torsdag 5 april 2012

Henry Bronett: Stopp – här går gränsen! « Avpixlat

Henry Bronett: Stopp – här går gränsen! « Avpixlat: Henry Bronett: Stopp – här går gränsen!

Fredrik Sieradzki, ordförande i informationskommittén i Judiska församlingen i Malmö i Världen i dag:
Frågan, vilka det är som ligger bakom hetsen, besvarar han utan att sväva på målet:
– Det är uteslutande muslimer. Vi har ett problem i Malmö; att här finns muslimer som inte gillar judar. Men det är något som media väljer att förtiga. Att tala om det anses inte politiskt korrekt och man är väl rädd för att framstå som rasistisk. Men man måste ju ändå säga sanningen.
KLARTEXT Henry Bronett skriver i en insändare om vikten av att våga sätta ned foten. Tyvärr sätter han inte själv ned foten och verkar helt missa - medvetet eller omedvetet – hur det kan komma sig att den lilla judiska gruppen i Malmö är illa utsatt. Så utsatt att Simon Wiesenthal-centret varit tvungna att utfärda en resevarning till Malmö. I klartext: De som trakasserar judar i Malmö är nästintill enkom muslimer. Om detta har till och med Judiska församlingen i Malmö berättat. Det är i den kontexten Henry Bronetts text bör läsas. Foten sätts bäst ned i klartext!

Bronett skriver: “Varför tar vi inte konflikten? Är vi oroliga för att Sverigedemokrater med flera ska bli arga?”

Nej, det är inte Sverigedemokraterna som fruktas. Det är – i klartext; stenkastarvänstern och den stora muslimska minoriteten – som det fjäskas för. Annars blir det upplopp. Annars brinner bilar. Annars attackeras räddningstjänsten. Annars skriks det diskriminering!

Egentligen borde vi alla, med politiker i spetsen, gå man ur huse, ut på gator, stå i alléer, på torg och avenyer, gå ut tillsammans, samtliga borde vi och tjuta, skrika ropa högt så det hörs tydligt: “Stopp – här går gränsen för vad vi accepterar i vårt land!”

/…/ Istället används ord som “olämpligt”, “beklagligt” eller “det har inte varit bra” – ja, om det alls sägs något.

Löfven (S): “Uttalandena har inte varit bra.”

Israels ambassadör: “Det är totalt oacceptabelt att judar i Malmö utsätts för attacker och trakasserier. Antisemitismen är den värsta formen av rasism som mänskligheten upplevt, och vi har alla ett ansvar att stoppa och fördöma den.”

[...]

Vem säger så från vårt håll, vilken ledande svensk politiker har uttalat sig så tydligt?

Hur kan en så högt uppsatt person som Ilmar Reepalu gång på gång häva ur sig floskler – som att judar borde tala om att de inte tycker det Israel gör är bra, för att slippa bli misshandlade i Malmö… ja, låt mig upprepa det där:

Reepalu menar alltså att judar, svenska medborgare som blir förföljda eller misshandlade i Malmö, bör tala om att de inte gillar Israels agerande i Mellanöstern för att slippa förföljelse och misshandel i Malmö (!). Jag tar det en gång till: Om offret vill vara så vänligt att be om ursäkt, så kanske förövaren kan tänka sig att slå lite mindre (?). Detta får inte starkare reaktioner än partiledare Löfvens “inte varit bra”. Det är märkligt, och Reepalu sitter lugnt kvar.

Varför tar vi inte konflikten? Är vi oroliga för att Sverigedemokrater med flera ska bli arga? Tror vi att man kan tiga ihjäl obildade eller antisemitiska personer, tror vi kanske att vi dämpar deras lust att handla, att vi dämpar lusten hos de extremister som tycker att våld är en berättigad metod? Historien visar att det inte hjälper nämnvärt att tiga ihjäl något alls – tvärtom!

Ja, egentligen borde vi alla, med politiker i spetsen, gå man ur huse, gå ut på gator, torg och avenyer, tillsammans samtliga borde vi gå ut och tjuta, skrika, ropa: “Stopp, här går gränsen för vad vi accepterar i vårt land!”

Vi borde göra det ofta, bara för att påminna varandra. Men vi gör det inte…

Och sådana som Reepalu sitter lugnt kvar och fortsätter, och det kan väl tyckas vara lite “mindre bra”, eller vad?

Sourze

Muslimer bakom hoten

Fredrik Sieradzki, ordförande i informationskommittén i Judiska församlingen i Malmö i Världen i dag:

Frågan, vilka det är som ligger bakom hetsen, besvarar han utan att sväva på målet:
– Det är uteslutande muslimer. Vi har ett problem i Malmö; att här finns muslimer som inte gillar judar. Men det är något som media väljer att förtiga. Att tala om det anses inte politiskt korrekt och man är väl rädd för att framstå som rasistisk. Men man måste ju ändå säga sanningen.

Peter Rubinstein, Malmö, i en artikel på Newsmill:

Ifall makthavarna önskar en fortsatt judisk närvaro i Malmö måste man se till att det sker en attitydförändring bland delar av den muslimska befolkningen gentemot judar. Att antisemitiska uppfattningar är utbredda bland muslimer är inget nytt och inte unikt för Sverige.

Rabbi Shneur Kesselman i en intervju i Dagens juridik:

- För det mesta är det unga muslimer som uttrycker hat och det borde ingen blunda för. Det är tragiskt att det ska vara så, att hat ska frodas i religiösa kretsar.

Stycke ur Judiska Centralrådets sakframställan till JO:

Ca 15-20 meter från huvuddemonstrationen samlades med Polismyndighetens goda minne en grupp motdemonstranter, nedan motdemonstrationen, stödjande av FN deklarerade terrororganisationer som Hamas och Hizbollah, skrikande antisemitiska slagord samt stöd för ovan nämnda terrororganisationer.

Sydsvenskan intervjuar bl.a. Judiska församlingens ordförande Fred Kahn och imamen Saeed Azam:

– Det finns problem i Malmö idag, mellan judar och muslimer, säger Saeed Azam.

Relaterat
Reepalu: Våldet i Malmö är ingen stor sak i USA
Reepalu ljög om SD-anstiftat muslimhat i judisk församling
Att vara judinna i Malmö och Sverige
Rasistchock: muslimer kallas rasister i Sydsvenskan
Protest mot det nya judehatet
Muslimer i bestämd eller obestämd form i Malmö
Print Friendly
Share
2012-04-04, 17:22 (uppdaterat 2012-04-05, 00:10) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 24 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
148 kommentarer 1812 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 121 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Sven Olsen - (argdansk) 19 minut sedan

Politikerna gör inget som kan äventyra den islamistiska spridningen i Sverige - ingen folkgrupp, inte ens den största, svenska nationen, får stå i vägen för islamiseringen av landet. Detta kan bara utläsas som att samtliga politisker - med undantag av SD - är i fickan på de rika arabstaterna och som de små snälla eunucker de är, följer orderna därifrån till punkt och pricka.

I ett demokratiskt land hade aldrig detta kunnat hända - Sverige har gått från feudalsamhället via socialismen till islamism - utan någonsin att hinna med demokratin.

podombara 1 timme sedan

Nån hjälp av Löfven får judarna i Malmö knappast. Deras problem verkade han ta med en klackspark. Annars var det kanske så att han inte satt sig in i situationen.

Och Reepalu blev ju närmast överöst med beröm av honom. Det handlar väl om det här föråldrade sossetänkandet att lojalitet löser alla problem.

Den hetsen mot judarna som Reepalu satt i gång för att värva muslimska röster har vållat en skada som bara blir värre oavsett om Reepalu avgår eller inte.
2 personer gillade det här.

skada 3 timme sedan

Över ingången till fängelset står det "För den goda sakens skull"

Magdalena Johansson 3 timme sedan


Inga barn föds till judar, kristna eller muslimer.
Inga barn föds till liberaler, kommunister, feminister, extremister.
Vi föds till människor.
Det är så tragiskt med all religiös indoktrinering och allt våld det för med sig.
7 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 17 minut sedan som svar till Magdalena Johansson

Så vitt jag vet är det bara én enda religion som inte ställt till med en massa sattyg genom historien - buddhisterna - alla de andra kan man vara helt utan, de har inget att göra i ett modernt samhälle. Om vi absolut måste ha religion så borde vi nog återgå till de gamla asarna - då var Norden och folket härifrån inte bara respekterade - utan även fruktade: I kristna kyrkor bad man om skydd mot dj.vlarna från havet. Hellre så än att bli islamiserade av ett gäng korrumperade politiker utan minsta ansats till "balls".

Demokrat001 4 timme sedan

Avpixlat bör uppvisa hyfs och ange källan till "Muslimer bakom hoten". Särskilt med tanke på att blogginlägget styckena är kopierat från ligger här nedan.
1 person gillade det här.

Adolfuz 4 timme sedan

Falskheten i ett nötskal...
Bronett ondgör sig över Reepalus uttalanden och det beteende muslimska invandrare visar mot judiska personer i Malmö. Varför ska vi just gå man ur huse för den judiska befolkningen?

Varför kan Bronett & co tjuta över att stora delar av den inhemska befolkningen är utsatt för ringaktning, förföljelser, personrån, våldtäkter osv.

Är det skillnad på judar och andra människor? Varför driver AP en pro-israelisk linje och varför tar man till de unkna knepet att kalla Reepalu för antisemit?
2 personer gillade det här.

celticia 3 timme sedan som svar till Adolfuz

Vi Svenskar skall gå man ur huse för vår Svenska befolkning.. thats it
3 personer gillade det här.

Griffin11 2 timme sedan som svar till celticia

Den dagen grisar flyger...
1 person gillade det här.

celticia 2 timme sedan som svar till Griffin11

Svenskar är ett lugnt och tålmodigt släkte och det är möjligt att vi är något trögstartade, men sen du, vänta bara, och där bor många snapphanar i svensken idag.
1 person gillade det här.

Holgerinorr 6 timme sedan

Henry Bronett, bra att någon kändis vågar yttra sig Tack.
5 personer gillade det här.

Stefan Ekström 10 timme sedan

Tråkigt nog är det bara judar och muslimer som vågar säga som det är i den här frågan. En vanlig svensson blir väl både nazist och rasistanklagad om han öppnar munnen.
14 personer gillade det här.

Stigalj 10 timme sedan

"Varför tar vi inte konflikten?" frågar Bronett och samtidigt är han skiträdd för att ens med ett ord nämna muslimer i sin "modiga" artikel. Istället nämner han givetvis SD - Riksdagens och Sveriges enda Israel-vänliga parti - och "extremister" i samma mening... Vad för sorts extremister? Syftar han på högerextremister, vänsterextremister eller muslimska extremister?

"Egentligen borde vi alla, med politiker i spetsen, gå man ur huse" föreslår Bronett och "skrika,, ropa högt 'Stopp - här går gränsen för vad vi accepterar i vårt land!' ". Jag hänger gärna med Henry Bronett ut på gatorna och skriker men då vill jag först veta vilka vi ska skrika åt! Men det vill inte Bronett tala om. Hur stor är då sannolikheten att en som inte ens i vågar tala ur skägget framför tangentbordet skulle göra det om vi gick man ur huse?
9 personer gillade det här.

Mahound 11 timme sedan

Som Kent Ekeroth konstaterade, den Judiska församlingen i Malmö har arbetat hårt för att öka invandringen och drivit på det multikulturella samhället.

Tänk om de skulle börja med att sätta stopp för det arbetet och officiellt konstatera att invandringen varit ett totalt misslyckande. De kunde ju också gå ut och officiellt rätta diverse snuskjournalister och politiker som absurt nog även i denna dag försöker trassla in Sverigedemokraterna i trakasserierna.

Bland många konservativa finns en stor besvikelse på hur många judiska grupper motarbetat svenska normer och kultur och istället drivit multikultiromantik. Det betyder inte att enskilda judar kan beskyllas, men många judiska individer och organisationer har varit instrumentala i den katastrofala förändring vi sett i Sverige. Det vore önskat att dessa gjorde upp med det förflutna och började jobba för traditionell västerländsk civilisation istället. Det tältet är stort nog att rymma även judar som förkastar kulturmarxismen.
5 personer gillade det här.

Peo50 11 timme sedan

Sverige ser ut att bli en riktigt otrevlig plats oavsett om man är jude muslim kristen eller svensk. Vi får liksom hela världen inpå oss den som vi tidigare kunnat betrakta och kommentera på avstånd. Vad fint det var när vi kunde fördöma andra, när Palme kunde ondgöra sig över oförätter som begicks utanför vårt land, när vi kunde anses som världens föredöme. Nu kommer världens blickar att riktas mot oss.
5 personer gillade det här.

kokskungen 11 timme sedan

Jag har inte mycket till övers för judar, dom får gärna finnas bara dom inte försöker påtvinga oss deras värderingar, och det gör dom inte så vitt jag vet i sverige.
Muslimer däremot, dom har en helt annan agenda!
Det vet alla som någongång lyfter blicken ovanför den förgiftade PK-horisonten,
Denna avart till religion håller sakta men säkert på att infiltrera vårat fosterland.

Än så länge sover och viftar svenska folket bort detta hot som "spännade kulturberikning".
Därför att vår media i sin desperation att skydda våra anvariga politiker gör allt för att dölja fakta och kostnader för detta "godhetsexpriment".
Ja mina kära vänner här på avpixlat, fortsätt kämpa, vi är lite som gerillakrigare som kämpar för åsiktsfrihet och svenska folkets väl.
SD 2014 och godnatt.
7 personer gillade det här.

pewpewarn 3 timme sedan som svar till kokskungen

nu har du ju helt fel med tanke på att stora delar av den svenska pk-median är just judeägd, och att säga att media inte försöker påtvinga folk div värderingar och åsikter är ju helt inkorrekt.

BOF69 12 timme sedan

Vänsterns och massmedias sluga tanke är att vi offrar dom få(judarna) för att vinna dom många(muslimerna) deras ordspråk är makten framför allt ty dess sötma är så berusande.
Hela vänsterns och massmedias retorik är att hata Israel för att främja Palestina.
Detta är bara början man börjar förfölja judar sedan dom som är homosexuella och sist dom som är kristna.
Om vi inte står upp för dom som är förföljda vem ska då stå upp för oss när det är våran tur att förföljas???.
Ingen eftersom det inte kommer finnas någon kvar då.
Till slut så med våra pk politikers och massmedias hjälp så har muslimerna lyckats att fördriva och utrota folks identitet, och frågan är till vilket pris var det värt att göra detta????
Vi måste driva en aktiv kampanj mot dom som dagligen ljuger oss upp i ansiktet och dom som är skyldiga till detta brott är Sveriges Radio och TV samt dagspressen.
Så länge vi betalar till dessa indoktrineringsmaskiner så får vi finna oss i att bli vilseledda.
4 personer gillade det här.

Gere 12 timme sedan

Avpixlat Karln heter Bronett, inte Bronnet

Lite mer faktakoll, tack!

//

Korrigerat.

(Redigerad av moderator)

katarina broman Top 10 12 timme sedan

Gode Gud! (min Gud) vad jag önskar mig att stortrutade ignoranta sk kändisar kunde avstå ifrån att delta i den politiska debatten eftersom dom helt klart är just det, ignoranta!
2 personer gillade det här.

hyfs 12 timme sedan

Graffiti på en arabisk liten gata i Malmö: en Davidstjärna, kryssad över, en halvmåne med muslimska stjärnan mitt emot och texten RAW PEOPLE POWER.
Den som talade med de muslimska unga männen som utfört "konstverket" fick höra. att judar ska bort, kristna och svenner är judar och ska bort. Den chockade svenske mannen berättade: De använder jude som skällsord.
Så ser verkligheten ut på en liten gata i Malmös välskötta ytterområde.
8 personer gillade det här.

hans högbom 12 timme sedan som svar till hyfs

Så ser det ut i sveriges krigszon menar du
3 personer gillade det här.

Peo50 12 timme sedan

Judar har en lång historia av förföljelse bakom sig. Det gäller att navigera rätt och Sd verkar inte vara rätt, ett samröre skulle bara stjälpa.
Sd are eller avpixlare behöver inte visa var de står till vardags, de kanske döljer det, men det är svårare för judar. Spott o spe till vardags alltså.
Att Bronett går ut med det här visar hur akut läget är. Det är tragiskt hur det har blivit. De judar vi hjälpte efter andra världskriget har fått uppleva att fristaden inte är säker.
Man förstår hur viktigt Israel är för dem. Det verkar vara det enda stället där de är någorlunda säkra.
3 personer gillade det här.

kjellan11 13 timme sedan

Ser ut som om någon inte vaknat upp från sin rödtjuts dröm än. Det är muslimerna som hota judiska församilingen i Malmö inte SD så du Henry vakna upp gå ut på stan o kolla upp det hela innan du skriver igen. Annars kan du kanske få ta hand om serie sidan den kommer nog passa dig bra
2 personer gillade det här.

xbenedictx 13 timme sedan

Bröderna Kain och Abel från mellanöstern, har tagit sitt inbördes krig och gett sig ut i världen, och dragit in oss alla andra i det.

Hilfe! 2 timme sedan som svar till xbenedictx

Men vi är också själva muslimernas måltavla, glöm inte det. Se hur kristna förföljs, diskrimineras och dödas i de länder där styrkeförhållandet är till muslimernas fördel.
1 person gillade det här.

deleted 13 timme sedan

"Varför tar vi inte konflikten? Är vi oroliga för att Sverigedemokrater
med flera ska bli arga? Tror vi att man kan tiga ihjäl obildade eller
antisemitiska personer, tror vi kanske att vi dämpar deras lust att
handla, att vi dämpar lusten hos de extremister som tycker att våld är
en berättigad metod? Historien visar att det inte hjälper nämnvärt att
tiga ihjäl något alls – tvärtom!"

Kallade han just SD för antisemiter?
Det parti som är mest israelvänligt i hela Sverige?
11 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 12 timme sedan som svar till deleted

Ja det gjorde han den okunniga stackaren.
1 person gillade det här.

christel2 13 timme sedan som svar till deleted

Ja.
1 person gillade det här.

Fredrik Magnusson 13 timme sedan

Judarna har det egentligen bättre förspänt än svenskarna, eftersom alla judar har rätt till medborgarskap i den demokratiska rättstaten Israel som har vett att skydda sina medborgare från muslimerna. Vi etniska svenskar är dömda till medborgarskap i smygdiktaturen tillika skitlandet Sverige. Om jag hade varit jude hade jag flyttat till Israel för länge sen. Civiliserade människor har ingen framtid Sverige.
15 personer gillade det här.

Jarlen85 13 timme sedan

Ursäkta men vilken idiot! Han manar att sätta ned foten men gör det inte själv.

Som att lura ut folk ur hemmen så han kan länsa dom.Jag som trodde malmös judar började vakna, men PK håller än, även fast dom är utsatta för hmf! Otroligt
1 person gillade det här.

lasse1 13 timme sedan

Helt klart att en politisk korrekt person rycker i ett efterlängtat halmstrå, och försöker beskylla Sd för allehanda oegentligheter mot Malmös judiska befolkning...

Det ingår i den politiska strategin....
Var inte Sd också inblandad i massmördaren Anders Behring Breiviks makabra illdåd?......
Försöka duger....säger den politisk korrekte, och alla på den kanten tycks se en möjlighet.. ...
4 personer gillade det här.

diskriminerad_svensk 13 timme sedan

Problemet är att den judiska församlingen försvarar massinvandring. Det har aldrig satt ned foten eftersom det ingår i deras ideologi att försvara öppna gränser (i väst).

//

Finns inga belägg för det. Håll sådana konspirationer på FT, där de hör hemma. Inte här.

Moderator

(Redigerad av moderator)
2 personer gillade det här.

Mahound 8 timme sedan som svar till diskriminerad_svensk

Käre Moderator

Enligt Kent Ekeroth och många andra så finns det visst belägg för att Judiska församlingen inte bara försvarat, men aktivt jobbat för massinvandringen och det multikulturella samhället. Det är ingen konspirationsteori, det är helt öppna handlingar som alla som gräver kan ta del av.

Varför ska de vara så känsligt att prata om dessa saker? Pamela Geller och Ezra Levant (som själva är judar, ja t.o.m. judiska nationalister) bedriver en öppen kamp mot de judiska organisationerna i USA och Kanada därför att dessa organisationer för en helt öppen kulturmarxistisk anti-vit linje. Menar Moderatorn på fullt allvar att Kent, Pamela och Ezra bara dillar konspiratoriskt?
2 personer gillade det här.

Harry56 13 timme sedan

Vakna Bronnet. Våra SD politiker är dom enda politiker som står på gator o torg och pratar sig hesa om problemen som dessa muslimer ställer till i bland annat Malmö.

SD2014
13 personer gillade det här.

Borgaren 13 timme sedan

Alla här nedanför har mer eller mindre troliga teorier om Bronnet kognitiva egenskaper, (som sannolikt är bristande). Själv tror jag att förklaringen är mycket enklare. Han är kort ock gott såcialdemokrat.

KHMER 13 timme sedan

Inte en dag utan att ännu en yrvaken debattör ger sig ut i manegen och vill ha allt ljus på sig. Denne Bronnet skriker högt men i övrigt är det tomt.
Av riksdagspartierna är det framför allt två partier som stödjer den judiska frågan. De är Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna.
V och S kan betecknas som antisemitiska. När Reepalu fördömdes av alla för att komma med antisemitiska uttalanden uttalade samtliga sossedistrikt att de inte hade några invändningart mot Reepalus agearande.
Bronnet kan gärna stå i ljusets mitt, men han borde definitivt läsa på.
Vad är det som driver sådana som Henry Bronnet och Elina Gustafsson att ge sig in i debatten med så mycket grums i tankevindlingarna?
Fattar de inte att de bara sänker nivån med sitt pajaseri?
Om han till äventyrs skulle läsa detta och antagligen missförstå allt kan jag meddela att jag är för Israels sak och att jag definitivt står på den judiska befolkningens sida i Malmö och överallt annars.
3 personer gillade det här.

z1z2z3 14 timme sedan

Tyvärr skrivet av en icke läs och skriv-van människa.

mattias 14 timme sedan

Min gissning är att han helt enkelt är obildad till den graden att han verkligen tror de är SD o Co som attackerar judar i Malmö... Tyvärr.. De talar om vilken nivå vi behöver lägga oss till valet 2014.
5 personer gillade det här.

RS_68 14 timme sedan

I malmö pågår etnisk rensning , bort med svenskar,judar och icke önskvärda individer.
Dvs alla som inte är muslimer.........
Jag mår dåligt bara jag tänker på det.

SD2014
18 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 15 timme sedan

Kan inte Norge, Danmark och Finland ockupera Sverige?
Det är väl bättre att dessa tre länder ockuperar Sverige så att landet kan behålla sina nordiska, demokratiska värderingar, istället för att somalier, araber och afghaner kommer hit och förvandlar Sverige till ett nytt Mellanöstern där alla etniciteter/religioner hatar och mördar alla.
33 personer gillade det här.

kjellan11 13 timme sedan som svar till BannlysHedersmord

JAA bra vi har ju skrotat försvaret med så det går ju lätt för dom
1 person gillade det här.

Snille 15 timme sedan

Aschbergsstyrda SD hatar organisationen EXPO skriver om mannen som nackavrättade judiska småbarn.

"– Merah var bland annat tungt kriminell sen tidigare och levde dessutom i en ekonomiskt väldigt pressad situation, sådant kan givetvis också ha spelat en roll."
10 personer gillade det här.

Snille 15 timme sedan

Inte bara Judar. Där har Bronnet helt fel. "vanliga" svenskar flyr också Malmö, Särskilt barnfamiljerna. tom Zlatan drar när hans egne äldste son skall börja skolan. Med barnen kommer verkligheten. "Malmösonen" Zlatan har sagt upp all kontakt med Malmö för evigt.
30 personer gillade det här.

Prellen 15 timme sedan

Att Ilmar Reepalu är antisemit är väl inte så konstigt. Han har ju fått det i modersmjölken, hans föräldrar kom hit som flyktingar från Estland och det är väl inte så att någon har missat vad de sysslade med i samtliga Baltiska länder under Hitlertiten. De var värre än tyskarna när det gällde att mörda judar, de slog ihjäl dem med alla tillhyggen de fick tag i. Inte en enda av dessa mördare har ställts inför rätta.
18 personer gillade det här.

snacktroem snackstroem 12 timme sedan som svar till Prellen

Sådana här onyanserade påhopp är onödiga. För det första har Ilmar Reepalu växt upp i Sverige och för det andra fanns det få judar i Estland innan andra världskriget. Antisemitismen i Estland var marginell i jämförelse med exempelvis Litauen, där också den judiska befolkningen var väldigt stor. Baltikum är inget land det är en region! Det går att jämföra med att säga att Skandinaver är anti samiska. Möjligtvis kan det finnas skillnader mellan fiskare på Falster och jägare på Finnmarksvidda, eller???????????

Nog glider det ut "groder" från Ilmar Reepalus mun men han deltar i alla fall i debatten och är inte lika "jävla" PK som resten av sosseeliten!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 personer gillade det här.

Nulle_utan_prickar 3 timme sedan som svar till snacktroem snackstroem

instämmer!

Frilansare 15 timme sedan

Vad pratar Bronett om??? Sverigedemokraterna är sannolikt det mest Israel- och judevänliga partiet. Varför blandar han bort korten totalt och blandar in SD i Malmös judehat?

Alla vet ju att det är muslimer som står för judehatet i Malmö, riktigt lågt att insinuera att Sverigedemokrater skulle ligga bakom det...

Snacka om att vara PK-blind!!
29 personer gillade det här.

Gere 12 timme sedan som svar till Frilansare

Men av någon anledning så har SD väldigt få judar som sympatisörer, vilket jag tycker är mycket märkligt.

Möjligen för att judar ofta inte gillar nationalism, utom i Israel försås.

http://www.youtube.com/watch?v...

Snille 15 timme sedan som svar till Frilansare

Du missuppfattar nog Bronetts budskap.
2 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 15 timme sedan

varför blandar Bronett in Sverigedemokraterna? De anfaller inga judar, de står på judarnas sida! Hur kan han ha missat detta?
30 personer gillade det här.

fruskalman 15 timme sedan som svar till Anna Svensson

Det är det många som gör dessvärre!
8 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 15 timme sedan som svar till fruskalman

förvisso, men Bronett åtminstone borde veta bättre
6 personer gillade det här.

Bad4you 15 timme sedan

Kanske har Reepalu skitit i det blå skåpet en gång för alla nu? Hoppas han försvinner ner i avloppet där han en gång i tiden kravlade sig upp ifrån!
11 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 16 timme sedan

Bronett är helt enkelt PK förgiftad av den farsot som nu griper omkring sig och som är mer smittsam än Digerdöden!
Tänk själv Bronett!, det skadar inte! Att gå i ledband däremot, precis som djuren , är inte särskilt produktivt!
SD är pro Judar och inte tvärtom!
9 personer gillade det här.

christel2 16 timme sedan som svar till katarina broman

Han skriver ordet Sverigedemokrater istället för ordet muslimer.

Så sjukt är detta samhälle.
23 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 15 timme sedan som svar till christel2

Jag vet Christel2! Låt oss icke misströsta dock! Tiden arbetar för oss och tillsammans gör vi en skillnad bla meddelst detta forum AP!
Håll ut! XX
3 personer gillade det här.

christel2 14 timme sedan som svar till katarina broman

Tack Katarina, ibland blir man bara alldeles chockad över vansinnet.

Edit.

Demokrat001 16 timme sedan

Det finns betydligt modigare "landsmän" till Henry Bronett i Sverige, än vad han själv är. Beklämmande att han inte har kurage nog att stötta dem som offentligt tagit bladet från munnen och därigenom lider än högre risk för muslimska attentat.

Henry Bronett kräver att en spade skall kallas för en spade, men själv går det bra att kalla en spade för en kratta. Ynkligt av en person vars historia sedan tidernas begynnelse vittnar om ett folk som exkluderats, förföljts och mördats. Den nazistiska epoken var kort, historiskt sett, och det är inte den eller nynazismen som är problemet, det är muslimerna. Den långa epoken, historiskt sett, och som pågår ännu.

Den uråldriga konflikt som pågår mellan judar och muslimer är inte svenskarnas problem, men det har gjorts till ett av våra och hamnar således i vårt knä. Till råga på allt anklagas svenskarna för antisemitism, och det anser jag är _förbannat_ fult och svagt.

- Sorry, Bronett, men du får klistra en annan adresslapp på det problemet, och det står inte Sverige på den.

Däremot kan du,Henry Bronett, svara på frågan varför det judiska folket envist arbetar för att islamisera Sverige och Europa och driver på importen av den för det judiska folket livshotande kategorin muslimer. Vi är en och annan som inte får ihop den ekvationen, ser du.

Här kan du läsa vad dina "landsmän" säger:
http://adderat.blogspot.se/201...
17 personer gillade det här.

Johan Klingberg 15 timme sedan som svar till Demokrat001

Räkna inte in oss andra judar tillsammans med pk-judar tack så mycket, så räknar inte jag in dig som SSU-medlem.

Tack på förhand.
7 personer gillade det här.

christel2 15 timme sedan som svar till Johan Klingberg

Touche´Johan
2 personer gillade det här.

Demokrat001 15 timme sedan som svar till Johan Klingberg

Tack själv. Och dessutom är jag nog en 35-40 år för gammal för att platsa i SSU :-)
3 personer gillade det här.

niklasr 16 timme sedan

Bronnet kanske skall ta och rösta på SD nästa gång så finns det iallafall någon som vill ordna upp situationen i Malmö.
För rådande politiker i byn vill det inte. De är bara intresserade av att skylla på Stockholm (nu när det inte är sossar som styr där, förr var det annat ljud i Reepalun) och att försöka släcka de värsta eldarna genom att dränka dem i skattepengar.
3 personer gillade det här.

invandrare1957 16 timme sedan

Det Bronnet säger att vi ska göra är det som media kallar svenskar för rasister. Karln verkar lite korkad eller försöker han spela PK när han prata om att göra SD arga. Det här visar bara hur infekterad debatten i Sverige är eller debatten det finns ingen debatt den slår ju vänstern o media ner väldigt effektivt en sak har han rätt vi borde begära lov av media att ta debatten.
4 personer gillade det här.

Magica de Hex 16 timme sedan

Fast jag förstår inte varför han tror att Sverigedemokraterna skulle ha något emot att judar i Sverige anser att det är nog? Varför skulle man ha något emot att judar sätter ned foten? Varför ska han ens blanda in SD? Det är väl i alla fall inte dom som förföljer judarna i Sverige? Eller är det en betingad reflex numera att alltid dra in SD och skylla på dem?

11 personer gillade det här.

Gere 12 timme sedan som svar till Magica de Hex

Betingar reflex bland de politiskt kulturella, och de som inte har en aning om hur det ser ut i Sverige.

Jag har själv en judisk, amerikansk kollega som hade blandat ihop socialdemokraterna och sverigedemokraterna, och frågade vilka det nu var som var "the bad boys". Vilka som avsågs var helt uppenbart.

micke1 16 timme sedan

Problemet är ju att SD ställer upp och anser det som händer vara ren rasism, och det är just vad det är.
Men eftersom så är fallet blir det intellektuell härdsmälta för politiker och media.

Media har under många år fiskat med "ljus och lykta" efter alla kopplingar de kan hitta mellan rasister, nazister och SD. När detta inte stämmer d.v.s. att SD anser att det som sker i Malmö är rasistiskt och på judarnas sida faller hela logiken.

När det sedan hoppat grodor ur munnen på Reeplu, visar det att han är mer rasist än SD, och förvirringen är då total. Man har alltså fått denna logik att försvara; SD är nazister och rasister som försvarar judar mot rasism samtidigt som Reepalu inte tycker om SD för att de är rasister, samtidigt som hans uttalanden visar att han är rasistisk och tar dessutom inte just judarna i försvar. Så man frågar sig om han är rasist/nazist?

Bit i den logiken och försök försvara den i media!

Dessutom faller ju hela det flummiga multikulturella paradiset om det visar sig att judar och muslimer inte vill kramas och sjunga "We shall overcome" tillsammans.
16 personer gillade det här.

Leikin 16 timme sedan

Ilmar Reepalu och hans idioti och antisemitism är det inte längre någon idé att kommentera. Den mannen har redan dömt sig själv genom sina uttalanden. Så vitt jag vet har vi aldrig haft några problem med judarna i Sverige. Jag önskar att jag kunde säga detsamma om muslimerna!
14 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 16 timme sedan

Reepalu är en mycket obehaglig människa som likt sin läromästare, alt mästare,, Reinfeldt, rapar upp att folk som har sitt sunda förnuft i behåll, dvs folk som inte har i deras ögon de "rätta" åsikterna får "skylla sig själva".Jag skulle tro att Reepalu är en äkta antisemitist som vädrar morgonluft!

Bronett borde se sig om ordentligt för att identifiera var mörkerkrafterna kommer ifrån eftersom det definitivt inte är Sverigedemokraterna utan precis tvärtom!
11 personer gillade det här.

knoll2 16 timme sedan

Egentligen borde vi alla, med politiker i spetsen, gå man ur huse, ut på gator, stå i alléer, på torg och avenyer, gå ut tillsammans, samtliga borde vi och tjuta, skrika ropa högt så det hörs tydligt: “Stopp – här går gränsen för vad vi accepterar i vårt land!”

Svar: Hur ska det gåt till när vi svenskar bockar, bugar och tar emot hur mycket skit som helst. Vi är inte uppfostrade till att höras eller synas. Jantelagen har gjort oss sådana. Det är synd för det krävs att vi alla har civilkurage och står upp för det vi egentligen vill och tycker oavsett vem som kallar oss för icke politiskt korrekta.
9 personer gillade det här.

Hilfe! 16 timme sedan som svar till knoll2

http://www.youtube.com/watch?v...

"I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!", från filmen Network. Lika aktuell idag som för 30 år sedan. T o m smutsiga oljepengar från mellanöstern finns med...
2 personer gillade det här.

evolution2000 16 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: