måndag 30 april 2012

Migrationsverkets uppdaterade prognoser « Avpixlat

Migrationsverkets uppdaterade prognoser « Avpixlat: Migrationsverkets uppdaterade prognoser

INSÄNDARE Att Sverige tagit emot och tar emot mängder av asylsökande och anhöriginvandrare är inte precis någon nyhet. Här på Avpixlat är läsarna väl medvetna om detta. Jag har trott att även jag vetat vad det varit frågan om, massinvandring…

Trots detta höll jag på att sätta morgonkaffet i vrångstrupen, då jag än en gång surfade in på Merit Wagers utmärkta blogg!

Migrationsverkets nyaste prognoser ger nämligen för handen att under detta och nästkommande år kommer Sverige att invaderas. Ja faktiskt, jag nämner det igen med sitt rätta namn, invaderas av asylsökande och anhöriginvandrare.

Migrationsverket förutspår att det 2012/13 infinner sig 174 500 personer i de två kategorierna asylsökande och anhöriginvandrare!

Delas siffrorna upp räknar verket med 112 500 anhöriginvandrare. För asylsökande räknar verket också med en uppgång p.g.a. Sveriges nya ”id-krav”, vilka totalt eliminerar kravet på styrkt identitet för asylsökande. Asylsökande beräknas därför öka till 31 000 per år 2012/13.

Detta ger sålunda en summa på 174 500 ”nya svenskar” på två år.

174 500!!!

Vi skall vara väldigt medvetna om att de flesta av dessa invandrare har sitt ursprung i MENA-länderna, och de allra flesta kommer sannolikt från Somalia. Sedan tidigare vet vi att detta är den mest svårintegrerade gruppen, med oftast osedvanligt låg utbildningsnivå och därför med stor sannolikhet blivande arbetslösa. Alla dessa människor skall försörjas via skattemedel!

Ett annat faktum är förstås också att flertalet i den här ”invasionsstyrkan” är utövare av den islamiska tron. Antalet muslimer i Sverige kommer att skjuta i höjden som en raket. Detta får som följd än mer ökade krav på särbehandling och ”rättigheter”.

Någon vilseledd vän av ordning kan möjligen protestera, och anföra att det faktiskt ställs krav på den som vill ta hit sina anhöriga. Att den sökande måste kunna försörja de anhöriga… Icke! Denna regel är lika urvattnad som alla andra s.k. regler och lagar som finns inom migrationsområdet. Vilket i klartext innebär att finns det lagar och regler, så är det inget som efterföljs i någon större utsträckning. Kravet att en sökande skall kunna försörja sina anländande anhöriga gäller t.ex. inte asylsökande, eller ”flyktingar” som fått permanent uppehållstillstånd, och de grupperna är ju i majoritet när det gäller att få hit sina ”nära och kära”.

Sverige går snabbt mot sin undergång, och kanske är det bra att det går fort? Möjligheten att vända skutan ökar, ju tidigare skepparen upptäcker att skrovet läcker. Än så länge är det bara ett mindre gäng (parti) som upptäckt att vattnet forsar in under däck…

Folkkultur
Print Friendly
Share
2012-04-29, 13:02 (uppdaterat 2012-04-29, 13:37) | Kategori(er): Inrikes, Insändare, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 37 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
171 kommentarer 2194 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 149 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


chainmail 23 minuter ago

Hallå! Var är Sverigedemokraterna? De måste vakna upp och kritisera detta. Eftersom svensken uppenbarligen inte är hälsosamt rasistisk måste kritiken komma där den märks - plånboken! Det är dags att rabbla siffror, kostnader och försämringar så att svensken slutligen ser det orimliga i detta! VAKNA!
1 person gillade det här.

Lantbrukarn 1 timme ago

Jag ger det land jag är född och uppväxt i 3 år till, valet 2014 ska vi se att det blir ordning och reda här i Sverige, om inte, så kommer jag börja förbereda mig på att flytta härifrån med familjen. Frågan är bara till vilket land då? Sverige har gått under för länge sen, men det är endast ett fåtal personer i Sverige som fattat det.

Önskar det hade varit val nu till hösten!
5 personer gillade det här.

Leikin 2 timmar ago

Siffrorna ovan är skrämmande och överraskande. Detta påminner mig om det som hände för nästan exakt 100 år sedan, då den osänkbara Titanic mötte sitt öde ute på Atlanten. Är Sverige ute på en liknande ödesresa och väntar den svenska kulturen på att gå under i ett isande kallt hav? Våra politiker tror tydligen att även Sverige, liksom Titanic är osänkbart, men vi vet vad historien lärde oss om det.
4 personer gillade det här.

HemligaArne 8 timmar ago

Den enda positiva bieffekten av detta är väl att de inte "kokar grodan långsamt" utan snarare chockar kommuner och dess invånare så att folk verkligen ser vad det är för vansinne!
5 personer gillade det här.

Na 9 timmar ago

Tack Merit !!
När flyttar vi , och vart ? Får man Asyl som sk. Svensk i vilket land som helst ? Eller blir man terorroriststämplad ?
Om jag stavar fel, så kan jag ta det på mitt nya språk , Arabiska....
3 personer gillade det här.

s29 9 timmar ago

Ja den Svenska skutan går väl under Panamaflagg.

KarlssonMikael 9 timmar ago

Katrineholm kanske har plats?
1 person gillade det här.

Fredrik Larsson 10 timmar ago

Min enkla fråga är:
Var skall dessa 175000 personer bo?
Tältläger?
Det finns inte bostäder till så många!
När bidragen är slut, åker de hem igen...
7 personer gillade det här.

niblic 10 timmar ago

När en Statsminister tillträder borde man ha en grundlig läkarundersökning. Den läxan borde svenska Riksdagsmän ha lärt vid det här laget. Kan vi få se ett tillägg i Regeringsformen?
11 personer gillade det här.

kjellan11 11 timmar ago

När jag läst Merit Wagers blogg var det tur att jag hade en ny glasspåse vid datan
4 personer gillade det här.

brisslan 11 timmar ago

Det är ett stort fel att kalla 94% av svenskarna för dumma det, är att stadium de redan passerat med råge. Vi får istället ta fasta på Albert Einsteins analys av sådana människor och då hamnar vi på skalan IDIOTER, som är den korrekta tolkningen av deras beslut och handlingar. Nämligen de gör samma sak hundra ja, tusen gånger och det blir lika fel varje gång, detta till trots fortsätter de lika glatt med det samma.
11 personer gillade det här.

Jax Vendoher 11 timmar ago

Återigen, varför kan inte de som vill fylla på IQ-reserven själva stå för uppehälle och sysselsättning, allt med sina egna inarbetade pengar?
3 personer gillade det här.

texarcana 12 timmar ago

Farväl sex! Det senaste i arabisk kultur!
Det kommer att slå igenom med buller och bång och glädjerop i Svedala 7klöver kretsar!! (Inte så konstigt landsfaderns fru lämnade sin man! ) Endast 7-klövern kan gilla sånt här !

Trots allt ska de ju gilla olika! Ett nytt inslag i famtida svensk kultur? ännu är inte överraskningarnas tid förbi! Snart kommer anden i flaskan och den flygande mattan fram också!

http://www.winnipegsun.com/201...
1 person gillade det här.

Thomasons 12 timmar ago

Detta kräver jag att SD informerar svenska folket om. Även den mest hjärntvättade kommer reagera över dessa sjuka siffror. Maskineriet havererar redan som det är i dag i Sverige och då ska vi fylla på med ytterligare 175.000 personer från muslimska länder. Majoriteten av dessa från Somalia, man vill kräkas. Jag vill inte arbeta och försörja dessa människor som varken kan eller vill anpassa sig. Nu är det dags att se över möjligheten för ett arbete i nåt grannland, har inte höga krav utan vill bara bort från Sverige. Politikerna har svikit mig för sista gången.

Man hoppas att det är en mardröm men nej......
16 personer gillade det här.

izvestia 13 timmar ago

Nu får ni väl sansa er, jag har faktiskt hört att en kompis kusins fasters granne alldeles bestämt vet att en somalier fått ett jobb. Eller jobb, praktikplats var det visst. Eller var det arbetsintroduktion? Skit samma, nått fick han att göra, kanske. Han förresten, honorna varken får eller kan jobba... eller nått sånt... Dåde, dåde...
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 13 timmar ago

härligt, the more the merrier
1 person gillade det här.

Λακεδαιμον 13 timmar ago

Med nästan 175000 nya bidragstagare på ett år så kommer socialförsäkrings- och pensionssystemen att kollapsa direkt. "Burn motherfucker, burn"!
12 personer gillade det här.

Roger Lindström 14 timmar ago

94% av svenska folket har bestämt sig nu ska detta skepp sjunka!
29 personer gillade det här.

Jakanda 14 timmar ago

profetian säger en hel del, sök på dessa ser ni
precis vad som väntar
2 personer gillade det här.

Jakanda 14 timmar ago

Ja, man konstaterar de ansvariga har fått hjärnsläpp, i denna islam, muslimska sektor som brer ut sig, huu det går åt hell, alla ggr vi får se när
3 personer gillade det här.

Snurpan 14 timmar ago

Man blir mörkrädd
12 personer gillade det här.

RNE 14 timmar ago

Detta uppdrag, att släppa in så stora mängder utlänningar, har inte politikerna fått av det svenska folket. Att de jobbar åt några andra blir tydligt här. Frågan blir vilka är dessa andra?
25 personer gillade det här.

Evilchaos 14 timmar ago

Men att inte alla som vill vara så himla duktiga o bra och hjälpa allt o alla tar och frivilligt begär att få sin skatt höjd till 60% så borde en del av pengafrågan lösa sig. :)
Då hade det nog helt plötsligt inte varit så många som var så positiva till denna dårskap.
Neej, skall jag betala med min egen lön? Ja, det är ju jävla lätt o vara redig och duktig när andra får betala.
5 personer gillade det här.

foxel 14 timmar ago

Europa behöver inte erövras med blod och järn,
med 22 miljoner muslimer inom dess gränser är detta bara en tidsfråga!
Samma gäller Sverige!
9 personer gillade det här.

Jens Lundberg 14 timmar ago

Vad kommer hända den dagen Svenskar inte har råd att betala dessa människor då? Vad kommer hända när bidragen slutar komma? Slutar det med ett inbördeskrig i varenda förort eller kommer vi bli tvingade att jobba tills vi är 85!?
12 personer gillade det här.

Snurpan 14 timmar ago som svar till Jens Lundberg

Några pensionspengar lär ju inte finnas kvar den dagen det är aktuellt
7 personer gillade det här.

klafs 7 timmar ago som

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: