lördag 28 april 2012

Fiasko för censursuget Expo - Fria Tider

Fiasko för censursuget Expo - Fria Tider: Fiasko för censursuget Expo
Publicerat den 27 april 2012 kl 10:15
”Trött på mångkultur och kriminalitet? Följ Svenskarnas parti på Facebook”, lyder en annons som det radikala nationalistpartiet Svenskarnas parti har lagt upp på Facebook. Men när vänsterextrema Expo ringde upp meddelade den sociala nätverkssajten att annonsen kommer att ligga kvar, oavsett vad vänstern tycker om den saken.
Gilla artikeln på Facebook
Dela/Skriv ut

Share on facebook Share on print Share on email More Sharing Services 3

– Det finns många åsikter som är provocerande och som många inte delar, men vi förhåller oss till yttrandefriheten och i Sverige är till exempel inte nazistiska organisationer olagliga, förklarar Jan B Fredriksson som är PR-ansvarig för Facebook i Sverige när den vänsterextrema tidskriften hör av sig.

Det är inte första gången som ett större IT-företag avfärdar censurivrare inom den svenska journalistvänstern. Även Spotify gjorde nyligen klart för Expressen att man inte kommer att censurera något innehåll i tjänsten, så länge det inte bryter mot lagen. Detta sedan tidningen visat att nynazistisk musik kunde spelas i Spotify.

- Vi vill understryka att Spotify inte stödjer sådant innehåll, men vi censurerar inte eller tar bort materialet som licensierats till oss. Om vi blir uppmärksammade på att en viss identifierad låt skulle utgöra ett brott så vidtar vi de åtgärder som vi bedömer som lämpliga, sade Sofie Grant vid Spotify till Expressen.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

20
Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Bild
Dela på:
Twitter

Visar 33 kommentarer

Rauken

Det är kanske rent av så enkelt att de här åsikterna ligger mer och mer i tiden. Åsikter som också växer i paritet med den mastodonta bidrags- invandringen.
Den som dränerar välfärdsystemen på nödvändigt kapital så de blir oförmögna att utföra de uppgifter de av riksdag och regering blivit ålagda ansvaret för.

Det är kanske på plats att påpeka att de här trenderna är ett politikernas verk pga oförsonligt bemötande av folk som har andra åsikter än dem politikerna har. Därmed är det också deras absoluta ansvar. Ett ansvar de själva lär få bära.

Efter flera decenniers migration som bara kan liknas vid typ korvstoppning och därtill en integration som bara finns till namnet, så poppar sådana idéer upp automatiskt och i rent självbevarande syfte. Ingen låter sig frivillgt utplånas, även om det sker med de folkvaldas goda minne.

Den globalistiska tanken är misslyckad. Låt oss därför gemensamt se till att den hamnar graven, för all tid och evighet. Vi måste rädda oss själva, och rädda vad som räddas kan, i denna allt mer överbefolkade värld.

Jag misstänker starkt att vi, trots protester, lär få finna oss i ett ökat spelande av nasse- musik i takt med en växande mastodont invandring.
Gilla
Svara
12 timmar ago
2 Gilla
loofon

Skönt att se att det finns personer som förstått värdet av att få ha yttrandefrihet.
Gilla
Svara
13 timmar ago
2 Gilla
per343

Precis så här har Expo agerat sedan det grundades på 90-talet. Då var det ofta Sverigedemokraternas som var måltavlan. Man ringde runt till alla tidningar där de annonserade för att försöka stoppa deras annonser - i de fall det misslyckades ringde man istället upp övriga annonsörer och uppmanade till bojkott av den aktuella tidningen.
Gilla
Svara
16 timmar ago
10 Gilla
585961

Ja dom är ju rädda att någon ska få veta sanningen, men som tur är har vi andra kanaler
Gilla
Svara
14 timmar ago
som svar till per343
4 Gilla
Star O' The Morning, PLONK!!!!

Tack för att ni kallar saker vid dess rätta namn. Vänsterextrema är verkligen sant. Mer sant än fulmedias vänsteraktivister.
Gilla
Svara
16 timmar ago
6 Gilla
Johan_Eriksson

Egentligen stämmer det inte att Expo är vänsterextremister. Det finns både höger- och vänsterfolk inom Expo och bland Expos supporters. Expo är en judisk intresseorganisation, varken mer eller mindre.
Gilla
Svara
16 timmar ago
som svar till Star O' The Morning
6 Gilla
Alexander Saccard

Ja, faktiskt. Höger- och vänsterskalan är föråldrad även om den ofta refereras till från alla möjliga politiska håll. Snarare är det så att olika intressen ligger bakom olika organisationer och sammanslutningar. Expo är en judisk organisation som drivs och finansieras av judar och som arbetar för att med alla till buds stående medel slå undan benen på all nationalistisk ljushyad verksamhet i Sverige. Expos drömsamhälle är en mellanbrun svarthårig mångkultur där judarna inte längre sticker ut och går att identifiera eftersom alla andra människor också ser ut att härstamma från MENA-området. Nationalistiska partier och organisationer som kämpar för att Sverige ska behålla sin särart är ett direkt hot mot den semitiska drömmen om en Idiocracy där juden kan regera utan att synas.

Detta bör man ha i minne. Expo står inte alls för det goda i samhället, så som de själva ivrigt påstår. Tvärtom. Expo är en ljusskygg maffiaorganisation som finansieras av svenskfientliga intressen och vars huvuduppgift är att transformera nationen till en kulturlös viljefattig sörja av idioter som judarna kan domptera efter eget skön.
Gilla
Svara
7 timmar ago
som svar till Johan_Eriksson
1 Gilla
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com

Ha! De kan inte styra allt och alla - till deras stora förtret, förstås!
Gilla
Svara
17 timmar ago
10 Gilla
Janne

Skitsnack att inte Spotify sensurerar. Försök att hitta "Stolt och Stark" med Ultima thule på Spotify eller försök hitta "
Sturmfuhrer" med Landser. Båda grupperna finns med på spotify men bara utvalda låtar.
Gilla
Svara
18 timmar ago
8 Gilla
glufsen

Vi har yttrandefrihet i Sverige och åsiktsförtryck får inte finnas i en demokrati .Expo är en propagandamaskin men tydlighen klarade ni inte av att censurera svenskarnas parti. Lägg ner er förljugna skitverksamhet. Försök att tänka lite själva om ni kan. Rapa inte upp samma mantra att mångfald är positivt och alldeles problemfritt. Kom med lite fakta ta debatter med svp och sd. Men det gör inte fega lilla expo och absolut inte den uppblåsta Aschberg.
Gilla
Svara
18 timmar ago
14 Gilla
585961

Nej dom vill BARA ATT VISSA SKA HA RÄTT ATT TYCKA OCH TÄNKA och bara betala kalaset, för det vill inte dom göra är rädda om sin egen plånbok de fegisarna
Gilla
Svara
14 timmar ago
som svar till glufsen
1 Gilla
Sverigevännen Svensson

Här kan man läsa mer om hela Expo. http://expomakt.wordpress.com/
Svensk etablerad PK-media gör ju inte sitt jobb och granskar Expo så då får ju någon annan göra det. Mycket bra sajt med diverse olika dokument mm.
Gilla
Svara
18 timmar ago
13 Gilla
bowlaren

Bra gjort :)
Gilla
Svara
19 timmar ago
6 Gilla
Snille

Typisk EXPO taktik. Ringa upp och misstänkliggöra. (och indirekt hota med deras kontakter) - Expressen har flera politiska aktivister från EXPO anställda. - Strongt av företagen att såga klanen EXPO.

EXPO har anställt sossarnas tidigare pressekreterare Anna Amnéus.

"Expo ska bli en mer professionell organisation för att möta de
främlingsfientliga åsikterna. Det blir kommunikationsstrategen Anna
Amnéus uppgift att tydligare profilera och marknadsföra dem."

http://www.dagensmedia.se/nyhe...

Robert Aschberg, styrelseledamot Stiftelsen Expo
Stefan Löfven, förbundsordförande IF Metall - numera (s) ledare.

Se vad dessa två skrev i symbios i februari. En Expoit styr numera
Socialdemokraterna.

http://www.ifmetall.se/ifmetal...
Gilla
Svara
22 timmar ago
29 Gilla
KlassisktLiberal

Jävla kriminell underrättelsetjänst. Hatar skiten.
Gilla
Svara
23 timmar ago
29 Gilla
denaknakejsarna

Tji fick de!
Har för övrigt börjat snegla mot SvP då SD successivt verkar urvattnas. Endast muslimer förefaller vara ett problem, att Sverige ska ha en hög etnisk homogenitet har de slopat, den demografiska utvecklingen har inte tagits upp nämnvärt, det talas om en invandring på "europeisk nivå" när den i själva verket bör stoppas och ersättas av återvandring. Den i mina ögon förträfflige och orädde Kasselstrand, som med SDU tog initiativ för just hemresor, önskar man tydligen inte ha kvar.
Ett långt mer radikalt SD med honom som ledare skulle jag ge min röst till.
Det vore trist om det enda invandringskritiska partiet i riksdagen nu känner sig bekväma och till slut sugs upp av 7-klövern. Trist och meningslöst.
Gilla
Svara
1 dag ago
35 Gilla
Helge23

Gör dom sig av med counterjihadistsionisterna och börja göra skäl för namet Sverigedemokraterna, alltså slutar vurma för israel och judiska intressen så har dom min röst.
Gilla
Svara
15 timmar ago
som svar till denaknakejsarna
hollandska

Innan SD kom in i Riksdagen var jag medlem. Såg en gammal dam i TV. Hon kom aldrig ut och satt ensam hela dagarna. Hennes högsta önskan var att komma till ett äldreboende. Kommunen nekade henne detta, hon var för pigg (nästan 90 år). Då blev jag med i SD eftersom det var det enda partiet, som verkade vilja svenska folkets väl.

SD kallades på den tiden också för "brunskjortor" framkommen ur BSS mm.

I år tyckte jag att nu har SD kommit in i RD, då kan jag istället stödja ett annat för sveriges folk arbetande parti. Så jag har blivit medlem i SvP. Är faktiskt imponerad av att killarna i SvP, de tar en del saker i egna händer, såsom nattvandring, ställer upp för gamla och barn.

Har aldrig sett något om att SD repr har nattvandrat eller försett gamla med sånt som kommunen inte vill kosta på dem. Tycker att alla som vill Sverige väl borde samarbeta och inte smutskasta varandra med uttryck som nazister.

Tittar man på hur Sverige betedde sig under WW2, så får man misstanken att de flesta politiska partierna då var nazivänliga, vilken epitet de nu gärna sätter på invandringskritiker.
Gilla
Svara
21 timmar ago
som svar till denaknakejsarna
15 Gilla
diskriminerad_svensk

SD behöver inte vara så mycket mer "radikalt". Det räcker med att de talar tydligare om repatriering och slutar med integrationstramset så är jag nöjd.
Gilla
Svara
22 timmar ago
som svar till denaknakejsarna
15 Gilla
denaknakejsarna

Jo, men det gör de ju inte. De vill inte stoppa invandringen, de vill fortsätta den, om än i mindre skala. Och de jobbar ,som du också påpekar, mot integrering istället för återvandring.
Gilla
Svara
22 timmar ago
som svar till diskriminerad_svensk
15 Gilla
svensk66

om kasselstrand går till svp följer min röst med garanterat
Gilla
Svara
23 timmar ago
som svar till denaknakejsarna
19 Gilla
denaknakejsarna

Jag har funderat på om han skulle hamna där eller någon annanstans, och ett SvP med Kasselstrand skulle helt klart höja partiet.
Gilla
Svara
23 timmar ago
som svar till svensk66
12 Gilla
lundabo58

Att Expo åkte på ett censur-bakslag var en trevlig fredagsbonus :-)
Gilla
Svara
1 dag ago
38 Gilla
pkgulag

Byt namn till SEXPO och syssla med porr vet ja, då kan de lyckas lösa sexsuget istället.
Gilla
Svara
1 dag ago
13 Gilla
Star O' The Morning, PLONK!!!!

Aschberg har ju erfarenhet av sånt från tiden på trean. Dessutom kan dom hyra negern som rånkade hos Schweinfeldt och Rööf.
Gilla
Svara
16 timmar ago
som svar till pkgulag
7 Gilla
svensk66

tyvärr finns det bara massa hens på expo,alltså könlösa mesar.
Gilla
Svara
23 timmar ago
som svar till pkgulag
20 Gilla
allemand

Höns är inte könslösa.
Gilla
Svara
20 timmar ago
som svar till svensk66
7 Gilla
HOTorpeden

Det går ju inte, för attt syssla med porr krävs det ju stake!!!
Gilla
Svara
1 dag ago
som svar till pkgulag
15 Gilla
bloggo

Mark Zuckerberg är en av mina favoritjudar... :-)
Gilla
Svara
1 dag ago
9 Gilla
per22

Hur skulle det vara om Expo istället ifrågasatte Mikael Wiehes och Adam Tenstas uppmaning till mord på folkvalda SD-politiker?
Gilla
Svara
1 dag ago
47 Gilla
Dif117

Alltid lika kul när rödgardisterna i Expo får smaka balle - I gammal god Stieg Larsson tradition =)
Gilla
Svara
1 dag ago
19 Gilla
diskriminerad_svensk

Rätt åt Expo.
Gilla
Svara
1 dag ago
18 Gilla
Tobias Utter

Tack gode gud att det fortfarande finns människor som inte viker sig på fläcken.
Gilla
Svara
1 dag ago
33 Gilla

M Prenumerera via e-post
S RSS

Reaktioner

Trackback-länk
Montage: Fria Tider
Jodå, det finns en ”kulturmarxism”

Frankfurtskolan under luppen. Paul Gottfried skriver om uttrycket som vänstern inte vill höra.
Ge ett bidrag

Fria Tider får inga skattemedel. Därför är vi helt beroende av stöd från våra läsare. Tack för din hjälp!

donera med bank
Annons
Live TV


Annons
Kultur
Foto: CowGummy/Flickr/Cc-By-Nc-Sa

Bokrecension. I Den stora konspirationen sätter journalisten Jon Ronson extremister under luppen.
Nyheter
John Derbyshire.

Tecken i tiden. Ännu en konservativ legend har rensats ut i det allt mer vänsterkorrekta USA.
Pressbild: KD

Birro med KD på första maj. Även veteranen Ingegerd Troedsson, 82, ska tåga med KD i år.
Efterlysningar

Här visas de senaste efterlysningarna av personer i hela landet. Du hittar fler efterlysningar i vår avdelning Blåljus
Känner du igen kvinnan på bilden? Kontakta Efterlyst på 08 702 00 90.

Inlagd 27 jan 2012
Livscoach lurade klienter på 700 000 kr

Läs mer
Foto: Polisen

Inlagd 8 jan 2012
Våldtog i tunnelbanan – fastnade på bild

Läs mer
Jenny Elisson Hansson försvann från Vadstenagymnasiet före jul.

Inlagd 28 dec 2011
Sextonåring mystiskt försvunnen

Läs mer
Flashback

Inlagd 28 dec 2011
Försvunnen flicka framträdde på Flashback

Läs mer
Danska Ekstrabladet (vänster) och svenska Kvällsposten (höger).

Inlagd 9 okt 2011
Svensk specialitet: Anonymiserad efterlysning

Läs mer
Foto: Arkivbild

Inlagd 20 aug 2011
Video: Här skjuter plundrarna mot polisen

Läs mer
Foto: Metropolitan Police

Inlagd 9 aug 2011
De är efterlysta för plundringarna i London

Läs mer
Nöje
SÅGAD. Sina Samadi, alias Sean Banan, kan ha gjort Sveriges sämsta film - någonsin.

Sean Banan sågas totalt. Den 26-årige invandrar­komikern kan ha gjort Sveriges sämsta film någonsin, enligt kritikerna.
Senaste nyttHeta ämnen

08:17
Stealth-bombare till Persiska viken

07:35
På flykt från kunskapssamhället

02:31
Misshandel i rättsal gav fängelse

02:25
Razzia mot illegala romer

02:24
Irak vill starta grundskolor i Sverige

27 apr
26-åring åtalas för tjugofem åldringsstölder

27 apr
Fritagning på migrationsverkets förvar

27 apr
Ron Paul krossar Mitt Romney i Minnesota

27 apr
Samtidigt i Danmark

27 apr
Taxichaufför sköts i ryggen i Göteborg

27 apr
Dalai Lama: Jag älskar George W. Bush

27 apr
Ingen vill ha unga ensamkommande – nu mångdubblas ersättningen

Visa fler nyheter
Senaste kommentarer

Ickenaiv

Efter att ha förgiftat Sverige drar hon glatt vidare. Hon, tillsammans med hennes make Horace, tillhör den lilla klick superintellektuella i Sverige som hon faktiskt ska ha cred för. Dessutom har hon rätt i sak. När det mediokra konstant hyllas och upplyfts går det snart utför. Kanske lämnar hon ett sjunkande skepp - det mångkulturella experimentet Sverige.

På flykt från kunskapssamhället · 0 minutes ago
pkgulag

Till och med Obama har fattat
http://www.politifake.org/imag...

Även poliser applåderar.
http://www.youtube.com/watch?v...

Ron Paul krossar Mitt Romney i Minnesota · 6 minutes ago
denaknakejsarna

Ett bra initiativ. 7-klövern jobbar för segregering (även om de inte begriper det själva), SD för integrering, och jag undrar om inte det förstnämnda är att föredra. Att låta de behålla sina särdrag underlättar för återvandring, då har de inga naturliga band kvar när det är dags att flytta hem till sina respektive fädernesländer.

Irak vill starta grundskolor i Sverige · 7 minutes ago
Ickenaiv

"Svensk"?

Misshandel i rättsal gav fängelse · 8 minutes ago
Hudlumtownman

Hjälp till att bygga upp skolan i Irak istället. Då kommer många många fler kunna få en utbildning till en mycket lägre kostnad!

Irak vill starta grundskolor i Sverige · 10 minutes ago

Annons
Gilla oss på Facebook
Annons
Till Inkorrekta Butiken
Senaste webbtv
Vi tackar
Holländska · Erik B · Curator · Marcus Aurelius · Loffe · dacke · Clarkkent · fr.oskar h · Figaro · Fj5glqs3br · Stefan · Jern&betong · Gunnar l · · Ejron · Åke · Pontus å · Jan Georgsson · Grettir · Bo Johannes · Taxiåkaren · Erik Bergstr · Håkan · Tomas Omaely · Vikingen · Slasher · Magnus · jakob d · Tyr · Jörgen · Gåva · Curator · Ensamstående · Fingal O · NudasVerit · HonestJohn · sexleksaker · Nisse12 · Ålkraft · FredrikR · Suverän! · Broozooz · Nils A · Jan Lillie · Mats Bern · Bo Str. · Hemförsäkring · Bob · loqu · S.Lind · BLE · Joel · Pettson · Tjalle · Thord B · Robban · Erik Andersson · Mrmadmax · Rutger · Patrik b · Peterb dk · Witold · Casper · Näcken · Oxy · Surfa Anonymt · goderian2 · Sätermannen · Christian · Kalle · Markus · karan49 · teura.org · Julia Caesar · Nicke
Annons
Skriv till oss

redaktion@friatider.se

Vi besvarar alla brev inom några timmar
Annonsera

Företagsannonsering
Du kan köpa per CPM, fast pris, per plats etc i alla format som syns på sajten.

Vi säljer även vanliga länkar.
Prenumerera

Du som vill prenumerera på Fria Tider kan använda två tekniker::

RSS-flöde
Twitter-flöde
Läs i mobilen

Vår vanliga webbplats fungerar i moderna mobiler såsom iphone.

En speciell sajt finns också för mobiler och mobilt bredband.

mobil.friatider.se
Stöd oss

Fria Tider får inga skattemedel. Vi är därför helt beroende av frivilliga som bidrar med pengar och arbete.

Läs mer om hur du kan bidra med en donation eller med din tid till oss!


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: