som fortfarande tror på ett samhälle där det sociala kittet är intakt och vi hjälper inte stjälper varandra i vår vardag.
Gilla
Svara
22 timme sedan
25 Gilla
axel4

Ansvaret för mordet får de som driver invandringspolitiken ta på sig.
Gilla
Svara
22 timme sedan
25 Gilla
Castaldo

Det tar de med en axelryckning.
Gilla
Svara
22 timme sedan
som svar till axel4
13 Gilla
PA Persson

Kopiera artikeln och skicka till TV och massmedia, med en förfrågan om varför dom inte publicerar en sådan fasansfull gärning mot en Svensk man?????
Detta vansinnesdåd måste följas upp, med bilder och varifrån mördarna kommer ifrån!!!!!!
Omvänt om det hade varit Svenskar som utfört mordet, då hade flera sidor och TV-tid gått åt.
Gilla
Svara
22 timme sedan
24 Gilla
Odalmannen, Odal kommer från det fornnordiska óðal (urgermanska *óþalan), som kunde betyda landegendom ärvd från förfäder och ättens hemman. En odalman var i det gamla fornnordiska samhället en självägande bonde vars jord hade gått i arv under flera generationer. Odaljorden var knuten till den egna släkten och kunde inte säljas eller ges bort till vem som helst. Blod och jord ansågs därför höra ihop. Odalrunan är en symbol som handlar om att upprätthålla traditioner och att bevara hemmet, familjen samt visa vördnad för förfäderna. Odalmannen kämpar för ett Sverige fritt från påtvingad mångkultur, massinvandring och politiskt korrekthetstänkande.

De kommer inte att skriva eller säga ett dugg om den här händelsen, instället kommer det att bli nedtystat. Vi vet redan varför detta och liknande händelser med våld och mord mot svenskar händer och att gammelmedias folkförrädiskt kulturmarxistiska "journalister" aldrig någonsin kommer att uppmärksamma detta det minsta i medierna. De skriver bara om de gånger någon mörkhyad invandrare har blivit drabbad av misshandel eller blivit mördad, då slår de upp stora krigstidsrubriker om saken. De sanktionerar och tystar gärna ner invandrares besinningslösa och råa våld mot vita svenskar, de vill väldigt gärna att alla vita svenskar ska bli helt utrotade och försvinna helt från Sverige, precis det är deras dolda agenda. De vita människorna är enligt kulturmarxistiernas totalt sinnessjuka ideologi "onda", de bär enligt kulturmarxisterna på en kollektiv arvsskuld för allt ont som händer överallt i hela världen, därför måste de enligt dem bli utrotade. Ingenting kommer att förändras så länge Sveriges 14,000 s.k. "journalister" sitter där de sitter. Ska någonting hända måste de först plockas bort först från sina poster. Annars kommer händelser som denna aldrig någonsin att komma fram till allmän kännedom. Journalisterna måste helt enkelt bort.
Gilla
Svara
22 timme sedan
som svar till PA Persson
22 Gilla
bloggo

Vi gillar olika!!!
Vi älskar Malmö!!
och Göteborg!!!!
och hatar svenskar!!
Alla människor är lika mycket värda!
Floskler!!!
Förintelsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inga rasister på våra gator!
Svenskar är också dumma ibland!
Alla svenskar är invandrare!
De dödade honom för att det inte fanns någon ungdomsgård!
Fler floskler!!
Alla som tycker det här var fel är nazister!!!
Det var endast ett möte mellan människor!!!
Det var Sverigedemokraternas fel!!!
All makt åt Reinfeldt vår befriare!
Fler floskler!
Se det positiva med invandring, vi slipper betala hans pension!
Han var nog smygrasist!
Haha, död åt den vite mannen!
Gaah!
Politiskt korrekt härdsmälta...
Gilla
Svara
21 timme sedan
21 Gilla
Ivan_Oskar

Hatar Svenskar?????????????
Endast ett djur biter den hand som föder en?????????????????
Optimala förnedringen för den som invandrar är att uppehället betalas av bl.a rasister???????????????
Vi söker asyl för vi riskerar att bli ihjälslagen eller torterad i hemlandet???????
Visst är det ok om vi slår ihjäl några vita som betalar till oss????????
Du lever som du blir lärd därav skriker dom ge oss högre bidrag utanför socialen????

Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till bloggo
2 Gilla
Rolexus

ALLA araber och kurrekurreduttare måste utvisas. Finns inte en chans att kunna sortera ut några eventuellt snälla sådana och vi har verkligen fått nog av dem. De till och med uppfostrar sina ungar till att döda oss. Betrakta dem som fredlösa (inte ungarna, men muslim-hannarna), vi mäste sätta igång att försvara oss. UPPROR NU!
Gilla
Svara
19 timme sedan
18 Gilla
vanlade

Man måste vara beväpnad i dagens Sverige.
Gilla
Svara
21 timme sedan
20 Gilla
Professorn

Jag är det numera.
Det är tyvärr en nödvändighet,
men också en rättighet
i dagens Sverige.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till vanlade
3 Gilla
Isak Nygren

Det är medvetna om brottet. Alltså bör det vara medvetna om straffet. Jag bryr mig inte om att de är högstadieelever. Vi måste införa dödsstraff för grova brott. Om mannen dör, så är det ett skäl till dödsstraff. Är de under 18 år, så får man helt enkelt vänta tills den dagen de fyller 18 år innan de avrättas.
Gilla
Svara
20 timme sedan
18 Gilla
dissen

Tydligen har han dött nu. Den tappre mannen som stod upp för sin hund. Ännu ett offer för mångkulturvansinnet.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Isak Nygren
16 Gilla
Allan Sethsson

Vilka straff? I Sverige straffas inte invandrare för sina brott mot etniska Svenskar. Ja det vill säga om man nu
inte räknar 3 års fängelse för att sparka ihjäl en Svensk pappa på öppen gata för tillbörligt straff.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Isak Nygren
15 Gilla
Carl Lundström

Om farbrorn varit oppositionell hade dödsmisshandeln kunnat bli ett första steg på en mediakarriär, exempel finns härvid: http://www.friatider.se/hatet-...

Men är det bara en vanlig Sjuklöverväljare som de slagit ihjäl kan de nog inte räkna med någon större belöning, kanske bara gratis körkortsundervisning. Men inget nämnvärt straff heller naturligtvis.
Gilla
Svara
20 timme sedan
som svar till Allan Sethsson
5 Gilla
Javla_arab

Ut med alla islam från landet och nu innan det bli försent......!
Gilla
Svara
14 timme sedan
11 Gilla
nuvetvi

Skrämmande barbariskt. Barbarer som får komma till Sverige. Inga som vill reformera sina länder och förtryckts av deras regimer. Bygger sina fö...ade moskéer och har fredagsböner, ceremonier och regler som i vilken muslimsk stat som helst! Varför visas inte bilder på araber som begår brott men på svenskar och ickemuslimer? Senaste exemplet är den svenske knarksmugglaren eller knarksmugglarna i Amerika. Kan väl bli lika mycket hat mot svenskar och ickemuslimer om man visar bild på dem och öppet berättar om dem, som mot andra? Särskilt om man förtiger sanningen om andra. Ser man vad som kan ske i Sverige mot en man som försvarar sin hund mot araber och muslimer som hatar hundar. Det är hemskt som Sverige är, vilka som styr, hur folk röstar, är fega och inte hjälper utsatta. Glad att jag inte sitter i en sådan regering eller stödjer den! Låter sin egna behandlas hur som helst. Man äcklas!
Gilla
Svara
22 timme sedan
18 Gilla
happyrosie

Förstår inte om vi bor i samma land, tycker jämt jag ser svarta, andra m.utländskt påbrå i kriminella sammanhang, genom tidningar, nyheter, Efterlyst på tv, Tunnelbanan- kanal 5. Kan det vara att vissa vänder den blinda sidan till och ser vad de vill se? Generellt tycker jag det är 60/40 på invandrare om man ska hårddra det.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till nuvetvi
evelinasand

Äckliga Alex Bengtsson på Expo menar på Twitter att det inte var så farligt eftersom det har skett mord och våldtäkter även innan invandringen kom igång i stor skala.
Gilla
Svara
18 timme sedan
13 Gilla
Martin Skägget Oscarsson

Vilket gör att Alex Bengtsson på Expo frångått att vara äcklig till att bli ett stort fett svin som vi inte lyssnar på mer !
Gilla
Svara
12 timme sedan
som svar till evelinasand
Tigeraldrig

Ordna klappjakt på förövarna.
Gilla
Svara
21 timme sedan
15 Gilla
Gunhild Larsson

Jag ska också tända ett ljus ikväll för Carl-Erik, hans familj och vänner samt hans lilla vovve.
Gilla
Svara
19 timme sedan
13 Gilla
agnesjka

Jag med.
Gilla
Svara
18 timme sedan
som svar till Gunhild Larsson
4 Gilla
Gunhild Larsson

Läste på Facebook om att nu ska de ha en demonstration TORSDAG kl: 18.00 BRUNNSPARKEN!! Free our brother SIDAD..

Helt otroligt.. Utvisa de små skäggbarnen.
Gilla
Svara
19 timme sedan
13 Gilla
Kokobello

skicka hela demonstationståget!
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till Gunhild Larsson
7 Gilla
Nicadori

Vad ska man säga? Blir så fruktansvärt uppgiven. Problemen med massinvandringen är så uppenbara men ändå fortsätter den, mångkulturen har bevisats vara ett totalt och fatalt misslyckande men ingenting görs. Fy fan säger jag.

Mina tankar går ut till Carl-Eric, hans familj och vänner.

Får mig att tänka på området där jag bor, det bor en aggressiv invandrare här som går på pensionärer. Han har även hotat och slagit, suttit inne i ett par månader men fortsätter i samma takt som förut. Förr eller senare kommer han förmodligen slå ihjäl någon.

Sverige har förfallit. Frågan är om det finns något kvar att rädda.
Gilla
Svara
19 timme sedan
13 Gilla
bloggo

Angående den svenske mannen med brytning i videon:

Det är ganska vanligt att nyinflyttade landsbygdssvenskar i förorterna lägger sig till med invandrarslang och förortsbrytning. Det handlar till stor del om att visa lojalitet gentemot den icke-svenska majoritetskulturen i en förhoppning om att bli accepterad. Mannen i videon spelar med i "vi mot dom"-spelet och angriper polisen/han som filmar eftersom han vet att ingen av dem utgör ett hot mot honom.

- Kriminell och kriminell, han vågar ju inte göra någonting ändå, fegt kräk, säger en av de mörkhyade och den vite mannen skrattar med.

Sedan inser han att mannen som filmar förmodligen riskerar att råka illa ut så fort polisen åkt därifrån.

- Kör ni han hem sen då eller, frågar han poliserna innan han går därifrån, fullt medveten om att det är polisens närvaro som förhindrar att det hela urartar i våldsamheter.

Svensken med invandrarbrytningen inbillar sig förmodligen att det sättet att prata och agera på gör honom immun mot invandrargängens våld. Men det fungerar naturligtvis inte. I deras ögon är en svenne alltid en svenne och förr eller senare
kommer han att utsättas för något han också.
Gilla
Svara
18 timme sedan
12 Gilla
Vargalotta

Var det inte någon som hette Fredrik som pratade om barbarer...?
Gilla
Svara
14 timme sedan
8 Gilla
andreasm

Förbannade stinkande svin!
Gilla
Svara
21 timme sedan
12 Gilla
elvert

Fråga eller ännu bättre ställ Expos ansvariga medlöpare till svars för vad som händer i de Svenska städerna? Expo bär det verkliga anvsvaret till terrorn!
Gilla
Svara
16 timme sedan
8 Gilla
Varg i Veum

Detta kommer onekligen att rendera i en demonstration mot rasism och islamofobi...
Gilla
Svara
20 timme sedan
10 Gilla
490

Starta en insamling och ordna nåra som kan expidera packet som dödade den äldre mannen-så gör man ju i USA när negern Trayvon Martin blev hemförlovad.
Gilla
Svara
19 timme sedan
9 Gilla
bloggo

Nu vet jag att det inte var det du syftade på, men man ska alltid vara försiktig med att jämföra USA med Sverige. Sverige är en nationalstat, det är inte USA. Svarta och vita amerikaner har båda lika stor, eller lika lite, rätt till landet USA.

Så är det däremot inte med Sverige eftersom Sverige är en nationalstat där svenskarna är ursprungsfolk. Står det mellan svenskar och någon annan folkgrupp så ska svenskarna därmed ALLTID ha företräde. Uppstår konflikt mellan en vit svensk och hundra svarta negrer i ett invandrartätt område, då är det de svarta som ska rätta sig efter den vite svensken. Alltid!

Sverige är svenskarnas land, men USA är inte de vita amerikanernas land.
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till 490
11 Gilla
HA2010

De här individerna ser verkligen slitna och trötta ut. De arbetar nog ihjäl sig för Sveriges bästa.
Gilla
Svara
16 timme sedan
7 Gilla
Håkan Holst

Dessa rövhål skulle få simma runt i en urinbrunn,tills skiten drunkar!
Gilla
Svara
14 timme sedan
6 Gilla
Wladman

Jag blir helt förstörd. En ensam man och hans vovve.
Gilla
Svara
19 timme sedan
8 Gilla
Fredrikkkk

Öppenhet och tolerans. Sverige är nu ett mångkulturellt och betydligt mer spännande samhälle än innan.
Gilla
Svara
22 timme sedan
9 Gilla
Ali1948

Helt sjukt. Utvisa sådana idioter. Jag fördömer detta. Och samtidigt vill jag protestera mot rubriken. Visst är det ett invandrargäng, men jag tvivlar på att alla var araber så som rubriken vill att det ska låta. Invandrargäng brukar ofta vara en mix av olika nationaliteter. De misstänkta personerna släpptes, vilket ofta betyder att det inte finns någon bevisning mot dem.
Gilla
Svara
22 timme sedan
9 Gilla
bloggo

Potato potatoe. Det fanns en tid när jag kunde ha hållt med dig och nöjt mig med att bara utvisa de icke-svenskar som missköter sig. Nu inser jag att det inte kommer att fungera det heller. Det bästa är att utvisa alla icke-svenskar tillsammans med de svenskar som vill bedriva folkmordspolitik.

Den dag vi kör ut alla icke-svenskar ur Sverige igen är jag övertygad om att det kommer finnas gott om plats även för svenskar på de båtar och flygplan som transporterar ut folk ur landet. Journalister, politiker och andra medlöpare som i ord, men inte handling, gett sitt stöd till folkmordet kan vi gott landsförvisa.
Gilla
Svara
21 timme sedan
som svar till Ali1948
21 Gilla
Ali1948

Ditt förslag är tyvärr helt orimligt eftersom politiker vet hur skadligt det är att även flytta på alla skötsamma som jobbar och gör sitt för samhället. Det förstnämnda är lättare att få igenom eftersom det är rimligt krav och att det t.om. är accepterat av många invandrare. Det ger även en tydlig signal till dem som är i riskzonen för att bli idioter/kriminella. Svenska lagarna är för snälla. Det är ett stort problem.
Gilla
Svara
21 timme sedan
som svar till bloggo
2 Gilla
bloggo

Om politikerna är ett bekymmer så byter man ut dem.
Gilla
Svara
15 timme sedan
som svar till Ali1948
1 Gilla
happyrosie

Ja! Så inför vi att vi inte får tycka vad vill heller, eller ännu bättre, bygger en Berlinmur, sorterar ur "ickegodkänt" litteratur ur bibliotek, bara privatskolor med speciell agenda... ni är ju inte kloka...
Gilla
Svara
19 timme sedan
som svar till bloggo
bloggo

Vad är det som är oklokt med det? Om man nu vurmar så mycket för afrikaner att man aktivt åker ned en delegation till ett antal afrikanska länder för att flyga hit dem till Sverige som "flyktingar", då kan man väl lika gärna flytta ned dessa svenskar till Afrika? Det okloka i hela den här situationen är väl de politiker som gömmer sig i svenska villaområden i Täby, Bromma, Nacka m.fl platser medan förorterna är överfulla av icke-svenskar.

De svenskar som förespråkar det pågående folkmordet behöver inte stanna i Sverige om de hatar svenskar så mycket. Vill de hellre bo bland afrikaner så kan de väl få flytta till Afrika då? Det är väl den mest humana och normala lösningen. Tycker inte du?

Vad hade ens en "Berlinmur" med det här att göra och privatskolor med speciella agendor finns redan. Römosseskolan i Göteborg t.ex, en muslimsk friskola som lär ut att pojkar och flickor är olika mycket värda och med en rektor som försvarar hustrumisshandel.

http://www.romosseskolan.com/
Gilla
Svara
15 timme sedan
som svar till happyrosie
1 Gilla

1 2 Nästa →
M Prenumerera via e-post
S RSS

Reaktioner

Trackback-länk
Senaste nyttHeta ämnen

08:47
Kaoz i kongressen efter rasdrama

07:19
Romney: Ryssland vår största fiende

01:49
Liga rånar sexköpare

28 mar
Boråsare drog fräckisar – åtalas

28 mar
Teleoperatörer vill stoppa gratis Skype- och Vibersamtal

28 mar
Sa sig ”jobba som en neger” – åtalas

28 mar
Soldrivet flygplan förbereder sig för jordenruntresa

28 mar
Rasismen i Florida: Två turister mördade

28 mar
Här angrips Reepalu i Seved

28 mar
Schweizisk domstol: Muslimska flickor ska simma med pojkar

28 mar
”Alla vita är rasister”

28 mar
Kortedaladådet mörkades av media – i tio dagar

Visa fler nyheter
Senaste kommentarer

Castaldo

Den svenska skolan är snart i klass med den i Somalia.

Miljonregn ska förbättra nyanländas betyg · 1 minute ago
Castaldo

Det kommer inte att kosta någonting, för nyandlända barn och ungdomar är inte 6 till 19 år, utan 25 till 40.

Miljonregn ska förbättra nyanländas betyg · 2 minutes ago
Castaldo

Undrar om hon inser sin skuld i alla avseenden?

”Alla vita är rasister” · 13 minutes ago
pikd

Det är säkert inte bara internet som är orsak till dalande prenumerationer och lösnummerförsäljning av dagstidningarna.

”Alla vita är rasister” · 13 minutes ago
bloggo

Trayvon rörde sig i ett "gated community" (Twin Lakes) där han var hemma hos sin frånskilda pappas nya fästmö. Hon bodde där, men inte pappan eller Trayvon. Trayvon var däremot ett nytt ansikte i området och det var förmodligen det Zimmerman reagerade på. Man hade haft många ordningsstörningar och inbrott i området senaste året. Det var sent på kvällen och en ung svart man rörde sig i området och spanade in de olika villorna. Kanske mest av nyfikenhet, det var en värld han normalt inte...

Kaoz i kongressen efter rasdrama · 15 minutes ago

Annons
Gilla oss på Facebook
Annons
Till Inkorrekta Butiken
Senaste webbtv
Vi tackar
Holländska · Erik B · Curator · Marcus Aurelius · Loffe · dacke · Clarkkent · fr.oskar h · Figaro · Fj5glqs3br · Stefan · Jern&betong · Gunnar l · · Ejron · Åke · Pontus å · Jan Georgsson · Grettir · Bo Johannes · Taxiåkaren · Erik Bergstr · Håkan · Tomas Omaely · Vikingen · Slasher · Magnus · jakob d · Tyr · Jörgen · Gåva · Curator · Ensamstående · Fingal O · NudasVerit · HonestJohn · sexleksaker · Nisse12 · Ålkraft · FredrikR · Suverän! · Broozooz · Nils A · Jan Lillie · Mats Bern · Bo Str. · Hemförsäkring · Bob · loqu · S.Lind · BLE · Joel · Pettson · Tjalle · Thord B · Robban · Erik Andersson · Mrmadmax · Rutger · Patrik b · Peterb dk · Witold · Casper · Näcken · Oxy · Surfa Anonymt · goderian2 · Sätermannen · Christian · Kalle · Markus · karan49 · teura.org · Julia Caesar · Nicke
Annons
Skriv till oss

redaktion@friatider.se

Vi besvarar alla brev inom några timmar
Annonsera

Företagsannonsering
Du kan köpa per CPM, fast pris, per plats etc i alla format som syns på sajten.

Vi säljer även vanliga länkar.
Prenumerera

Du som vill prenumerera på Fria Tider kan använda två tekniker::

RSS-flöde
Twitter-flöde
Läs i mobilen

Vår vanliga webbplats fungerar i moderna mobiler såsom iphone.

En speciell sajt finns också för mobiler och mobilt bredband.

mobil.friatider.se
Stöd oss

Fria Tider får inga skattemedel. Vi är därför helt beroende av frivilliga som bidrar med pengar och arbete.

Läs mer om hur du kan bidra med en donation eller med din tid till oss!
Ansvarig utgivare: Widar Nord

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: