söndag 4 mars 2012

Islamistiska terrorister åtalas i Danmark « Avpixlat

Islamistiska terrorister åtalas i Danmark « Avpixlat: Islamistiska terrorister åtalas i Danmark

Alliansen-Rödgröna tillåter tydligen krigshandlingar (i detta fall mot Danmark) genom att svenskar
tillåts planera och utföra räder från svenskt territorium ?


ISLAMISMEN MITT IBLAND OSS På fredagen åtalades de fyra islamistiska terrorister som i media av outgrundlig anledning kallas för svenskar och som misstänks ha förberett en terrorattack mot den danska tidningen Jyllands-Posten. Tidningen blev varje muslims hatobjekt nummer ett efter att de publicerat satirteckningar på den muslimske profeten Muhammed. De fyra åtalade ska ha planerat att ta sig in på redaktionen och döda så många journalister som möjligt. En fullt rimlig reaktion på en skämtteckning – om man är muslim.

Dessa MENA-terrorister är naturligtvis så långt från varje rimlig definition av vad en svensk är som man kan komma, och det är skamligt att svenska journalister inte har mer nationell stolthet än att man använder den beteckningen i ett sammanhang som detta. Däremot är det förvisso ett antal svenskars förtjänst att dessa fyra hamnat i Sverige och kunnat utvecklas till de kriminella och islamistiska fanatiker de idag är – vi talar förstås om den politiskt korrekta elit av beslutsfattare och journalister som öppnat dörren för en samhällsutveckling med massinvandring, segregation och islamistisk radikalisering.

En dag som denna borde nämnda politiker- och mediaelit stå på rad med mössan i hand och kollektivt be det svenska folket om ursäkt för att sedan abdikera och låta förnuftigare krafter ta över. Tyvärr är vi inte riktigt där ännu. En rättegång som denna tar oss dock i varje fall ett steg närmare, genom att fler medborgare medvetandegörs om konsekvenserna av den förda politiken och kan ställa krav på beslutsfattare och skriftställare om en kurs- och attitydändring.

Vad är det då mer i detalj för några som nu står inför skranket i dansk domstol åtalade för planering av terrorbrott? Låt oss företa en liten inventering:

Munir Awad, 31, åtalas för förberedelse till terroristbrott och brott mot vapenlagarna.

I likhet med andra terrorsvenskar har Awad spenderat tid utomlands, bl.a. i Pakistan, för att förkovra sig i jihad-terrorns ädla konst. I augusti 2009 greps Awad i Waziristan i Pakistan tillsammans med sin fru och tvåårige son. Awads fru, Safia Benaouda, är dotter till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd och en person som våra svenska islamkramande rikspolitiker älskar att frottera sig med. Med på resan var även den ökände Guantanamosvensken Medhi Ghezali. De misstänktes för terrorverksamhet, att ha försökt etablera kontakter med de afghanska talibaner och al Qaida-ledare som finns i området. I stället för att välförtjänt låta Awad och Ghezali ruttna i pakistanskt fängelse utövade svenska UD obegripligt nog påtryckningar på de pakistanska myndigheterna så att terrorsvenskarna kunde återvända till Sverige. Att Awad nu står åtalad för terrorbrott visar med all önskvärd tydlighet hur pass genomtänkt detta UD-agerande var.

I sammanhanget bör nämnas att DN vid detta tillfälle publicerade en rent häpnadsväckande vittvättningsartikel signerad Ghezalis försvarare Peter Althin, där den gripna gruppens förehavanden i de laglösa och terroristkontrollerade delarna av Pakistan beskrevs som en trevlig liten gruppresa och stor indignation uttrycktes mot de “främlingsfientliga krafter” som antytt något annat och mot alla journalister som inte kunde lämna denne stackars missförstådde Ghezali ifred. Nu står alltså samma krets med personer åter i terrorns rampljus, åtalade för att ha planerat massmord på danska journalister. Tror ni vi får höra någon avbön från Peter Althin?

Mehdi är inom parentes sagt heller inte ensam i familjen Ghezali om att utmärka sig. För ett knappt år sedan dömdes lillebror Amin Ghezali för vapen- och knarksmuggling efter att ha försökt föra in ett par kilo narkotika och vapen med bortfilade tillverkningsnummer till Sverige via Öresundsbron.

Desto märkligare framstår UD:s diplomati 2009 enär detta inte var första gången Awad med hustru greps i utlandet misstänkt för inblandning i terrorism. Två år tidigare hade de styrt kosan till Somalia. Awad och hans då blott 16-åriga men icke desto mindre gravida hustru greps vid ett samordnat tillslag mellan kenyanska och amerikanska soldater mot Al Shaabab. Efter tre månaders påtryckningar från svenska UD fick Sverige äntligen tillbaka dessa värdefulla personer.

Awad har också som så många andra med hans bakgrund ett mer ordinärt brottsregister med bland annat en dom för våld mot tjänstemän.

Omar Abdalla Aboelazm, 31, åtalas för förberedelse till terroristbrott och brott mot vapenlagarna.

Aboelazm är född i Sverige men är också egyptisk medborgare. Han har sedan tidigare ett digert brottsregister. År 2000 åtalades han för misshandel och ofredande och lyckades då undvika en fängelsedom genom att hävda att han var besatt av onda demoner. Det blev rättspsykiatrisk vård för Aboelazm eftersom han bedömdes lida av en psykisk störning. Och nog är Aboelazm störd alltid och besatt av onda demoner – Allah och Muhammed närmare bestämt.

Aboelazm har i likhet med sin profet också en begivenhet på minderåriga flickor och har dömts för ett flertal sexuella ofredanden av detta slag. Naturligtvis är han också dömd för diverse trivialbrott som butiksstölder och liknande. Kort sagt, en tämligen typisk levnadshistorik för en person av hans härkomst i Sverige.

Mounir Dhahri, 45, åtalas för förberedelse till terroristbrott och brott mot vapenlagarna.

Född och uppvuxen i Tunisien. Släpptes av aningslösa svenska politiker och statstjänstemän in i Sverige 1993 och har permanent uppehållstillstånd sedan 1996. Dhahri har två gånger ansökt om svenskt medborgarskap men har som tur är ännu inte beviljats detta. Förhoppningsvis kommer det i skenet av detta åtal heller aldrig bli aktuellt. Här är det indraget PUT och utvisning på livstid som borde gälla.

Dhahri dömdes för två år sedan att betala 42 600 kronor i hyresskuld till en före detta hyresvärd hos vilken han hyrt lägenhet utan att betala hyran. Han har också ett stort antal betalningsanmärkningar och skulder registrerade hos Kronofogden. Precis som sina terrorkumpaner är han också dömd för ett flertal brott i Sverige. Det innefattar bland annat misshandel av två olika kvinnor som han haft relationer med, den ena som gift och den andra som sambo. För några år sedan åtalades och dömdes Dhahri också för att ha hotat att döda personalen i en Seven Eleven-butik som han hamnat i en dispyt med. Dhahri är dessutom drogmissbrukare.

Även här har vi som framgår att göra med ett bara alltför vanligt exempel på MENA-personlighet med allmänt dålig karaktär, brottsbenägenhet, våldsbenägenhet, skev kvinnosyn och religiös fanatism.

Sahbi Zalouti, 38, åtals för förberedelse till terroristbrott.

Greps i likhet med Munir Awad i de terroristkontrollerade delarna av Pakistan 2009. Kom dock undan med tio dagars fängelse för att inte ha sina papper i ordning för att vistas i landet. Har länge stått under bevakning av svenska Säpo.

Zalouti är känd som en djupt troende muslim och moskébesökare men också som något av en enstöring. Enligt imamen Kamel Moufid i den stockholmsmoské som Zalouti frekventerat innebar vistelsen i Pakistan en vändpunkt för Zalouti. Han började uppträda annorlunda och troligtvis var det här Zaloutis islamistiska radikalisering tog fart på allvar. Vissa har beskrivit Zalouti som en religiös fanatiker. I motsats till sina medkumpaner har Zalouti inte tidigare fällts för några brott i Sverige. Likväl är han ett varnande exempel på vad det svenska politiska lättsinnet gentemot islams utbredning i Sverige kan leda till.

En femte person, Abdullah Muhammed Salman, irakier som sökt asyl i Danmark och omvittnad extrem salafist, greps tidigare misstänkt för delaktighet i brotten men släpptes senare. Han ska bl.a. ha försett de övriga med en lägenhet i Danmark som användes som bas för att planlägga attentatet. Misstankarna mot Salman kvarstår men uppenbarligen räckte bevisningen i nuläget inte för att väcka åtal mot honom.

Vi lär säkerligen få anledning att återkomma till denna rättegång. Förhoppningsvis döms dessa herrar nu till kännbara fängelsestraff så att samhället får lite respit från deras aktiviteter. Men vi får nog räkna med att de är på banan igen inom loppet av fem år. Dessutom radikaliseras ständigt nya muslimer i Sverige och Danmark och överallt annars i Europa där PK-politiker vägrar inse vad det är för ideologi de icke-västliga invandrarna fört med sig till våra länder.

SvD
Print Friendly
Share
2012-03-03, 14:13 (uppdaterat 2012-03-03, 17:06) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik, Utrikes

14
Disqus

Gilla
Ogilla
och 22 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
120 kommentarer 1350 gillar mottaget
Dela på
Visar 81 av 179 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad.


bud 0 minut sedan

Alliansen-Rödgröna tillåter tydligen krigshandlingar (i detta fall mot Danmark) genom att svenskar
tillåts planera och utföra räder från svenskt territorium ?

Leikin 57 minut sedan

Vad är detta för suspekta typer som lyckats lura sig in Sverige? Jag är nöjd så länge de får ett rejält straff och blir utvisade från Sverige på livstid. Ännu nöjdare skulle jag bli om svenska PK media slutade att referera till dylika banditer som "svenskar". De är inga svenskar och kommer aldrig att bli det även om de lyckats lura till sig uppehållstillstånd eller ett eventuellt svenskt pass.

PA Persson 1 timme sedan

Det värsta är att våra skatter går till dom här terroristerna och deras familjer, hur länge har Sverige råd???
Förslag: Låt 7-klövern betala med sina arvoden.
3 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 5 timme sedan

Tack och lov har den socialistiska regeringen i Danmark precis "uppnått" de sämsta opinionssiffrorna någonsin 16% - dvs att Venstre, med sina ca 35% är ensam större än regerings-kommunisterna tillsammans, och Dansk Folkeparti är 3e störst.

Med en statsminister som är under misstanke för åtskilliga brott och missförhållanden, bl a kört tyskregistrerat leasingbil i DK, vilket är förbjudet, samt skatteplanerat i stor stil - så dröjer det inte länge förrän det blir nyval.

Då åker socialistregeringen ut och Danmark kan återgå till stramningen av invandringsreglerna.
3 personer gillade det här.

MetalHeadViking 6 timme sedan

Såg löpsedeln för SVD i morse. De skrev om "terrorsvenskarna". Rent nonsens!

De enda riktiga terrorsvenskarna är dom som just nu sitter i fängelset i Etiopien!
4 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 5 timme sedan som svar till MetalHeadViking

Sen finns det Reinfeldt och hela hans gäng av hantlangare, hejdukar och knähundar - även de är terrorister - som terroriserar det svenska folket.
3 personer gillade det här.

Griffin11 7 timme sedan

Myter, myter och åter myter...
1 person gillade det här.

felezzo 7 timme sedan

Hela gänget kommer att bli svenska medborgare vad det lider. Det kommer Fridolin o co att se till, allt annat är ju främlingsfientlighet och rasism...
1 person gillade det här.

Anna Svensson Top 10 7 timme sedan som svar till felezzo

och vi behöver dem, de skall ju betala våra pensioner!

kjellan11 6 timme sedan som svar till Anna Svensson

Ja Anna det är tur att vi har dom

Anna Svensson Top 10 6 timme sedan som svar till kjellan11

ja, det känns tryggt

Anna Svensson Top 10 7 timme sedan

vilken härlig kvintett! Vem är det som betalar deras dyra advokater?
1 person gillade det här.

kjellan11 6 timme sedan som svar till Anna Svensson

Det får Danskarna stå för. Tack o Lov

Anna Svensson Top 10 6 timme sedan som svar till kjellan11

tror du? Vete fas**en om inte vi får bekosta "svenskarnas" advokater. Jag hoppas du har rätt, men tvivlar

kjellan11 6 timme sedan som svar till Anna Svensson

Du har nog rätt dom är ju våra pensions räddare tur man är till åren kommen så dom slipper bekosta min pension

Anna Svensson Top 10 5 timme sedan som svar till kjellan11

min också, tack och lov!

Men nu får vi skriva i en annan tråd, jag kan inte längre se dessa fem ansikten poppa upp varenda gång man svarar utan att må illa.

TrefemtiosjuMagnum 7 timme sedan

Verkar som en snar framtidsvision av hur typiska "svenskar" ser ut..
1 person gillade det här.

Anna Svensson Top 10 7 timme sedan som svar till TrefemtiosjuMagnum

och då blir du förstås glad!

Arge Algot 7 timme sedan

I likhet med att man inom hockeyn får assistpoäng som framspelare så borde man som svensk politiker dömas för medhjälp till terrorism då man medverkat till att dessa kunde gripas i färd med att förbereda mord på skandinaviska människor. Människor som inte gjort annat än det som landets yttrandefrihetslagar tillåter... En "assistlag" skulle kanske på sikt få gummiryggarna i regeringen att tänka sig för innan de importerar dessa lagbrytare till landet..

Borgaren 8 timme sedan

Hur kan vi tvinga 7-klövern att läsa det här?

Anna Svensson Top 10 7 timme sedan som svar till Borgaren

det hjälper inte, de vet ju att allt bara är en myt och att dessa "barn" inte borde anklagas för något eftersom de säkerligen är helt oskyldiga

Agoraphobicum 8 timme sedan som svar till Borgaren

Varför bara detta? Om man får folk att läsa igenom beskrivningar och kartläggningar över svenska och "svenska" islamister och rena terrorister så kanske något hade hänt? Det finns ju många fler utöver dessa 5 galningar att prata om. SÄPO hittade 200 jihadister i Sverige. Och då missade man ändå vår självmordsbombare m.fl. Om politiker och folk allmänt hade läst igenom antingen hela tråden om islamister här https://www.flashback.org/t144... eller hela http://gudmundson.blogspot.com... så hade man ju kunnat föra en riktig debatt och börja med riktiga åtgärder. Hur tvingar man 7-klövern? Genom att deras väljare börjar läsa på?
1 person gillade det här.

Ruben Kuben 8 timme sedan

Se på dem! Finns det något positivt att säga om dessa kulturberikare? Nej, sannolikt inte! När man går på stan möter man ofta samma döda blick från trosbröder från samma kulturer som dessa as kommer från. Bra för Sverige? Det vet VI alla svaret på!
1 person gillade det här.

min-klon 9 timme sedan

Korrigerade i mitt tidigare inlägg: Avtal som Svenska folkets representanter vet att alldrig Svenska folket blivit TILLFRÅGADE om och upplysta om att det finns avtal för islamisering.
2 personer gillade det här.

SomeOneInCyberspace 9 timme sedan

Om den inte har tipsats om, kolla in denna video rekonstruktion på vad som hände dom dagarna..

http://politiken.dk/poltv/nyhe...

Blir svårt att slingra sig ur gruppens bön som fångades av Danska Säkerhetspolisen dolda kamera och mikrofon inspelning av lägenheten, "Allah, giv oss välsignelsen att slakta så många otrogna som möjligt", direkt efter det bröt insatsstyrkan sig in och grep alla..LOL

Där skulle verkligen SÄPO ha något att lära sig...Göteborgs åtalet var av samma dignitet, men betydligt sämre skött då alla friades...

(Redigerad av kommentatorn 9 timme sedan)
4 personer gillade det här.

General_Pershing 7 timme sedan som svar till SomeOneInCyberspace

Detta måste spridas till alla!

Alla som bara säger att det är SÄPO som har fel och allmän ovilja mot musslor som orsakat detta.

Jag är tämligen säker att att Vilks hade varit skadad / död nu om inte SÄPO ingripit men tack vare att de inte kunde sättas dit 100% så frodas en massa väster-konspirationer istället.

Sprid! Sprid!

Germanen 9 timme sedan

Vidrig bild på vidriga människor. Så hä vill våra politiker att vi ska se ut om ca 30 år. Fy fan hoppas att jag är död då.
2 personer gillade det här.

ddayperspective 11 timme sedan

Med tiden kommer nog det politiska etablissemanget tvingas omvärdera Helena Benaouda... Hon är väl medborgare i Finland och finnarna kan (om de anstränger sig) nog stoppa undan henne nånstans i Ryssland på (evig) semester....
4 personer gillade det här.

kjellan11 8 timme sedan som svar till ddayperspective

Ja det skulle vara bra om Helena Benaouda blev utvisad med tanke på hur många från 7 klövern som suttit o fjäskat för henne. Liksom alla morgonsoffor hon suttit i men har det inte varit rätt tyst på henne rätt länge nu. Danska polisen borde nog förhöra henne med min tro är att hon visste
2 personer gillade det här.

General_Pershing 7 timme sedan som svar till kjellan11

Kräks när jag ser hennes blekfeta huckleklädda nuna. Hon kunde få jobb i skräcktunneln på Gröna Lund.
2 personer gillade det här.

kjellan11 6 timme sedan som svar till General_Pershing

Vill du skrämma slag på alla Svenska barn på grönan

Buxen 11 timme sedan

Vår personliga frihet är satt på spel, den som påstår annat är förvirrad!
2 personer gillade det här.

ddayperspective 11 timme sedan

Vilka typer! Man blir ju mörkrädd! Fulingen längst till höger gör mig spyfärdig! ALLIHOP FÖRRESTEN!!!
5 personer gillade det här.

Debattor 11 timme sedan

Tidigare fanns det en artikel som Avplixlat rapporterade att i Sydsvenskan fanns det en artikel om tre muslimska kvinnor som hävdade att muslimer inte ljuger och inte är terrorister. Här har dessa tre kvinnor flera stycken muslimer som både ljuger och är terrorister.
4 personer gillade det här.

lnfidel 11 timme sedan

Hade det hänt i Sverige så hade först politiskt tillsatta fåntrattar inom polisen varit ytterst förtegen om fallet och sedan en tillika politiskt tillsatt dumstol frikänt dessa samhällets stöttepelare alt dömt dem till brott mot knivlagen eller någon annan trivial förseelse. Hoppas Danmark låser in djuren och kastar bort nyckeln så vi slipper få dem tillbaka till Sverige.

(Redigerad av kommentatorn 9 timme sedan)
3 personer gillade det här.

kjellan11 8 timme sedan som svar till lnfidel

JA det vore det bästa som kan hända, för kommer dom ut om 10 år eller så kommer dom nog tillbaka till Danmark för att slutföra jobbet
1 person gillade det här.

iceqbe 11 timme sedan

Munir Awad, make till dottern till finska konvertitskan som är ordförande för vilket muslimska råd det nu handlar om. Och det är inte första gången som han han sitter i rävsaxen. Låt danskarna spärra in fanstyget.
3 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 11 timme sedan

Fullblods psykopater allihopa

sorjav 11 timme sedan

Vad jag kan se är det bara Avpixlat och SvD som skrivit om de här "terrorsvenskarna".
Svensk TV i alla kanaler ligger väldigt lågt.
Det här planerade blodbadet på danska journalister är en händelse, som ska förträngas och inte få allmän spridning i Sverige. Den slår sönder den idealiserade bilden av islam som en religion bland andra.
Sedan kom ju rättegången mot Breivik väldigt lägligt samtidigt. Om man varit konspiratoriskt lagd hade man trott att händelserna varit samordnade. Och Breivik-fallet är ju mycket viktigare att ägna massmediatid åt...
5 personer gillade det här.

Helmer_Bryd 11 timme sedan

Tack Avpixlat för ert fullvärdiga och goda hantverk i informationens och upplysningens tjänst. Det som välavlönade "journalister" i skatteunderstödda fulmedia med minsta heder i behåll rimligen borde förse oss med.

Det enda vi får "veta" av dessa pajaser är i princip att det handlar om "svenskar".
Vilket j-la förakt mot den egna - och dessbättre krympande - läsekretsen.
8 personer gillade det här.

Debattor 11 timme sedan

De flyttade till västerländska samhället som de uppenbart avskyr ändå flyttar de till ett västerländsk land. Logiken saknas!

De vägrar agera som de inte har försått att de islamistiska länderna inte fungerar för att de antigen har ganska svaga regeringar, inte separerat religon och stat, har inte haft en regering på över 20 år (Somalia) eller ständigt är i krig.

I Syrien hur folk ropar ut gud är stor på muslimskt arabiska samtidigt som de går omkring krypskyttar som begår massmord. Därmed begår bort mot mänskligheten med stöd av regimen.

Hörde att i Iran vill regimen inte ens ill höra talas om reformer och inte ens positiv samhällsutveckling. Där går inget alls framåt trots de har haft en så kallad revolution.

Irak har blivit av med dikatorn ändå är det som om landet är kvar på medeltiden.

Somaila är enligt världsbanken ett kollapsat land för att landet har inte haft en regering på över 20 år. Här härjar en terrorist organisation som har fört in den mest konservativaste formen av Islam och sharia lagar kom samtidigt. Det är då märkligt att SR nyheterna hade nyheterapportering för ett bra tag sedan att kvinnor ska klä sig i nikab och männen ska ha skägg. Går den svenska median i terroristernas ärenden?

Afganistan har stannat upp också i medeltiden och haft varit i krig och haft krig sedan urminnestider. Kvinnor är tvingade att kläa sig i Burka och i en tvnyheterna rapporterades av vad en kvinna berättade att hon fick inte gå ut från Gården för att det skulle vanhärda hennes mans heder.

Saudarbien har vägrat skriva under de mänskliga rättigeheterna för att det är inte förenat med landets religon framför allt om religonsfrihet och kvinnors lika värde och lika rättigheter.

Egypten har förvisso avsatt sin diktator, men valt en islamistisk parti och militären utövar våld mot befolkningen. I detta land har samhällsutveckligen snarare gått bakåt.

I Pakistan har så pass svag regering att terrorister blir utbildade och det var väl här Bin Landen hittades eller?

Det blir ganska dubbelt att hävda västerländska länder med fungerande civiliserade samhällen med fungerande regeringar är ännu värre.

(Redigerad av kommentatorn 11 timme sedan)
4 personer gillade det här.

kjellan11 8 timme sedan som svar till Debattor

Dom flyttar hit för att bli försörjda o för att sprida sin onda religion. Afganistan ja ta bort alla utlänska trupper Afganska folket förtjänar att styras av Talibanerna

AlaskaGrizzlyBear 12 timme sedan

Bra jobbat Avpixlat det är precis detta Ni skall syssla med, bra journalistik.
3 personer gillade det här.

Roger Lindström 12 timme sedan

hahaha såg precis ut som de hade radat upp 5 sagan om ringen orcher
2 personer gillade det här.

Caesar Apostata 12 timme sedan

Den femte, Abdullah Salmans ansikte påminner om Karl II av Spanien - en regent som var kraftigt inavlad. Karl II blev också den siste av sin ätt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/K...

suntfornuft 12 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: