tisdag 3 april 2012

Muslimskt ungdomsgäng misshandlade 61-årig man, ligger i koma! « Sweden Confidential

Muslimskt ungdomsgäng misshandlade 61-årig man, ligger i koma! « Sweden Confidential: 28 mars, 2012 by Kapten_Krok
Muslimskt ungdomsgäng misshandlade 61-årig man, ligger i koma!






114 Votes

Updated 3 april 10.00 - GÖTEBORG Den 61-årige mannen Carl-Eric Cedvander var ute och promenerade på det invandrartäta Kortedala Torg med sin hund och skulle handla. Som vanligt står alla invandrargängen där och hänger, i stället för att göra nytta. Någon retade hunden, och den gamla mannen skulle prata ligisterna tillrätta. Det blev mannens död, det small direkt, han misshandlades med knytnävar och sparkar, så svårt att det gav obotliga hjärnskador.

När invandrargänget, araber och muslimer, hade börjat springa ifrån den liggande mannen, vänder ett av kräken sig om och satsar en spark det hårdaste han kan, rätt in i ansiktet på den liggande 61-årige mannen. Vad säger man? Inte speciellt svenskt detta. Och som vanligt är signalementet på förövarna, kolsvart hår med lågt hårfäste och ögonbrynen så tjocka att man tror att det är svarta grävlingar på två ben.

På onsdagen den 28 mars vårdades Carl-Eric fortfarande på sjukhus med livshotande skador (är vad som är bekräftat nu).

– Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador. Det är i nuläget oklart om mannen kommer att klara sig., säger Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Media är tysta, endast GP och GT har skrivt om det idag. Mannens liv är förstört som i de närmaste kan jämföras som död. Ytterligare en stor nota att lägga till på invandrarnas konto över kostnader. Mannens hund mår bra och är hos systern nu.

På invandrarnas Facebooksida skriver de om en demonstration de ska hålla, som är flyttad, Mohamed Najmadin skriver: “Demonstrationen kommer hållas TORSDAG kl: 18.00 BRUNNSPARKEN!!” Ska de demonstrera för rättigheter att få slå ihjäl svenska äldre, eller vad hade de tänkt sig. Och något tillstånd till demon finns säkerligen inte heller.

Facebookgruppen innehåller 68 namn, det ena svårare än det andra att uttala – tungvrickarnamn. Alla medlemmarna här.

Kortedala Torg

Och detta skedde mitt på eftermiddagen, mitt bland vittnen, mitt i fontänen på Kortedala Torg, söndagen den 18 mars. Vädret var fint och det var mycket folk på torget, bland annat flera barnfamiljer, men ingen av de som befann sig i närheten vågade ingripa.

En kvinna som är ett vittne, tror att kräken var fem till sju stycken, alla mellan 15 och 17 år. Omaskerade ansikten men ingen hon kände igen. Hon ser hur killarna föser 61-åringen framför sig med sina slag och sparkar. Han backar och backar och hamnar sittande på fontänkanten.

– “De sparkar ner honom i den vattentomma fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen”.

– “Vi behöver tips i utredningen. Vi arbetar visserligen efter en hypotes, men fler ögonvittnesbilder skulle hjälpa oss. Men vi har några misstänkta utpekade”, betonar Claes Hagstrand, spaningsbefäl i Nordost.

Update 14.25 – Sex högstadiepojkar födda 1996 sitter nu anhållna, den sjunde född 1998, misstänkta för att fullständigt ha slagit och sparkat sönder den 61-årige Carl-Erik på Kortedala torg.

De sju killarna greps sedan spanare genomfört en razzia i går. Den skedde mot ett antal olika adresser i nordöstra Göteborg, och nu sitter de trevliga små ligisterna på Skånegatan hos polisen.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson fattade beslutet om att anhålla sex av dem – för mordförsök.

– “Det har funnits ett uppsåt att döda och det saknas förmildrande omständigheter. Alltså väljer jag den rubriceringen”, förklarar Carl-Henrik Andersson.

Den yngste, som nyligen fyllt 14 år, släpptes dock och blir nu föremål för insatser från de sociala myndigheterna.

– “Men han är på intet vis struken ur förundersökningen. Även hans roll kommer att utredas”, konstaterar Carl-Henrik Andersson.

– “Det här är grabbar som knappt nått åldern för att vara straffmyndiga. Fast de har redan hunnit utmärka sig i våra register”, säger en polisman som stiftat bekantskap med flera av dem tidigare.

Dödsmisshandeln avslutades med en enormt kraftig spark i ansiktet, mot den liggande och halvt medvetslöse Carl-Erik Cedvander.

– “Jag har aldrig hört talas om ett så besinningslöst våld. Detta är skrämmande för mig, och skrämmande för de poliser som jobbar med ärendet”, säger kammaråklagare Carl-Henrik Andersson.

Kommissarie Per-Olof Johansson, chef för länskriminalens rotel för grova brott, anser att invandrargänget är stora losers:

– “En fruktansvärd tragik. Här finns bara förlorare”, säger han.

Tillståndet för 61-årigen är oförändrat kritiskt. Enligt läkarna är det osäkert om han överlever.

– “Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador”, berättar Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost, som är en av dem som haft kontakt med sjukhuset.

Det börjar bli dags att se över straffåldern. SD hade på förslag att sänka straffåldern betydligt. Med den utvecklingen som brett ut sig i Sverige med alla dessa unga våldsamma invandrargäng så bör en 15-åring kunna få fängelse. Som David Cameron sa efter Londonupploppen: “Är de gamla nog att utföra brottet, är de gamla nog att ta straffet“.

”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån“. Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje. (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)

15.30 - Återigen genomsyras svenskhatet i slasktrattarna Aftonbladet, Expressen osv, som knappt skriver en rad om detta rasistiska mordförsök. I stället fokuserar svensk media hellre om mordet på svarte Trayvon Martin i USA, som sköts av en latino.

Bröderna Sidad Omar och Sardar Omar finns inte bland de gripna på Skånegatan. Men de är heller inte helt avförda från polisutredningen. Bröderna Omar är däremot förmål i en utredning angående en misshandel av en 20-årig svensk man i början av mars.

61-årige Carl-Eric Cedvander ligger fortfarande i koma. Hans liv hänger på en skör tråd, och det är inte säkert att han överlever. Skulle han överleva kommer han förmodligen aldrig kunna göra något mer i sitt, förutom att ligga ner. Mannens syster önskar att invandrargänget kunde se honom hur han såg ut nu, säger hon.

Ska vi tippa på att Silbersky blir advokat, och det är socioekonomiska faktorer som gjort dessa förmodligen inavlade till bestialiska mördarmaskiner. Och Jerzy “Snickesnacki” Sarnecki spär på med att det är pojkstreck eller möte mellan några människor. Den gamle mannen kanske flirtade med nån mörk flicka. Hur som helst så blir detta svenskarnas och SD:s fel.

En skribent på Flashback skriver “Jag jobbar med ungdomar som dessa i Kortedala de har en helt sjuk inställning till samhället. Det är bara “krimtänk” som gäller“. Belägg på belägg kommer fram dagligen hur dessa fungerar, ändå så ska det importeras miljoner av dom. Sverige är nog tyvärr kört för länge sen.

17.10 - Aftonbladet har fullt upp med att skriva om den vedervärdiga våldtäkten i Ukraina som utfördes av vita rika WT-ungar nu också, så det hinns inte med på Jan Helins vita redaktion att skriva något om problemen i detta landet.

16-åringen, som på Facebook kallar sig “Don Córleone Kocher” som satt hos polisen i två dagar lipar i en kommentar på Flashback med (vår fetning för att visa idiotin):

“Don Córleone Kocher”

“Hej allihopa !! Jag är frisläppt nu, och jag vill tacka alla som har varit med och stöttat mig och min familj, när jag satt där fick jag ett samtal av min socialsekreterare att de hade skapats ett evenemang om detta och det hjälpte mig att komma ut tidigare. Egentligen så skulle de inte släppa mig idag men tack vare alla som stöttat och och spridit detta är jag ute! MEN jag vill bara säga att detta inte är över än, jag vill fortsätta med denna demonstrationen för att ingen ska behöva sitta anhållen OSKYLDIG som mig, speciellt att inte föräldrar ska få gå igenom en sådan sak och bli ärrade för livet. Så jag hoppas att alla ni som har skrivit att ni ska delta ska komma så ska vi bli en stor familj och visa Sverige vad dom egentligen gör med oss och hur snabbt dom kan förstöra ett liv. KÄRLEK&RESPEKT TILL ER ALLA ♥”

“ärrade för livet” – ska man skratta eller gråta? En 61-årig man ligger med grava hjärskador och kommer aldrig bli frisk, om han ens överlever. Hela hans familj är utom sig av sorg – inklusive hans hund – och denna irakiern svamlar om “ärrade för livet” för att en kriminell yngling satt hos polis i två futtiga dagar. Snacka om att leva i en drömvärld.

17.55 - Brottet har nu varit uppe i Sveriges Radio P1, det enda de fega hararna rapporterade om var att det var ungdomar från nordost, att boende i området tyckte det var förskräckligt det som hänt, och en polismästare berättade att så här fungerar det med ungdomar i grupper. Varför har inte samhället hjälpt dessa ungdomar att integreras och bla bla.

Inte ett ord om att det som vanligt är invandrargäng, inte ett ord om att dessa sätter sig själva i ett utanförskap för att de inte vill integreras och vara “svenskar”, inte ett ord om hur våldsamma och kriminella de är redan vid 12-14 års ålder. Svensk stenkastarvänster i media säger inte ett enda ord sanning i sin DDR-radio.

Nä, vi har lösningen här på SweCon. Många fackeltåg och manifestationer mot våldet och rasism. Bygga flera fritidsgårdar och ge alla invandrare lokaler att vara i. Sen tar vi alla våra händer och sjunger “We shall overcome”, sen är alla problem lösta. Det är modellen. Som löken på laxen kan ju några dialogpoliser prata med dem.

20.00 - Polisen har en god bild av vad som hände och de har en pågående förundersökning. Det ska ha varit en oprovocerad händelse, enligt polisen, där man använt brutalt våld. Det är sex ungdomarna som är misstänkta och de är boende i nordost. Vissa av dessa är kända sedan tidigare.
Mannens tillstånd är allvarlig.

Något som hade varit intressant är om det under en vecka hade våldtagits 15 muslimska flickor, fem äldre muslimska kvinnor hade rånats och två äldre muslimska män nästan blivit ihjälslagna av ett svenskt gäng på tio personer. Hade media skrivit mer om det än om detta och alla äldrerån och våldtäkter som invandrare begår på svenskar då tro. Ni kan ju gissa.

Studio Ett här om händelsen.

22.25 – Även 14-åringen tros i nån form ha deltagit i brottet i den brutalt råa oprovocerade misshandeln, säger polisen. Ingen av de kriminella misshandlarna bor i Kortedala utan var där på besök. Polisen har haft span på de utpekade killarna under en vecka, och utredarna är helt säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson ska snart fatta beslut om en häktningsbegäran.

- “Deras inställning? Ja, ingen av dem erkänner ju direkt”, upplyser Andersson.

Advokat Peter Nolby företräder en av ligisterna och säger att hans klient medger att han befunnit sig på platsen, men förnekar all inblandning i den meningslösa brutala misshandeln, precis som de fem övriga gör.

Den 61-årige Carl-Erik kämpar för sitt liv och för att överleva de massiva hjärnskador som gärningsmännen – med sparkar och slag – förorsakat.

- “Tillståndet är oförändrat, enligt det senaste vi hört. Han har nu legat medvetslös, i koma, i elva dygn“, konstaterar kommissarie Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Offrets äldre syster, hans enda nära släkting, har hälsat på sin bror på Östra sjukhuset i Göteborg. Hon återvände häromdagen till sin bostadsort och hade då mannens ögonsten Barney (av rasen Bouvier des Flandres) med sig hem till Skåne.

- “Hundarna är ett av våra gemensamma intressen”, berättar systern.

Hur många föreningar med invandrare som lever på svenska bidrag har gått ut och fördömt denna fruktansvärt tragiska händelse? Men så fort nån invandrare blir trampad på tårna så ska det gapas och levas om och krävas hit och dit. Är inte detta ett märkligt beteende i Sverige. Allt gäller bara åt det ena hållet.

22.45 - På nyheterna i TV sade socialdemokraten Anna Johansson, Görans dotter, en ansvarig politiker i Göteborg att de “hoppas att dessa unga kommer tillbaka till ett normalt liv”. Men den 61-årige Carl-Erik önskade hon varken gott eller hoppades att han ska överleva, inte ett ord om det.

Carl-Erik kommer aldrig att få ett normalt liv, elva dygn i koma nu. Vad är det för idioter göteborgare röstar på, som plumpar sig varje gång. Varför läggs det alltid tycka-synd-om-aspekter på alla förövare så fort det är kriminella invandrare, men bryr sig inte ett dyft om offret. Men när det är en svensk gärningsman, då är det tvärtom.

00.10 -

31 mars 10.00 - Fyra av de sex pojkar som är misstänkta för mordförsök på Kortedala torg har begärts häktade. Övriga är överlämnade till sociala myndigheter för vård på ungdomshem. Detta meddelade kammaråklagare Carl-Henrik Andersson på fredag kväll. Häktningsförhandlingarna börjar klockan 8 på söndag morgon.

Alla sex säger ungefär samma sak: “Jag var där när det hände, men har inte utfört någon brottslig handling“.

- “En del snackar mer än vissa andra” säger Andersson.

Alla sju ligisterna i mordförsöket på Carl-Erik, går på samma högstadieskola, Hjällboskolan , i nordöstra Göteborg. Det som juridiskt talar för att hålla de ungdomarna fortsatt inlåsta är så kallad kollusionsfara, alltså risken att de involverade kommer överens om en viss – och icke sanningsenlig – version.

10.40 – En av ligisterna, en 15-åring, erkänner nu att han misshandlat mannen.

- “Han medger att han brukat visst våld, men säger att mannen gick till attack först”, uppger pojkens advokat Per Söderberg.

Enligt försvarsadvokaten hävdar 15-åringen att det var 61-åringen som slog första slaget.

- “Han attackerades av mannen först. Han tog strypgrepp på min klient och sparkade honom. Upprinnelsen var det här med hunden som jag inte kan gå in på”, förklarar Per Söderberg.

- “Pojken slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord, men medger ansvar för misshandel”.

- “Han mår inget vidare. Att hålla en 15-åring i häkte är extremt sällsynt. Jag ska begära att han överlämnas till ett LVU-hem”.

De sju tonårspojkarna hämtades av polisen på Hjällboskolan i onsdags. Rektorn, Peter Holmqvist säger att de misstänkta pojkarna umgås ofta, och försöker lägga skulden på “dåligt sällskap”.

- “Vi har haft en oro över att pojkarna har umgåtts i grupp på det här sättet. De har hamnat i fel sällskap. Vi har haft planerade samtal med föräldrar om att killarna kan ha haft kontakt med droger”, säger han.

16.20 - Länkar till bilder på elever på Hjällboskolan här och här. Gärningsmännen är garanterat med på nån av bilderna.

Högstadieelever på Hjällboskolan - finns det nån svensk där?

1 april 12.45 - I dagens GT låter tidningen familjen, till 15-åringen som erkänt slag, att gråta ut, hur poliserna stormade in och bla bla. GT beskriver hur pappan har en servett på bordet där han torkar tårarna med och gömmer ansiktet i. Pappan säger att det är oacceptabelt det de gjort mot mannen, men han kan inte förstå varför de ska förstöra livet för barnen genom att spärra in dom. GT:s snyftare här.

13.15 - Pappan säger även: - “Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered“. Skulle det vara sant så går det alltså omkring mördare i hela Angered. Tidningen GT ifrågasätter ingenting, eller ställer en enda obekväm fråga. Allt går på, som vanligt, att göra gärningsmännen till offer i svensk media.

Inte ett ord om den gamle mannen hur han, eller hans familj mår. Inte ett ord om att dådet utan vidare kan klassas som rasistiskt. Skulle dessa pojkar har slagit ihjäl en gammal man av sin egna etnicitet? Självklart inte, det hade aldrig hänt, och det vet alla, det vet GT men skriver inte ett ord om en sådan sak. Den aspekten skulle svensk media aldrig våga göra.

13.25 – Häktningsförhandlingarna inleddes klockan åtta på söndagsmorgonen. Först häktades den 15-åring som erkänt visst våld mot mannen. Vid tiotiden på häktades ytterligare en av de fyra misstänkta pojkarna. Och beslut om häktning av den tredje pojken kom strax innan lunch. Före klockan 13 stod det klart att även den fjärde anhållne häktas.

I samband med häktningen av den första pojken beslutade tingsrätten om yppandeförbud. Så från och med nu kommer 15-åringens advokat Per Söderberg inte säga någonting i detta ärende. Men advokat Söderberg uppgav till GP att han redan på måndag kommer att överklaga häktningsbeslutet.

16.30 - “Vännen tror inte att kompisarna menade att 61-åringen skulle hamna i koma, utan att de bara skulle slåss lite som ungdomar gör“. Den inställningen har invandrare, inbyggt våldsbegär. Vem påstår att alla ungdomar slåss, det är långt ifrån sanningen. Det tyder på låg IQ detta brott och familj och vänners uttalanden.

Relevant videoklipp från 2010: “Kriminella invandrare TV3” Lyssna SPECIELLT vid 04.25 in i klippet

Aftonbladet snyftar på med hur synd det är om allt och alla så fort det är invandrarrelaterade brott. Vare sig det är offer eller gärningsmän så utmålas de alltid som offer det är synd om. Hade detta varit svenska ungdomar hade AB inte skrivit en bokstav åt detta hållet.

– “Hans mamma bröt ihop och skrek och grät. De fick hjälpa henne härifrån”, säger Aftonbladets utsände. Anhöriga fick springa och hämta vatten till kvinnan som leddes ut från tingsrätten.

Påpekar igen att hunden Barney hämtades av Carl-Erics syster som tills vidare placerat den hos släktingar på landet. Något nytt om Carl-Eric har inte kommit fram ännu som vi sett. De här “snällaste killarna i Angered” hotas av ungdomsvård där maxstraffet är fyra år, men det kommer aldrig utdömas.

Hundvännen Carl-Eric Cedvander, 61, med sin hund Barney och lekkompisen Julius. Efter sjukpensioneringen och hjärtoperationen levde han för sin hund / Foto: Gunilla Renström

Häkningsförhandlingen

23.10 - Carl-Eric skadades så svårt att han svävar fortfarande mellan liv och död, och har efter två veckor ännu inte vaknat eller visat tecken på att göra det. En varm och godhjärtat man som aldrig brusade upp och som levde ett stilla liv efter att under många år jobbat i måleriet på Volvo PV. Svenskarnas Parti och Nationell Ungdom höll ett ljusmanifest på Kortedala Torg tidigare idag.

Om man läser Kent Ekeroths (SD) motion här, så blir man ganska upprörd hur milda straffen är när man är under 18 år. Enligt en obekräftad källa så ska det även vara somalier involverade i dödsmisshandeln. Det ryktas på diskussionsforumet att Carl-Erik är hjärndöd och håller sig vid liv genom teknisk hjälp. Frågan är då om mannen är död eller ej, juridiskt sett. Skillnaden är ju mord vs grov misshandel.

2 april 11.40 - Enligt vad vänner sagt till GT är ingen av de inblandade särskilt ångerfull. Som GT kunde berätta i går ska pojkarna efter dådet ha skrutit för kompisar om vad de gjort. De ska då ha visat total känslokyla inför händelsen och sitt offer, som nu svävar mellan liv och död.

- “Det var en cool grej. De ­pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.

Enligt GT:s uppgifter är flera av killarna aktiva kampsportare och utövare av extremvarianten MMA, som är en mix av boxning, brasiliansk jiu-jitsu, judo och thaiboxning. Misshandeln av Carl-Eric Cedvander har beskrivits som mycket rå och brutal och ska ha avslutats med att han sparkades i huvudet.

Enligt bekanta till offret är det inte säkert att han kommer att klara sig. 61-åringen har fått svåra hjärnskador och ligger nedsövd.

- “Hela kraniet är intryckt”, säger en bekant.

Två av troglodyterna

2 april 19.44 – Aftonbladet skriver att våra vänner polisen, ni vet de som klarar upp en bråkdel av alla misshandelsfall tycker det är förskräckligt att “rasistiska hemsidor” skyller detta på invandringen. Då undrar vi vad vi annars ska ge skulden. Socioekonomiska orsaker eller? Hur vore det om ni klev ur er jävla radiobil eller lyfte häcken från era skrivbord och utredde lite brott istället för att bara lägga ner dem.

– “Men vi känner även en oro att det ska gå åt andra hållet. Vi ser att rasistiska hemsidor skuldbelägger invandrare generellt efter det som hänt. Det gör mig arg och vi bevakar den utvecklingen noggrant. Manifestationer mot våld är bra, ett friskhetstecken. Men vi vill inte att det blir manifestationer för hat”, säger Bertil Claesson, chef för polisen i Nordost.

Några killar som hänger på torget säger att händelsen påverkat alla.

– “Det är inte rätt det de gjorde, om de nu gjorde det. Visst har man märkt att fördomarna mot alla oss invandrare ökat efter det”, säger en av killarna.

Bevaka på ni bara, under tiden blir svenska ungdomar och pensionärer rånade, misshandlade, bötade, hotade och till och med dödade av våra kära nysvenskar. Men det är nog inte prioriterat av polisen. Manifestationer och fackeltåg mot våld ger ingenting. De bidrar till växthuseffekten och får de som deltar att känna att de “gör något”. I själva verket gör de INGENTING. Och det har de gemensamt med polisen.

3 april 04.35 - Nu har nybildade gruppen “Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!” på Facebook gått ut med att hålla en ny manifestation den 6 april i Kortedala, men inte mot våldet, inte mot dödsmisshandeln av Carl-Erik – utan mot att en grupp nationalister häromdagen hade ett tyst fredlig ljusmanifest till minne av Carl-Erik och mot våldet, och att de ska ha ett torgmöte den 6 april mot våldet och mot dagens mångkulturella samhällsexperiment. Enligt idioterna så är det alltså nazister bakom misshandeln. Ja jösses säger man.

DET ska dessa kommunistiska idioter manifestera mot. Inte ett ord om Carl-Erics misshandel eller kamp för livet på intensiven. Inte ett fördömande ord om dessa kräk som nu sitter häktade. Är det inte bättre att göra något vettigt. Det är knappast så att de nationalister som går dit kommer att uppmana till våld eller starta upplopp. Riktigt så dumma är inte ens ND.

För inte så länge sen var det ju en invandraryngling som slog ihjäl Inger 78 år på en parkeringsplats. För det fick han drygt ett i fängelse, dessa ligister får max 3-4 år i svensk “ungdomsvård”, om ens det, där återfallsprocenten är 75%. Med andra ord är de ute och snurrar runt igen före de fyllt 20 års. Skandal utan like.

Carl-Eric Cedvander flyttades under måndagskvällen från Neurokirurgiska kliniken till intensivvårdsavdelningen. Om det är försämrat läge framgår inte. Mannen har nu legat 15 dygn i koma med insparkat kranium. Målnumret i fallet är B 2822-12.

Vi minns även den så kallade “discoteksbranden” vid Backaplan på Hisingen i Göteborg där 63 ungdomar dog. 60 av dessa var invandrare. 375 ungdomar i åldern 12–25 år befann sig i lokalen, som var godkänd för 150 personer.

Inom några dagar spekulerades att branden, vars offer till största delen bestod av invandrarungdomar, var anlagd av svenskar med främlingsfientliga eller rasistiska åsikter. Affischer sattes upp i Göteborg med texten “60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö“.

Det visade sig att de fyra gärningsmännen själva var invandrare från Iran, varav tre tidigare var dömda. Idag har endast en av gärningsmännen kvar sitt namn. Efter denna branden var kriminalitet lika med noll, enligt polisen i Göteborg, därför att invandrarna sörjde sina offer. I veckor hade polisen knappt något att göra mer än cykelstölder i princip. Läs mellan raderna så förstår ni sensmoralen.

10.00 - Polisen uppger att de närmar sig en lösning i fallet. Enligt källor till Aftonbladet har de samlat in filmer från övervakningskameror runt torget där Carl-Eric attackerades, så misshandlarna kan mycket väl hamnat på filmer.

Övervakningskameror kan ha fått med ligisterna på film

Man förstår att alla vill till Sverige

Vackra Sverige - hur länge till?

- Mer info efter hand -

GP
Kl 10.20
Share this:

This entry was posted in Asylsökande, Brott, Haveri, Inrikes, Invandring, Islam, Mord, Multikulti, Nyheter, Polis Polis Potatismos and tagged Araber, B 2822-12, Carl-Erik Cedvander, Dödsmisshandel, Discoteksbranden, Göteborg, Invandrare, Islam, Koma, Kortedala Torg, Löss, Ligister, Mördare, Misshandel, Mord, Muslimer, Pöblar, Sahlgrenska.
Bookmark the permalink.
735 kommentarer
Om Kapten_Krok
http://swedenconfidential.wordpress.com
Visa alla inlägg av Kapten_Krok →
Inläggsnavigering
← Föregående Nästa →
735 reaktion på “Muslimskt ungdomsgäng misshandlade 61-årig man, ligger i koma!”

Helena Palena skriver:
3 april, 2012 kl. 00:04

4

0

Rate This

Swe Con! Kapten Krok! Varför har ni ingen mejladress? Jag vill mejla en sak till er. Mejla mig på:

parnassen33@hotmail.com
Svara
Anton Hammarlind skriver:
2 april, 2012 kl. 20:04

0

29

Rate This

Det känns jävligt skönt att snuten håller noggrant koll på er på denna sidan. Ni är ju det blivande hotet för Sverige. NI tänker i helt fel banor och jag skämms över bilderna på flaggan ni lagt upp. Försöker leka finurliga när ni lägger upp namn på killar som vart födda 99 och 98 som skrivit på facebooksidan FREE sidad. Fyfan för sånt era äckliga as
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 20:08

16

0

Rate This

Ja, för vi som har den här sidan har ju skrivit ord.

Killarna som vi skriver om är ju snälla små oskyldiga barn som bara sparkat (ihjäl) en gubbe.

Det är ju “tur” att de håller “koll” på oss.

Fy faan, en del har rätt lustiga prioriteringar i PK-Sverige.
Svara
Fänrik Fjun skriver:
2 april, 2012 kl. 20:43

15

0

Rate This

Vad är det för fel på flaggan?
Inte “skämms”. Det stavas skäms.
Använd svenska språket med respekt. Eller gå SFI. Fåntratt.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 23:33

0

0

Rate This

Tror inte han syftade på flaggan i sig, snarare att den används i det här sammanhanget.
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
3 april, 2012 kl. 01:35

5

0

Rate This

Oj, vad rädda vi blir för Kling & Klang. LOL
Svara
jgarn skriver:
3 april, 2012 kl. 07:46

5

0

Rate This

Anton Hammarlind, säkert en släkting till fyllot Anders Hammarlind som brukar skriva flummiga obegripliga insändare i Länstidningen i Södertälje.
Svara
Kapten_Krok skriver:
3 april, 2012 kl. 08:00

6

0

Rate This

Hur vet du att de är födda 99? Känner du dessa 12-åringar?
Vad säger att man inte kan fejka ett FB-konto? Nada.

Sen hoppas vi att polisen håller koll här eftersom de har fått många tips som de kan spinna vidare på i flera artiklar här. Sidor som denna, flashback, AP, Friatider osv är guld för media och polis. Det är ju dessa sidor som många gånger ligger steget före. Speciellt flashback som har löst ett par fall åt polisen.

Vi har många gånger fått minutfärska bilder som ingen kan komma åt för det är privata bilder från en balkong etc. Varför tror du annars att media skriver EFTER våra uppdateringar ofta?

Polisen behöver all hjälp de kan få av allmänheten i dagens läge. De är tyvärr för få, får inte använda sig av nåt våld, knappt skjuta. De är begränsade av staten som gör att de inte kan agera poliser många ggr.
Svara
Fredrik Quisling alias Reinfeldt skriver:
3 april, 2012 kl. 08:40

1

0

Rate This

Gruppen heter ““Trygghet för allah – Inga nazister i Kortedala!””Fyfan för ditt äckliga as
Svara
Fänrik Fjun skriver:
2 april, 2012 kl. 17:43

10

0

Rate This

Det cyniska i detta fall och många andra är att de som utsätts för sådan misshandel är de som föder dessa inavlade apskaft.
Men inavel ger begränsad tankeförmåga, det har många studier visat, detta är ytterligare ett bevis för denna tes.
Det enda dessa inavlade apskaft duger till är att bli handelsgödsel.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 16:33

3

19

Rate This

Fint dessutom att ni lagt ut bilder på skolungdomar där ni tydligen vet att gärningsmännen finns med någonstans. Aldrig tänkt tanken att det inte är rätt mot resten av eleverna på bilderna som nu förknippas med att kanske vara gärningsmännen? Respektlöst och ogenomtänkt. På gränsen till förtal enligt mig.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 17:33

11

0

Rate This

Det är till att fantisera rätt mycket.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 18:03

0

17

Rate This

Fantisera? Tycker det är ganska tydligt jag att det finns med bilder och att det står att gärningsmännen är med någonstans på bilderna?
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 18:57

9

0

Rate This

Sannolikheten är stor. Men det var inte det som var fantasierna.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 21:40

0

9

Rate This

Var så vänlig att förklara då vet jag.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 21:59

8

0

Rate This

Fantasierna är att det på något sätt skulle vara förtal.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 22:55

0

10

Rate This

Jag skrev “enligt mig”, och med det skiter jag bevisligen i vad lagen säger om förtal.
Svara
svarthofde skriver:
2 april, 2012 kl. 20:01

9

0

Rate This

:-D Tror du någon av de på bilderna bryr sig det minsta om vad deras klasskamrater gjort? Knappast, det är nog snarare så att de står högre i kurs “in da hood” efter nidingsdådet mot gubben..
Så Fuck you!
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 21:46

0

7

Rate This

Jo, jag tror verkligen att många bryr sig. Precis som jag brydde mig när tre killar jag gått i skolan med våldtog en tjej på en fest.
Det är fan sinnessjukt hur ni verkar anta att alla invandrare är våldsamma och ännu roligare är åsikten många här verkar dela – att det är alla andra muslimers ansvar att uppfostra människor som dessa killar.
Svara
jgarn skriver:
3 april, 2012 kl. 07:50

3

0

Rate This

Nej alla invandrare är inte våldsamma, bara det inavlade skräpet från MENA.
Svara
Kapten_Krok skriver:
2 april, 2012 kl. 12:52

11

0

Rate This

Läs denna jävla idiotens artikel…

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/festnatten-som-blev-en-mardrom/

Maila henne sen. Har jag redan gjort:
asa.asplid@expressen.se
Svara
yojiimbo skriver:
2 april, 2012 kl. 17:13

0

9

Rate This

läst artikeln… skummat den som man gör med kvällstidningar,,, vad är fel i artikeln…
tacksam för sakligt svar… första gången jag svarar här…
Svara
Kapten_Krok skriver:
3 april, 2012 kl. 09:24

1

0

Rate This

Ja du, förstår du inte hur en journalist ska skriva så är det inte lätt. Varför undanhåller hon viktiga fakta i målet? Var begicks våldtäkten, vilka det var, varför, vad de gjort innan osv osv. En röd tråd får man om alla hade skrivit hela sanningen.
Svara
Det var en cool grej | blogghelvetet skriver:
2 april, 2012 kl. 12:11

2

0

Rate This

[...] Ungdomsgäng misshandlade 61-årig man [...]
Svara
Niclas Holmgren. skriver:
2 april, 2012 kl. 09:14

16

0

Rate This

God morgon,

Har inte läst igenom alla kommentarer men fick en inblick iaf.

Såhär ligger det till att i Sverige just nu så har vi väldiga grupperingar med invandrare politikerna har valt att inte sprida ut dem.

Det här brottet hade varit exakt lika hänsynslöst och kallblodigt om det var 6-7 svenskar som hade begått det.
Vi i Sverige behöver finna en lösning på detta om det inte redan är försent de vill säga, det handlar inte om att vara rasist vilket många så gärna vill tro och dra över en gräns, Jag skiter fullständigt i om du är svart gul eller grön då du är och kommer alltid förbli samma människa som jag är på insidan, Det handlar om disciplin, respekt , och rätt attityd att bemöta folk på. Det gäller överallt i Sverige för Svenskar liksom invandrare under mitt ack så korta 20åriga livstid så har jag märkt en väldigt stor skillnad på just beteénde och attityd bland personer vilket är väldigt skrämmande.

Hur löser man då detta?

Det är en väldigt lång process och det finns många idér kring hur man kan lösa detta jag kommer nämna ett fåtal.

1,)Förr i tiden när man gick till sjöss runt 1960 talet då Sveriges handelsflotta var bland den bästa i världen. Ja om man då anlände i USA och skulle gå av båten där så var man tvungen till att skriva på ett A4 Papper, på detta pappret stod det följande,

Att om du eller någon i din familj begår en kriminell handling inom vårat landsgränser kommer du bli utvisad direkt.

Visst hade det kanske inte löst allting men jag är ganska säker på att det hade blivit ett par % mindre brott iaf.

2,) Man skulle kunna göra så att man stänger helt enkelt av invandringen helt och hållet i 5 år för att då bygga upp samhället ekonomin och jobben. Verkligen inte den bästa lösningen kanske men det hade givit oss tid för att lösa ett antal av de problem vi har kring invandringen idag.

3,) Det är en väldigt lång och komplicerad fråga kring det här med fängelse straff, Vi i Sverige tror på rehabilitering att en mördare kan bli en “normal” person igen. Vi lägger runt 3000kr per dag per person som sitter i Svenskt fängelse i skattepengar.
Klart folk kommer hit och begår brott då.
Då undrar ni kanske men varför höja straffen? Jo ett prakt exempel på varför det här skulle göra nytta är Singapore kolla upp deras lagar och straffsatser. De är ~5miljoner invånare och har knappt 5% av de brotten vi har i Sverige.

Jag skulle kunna tänka ut ett flertal till anledningar & lösningar kring detta problem.

Men som jag står fast vid är att det handlar inte om att vara rasist det handlar om disciplin, respekt och rätt attityd och att bemöta folk på trevligare sätt.

Tack det var mina åsikter

//Niclas
Svara
Ronya skriver:
1 april, 2012 kl. 21:30

4

40

Rate This

Era jävlar, ni tror allt har med etnicitet att göra. Så fort en invandrare begår ett brott får vi direkt se vilken etnicitet gärningsmannen har men när en svensk begår ett brott är detta inte lika intressant. Alla människor begår brott oavsett etnicitet.

Här har ni en lika grov (döds)misshandel på en taxichaufför som har samma bakgrund som killarna som misshandlade 61-åringen. Taxichauffören blev (döds)misshandlad av tre personer med svensk etnicitet, men det bryr ni er inte om. Läs artikeln nedan. Notera att sättet journalisterna skriver artikeln SKILJER SIG också oerhört mkt från HUR ungdomarnas gärning beskrivs.

Taxiförare hittad misshandlad i Askim
Publicerat: onsdag 21 mars kl 10:37 , Nyheter P4 Göteborg
En taxichaufför hittades natten till idag svårt misshandlad i sin bil i Askim. Mannen hittades av förbipasserande som såg taxichauffören sittande livlös i sin bil.

– Han har utsatts för yttre våld. Han har blivit slagen. Med eller utan tillhygge det vet vi inte, säger Sonny Johansson vid krimjouren Syd i Göteborg.

Polisen rubricerar det inträffade som rån alternativ grov misshandel.

Taxichauffören har opererats under förmiddagen och hans skador ska inte vara livshotande.
Svara
Carl Johan skriver:
1 april, 2012 kl. 22:49

21

0

Rate This

Klart folk från alla länder begår brott, men i vissa “kulturer” är det accepterat begå våldtäkter och slå ner pensionärer så dom hamnar i koma. Det är där skillnaden finns, skulle någon av mina svenska bekanta försöka begå sånna avskyvärds brott i min närhet skulle jag stoppa dom direkt. Medans Muhammed skulle hjälpa Ali hålla fast offret….
Svara
Kapten_Krok skriver:
1 april, 2012 kl. 22:57

21

0

Rate This

I Afghanistan är det lagfört att det är helt rätt att våldta inom äktenskapet.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/04/01/tva-barn-mordades-i-syraattack/#more-11751
Svara
Danne skriver:
1 april, 2012 kl. 23:52

3

23

Rate This

Kulturer är inte samma sak som lagar, eller hur? I det häl fallet ska det tydligen handla om ett muslimskt gäng och det står inget i Koranen om att få misshandla
gamla människor, det lade du själv till för att anpassa efter din åsikt.
Tvärtom, inom de allra, allra flesta kulturer ska man hedra de äldre och inom kulturen som många muslimer lever i är de äldre otroligt viktiga och ska tas om hand om på ett respektabelt sätt.
Svara
JustDet skriver:
2 april, 2012 kl. 00:13

22

1

Rate This

Försök inte !Så länge den sjuka boken är kvar så kan alla läsa och inse .En muslims agerande mot sina medmänniskor styrs av vilken religion de bekänner sig till. Ett universiellt människovärde existerar inte inom islam. Vilket också möjliggör utövandet av våld mot icke-muslimer. Bränn upp boken Koranen : Men spara ett ex enbart för att kunna visa vilken människosyn , hat , pedofeli , incest etc etc … Bara läs och lär
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 23:54

10

0

Rate This

OOPS!

“Taxichauffören har opererats under förmiddagen och hans skador ska inte vara livshotande.”

Lite raka motsatsen mot den som denna historia handlar om.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 08:27

1

6

Rate This

Jaaaahaaa, så en Misshandel där ingen hamnar i koma är okej! Bra att du redde ut det där.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 10:01

6

1

Rate This

Inte OK. och fortfarande har jag inte fått några som helst indikeringar att detta skulle vara svenska gärningsmän.
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 13:41

0

4

Rate This

Då kan du ju inte säga att det är raka motsatsen, eller hur?
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 13:47

5

0

Rate This

En gubbe kommer återställas till 100%, den andra kommer aldrig återställas alls.

Om du vill diskutera semantik kan du göra det på Familjeliv, hej då!
Svara
Danne skriver:
2 april, 2012 kl. 15:31

1

1

Rate This

Fast du skrev att de var motsatser, trodde hela texten handlade om att det var fel att misshandla någon?

Båda var misshadelsfall?
Alltså inga motsatser.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 16:44

1

0

Rate This

Motsatsen är att den ena klarar sig utan men, den andra kommer aldrig vakna ur sin koma.

Fatta! Som jag sa, vill du diskutera petitesser eller semantik gör det med någon annan.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 23:58

11

0

Rate This

Undrar bara hur du vet att de blivit slagna av någon med svensk etnicitet?
Svara
Kapten_Krok skriver:
2 april, 2012 kl. 00:01

16

0

Rate This

1. Källa på att det är tre etniskt svenskar? Källa på att taxigubben är invandrare? Vad var upphovet, källa? Har du källa på något alls?

2. Bloggen heter: “SweCon – Vad som händer i Sverige och Världen som PK-media talar tyst om”. PK-media har redan skrivit om askim-misshandeln.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 00:28

21

0

Rate This

Jag börjar tro att det här är ett sent april-skämt. Jag läste just hennes inlägg igen. Andra meningen….

“Så fort en invandrare begår ett brott får vi direkt se vilken etnicitet gärningsmannen har men när en svensk begår ett brott är detta inte lika intressant.”

Var någonstans i Svensk media skriver de ut invandrares etnicitet??? Svara på det du?

Det är bara vi som gör det.
Svara
Humanist skriver:
2 april, 2012 kl. 00:45

9

0

Rate This

OM det du säger stämmer, alltså att offret skulle vara invandrare (det betvivlar jag visserligen inte) OCH gärningsmännen svenskar (hur vet du det?) så skulle det inte förvåna mig om det var en hämnd för det här dådet. Jag försvarar inte brottet på något sätt, det är helt fel och jag hoppas att gärningsmännen som misshandlat taxichauffören grips, oavsett vilken etnicitet de har.
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
2 april, 2012 kl. 01:52

14

2

Rate This

Sverige var ett lugnt och tryggt land för bara 20-25 år sedan. Alla utom sådana som du vet vad otryggheten beror på. Nämligen massimport av mohammedaner från Mohammedanien. Att vi har blivit rasister och hatiska är dessutom ert fel. Vi är inte ens tillåtna att diskutera islamiseringen och massinvandringen utom på enstaka webb-sidor. Det har gjort oss hatiska men vi hatar inte bara grott-människorna, utan ännu mera er landsförrädare. Ni får helt enkelt bara skörda vad ni tidigare har sått.
Svara
P Y.! skriver:
2 april, 2012 kl. 19:57

1

0

Rate This

Håller helt å hållet med i dätta! när ja växte upp visste ja knappt vad utlänsk härkomst var för något bara! å nu har de placerat mass grupper utav muslimer till mina trakter! jag å mina vänner har stor kärlek till våra amerikanska bilar å dom har fått lida mycket från mohammeds grupperna! klart som fan att hatet bara växer! vi har fått gatstenar genom framruterna helt oprovicerat å skit samt kan ja berätta om ett scenario som hänt än kompis te mej! de var ute å gled i sin cheva å drack öl å hade sköj men då blev de stannade å instängda mellan två BMW då kom dä ut mohammeds med en hammare som kastades genom framrutan å på de hotades dom med kniv! å dätta skedde oprovocerat! så man vet fan allt vilka tanke banor dom har! så nu mera åker inte min cheva utan ett bollaträ som ja så snällt placerar mellan ögonen på de som rör min bil eller dom som åker med mej! Landsförrädare även kallade Anti-vit är den värsta parasiten å bör omgående placeras på havets botten!!! samt har vissa bönder här blevi av med stackars får som fått utstå halal slakt på balkonger! Så nej ja vill ha tillbaka vårt gamla sverige som du då skrev runt 20 år sen!
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 20:02

1

0

Rate This

Tog ni Reg-nummer på de bilarna? I så fall kan vi göra en artikel.
Svara
Birk skriver:
2 april, 2012 kl. 07:38

0

0

Rate This

Ironiska rövardotter, på min ära, lite smaklöst aprilskämt dock
Svara
Hasse Eriksson skriver:
2 april, 2012 kl. 12:27

3

2

Rate This

Svar till Ronya! Vem fan bryr sig! Om en Svart körande taxi blatte! Ät skit!
Svara
Peter Nilsson skriver:
2 april, 2012 kl. 16:58

0

0

Rate This

Hur vet man att det var etniska svenskar som gjort det?
Hur vet man att taxichauffören inte hade kriminella kopplingar??

Lite frågor bara…
Svara
jgarn skriver:
3 april, 2012 kl. 07:55

1

0

Rate This

Inget folk begår så mycket brott som det ytterst fega slöddret från MENA. Det finns ingen annan lösning på detta problem än utvisning och stängd gräns för de inavlade från MENA.
Svara
Neo P skriver:
1 april, 2012 kl. 16:12

21

0

Rate This

Fruktansvärt det här. Gör ont i hela magen när jag tänker på den här mannen och hans hund. Varje gång ett sådant här vidrigt brott sker så vet man att ilskan mot invandrare ökar. Mina föräldrar är båda invandrare och skulle ALDRIG mer ha med mig att göra om jag hade gjort något som liknade det här och jag är uppväxt med att respektera äldre. Vet att det är svårt att tänka så när man läser något sådant här men hoppas att man någonstans inom sig inte dömmer alla invandrare för när det händer fruktansvärda händelser som denna. Hoppas av hela mitt hjärta att mannen återhämtar sig samt att ungdomarna ångrar sig och skäms för resten av sina liv för vad dem har gjort.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:36

17

0

Rate This

Nej, det finns liksom inte på världskartan att mina föräldrar skulle försvara mig i ett sånt läge. De skulle ha personligen skickat mig på anstalt om inte rätten gjorde det.

Men det är något sjukt med detta klan-tänk alla somalier har. De tänker aldrig på samhället först, de tänker alltid på klanen först.
Svara
Ronya skriver:
1 april, 2012 kl. 21:34

1

28

Rate This

SOMALIER? Vad har somalier med dessa killar att göra? Killarna som ligger bakom brottet är inte somalisk påbrå. Detta visar bara vilka äckliga fördomar du har mot människor..Innan du yttrar dig nästa gång kanske du ska kolla upp killarnas etnicitet.
Svara
svarthofde skriver:
1 april, 2012 kl. 23:40

14

0

Rate This

Helt korrekt uppfattat! Niggers och blattar med låg iq är speciellt blodtörstiga och råkar i raseri så fort de tycker sig blivit vanhedrade för nån skitsak! Kände en neger för länge sedan men han var adopterad och skötsam så där spelade miljön nog en stor roll!
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 23:48

10

0

Rate This

Vet du något som inte andra vet alltså? Intressant, de “vänner” till dessa pensionsräddare som varit inne och skrivit här har varit från Afrikas horn.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 00:08

8

0

Rate This

Fördomar är allmäna uppfattningar om vissa saker som byggs på någon sorts sanning. Tyvärr när det kommer till muslimer så infrias de väldigt ofta.

I synnerhet när det kommer till oprovocerat våld och sexualbrottslighet där smutsfolken är grymt överrepresenterade.
Svara
Kapten_Krok skriver:
2 april, 2012 kl. 00:19

10

0

Rate This

“Enligt en källa så ska det även vara somalier involverade i dödsmisshandeln.” står det…INGET bekräftat alltså att det ÄR..

Lär dig läsa, gör om gör rätt….
Svara
Gus with an H (@GustFunkel) skriver:
2 april, 2012 kl. 01:57

7

0

Rate This

Undra vad oddsen är på att de är av muslimsk och arabiskt kulturell påbrå?
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
2 april, 2012 kl. 02:06

8

0

Rate This

Araber, afghaner och pakistanier har också klan-tänk. Räknar inte upp palestrunter eftersom dom inte finns, utan är vanliga araber dom med.
Svara
awake skriver:
2 april, 2012 kl. 09:41

5

0

Rate This

kurder också, de flesta av dem är sjuka i huvudet och de finns i Iran, Iraq, Turkiet. Kvinnor har inga värden för dem och de dödar sina döttrar för ingenting.
Svara
Neo P skriver:
1 april, 2012 kl. 21:57

0

8

Rate This

Det där med att gå i försvarasställning för sina barn är ju dock vanligt oavsett ursprung och ofta håller man hoppet kvar för sina familjemedlemar oavsett vart man kommer ifrån, inte direkt somaliskt klantänk. Hagamannens familj var ju på rättegången samt håller kontakt och hälsar på vilket även våldtäktkirurgen från malmös fru gjorde och skrev ett förlåtelse brev osv. Det är fint att kunna förlåta, men jag skulle aldrig förlåta våldtäkt eller våld mot äldre. Sen är det märkligt ifall pappan som han uttryckte det tycker det är synd att förstöra barnens framtid genom några dagar i häktet, och kanske just den synen som gjort att sonen blivit som han blivit, men det är naturligt att man uttrycker sig märkligt när man är i chock.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 23:50

10

0

Rate This

Hagamannens fru skiljde sig i stort sett direkt från honom.
Svara
Humanist skriver:
2 april, 2012 kl. 00:49

6

0

Rate This

Fördomar är felaktiga föreställningar om verkligheten, men när ens föreställningar om något visar sig vara korrekta, kallas de för sanningar.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 00:54

9

0

Rate This

Nej, fördomar är förutfattade föreställningar. De kan vara felaktiga eller sanningar.

När det kommer till somalier är de flesta fördomar tyvärr sanna!
Svara
Invandrare från Somalia. skriver:
1 april, 2012 kl. 14:30

2

26

Rate This

Kan man inte döma varje individ som en individ istället för att dra alla över en kam pga etnisk bakgrund, religion eller hudfärg. Det är det jag gör, när jag möter en person är jag alltid utan fördomar, det är upp till personen att visa sitt värde i mina ögon och samhället.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 14:41

27

1

Rate This

Vilket värde för samhället har dessa ungdomar då?
Svara
Anders Eriksson skriver:
1 april, 2012 kl. 16:08

25

1

Rate This

Självfallet inget alls!
Svara
Carl Johan skriver:
1 april, 2012 kl. 16:06

29

1

Rate This

Om nu det du säger stämmer, hur kommer det sig att bland dessa grupper av invandrare inte fanns någon som bröt mot mönstret? Och gick mellan och stoppade misshandlen? Eller på flykting förläggningen där 8 Afghaner våldtog en kvinna, att ingen av dom 8 skiljde sig från dom andra och sa “Stopp! det här är fel! Lämna henne ifred!”. Förklara detta är du snäll. För enligt mig verkar det som dom är väldigt lika.
Svara
Hasse Eriksson skriver:
1 april, 2012 kl. 16:23

26

1

Rate This

Svar till invandrare från Somalia. Tja med en Iq på 60 och allmän Inavel / kusin gifte vad annat än detta kan man räkna med! Någon Somalier som fått Nobelpriset?? Nä tänkte väl det.
Svara
Ronya skriver:
1 april, 2012 kl. 21:37

1

15

Rate This

hur ska någon somalie kunna få ett nobelpris när landet sedan urminestid varit i krig..lätt för dig att säga när du lever i ett land där ni har varit utan krig i decennier och lever i möjligheternas land.
Svara
Pelle skriver:
1 april, 2012 kl. 22:09

10

0

Rate This

Ronya!!! Har du varit I Somalia?? eller i nagot angransade land till? Kenya!! Res dit, sedan din uppfattning kanske, det ar inget krig just nu!
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 00:11

6

0

Rate This

Och varför är det så med detta “fredsälskande” folk som tillhör “fredens religion”. Det kan man ju undra. Kan det vara så att klanerna där nere är för upptagna med att hata varandra att de inte kan bygga ett fungerande samhälle.

Och nu sprids den muslimska krigiska farsoten hit. Tack så hemskt mycket!
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
2 april, 2012 kl. 02:14

8

0

Rate This

Har du någonsin ens frågat dig själv varför invånarna i detta avskrädes-land krigat sedan urminnes tider? Gör om, gör rätt!
Svara
Hasse Eriksson skriver:
2 april, 2012 kl. 12:39

4

0

Rate This

Svar till Ronya! Tja men sluta och kriga då! Det gjorde Sverige! Men det är klart med en Iq på 60 (källa FN ) så kan dumma somalier väl inte sluta……Svårt att tänka med en hjärncell bara…..Skit på dig!
Svara
christel2 skriver:
3 april, 2012 kl. 09:29

0

0

Rate This

du kanske ska vara med lite mer på historielektionerna

stupida unge
Svara
Naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 10:47

2

0

Rate This

Tänk… på grund av din förmåga att yttrycka dig i tal och skrift misstänker jag att vi har med ett litet troll att göra… och mina fördomar stöds av bland annat professorerna Lynn / Vahanen.
Svara
Blondie skriver:
1 april, 2012 kl. 13:16

34

0

Rate This

Deras flockbeteende är alltid grovt värre än andra! Jag har aldrig träffat turkar som slåss 1 mot 1! Aldrig!! De är alltid minst 3 mot 1. Vanligtvis är dom minst 5 mot 1. Dessa gör inget själva i livet utan att samla ihop släkten först.
Svara
Stackars pojkar | blogghelvetet skriver:
1 april, 2012 kl. 13:07

2

0

Rate This

[...] ungdomsgäng misshandlade 61-årig man [...]
Svara
Fänrik Fjun skriver:
1 april, 2012 kl. 11:34

22

1

Rate This

Rosengård, Kortedala, Rinkeby mfl förorter kan idag gemensamt kallas för Sveriges Anus Mundi.
Nota bene, detta är bara början på vad som komma skall.
Hys inga större förhoppningar gott folk att det skall bli bättre. Tyvärr.
Svara
Daniel skriver:
1 april, 2012 kl. 09:45

7

2

Rate This

Nu har aftonbladet en artikel! Lite sena men men
Svara
Ivar Flinthjärta skriver:
31 mars, 2012 kl. 23:32

27

1

Rate This

Om detta nu var så hemskt! Rest in peace Carl-Erik. Vart var civilkuraget!!!!!! Jag hade INTE stått still..Jag hade använt allt våld nödvändigt för att få ett stopp på dessa empati-lösa själar, vem fasicken har lärt dem detta beteende och resonemang.. Ge F-N i att leka med andras t.ex bilar, djur, saker ting.. det som inte är ditt ge attan i det.. PUNKT.. Det är min rätt att vara gammal och att ha en hund som skänker mig glädje i min sist id i livet, det är också den personen som innehar ansvar och kontroll översyn på denna hund INGEN har någoting med den att gör med, kallas för respekt. Bränner man fingrarna får man stick it up där det är kallare. Då är det också min rätt att tillrättavisa personen/personerna och upplysa dem om vad det håller på med och det skall man inte käfta emot om..OCH ABSOLUT INTE ENS TÄNKA TANKEN ATT BRUKA VÅLD OJ! OJ!! Kallas för Mutual understanding och uppfostran, blir gör lack. Min fråga är: VAR Är ALLA DOM SOM VISAR sin AVSKY vit, röd, gul, svart, kristen, ateist, muslim osv Får vi flera sådana fall som denna är jag rädd att ett raskrig, politisk krig, religionskrig kan blossa upp.. vi måste inte enbart fördöma, utan resolut agera och bestraffa dessa gärningar med MYCKET HÅRDA LAGAR!! STATUERA EXEMPEL redan tidigt. vem bär ansvaret?? Mamma & Pappa vad gör dessa då? Spelar ingen roll vad ni PK eller Rasister eller hycklare säger…Vem lär sig? ingen…

I min värld är det: fel är fel o rätt är rätt.. Passar inte galosherna ciao..
Alltså, jag betalar skatt vart är polisen? Kan man int anpassa sig UT
Begår man brott svensk som ej svensk HÅRDA STRAFF
Jag vill ha lugn o ro.. får jag inte det då blir inte bra. Jag är trött på skit, tar ingen mer skit från någon.

Har lärt mig att vara bestämd och inte backa.. för då blir man överkörd.
Och ja jg har bott i Goteborrrg.. Blivit omringad av tatare i 5n huset med kniv 7-8 st… ey mannen hit med plånbok, klocka… Jag är trött… tror fler är det. Men en eloge till er alla som sköter er.. keep on visa er avsky inför de som inte sköter dig. Demonstrera mot detta våld och annat skit VISA ER DÅ! VÅGA VISA CIVILKURAGE DÅ!
Svara
zigge skriver:
1 april, 2012 kl. 13:07

5

0

Rate This

Lätt att skriva, svårt att göra.
Svara
Karl Ansersson skriver:
1 april, 2012 kl. 16:14

10

0

Rate This

Något som slagit mig är när dom varit där och filmat efter misshandeln. 1 ynka blomma och ett ljus, så blattarna som bor där skiter ju i det här, det var ju bara en svenne
Svara
Danne skriver:
1 april, 2012 kl. 21:06

2

0

Rate This

En ynka blomma och ett ljus? Vart är alla blommor och ljus från svenskarna då menar du?
Svara
svenn skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:57

37

2

Rate This

Det är ju pga er vi är på randen till ekonomisk kris era hjärnlösa drägg.allt stöd ni får när ni kommer till vårt land pga som det heter flyktningar. Men ni har ingen skam i kroppen. Ni får bidrag utb och tak över huvudet.men våra svenska pensionärr som slitit hela sitt liv vad får de….otrygghet och fattigdom pensionen räcker o täcker ej pga ATT vi måste försörja er era våldsbenägna otacksamma parasiter.
Svara
Anonym skriver:
31 mars, 2012 kl. 18:14

2

66

Rate This

Vad har religionen med det här o göra det var några ungdomar som gjorde något brott…ska ni fan nu börja hata alla muslimer och invandrare utan oss skulle Sverige toppa listan på Ekonomisk kris … så tänker efter innan ni skriver något!!
Svara
Kapten_Krok skriver:
31 mars, 2012 kl. 18:39

53

1

Rate This

1a april idag eller?
Svara
Olli Rein skriver:
31 mars, 2012 kl. 22:18

7

0

Rate This

Snart Kapten!
Svara
Hasse Eriksson skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:21

43

2

Rate This

Har du tuggat för mycket kat eller…..beror det på inaveln?
Svara
Lena Johansson skriver:
1 april, 2012 kl. 08:06

28

2

Rate This

Utan er skulle vi inte ha någon kris överhuvudtaget.
Svara
Sebastian skriver:
1 april, 2012 kl. 18:35

1

17

Rate This

Du Lena, du är nog bara lite efter. Dessa invandrare som vi har nu sköter sig för det mesta. Säger inte alla. Men försök att ta ut alla. Tror att det skulle vara tomt på gatorna.
Jag är lärare på Utmarkskolan i Kortedala, Göteborg och du anar inte hur trevliga de är. Bara vänta och se, kasta ut de. Så får du se att ni kommer få massa brister..
Svara
jannej skriver:
1 april, 2012 kl. 20:41

11

0

Rate This

Hoppas att det inte är i ämnet Svenska du undervisar…
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 20:50

8

0

Rate This

Vilka brister då?
Svara
lonedrone skriver:
1 april, 2012 kl. 21:09

11

0

Rate This

En lärare som inte kan skriva Svenska – förtroendeingivande…
Svara
jgarn skriver:
2 april, 2012 kl. 07:42

6

0

Rate This

Vår nye svensklärer, ormet krupert.
Svara
Lena Johansson skriver:
2 april, 2012 kl. 13:07

0

0

Rate This

Lite efter? Inget fel på min intelligens. Har inte sagt att alla ska kastas ut. De som ska ut ur landet, är de som missbrukar vår gästfrihet. Kan tänka mig att flertalet av dem går i den skolan där du påstår du är lärare. Ditt inlägg tyder på att du inte har någon större vana vid det svenska språket. Islamiseringen av mitt land har gått för långt. Dessa islamister har inte mycket i landet att göra. Tillför ingenting. Förutom, mord, våldtäkter, rån, misshandel, bedrägerier, terrorbrott mm.
Om de som utför dessa brott inkl deras familjer, tar nästa plan ut från Sverige, har vi bara knappt hälften kvar här i landet. Det räcker o blir över.
Skötsamma människor är alltid välkomna, inkl riktiga flyktingar.
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
1 april, 2012 kl. 09:12

20

2

Rate This

Som bloggen nämnde tidigare så tjötas det om allah akbar på deras FB-sida. Trillade polletten ner nu?
Svara
Hasse Eriksson skriver:
1 april, 2012 kl. 16:26

4

0

Rate This

Svar till anonym! Ta och Skit på dig!
Svara
Naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 10:52

2

0

Rate This

“utan oss skulle Sverige toppa listan på Ekonomisk kris”

förklara för oss obildade är du snäll. Här behövs minst examen i raketfoskning för att begripa vad du menar. Eller vaccination genom apbett.
Svara
christel2 skriver:
3 april, 2012 kl. 09:32

0

0

Rate This

är du inte klok ?
Svara
Stolt muslim skriver:
31 mars, 2012 kl. 18:02

4

76

Rate This

Jävla idioter tror ni att alla muslimer är våldsamma. Det är på grund ert betende ni får stryk.
Svara
Carl Johan skriver:
31 mars, 2012 kl. 19:14

51

3

Rate This

Är du dum på riktigt eller? Så du tycker sjuk pensionären ovan fick vad han förtjänade? Islam är en kult vars värderingar inte hör hemma på 2000 talet.
Svara
En bonde från Dalarna skriver:
31 mars, 2012 kl. 19:28

2

29

Rate This

Han var ingen jävla pensionär din invalida bög..
Svara
Carl Johan skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:02

25

2

Rate This

På vilket sätt skulle det vara nedsättande säga någon har ett handikapp eller en viss sexuell läggning? Antar du antingen är muslim eller 13år gammal med den skeva åsikten.

Och ja, personen som misshandlades och nu ligger i koma antagligen hjärndöd var sjuk-PENSIONÄR.
Svara
Olli Rein skriver:
31 mars, 2012 kl. 22:06

17

1

Rate This

March 25, 2012 Briefs:
Palestinians beat up unarmed Israeli soldier in Jerusalem
The soldier was taken to hospital after being kicked in the face and head by a gang of Palestinian youths in Jerusalem’s Shmuel Hanavi Sunday night. Det är tydligen högst vanligt av de fega araberna att vara många mot en och att sparkas i huvudet. Kan det bero på att man har väldigt lite förstånd i sitt eget huvud, eller vad beror det på?
Svara
naivtive skriver:
1 april, 2012 kl. 11:47

7

0

Rate This

Det måste ju vara för att utjämna skillnaden i IQ mellan muslimer och normalt folk
Svara
JustDet skriver:
31 mars, 2012 kl. 19:46

26

1

Rate This

Är det inte Koranens ord som en Muslim tror på ? Försök inte förklara bort dig “stolt muslim” ! Undrar om du och alla de som baktalar Koranen på detta vis ens läst den ? Fruktansvärd sjukt bizzarr sagobok från en svunnen tid . Precis som en man som levde 2000 år sedan betyder väldigt föga idag .
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:03

36

1

Rate This

Hur mycket stryk borde ni få på grund av ert beteende då?

Ni är ju verkligen “tappra krigare” som ger er på en pensionär med en liten hund.

Det är ju verkligen modigt.
Svara
Susanné skriver:
1 april, 2012 kl. 00:43

19

1

Rate This

Nu är ju inte en Bouvier des Flandres en liten hund med mankhöjd på ca 68 cm och 40 kg.
Däremot är jag väldigt förvånad att hunden inte har lemlästat någon av grabbarna för det är ingen mes.
Men jag tror att grabbarna varit så hatiska och våldsamma att dom skrämt skiten ur hunden.
Så dessa drägg ska sitta på vatten och bröd tills myndig ålder sen ut med dom. Och dom ska inte få komma tillbaka. Aldrig mer.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 00:53

15

0

Rate This

Kanske hunden fortfarande var bunden?
Svara
Naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 10:54

0

0

Rate This

Förmodligen…. och kopplet tydligen lite för starkt.
Svara
Robert E Lee (@Kung_Ond) skriver:
1 april, 2012 kl. 03:18

13

1

Rate This

Att du skriver som du gör bevisar ju att du är en av dom svinen som ska utvisas direkt. Du hör hemma i ett land där man (tyvärr) köper sin fru med getter. Inte för att du förtjänar någon för du våldtar väl vilken get som helst när du kommer åt!

Här har du en liten kul present, jag ägnar mig åt det flera gånger om dagen! http://www.siotw.org/modules/burnaquran/
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
1 april, 2012 kl. 09:22

16

1

Rate This

Vi är till skillnad från er ett fridsamt folk, vilket vi har varit tvunga till eftersom det är kallt större delen av året. Därför fick vi lära oss lägga band på våra känslor. Hade vi hållit på och muckat med varandra hela tiden som ni idiotiska musslor gör i era året om varma länder, så hade vi antingen svultit eller frusit ihjäl för länge sedan. Ni löser det med att ta slavar hela tiden som får sköta det arbete som ni SJÄLVA egentligen borde ha gjort. Därför har vi gått upp flera pinnhål på evolutionsstegen och utvecklat egenskaper som ni saknar. Egenskaper som ni korkade musslor anser vara en svaghet, en svaghet att utnyttja. Detta kommer ni aldrig att förstå och därför heller aldrig utvecklas. Men ni lär väl bli varse det den dagen då ni har utrotat oss och det inte längre finns nån som försörjer er längre. Men jag betvivlar att ni kommer reflektera över det, för sådana förståndsgåvor har ni bara helt enkelt inte. Ni kommer bara fortsätta att jiddra och när kölden och svälten blir för svår, så drar ni bara vidare som gräshoppssvärmar. Er idiotiska bok talar tydlgen om för er att allah anser er för att vara det bästa folket på jorden. Sanningen är snarare att ni är det sämsta och mest värdelösa slaggfolk som existerat.
Svara
jgarn skriver:
2 april, 2012 kl. 07:44

3

0

Rate This

Det finns inga stolta muslimer, se bara hur det ser ut i deras hemländer. Tjuvar och tiggare är de hela det pedofila packet.
Svara
Jönsson skriver:
31 mars, 2012 kl. 17:08

19

2

Rate This

Jag tycker om människor… men om Sverige skall vara ”svenskt” så måste folk anpassa sig. Titta på afrikaner eller asiater dem gör ett underbart jobb medan Araber bara tar plats? (muslimer)… Eller vad tycker ni?
Svara
Carl Johan skriver:
31 mars, 2012 kl. 17:58

29

0

Rate This

Asiaterna är ett bra folk som både är arbetsamma och trevliga, Afrikanerna är en annan femma dock, tar till våld vid minsta provokation eller bara för det är kul, samt våldtäkter är mer eller mindre normalt begå där dom kommer ifrån.
Svara
Jönsson skriver:
31 mars, 2012 kl. 18:03

7

0

Rate This

Jag snackar inte om folket från Afrikas-horn dem definieras som araber?
Svara
Ragnar skriver:
31 mars, 2012 kl. 15:23

11

1

Rate This

jgarn, eller hur? Israel verkar tydligen vara det enda landet som inte agerar dagmamma för araberna och palestinierna.

Skönt att USA och Israel har koll på stora delar utav Mellanöstern, och hela Palestina. Palestina är som en leksak för Israel :-)

De hade, om de hade velat, kunnat gå All in och gjort slut på palestinierna. Men de vill inte, då allt de roliga försvinner.
Palestina kan gnälla hos FN hur mycket de vill, de kommer ändå aldrig bli bra för dessa människor så länge USA existerar!
Svara
jgarn skriver:
31 mars, 2012 kl. 14:49

41

1

Rate This

Ynkligare folk än araber finns inte på denna jord. De är flera hundra miljoner, dårar de flesta visserligen, i krig efter krig ger de sig på lilleputtlandet Israel som faktiskt är mindre än Småland. Gång på gång så leker israelerna med dem tills araberna hoppar ur skorna och springer hem. Det slutar alltid med att de kommer till FN och beklagar sig att nu har israelerna varit elaka mot oss igen. Samma sak när de skall ge sig på en västerlänning, då skall det helst vara en gammal sjukpensionär och araberna 8-10 stycken. Nu hör vi till och med en ynkrygg säga att det var pensionären som anföll dem. Åk hem försvinn ur vår åsyn ynkliga kräk.
Svara
Anders Leander skriver:
31 mars, 2012 kl. 13:18

35

0

Rate This

Min fråga är, vad är det för människor som står och tittar på utan att ingripa. Finns det inget cevilkurage kvar i Sverige. Var var polisen?
Fy fan vilka ruttna medborgare! Hade jag varit där hade jag dunkat pisset ur dom så asen!
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:05

11

0

Rate This

Det är nog tyvärr människor från samma kultur som MENA-slöddret som gjorde detta.
Svara
JustDet skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:19

4

0

Rate This

En sida på nätet snart för olika lika tänkande, om ett väl fungerande fruktat medborgargarde ! Hjälp till den som har kunskapen ;-)
Svara
jannej skriver:
1 april, 2012 kl. 20:46

2

0

Rate This

Har du varit i Kortedala? Finns inte många svenskar där, mest araber. Och de skiter ju i om en svensk blir ihjälslagen, vilket en del kommentarer på den här sidan har visat med all tydlighet.
Svara
Anders Leander skriver:
31 mars, 2012 kl. 13:16

15

0

Rate This

Min fråga är, vad är det för människor som står och tittar på utan att ingripa. Finns det inget cevilkurage kvar i Sverige. Var var polisen?
Fy fan vilka ruttna medborgare!
Svara
SM811 skriver:
31 mars, 2012 kl. 16:04

22

0

Rate This

När händelsen går så fort att ingen hinner att ingripa. Inget stök osv före utan bara rakt på och sedan försvinna. Har du inte läst hur många som ingriper och som senare blir de som blir dömda med skadestånd osv?
Samhället står ju på brottslingens sida så fort det är en invandrare och försöker alltid hitta alla möjliga ursäkter för deras beteende.
De som är ruttna är förövarna.
Svara
Andreas skriver:
31 mars, 2012 kl. 13:10

39

1

Rate This

Hej. Jag är adopterad från Indien. Kom till Sverige när jag bara var några månader gammal. Jag bor i en invandrartät ort men har inga problem med detta då jag trivs bra här och de flesta invandrare i området är trevliga. Har även en del kompisar som är invandrare.

Det jag vill belysa är följande:
Jag har blivit misshandlad och hamnat i bråk 3 gånger som jag varit riktigt rädd för mitt liv. Samtliga gånger av invandrargäng.
1 gång i grundskolan efter en fest hoppade 7st på mig och en kompis när vi skulle hem (pga att vi ej släppte in dem på festen).
2. Knivhotad under gymnasietiden av tre stycken, tillsammans med en kompis pga att vi råkade känna/känna till en person som tidigare under dagen slagit ner dem.
3. Vet ej om man kan kalla det varken bråk eller misshandel, men efter en afterwork med jobbet, förra året, skulle jag bege mig hem medan de andra festade vidare. Jag vände mig om efter sagt hej då och råkade stöta in i en tror det var somalier som kom springandes. Jag bad om ursäkt för att råka stöta in i honom varpå han slår mig på huvudet (inte jättehårt pga att jag hade alkohol i kroppen men det kändes), varpå han säger “Ey mannen, skall du ha stryk eller?”. Jag såg i ögonvrån att han hade andra kompisar som även dem var på väg åt mitt håll, så lät det var och gick därifrån.

Kontentan av det hela?:
Hittar ni något mönster av det hela? Oprovocerat våld. De söker sig efter provokationer för att kunna misshandla en. Detta har givetvis resulterat i att ser jag grupper med invandrare och jag skall åt det hållet, tar jag gärna och går antingen en omväg, eller så långt från dem som möjligt. Jag skulle aldrig våga fråga någon grupp med invandrarungdomar om tex vägbeskrivningar eller något annat.
Jag har däremot inga problem att gå fram och fråga helyllesvenska ungdomsgäng/ungdomar om något.
Om jag ser att någon slänger massa skit på marken när det finns en papperskorg i närheten skulle jag aldrig våga säga till en invandrare, men däremot kunna tänka mig att göra det mot svensk.

Alltså. Det finns som sagt en röd tråd i det hela. Det är således större andel invandrargäng som misshandlar än svennegäng. Men det vet nog nästan alla. Och anledningen att ingen vågar tillrättavisa någon invandrare som gör fel, eller ingripa, är att man själv riskerar att få en kniv i ryggen eller nersparkad själv. För de vågar ju aldrig gå på 1 mot 1 för då vet de att dorhade förlorat stort, och är ganska så mesiga.

Vet inte egentligen vad jag ville ha sagt med detta, men löst sammansatta tankar från mig iaf.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:58

7

58

Rate This

Dessa killar som misshandlade har gjort helt fel och i detta fall så är det invandrare som begår detta mordförsöket. Men skulle det vara en svensk som begick det här så hade det inte vart så mycket fokus på detta din rasistiska fanskap! Sluta hata människor över deras ursprung, hata deras handlingar din korkade bonde. Don Corleone är bra vän till mig som blev gripen av misstag. Han skulle aldrig kunna skada någon som inte har gjort honom någonting. Eller överhuvudtaget.
Väx upp ditt fanskap!
Svara
SD Föralltid! skriver:
31 mars, 2012 kl. 13:03

39

0

Rate This

Du är likadan som dom du försvarar dom!
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
31 mars, 2012 kl. 16:31

7

28

Rate This

Jag skulle aldrig försvara någon som utgör våld mot andra. Men att döma någon helt oskyldig som Don Corleone var helt fel. Ok, poliser gör misstag ibland. Jag kommer aldrig att försvara någon som har skadat andra. Hellre skulle jag gå på idioten som slog den stackars mannen.
Jag ber snällt, lägg inte skulden på alla muslimer. För att alla är inte likadana. För att i varje land så finns det både onda och goda. Inte sant?
Svara
Dan skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:44

16

2

Rate This

Stick tillbaks till ditt pedofilland, tack.
Svara
Danne skriver:
31 mars, 2012 kl. 22:20

4

7

Rate This

Dan, här kommer en muslim och agerar precis tvärtemot hur du (förmodar jag) och andra på denna sida tror att alla muslimer agerar.
Denna person ber dig och andra att förstå att han/hon själv är muslim och att du/ni inte ska döma alla efter hur några beter sig hemskt illa.

Din reaktion då, efter att ha blivit motbevisad i det här fallet, tyder på att du inte alls har emot muslimer eller invandrare av annan religion pga att de alla är på ett sätt utan du är en tvättäkta rasist.
Kom nu inte och kalla mig PK eller liknande. På den här sidan skriver folk hela tiden hur media och privatpersoner framställer de som är negativt inställda till invandringen och Sverigedemorater som rasister – å andra sidan får man ju inte motsätta sig era åsikter heller utan att ha kallat er rasister, eller hur?
Fint kryphål där, dra fram “sluta kalla oss rasister-kortet” så fort nån ställer sig frågande till saker som sägs.
Skriver man saker som står, tex på denna sida, eller som ditt svar till personen ovan, får man faktiskt ta att man uppfattas som att man är rasist.

Pinsamma människa – klaga på muslimernas moral när du själv stuckit huvudet i sanden och verkar vara immun mot kunskap.
Svara
Dan skriver:
1 april, 2012 kl. 21:00

2

1

Rate This

Hej Danne,

tack så mycket för ditt svar. Jag har läst det ett flertal gånger, och dina ord hittade vägen in i mitt hjärta. Jag har nu insett att jag handlade fel tidigare. Därför har jag idag, söndag den första april, sålt alla mina ägodelar. Jag ämnar nu bli tiggare, en sådan som drar omkring på gator och torg och äter ur skräpkorgar och dricker ur toaletter. Det får bli mitt straff för att jag uppförde mig så illa mot muslimfitta… eh, vad säger jag, mot personen ovan. Så, nu ger jag mig ut, ut i det fria, för att ta mitt straff. Adjö, Au Revoir, Goodbye…
Svara
Robert E Lee (@Kung_Ond) skriver:
1 april, 2012 kl. 03:06

10

0

Rate This

Problemet är ju bara att ni muslimer aldrig säger ifrån mot de andra muslimerna som begår alla brotten. Vi är många som vet att flera muslimer är “snälla” men ni står bara tysta vid sidan av när något händer. Hade tjejen i Mariannelund råkat sätta eld på en koran under tiden åtta muslimer satte på henne hade det varit krig i hela jävla mellanöstern men NU håller ni käften!! Rensa upp bland era egna och se till att FÖRTJÄNA respekten ni tjatar om att vi ska visa er (men som konstigt nog vi svenskar inte är värda att få från er?!) och kom tillbaka och snacka sen!
Svara
Fänrik Fjun skriver:
31 mars, 2012 kl. 13:19

41

1

Rate This

Väx upp själv. Åk hem till era egna länder och försök skapa något som kallas civilisation, det enda den eskalerande invandringen skapat de senaste decennierna är kaos. Inget annat. De flesta som kommer till mitt älskade fosterland bidrar i princip med ingenting, tär endast på välfärden som definitivt inte skall gå till gapiga muslimer som inte vill bidra till samhället. De är tärande icke närande.
Svara
Hasse Eriksson skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:35

5

1

Rate This

Håller helt med dig! Fänrik Fjun.Hasse Eriksson Djupfrys alla muslimer….och använd dom som pålar….när man bygger nya kyrkor…He he
Svara
Per Viberg skriver:
1 april, 2012 kl. 18:28

0

1

Rate This

Och stoppa upp de i din mammas vulva.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:50

1

0

Rate This

Varför skriver du olika namn på olika inlägg?
Svara
jgarn skriver:
31 mars, 2012 kl. 14:38

31

2

Rate This

Dig ditt muslimska äckel skulle jag gärna vilja se ensam mot en svensk, troligen så skulle du skita på dig ditt ynkliga pedofilkräk. Försvin från mitt land du svin och hundföda.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
31 mars, 2012 kl. 16:25

1

17

Rate This

Hahahahaha! Jag är 15 år gubben, vem är pedofil nu då?
Svara
Dan skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:46

6

1

Rate This

Var det din mamma jag såg bjuda ut sig på Hjällbo torg i gårnatt? Hon hade en skylt där det stod: Samlag, fem spänn, gärna med hundar!
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:02

0

7

Rate This

Hahaha du är rolig du din lilla bonde..
Svara
Dan skriver:
1 april, 2012 kl. 20:55

1

1

Rate This

Precis så sa din mamma när jag lade satsen i hennes mun!
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
2 april, 2012 kl. 07:37

0

3

Rate This

Din mamma är ju med oss muslimer och vi “terroriserar” henne. Dan, varför kan du inte vara en vuxen man och visa att du är mogen istället för att dra i min mamma i det hela. Du visar bara att du är svag..
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
1 april, 2012 kl. 09:49

7

0

Rate This

Jaså? Du är väl ett sånt där skäggbarn,va? Alltså 25-35 egentligen. Som du säkert börjat förstå nu så gillar vi inte pedofildyrkare som dig i vilket fall som helst. Därför uppmanar jag alla svenskar att passa på att bränna minst en koran när det tänds valborsgmässo-bål nu i vår. Ett utmärkt tillfälle att bränna skiten och markera er ståndpunkt mot pedofil-religionen.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:04

0

5

Rate This

Hahahaha! För det första så heter jag Lidström i efternamn och jag är hel svensk. Mina föräldrar är svenskar men konverterade till Islam. Så då är du lika mycket skäggsbarn som jag. Eller?
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:30

7

0

Rate This

Det visar ju att uppväxtmiljön har betydelse.
Svara
naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 22:10

0

0

Rate This

Svennar som konverterat till islam? Finns det verkligen så tjockskalliga tomtar i detta landet? Att en och annan pedofil eller åsne-knullare vill legitimera sina böjelser kan jag förstå men vad skulle det vara för fel på bäda två vuxna, 99,99% taqiyyah och resten slump.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:27

0

4

Rate This

Jag skulle gärna se dig med en muslim, kom inte med att vi är fler.

Dessa killar som misshandlade mannen är inte muslimer. Dem är brottslingar. Det står inte någonstans i Quranen att bruka våld är tillhållet. Det där med heligt krig är en annan femma, det är något helt annat..
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:31

3

0

Rate This

No true scotsman, argumentationsfel!

Plus att det står ÖVERALLT i din sagobok att våld är tillåtet.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:45

0

2

Rate This

Jag vill gärna att du sitter ner en dag och läser den. Så får du komma tillbaks hit och jag konverterar till Kristendomen här och nu om jag har fel.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:51

1

0

Rate This

Jag skiter väl vilken vidskepelse du behöver som snuttefilt!

Du har fel!
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 19:03

0

2

Rate This

Hahaha Detta är era problem ni rasister.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 19:46

4

0

Rate This

Islam är ingen ras.
Svara
Carl Johan skriver:
31 mars, 2012 kl. 17:05

15

1

Rate This

Vi hatar deras handlingar, och ser mönstret att dessa handlingar begås av folk med ett visst ursprung. Nämligen Araber och Afrikaner. Vill ni ha bra rykte är det kanske dags förtjäna det som alla andra, istället för kalla alla som faktiskt dömer er för era handlingar rasister?
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
31 mars, 2012 kl. 17:46

0

9

Rate This

Förstår exakt vad du menar Carl Johan. Helt rätt, man får en syn på ett folkslag genom deras handlingar..
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:12

13

0

Rate This

Nej, det skulle inte kunna vara en SVENSK, för det finns inget liknande fall i historien där 6 – 8 svenskar hoppat på en ensam pensionär med en hund!

Där emot finns det tusentals fall där invandrargäng hoppat på ensamma människor.

Om du gått ut grundskolan skulle du väll kunna göra en överslagsräkning på hur stor risk det är att 6 -8 svenskar från Hjällbo skulle kunna vara gärningsmän.

Svar: Nästan obefintlig
Svara
Danne skriver:
31 mars, 2012 kl. 22:25

2

3

Rate This

Å andra sidan hör man ju ofta hur tjejer blir våldtagna av vänner och liknande eller familjemedlemmar men aldrig anmäler. Våld i hemmet är ju svenskarna bra på också i så fall?
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 00:52

5

0

Rate This

Då får du väl leta upp någon artikel som tar upp det ämnet och skriva om det där.
Svara
Hasse Eriksson skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:25

6

1

Rate This

Skit på dig Dynghög! Vi skall hänga allah muslimer i lyktstolparna när vi tar över…..2014.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:13

0

1

Rate This

Hahahahaha! Ni är med i FN och EU. Tror inte ni har makten att göra så. Jävla Hitlerdyrkare..
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:32

3

0

Rate This

Nu var det ju muslimerna som krigade på Hitlers sida. Eller har du glömt det?
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:48

0

2

Rate This

Vad babblar du? Hitler var anti-semitisk. Hahaha om du försöker provocera mig så ser jag att det inte går så bra..
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 18:52

3

0

Rate This

Och muslimerna gillar judar va?

Kom tillbaka när du gått ut grundskolan.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
2 april, 2012 kl. 07:42

0

0

Rate This

Muslimer gillar inte judar, du kan börja med att diskutera riktigt utan att försöka få mig att se dum ut. För att jag råkar vara smartare än er alla här på denna sida.
Svara
S.C. skriver:
2 april, 2012 kl. 10:00

1

0

Rate This

Med tanke på din kunskapsnivå är det du som får dig själv att se dum ut.

Om du nu är så “smart” hur kommer det sig att du tror att Muhammad är en “profet” och att det överhuvudtaget existerar en gud?

Har det med överväldigande bevis, eller ren indoktrinering att göra?
Svara
naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 22:38

0

0

Rate This

Du har haft en massa tillfällen att bevisa dina ord och har misslyckats till 100% Gratulerar till den bedriften. Jag iddes inte räkna alla SS-förbanden som var sammansatta med olika arabiska eller turkiska get-knullare men förutom dessa så belönade Hitler sin togne vapendragare Haji Amin Al Hussieny med en SS- generals titel. Men för alla intresserade så finns en hel del kul att läsa och följa upp hos Stellan Bojerud här
http://mopsen.wordpress.com/2011/11/06/islam-och-nazismen-2/
Svara
Kapten_Krok skriver:
1 april, 2012 kl. 18:53

3

0

Rate This

Det fanns till och med en muslimsk SS-division som hette Hanschkar (felstavat förmodligen) som opererade i Frankrike. Muslimer stod på Hitlers sida och gör än.
Svara
Hasse Eriksson skriver:
1 april, 2012 kl. 20:37

1

0

Rate This

Svar till stolt muslim! Vi vet var du bor…..Muha Haaa! Tror du att Vikingar bryr sig om FN! Dream on! You piece of Shit!
Svara
Hasse Eriksson skriver:
1 april, 2012 kl. 20:46

0

0

Rate This

Tror du att vi Vikingar bryr oss om FN! Repet är redan klart……Som svar till stolt muslim.= Ogräs…..
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
2 april, 2012 kl. 07:40

0

0

Rate This

Hahahaha! Tro mig ni gör det. Sen kommer ni bli lika mycket knullade som Irak blev.
Svara
naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 22:40

0

0

Rate This

Då vet vi av vilken nationalitet du är och inte fan är det svenne din lille lögnande perserskit.
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
1 april, 2012 kl. 09:44

4

1

Rate This

Försvinn ur mitt land, ditt vidriga kräk och ta dom andra hundskitarna med dig!! Ni hör inte hemma här och ska bara försvinna härifrån. Ni har er själva att skylla att ni är hatade. Vi klarade oss fint innan den mohammedanska smutsen kom hit ändå.
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
1 april, 2012 kl. 18:24

0

4

Rate This

Jag är svensk Robin. Mina föräldrar är båda helsvenskar. Fast uppväxt som en muslim, dör som en muslim!
Svara
PetterN skriver:
1 april, 2012 kl. 14:47

0

0

Rate This

Don Corleone är en Italiensk litterär person.
Men den här Omarbrodern Du hänvisar till, är inte oskyldig. Finns även ett annat fall han är inblandad i. Och det är Du mycket medveten om
Svara
Yxan skriver:
1 april, 2012 kl. 21:17

1

0

Rate This

Jag hatar folk som du, araber muslimer, ni tillför inget i vårt land.
Sen att din efterblivna kompis kallar sig för Don Corleone, vad fan tror ni att ni är? ser på gangster filmer och tror man är en gangster då man spöar en ensam gubbe. Jävla tönt
Skulle träffa på dig och dina kompisar då skulle du få veta vad smärta är, sen skulle jag slå sönder din mamma och pappa och har du en syster skulle jag sälja hon som den hora hon är till några äckliga negrer.
Far åt helvete din idiot.
Mohamed är en gris
Svara
Stolt Muslim Alhamdulillah! skriver:
2 april, 2012 kl. 07:45

0

1

Rate This

Hahahahahaha! Jag skulle rövpenetrera dig med din yxa.
Svara
Ragnar skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:10

38

3

Rate This

Förstår inte hur ni svenskar accepterar detta våld mot er, i erat Egna land.
Jag är från Serbien, och där hade folk gått man ur huse med AK47 eller Kalasnikov och attackerat MENA packet vid en sådan eller sådana här incidenter!

Men saken är den att vi i forna Jugoslavien (Bosnien, Kroatien och Serbien), har gått igenom krig, och vi låter inga smutsiga djur skräpa ned Våra länder! Ni svenskar låter er själva ta all skit, och i nyhetsreportage så hyllar man och tycker synd om araberna. Medans den äldre mannen inte ens nämns. Skäms på er!

Sverige kommer gå under en dag, då det till stor del är ett svagt folk! Vi europeer kommer lämna er, då samhället uppenbarligen inte är tryggt för oss och för våra barn, och kvar blir ni med MENA och ziggisarna som vi har skänkt Maria Leissner.
Svara
Röd stjärnan skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:49

9

1

Rate This

Snart i svergie blir vi som serber och albaner.
Svara
Susanné skriver:
1 april, 2012 kl. 00:54

3

0

Rate This

Vi i Sverige lever inte på samma vis som Bosnien, Kroatien och Serbien. Vi har bla hundar som husdjur och vi uppsöker veterinär när dom blir sjuka eller skadade. Vi har en helt annat etiktänkande och en helt annan empati. Vi skadar inte vare sig djur eller människor, dom som gör det är sjuka i huvudet.
Men tyvärr så har du rätt att det finns alldeles för många puckon i Sverige. Men förhoppningsvis kan vi ändra på detta nästa val.
Svara
serbsvenskan skriver:
2 april, 2012 kl. 08:41

3

0

Rate This

Jag är serb. Men jag är också svensk. Mina föräldrar kom hit på 60-talet och de berättar för mig (vilket jag har läst och och kollat upp) att det som vi upplever här i Sverige och Europa med muslimerna har vi i Serbien redan upplevt. Nu finns det endast en jätteliten procent serber kvar som inte ger upp och flyttar därifrån. Det börjar smått, sen kräver de moskeér, skolor, egna lagar osv. osv.
Säger bara, lycka till Sverige och resten av Väseuropa om vi inte gör något åt saken NU!!
Jag har aldrig röstat i mitt liv, men 2014 har SD i alla fall min och min familjs röster!
Svara
naivtive skriver:
2 april, 2012 kl. 22:45

1

0

Rate This

Du har rätt och vi har en massa att lära av er serber, jag vet att ni varnade oss för 20-år sen men våra “shit for brains”-politiker har inte förmåga att lära av andras misstag. Så nu är vi här och kan se fram emot samma helvete som ni råkade ut för. Och vi förtjänar… det trist att säga.
Svara
serbsvenskan skriver:
3 april, 2012 kl. 08:10

0

0

Rate This

Ingen förtjänar muslimer, så enkelt är det!
Må Gud vara med oss! Låt oss titta framåt och inte bak (förutom i syfte att lära från det som varit)!
Svara
Amanda skriver:
31 mars, 2012 kl. 11:11

1

29

Rate This

Så varför ska du fortsätta vägen av negativitet som de ungdomarna tog?
Varför inte bara stopppa det och hitta lösningar istället för att hata på allt och alla som inte har blont hår och heter antingen ljungqvist, svensson osv i efternamn?
Svara
Du Gamla Du Fria skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:04

36

3

Rate This

Amanda
Lösningen är att stoppa all invandring och Nolltolerans mot våld. Man ska kunna gå till affären och handla och gå ut med sin hund utan att vara rädd! Vi hade ett sådant Sverige innan och vi vill ha det tillbaka.
Ut med de som inte kan anpassa sig här…….Det är lösningen!
Svara
Susanné skriver:
1 april, 2012 kl. 00:55

5

0

Rate This

Amen till det…
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:14

32

1

Rate This

Typiskt det slår aldrig fel. Ni kramare visar inte ett uns av medlidande för offren och deras anhöriga. Däremot är det alltid så jävla synd om dessa psykopat-blattar. Hoppas du själv råkar ut för en av dem och får en sådan kraftig spark i ansiktet att tänderna trycks in i nacken på dig. Då kommer det nog bli annat i pipan.
Svara
jannej skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:50

18

1

Rate This

Du spottar på Carl-Erik, förstår du det, ditt jävla äckel.
Svara
jannej skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:52

13

0

Rate This

Dett var skrivet till Amanda, som hyser större medkänsla med förövarna istället för brottsoffret.
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:16

8

0

Rate This

“Varför inte bara stopppa det och hitta lösningar”

Vår lösning är att utvisa alla som begår grova brott från detta land. Jag kan nog till och med sträcka mig till att man kan få en andra chans om brottet är en mildare misshandel. Men då är det utvisning omedelbart vid nästa Fuck Up!
Svara
Hasse Eriksson skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:28

4

0

Rate This

Hoppas att någon i din familj får känna på Våldet….Väx upp för fan! Din jävla Quisling!
Svara
jgarn skriver:
31 mars, 2012 kl. 10:34

27

1

Rate This

Det finns bara en nation på detta klot som känner araberna och vet hur de skall bemötas, denna nation är Israel. Israel behöver ditt stöd i kampen mot de arabiska terroristerna bli medlem i Samfundet Sverige-Israel. Bli medlem nu din röst behövs, ditt motstånd mot islamiseringen är högst nödvändig. http://www.sverigeisrael.se/
Svara
Fänrik Fjun skriver:
31 mars, 2012 kl. 10:20

34

0

Rate This

Skicka ut apskaften med familjer. Låt det bli till ett prejudicerande rättsfall.
Sverige har nog med skäggbarn, inavlade muslimj….r o övrigt patrask.
Svara
jgarn skriver:
31 mars, 2012 kl. 10:19

11

1

Rate This

För den som vill veta mer om araber föreslår jag http://petterssons.bloggsida.se/etikett/araber
Svara
jgarn skriver:
31 mars, 2012 kl. 09:30

28

1

Rate This

Om en etnisk svensk kvinna med en etnisk svensk man föder ett barn under ett besök i Kina så är det inte en kines som föds.
Om min katt får ungar i ett stall så är det fortfarande kattungar och inte hästar.
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 04:19

5

46

Rate This

Ni är så otroligt patetiska så det nästan är sorgligt. Då syftar jag på de personer som driver den här sidan och majoriteten av kommentarerna jag har läst här. Helt löjligt att ni låtsas som att ni bryr er om Carl-Eric när ni bara utnyttjar situation för eran egna agenda. Ni är vidriga medmänniskor och jag hoppas att ni en dag utvecklar verklig empati, och inte bara någon falsk sådan som kommer fram när det passar er. Inser dock att ni antagligen kommer ta bort denna kommentaren och ersätta den med någon falsk omogen kommentar under falskt namn, allt för att förlöjliga er över personer med invandrarbakgrund.
Och ja, ni är rasister.
Svara
Maria Lindström skriver:
31 mars, 2012 kl. 04:44

40

2

Rate This

Hur är S.C. patetiska? De tar fram information som aldrig kommer ut i media – men information som vi svenska medborgare (och nu menar jag verkligen ALLA svenska medborgare), har rätt till.

Rasister? *lägg till ett fnys här*

Du har massor mer rasister i gänget som ligger och lägger rumpen i vädret i en moské än vad du kan hitta i hela Sverige.

Det du ska fundera på NILO är hur den svenska politiken fungerar. Jag skulle tro att de flesta av oss (både författare på sidan och kommentatorer) har vänner och folk som vi respekterar även om de inte är födda i Sverige.

Jag går inte under falskt namn – men du kan inte ens lämna ditt eget namn – så jag säger bara – städa undan din egen dret innan du försöker sprida dynga över andra!!
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 05:00

2

32

Rate This

Hej Maria. Kan börja med att säga att jag inte har lämnat falskt namn, Nilo är mitt förnamn så det är endast mitt efternamn jag inte lämnat. De som driver den här sidan verkar vara helt anonyma så förstår inte varför du klagar på anonymitet. Hur många av människorna här är patetiska har jag redan nämnt. Kan lägga till att de verkar vara vuxna människor. Jämför de med någon person i kommentarerna som var ledsen över att små barn hade kallat henne rasist.

Klart du fnyser åt ordet rasist, det har de flesta rasister jag träffat på gjort, så jag är inte alls förvånad. Att eran mamma/bästa kompis/flick- eller pojkvän inte är född i Sverige struntar jag totalt. Det finns inga frikort för rasism.

Förklara gärna vad du menar med att jag behöver fundera på hur svensk politik fungerar (enligt dig).
Svara
Malin skriver:
31 mars, 2012 kl. 08:10

39

0

Rate This

Om man visar sin avsky mot människor som nästan sparkar ihjäl en äldre man , är man rasist då? Jag avskyr dessa kriminella ungdomar som smutsar ner och förstör mitt land, som en gång var fint och tryggt.

DU likt våra politiker daltar med dessa, ni är direkt medansvariga till utvecklingen. Latinosvensk, skriver en väldigt bra kommentar nedan och jag tror att skötsamma fina utlandsfödda och etniska svenskar har fått nog nu!
Svara
Maria Lindström skriver:
31 mars, 2012 kl. 09:32

22

0

Rate This

Malin – Du summerar upp det hela så korrekt… så att man bara kan säga #What she said!# .
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 19:59

0

3

Rate This

Om man hävdar att dem gjorde det pga deras ursprung och sedan använder dem som representanter för hundratals människor, och ger alla dessa människor samma egenskaper utifrån vad en mindre grupp har gjort, ja då skulle jag säga att man är rasist. Speciellt när man pratar om kriminella ungdomar som att de bara tillhör en viss minoritet, det kan en 10-åring förstå är ologiskt. Det är många faktorer som bidrar till varför vissa grupper är mer representerade bland vissa brott. Jag föreslår att ni tar en kurs i sociologi.

Låt mig förtydliga, jag tycker att de dessa ungdomar gjorde var otroligt hemst, och de borde få sitt straff. Jag är aldrig för brutalt övervåld och skyddar inte dem. I detta fallet är jag endast intresserad av att Carl-Erik förhoppningsvis klarar sig igenom det och att de skyldiga får ta ansvar för sina handlingar.

Latinosvensk har jag lika lite respekt för som många av människorna här. Förstår att ni blir glada över en “utlandsfödd” som håller med er, för ni tror att det gör er till mindre rasister.

Som sagt, empatin hos er verkar näst intill obefintlig.
Svara
Susanné skriver:
1 april, 2012 kl. 01:05

3

1

Rate This

Det är just det Ni har ingen respekt för vare sig människor eller djur, så varför ska vi respektera er?
Ni föraktar kvinnor och utan kvinnor gosse lille så hade du blivit utsketen av far din. Vilket hade fått en helt annan innebörd av ordet skitunge.
Och ni är skenheliga, ni vänder och vrider den där djävla serietidningen som ni kallar er bibel så att den passar in i era smutsiga tankar. Gifta sig med barn, men lägg av.
Tro på en idiot som levde på 600-talet, jösses väx upp.
Och för helvete, RAKA ER.
Svara
Nilo skriver:
1 april, 2012 kl. 04:25

1

4

Rate This

Väx upp? Svårt att ta det på allvar när det kommer med så mycket idioti. Jag respekterar människor tills de visar mig varför de inte är värda det (som ni gjort). Jag behöver inte eran respekt, och då talar jag inte om er som svenskar, utan om er som rasister.
Jag är själv kvinna och feminist, mött lika mycket sned kvinnosyn från män av alla färger så ingen idé att du försöker med det argumentet.
Jag är inte muslim, men kommer från en till majoriteten muslimsk släkt. Ingen muslim jag känner har dock gift sig med barn, chockerande?

Ett litet pluspoäng för din ordlek med “skitunge”, vad fiffig du är Susanné!
Svara
serbsvenskan skriver:
2 april, 2012 kl. 08:50

3

0

Rate This

Nilo, om någon är rasist så är det du och alla som tänker som dig. Jag vet inte vilket land du kommer ifrån, men nu tar jag för givet att du är renrasig etnisk svensk och säger till dig att du är den värsta sortens rasist! Den som avskyr sitt eget, sitt ursprung, sin kultur och sitt folk! Finns det värre sorts rasiter än så?!?!
Svara
Lena Johansson skriver:
31 mars, 2012 kl. 06:29

13

0

Rate This

Ska inte du sova kl 04:19, för att orka gå upp till ditt jobb?
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:01

0

1

Rate This

Hej Lena. Tack för ditt intresse om mitt arbete. Jag är dock student i USA och tidsskillnaden gör att kl. här var 21 när jag skrev inlägget. Tack för din tid och fördom!
Svara
bennyl1 skriver:
31 mars, 2012 kl. 10:46

9

0

Rate This

Den största rasisten här är nog du själv!
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:25

10

0

Rate This

Du menar det är bättre att ha empati för mördare, våldtäktsmän, gangsters och psykopater, därför att dom har blivit som dom blivit på grund av socio-ekonomiska orsaker, utanförskap, strukturell rasism och för att dom inte hade nån lokal? Om vi är rasister så förändrar det inte faktum att du/ni också är rasister och värre än oss dessutom. Hur man kan vara så jävla dum i huvudet att man kan hata sitt eget folk övergår allt förnuft.
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:11

0

4

Rate This

Hej Herr lägger-in-ord-i-munnen-på-mig. Du kan se på mitt inlägg ovan att jag inte stödjer våldsbrott på något sätt. Med empati menar jag för de som kommit hit ifrån svåra förhållanden, många gånger förhållanden många av er inte ens kan föreställa er. Många av dessa människor i sin tur är inte kriminella osv. Och de punkter du skrev (socioekonomiska orsaker osv) har faktiskt en stor inverkan på brottsstatistik.

Jag vet inte hur du fick det jag skrev till att jag hatar mitt eget folk eller vilka du menar att mitt eget folk är. Jag tar inte åt mig av att du kallar mig rasist så som ni gjorde, eftersom jag varken på denna sida eller i mitt vardagliga liv visar de egenskaper ni gör här när det kommer till det ämnet. Fördomar har vi dock allihop, men jag tar ett medvetet val att inte agera utifrån dem.
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:18

9

0

Rate This

Vi tar inte bort NÅGRA kommentarer som inte innehåller olagligheter eller ett överdrivet kryddat språk.

Kampen för yttrandefrihet är en av grundbultarna i vårt samhälle, vi skulle aldrig drömma om att ta bort några kommentarer som är av en annan åsikt än oss. Även om man som i ditt fall måste dra upp rasist-kortet.

Jag kan garantera dig att det här fallet har berört mig djupt för jag har varit med om ett liknande fall. Där jag var den som blev sparkad på när jag var medvetslös. Så passa dig för att svamla PK-smörja här ditt jävla vit-hatande klot-mongo.
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:54

1

4

Rate This

Ok, jag kan uppskatta att ni inte har tagit bort mina kommentarer.

Det finns inget rasist-”kort”, när det finns belägg för varför jag kallar er rasister. I så fall kan vi dra upp PK-”kortet”, men det bryr jag mig inte om.

Jag är ledsen att det hände dig, men att använda det till att sprida hat, okunnighet osv kommer inte att hjälpa någon. Jag har inte pratat om “vita” någonstans, eller s.k etniska svenskar som grupp utan jag har bara talat om er som skrivit här. Jag sätter inte etiketter på hela grupper på det sättet ni gör. Och jag vägrar att sitta och ta upp fall där personer, som jag gissar ser ut mer som er än som mig, har betett sig vidrigt och våldsamt. Jag tänker inte använda folks lidande för min egna vinning.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 01:00

5

0

Rate This

Du satt en etikett på oss och de som kommenterar. Anar som vanligt en dubbel-moral här.

Hat? Här berättar vi bara rakt upp och ner informationen som folk skickar till oss. Utan att ta bort några detaljer.

Våldet och hatet står oftast de som hamnar i våra artiklar för.

Jag föreslår att du scrollar ner ett par hundra kommentarer och läser det riktiga hatet.

Det vill säga det gravallvarliga vi ska komma hem och skära halsen av dig din hund hatet. Och jag kan garantera dig att det inte kom från någon svensk.

Vi gör alla våra val, jag väljer att berätta, du väljer att tiga. Om inte informationen här rimmar med dina PK-värderingar så föreslår jag EXPO. Där hittar du dina PK-värderingar tillsammans med lögner och mörkläggning.

Tänker inte länka dit men du hittar säkert på egen hand.
Svara
Nilo skriver:
1 april, 2012 kl. 04:18

0

3

Rate This

Det jag menade med hela grupper är när man inte har någon alls information om alla individer i den gruppen, och inte har belägg för att sätta dem i ett och samma fack. Ni har tydligt visat vad ni står för och det är lika tydligt rasistiska åsikter, förstår inte hur ni ens kan förneka det.

Hela det här inlägget genomsyras av hat, för att inte nämna kommentarerna här.

Jag är emot våld oavsett vart det kommer ifrån. Hade kunnat prata om detta mer detaljerat men ni kommer ändå bara avfärda det.

Jag tiger inte om mina åsikter, uppenbarligen har jag ju kommenterat här. Ni är så otroligt löjliga. Jag hoppas innerligt att ni inte är vuxna människor men något säger mig motsatsen och det gör mig rädd.

Detta blir min sista kommentar här, tar för mycket energi att läsa all negativitet.
Svara
S.C. skriver:
1 april, 2012 kl. 11:17

5

1

Rate This

Du har ingen aning om vad de som kommenterar har för bakgrund, och ändå gick det ju bra för dig att klistra på etiketten “RASIST” på dem i alla fall.

Du har projicerat epitet “RASIST” på oss, våra läsare, de som kommenterar endast på grund av att det enda gemensamma vi har är att vi inte vill ha massa onödig invandrarrelaterad brottslighet. Jag är så trött på personer som dig.

Du väljer att blunda för en del aspekter, du vill att vissa aspekter skall mörkas, du jämför äpplen och päron. Det gör mig rädd att man inte ska kunna nämna i ett brottsfall utan att nämna religiositet eller etnicitet.

Vi har nog olika rädslor, du vill helst ha ett lulligt “we shall overcome”-samhälle där vanligt hederligt folk som Carl-Eric offras då och då för er teoretiska konstruktion som kallas det multi-kulturella samhället.

Jag vill ha ett samhälle där om man inte klarar av att anpassa sig till kulturen i samhället kanske borde överväga att kanske flytta.
Svara
Bosse S skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:04

4

0

Rate This

Helt ärligt så blir jag rasande och tänker på alla möjliga grymma straff som jag skulle vilja uttdela till de fega gärningsmännen när tanken faller på illdådet mot 61-åringen, men av din reaktion att döma så är det väl du som inte tycker att Carl-Eric är värd något att reagera över.

Jag är helt säker på att de flesta här tycker lika dant och det på grund av att vi i vår frustration vet, att de här småsociopaterna aldrig kommer att få något straff som motsvarar vad de borde fått i ett normalt samhälle.
Svara
Nilo skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:59

0

0

Rate This

Hej Bosse. Det första jag reagerade på när jag hörde om det här fallet var just att jag hoppades på att gärningsmännen åker fast, följt av en önskan att Carl-Erik kommer klara sig. Några dagar senare kommer man fram till den här sidan, och jag upprördes över det missriktade hatet.

Om det var deras straff ni oroade er över så borde det vara det svenska rättssystemet ni klagar över.
Svara
Ragnar skriver:
31 mars, 2012 kl. 02:40

30

3

Rate This

Det måste vara något allvarligt fel på folk ifrån Mellanöstern, helt seriöst.

Vill inte vara rasist, men det är svårt. Nej, jag äcklas utav dessa människor.

De är inte civiliserade och de klarar inte av att leva i något annat ställe än Bagdad, där det smäller bilbomber varje dag!
Svara
serbsvenskan skriver:
2 april, 2012 kl. 08:58

1

0

Rate This

Läste din kommentar lite tidigare om att du sa att du var serb. Folk från Mellanöstern? Hur ser du på Kosovoalbaner? Är inte det samma pack? Jag skulle nog hellre säga som så att ger du en muslim handen så kapar han den vid axeln och tar den andra också!
Svara
Amanda skriver:
31 mars, 2012 kl. 00:35

3

46

Rate This

Hemskt. Jag är född i detta landet, Sverige.
Jag är halv iranie och halv latina, men född i Sverige.
Jag är svensk.
Men jag tycker det är fruktansvärt att ni “svenskar” har mage nog att skriva att dessa ungdomar är SKYLDIGA.
Om det nu var så säkert, hade det inte funnits någon utredning av något slag.
Ni alla provocerar fram en stor diskussion med grund av FÖRDOMAR, alltså förutfattade antaganden som är baserade på för lite vetskap, information, KNOWLEDGE.
Jag skäms innerligt åt er, det är fred vi alla vill åt.
Ni skapar ENDAST motsatsen.
/Amanda en stolt medborgare i Sverige, Göteborg, Kortedala
Svara
S.C. skriver:
31 mars, 2012 kl. 00:51

29

2

Rate This

Inte riktigt alla, ett gäng på 6 – 10 personer från området ville ha något helt annat än fred.
Svara
Robin Shadowes (@Robin_Shadowes) skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:44

15

1

Rate This

“Jag är svensk.” Som barbaren Schweinfeldt med andra ord. Svar: Nej, det är du inte. Att vara svensk innebär inte att bara vara född i landet, i synnerhet inte som ingen av dina föräldrar är etnisk svensk. Vad du är är svensk medborgare, möjligtvis “svensk” men den mest korrekta benämningen vore svensk-iranier.
Svara
Röd stjärnan skriver:
31 mars, 2012 kl. 12:51

12

3

Rate This

Åk tillbaka därifrån du kommit
Svara
Hasse Eriksson skriver:
31 mars, 2012 kl. 20:31

7

1

Rate This

Packa din väska och stick!
Svara
Bosse S skriver:
31 mars, 2012 kl. 21:15

5

0

Rate This

Upplysningsvis så har en erkänt och polisen har tag på rätt gäng.
Det är väl inte dina kompisar?
Svara
Susanné skriver:
1 april, 2012 kl. 01:11

4

1

Rate This

Uppenbarligen så är du inte Svensk nog.
Vi har lagar i Sverige och det blir ALLTID en utredning även om gärningsmannen själv anmäler sig.
KNOWLEDGE stumpan lilla, det verkar du inte ha mycket av.
Svara

Kommentarsnavigering
← Äldre kommentarer
Lämna en kommentar
Ange din kommentar här...

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar

Uppmärksamma mig på vidare kommentarer via e-post.

Meddela mig om nya inlägg via epost.

Nysvenska PK-lotteriet 2012
Brott
Invandring
Inrikes
Islam
Nyheter
Statistik

Regler för kommentarer
Vi står för innehållet på bloggen, och de som kommenterar får stå för innehållet i sina kommentarer. Vissa grova ord raderas av filtret så håll det så snyggt och städat det går i dessa ämnen.
Bränn en koran lagligt
Populära inlägg

Muslimskt ungdomsgäng misshandlade 61-årig man, ligger i koma!
Två invandrarungdomar + en White Trashsvenne slog nästan ihjäl en tvåbarnspappa (Updated 02 april 13.57)
Nytt mordförsök i Rosengård
Superstarts nätomröstning februari 2012
Utvisad alban rånade Swedbank direkt efter frigivning
Tonårsflicka våldtagen av två invandrare i Haugesund
Mamman som lät treåringen röka dömd till böter
Treåringen fick röka, dricka öl och kyssa zigenare
Två barn mördades i syraattack
Ångefamiljen hyllas som hjältar i Ångespelen

Search on this site
Kommentarer
Lena Johansson on Araber utklädda i burqa rånade…
shirin jaan on Rafi Bahaduri 25 år och flera …
shirin jaan on Rafi Bahaduri 25 år och flera …
shirin jaan on Rafi Bahaduri 25 år och flera …
shirin jaan on Rafi Bahaduri 25 år och flera …
resenaren on Invandringen till Sverige och …
René on Kulturmarxisterna låter inte v…
christel2 on Muslimskt ungdomsgäng misshand…
christel2 on Muslimskt ungdomsgäng misshand…
Kapten_Krok on Muslimskt ungdomsgäng misshand…
resenaren on Araber utklädda i burqa rånade…
Kapten_Krok on Treåringen fick röka, dricka ö…
Kapten_Krok on Treåringen fick röka, dricka ö…
Carl Johan on Kulturmarxisterna låter inte v…
Skolanställd ofredad… on 56-årig skolanställd ofredade…
Senaste Inlägg

Fem vänsterextrema riskerar fängelse efter Århuskravallerna
Invandringen till Sverige och EU måste öka snabbare
Värstingsvindlaren Vincent Gunnar Carlsson skakar galler
Svensk 91-åring förbjuds bo med sin hustru
Araber utklädda i burqa rånade juvelbutik – 42 års fängelse
Två afrikanska rånare hotade skära av ringfingret
Kulturmarxisterna låter inte vänta på sig, det går inte att utvisa bort våldtäkter?
Mamman som lät treåringen röka dömd till böter
56-årig skolanställd ofredade elever
Två brutala rånare i Hedemora greps – en saknas
Utvisad alban rånade Swedbank direkt efter frigivning
Migrationsverket begär 50 miljoner extra för somalierna
Svensk nyhetsmedia topp 30
Superstarts nätomröstning februari 2012
Sentios barometer mars 2012
Två barn mördades i syraattack
Svensk vänsterextrem från ISM greps i hatmarschen mot Jerusalem
Jihadforum nedsläckta – även i Sverige
Ångefamiljen hyllas som hjältar i Ångespelen
Kvinna våldtagen i Stockholm – en “man” är DN:s signalement
80 fascistiska vänsteranhängare gripna i Århus
Poliser säger upp sig i protest
Tonårsflicka våldtagen av två invandrare i Haugesund
17-årige Ifran Abusugra dömd till ungdomsvård för våldtäkt
Nytt mordförsök i Rosengård

Tweets

Kulturmarxisterna låter inte vänta på sig, det går inte att utvisa bort våldtäkter? http://t.co/UVYHiyU9 - 9 hours ago
Rå misshandel slutade lyckligt, den påhoppade nu helt återställd många månader senare. http://t.co/pH6nDbK4 via @wordpressdotcom - 20 hours ago
Ensamkommande från Öland kommer inkvarteras i Stockholms slott http://t.co/xcJfcaro via @SweConfidential - 2 days ago
Ensamkommande från Öland kommer inkvarteras i Stockholms slott http://t.co/xcJfcaro - 2 days ago
Tryckfrihetssällskapet, hur är det möjligt för PK-media att missförstå allt? http://t.co/ZLkVVjYP - 2 days ago

Mest klickade

swedenconfidential.files.…
facebook.com/groups/37942…
facebook.com/groups/37942…
laget.se/fotbollskicken/4…
status.st

Tidsmaskin
Kategorier
Blogroll

Affes statistikblogg Grymt bra blogg full av statistik och satir
Aktualia – samtiden, politik och andra händelser. En bra blogg om samtiden i Sverige
Cavatus flygblad Informationsspridning om ocensurerade nyheter på Internet
Cavatus's Blog – (På engelska) The situation in Sweden as regards freedom of speech
Demokratbloggen Bra blogg om problemen med invandring
Frihetens fackla Bloggpublikation – Politik och politiskt inkorrekta nyheter
Karlskronabloggen Bra blogg med blandade nyheter och mycket länkar
Karpstryparn II Bra politisk demokratisk blogg med faktanyheter
Petterssons Bra politiskt inkorrekt sida med grävande artiklar.
Svenssons Funderingar Blandade bra nyheter

Utländska nyheter

Alternativ media Videoklipp om islam
Current TV Liberala nyheter
Fria Nyheter Nyhetsrapportering från utlandet utan tvist från våra kulturmarxister inom svensk media.
Fria Tider Politiskt inkorrekta nyheter
Siste Skanse Norsk politisk inkorrekt blogg

Alternativ media

Fria Nyheter Nyhetsrapportering från utlandet utan tvist från våra kulturmarxister inom svensk media.
Fria Tider Politiskt inkorrekta nyheter
Fria TT VGNT har vuxit ur den gamla kostymen!
Russia Today Motpol till amerikansk media
The Young Turks

Politisk Satir

Batikhäxan Berit Underbar politiskt inkorrekt satir!
The Colbert Report Dräpande drift med fulmedia i USA
The Daily Show Politisk satir när det är som bäst!

Fulmedia

Aftonbladet Kungen av vinkling av reportage
EXPO De vänsterextremas förljugna oas
Expressen Vitpixlande fuskmedia
FOX News Den mest partiska nyhetsstationen i världen.

Statistik

Malmös skottlossningar 2012 Gangsterstaden Malmös skottlossningar 2012
Statistik Islamistiska jihadattacker världen över
Statistik – utdelade PUT 2000-2010 För irakier, somalier, afghaner och totalt
Sweden Confidential på Alexa Statistik för SC på Alexa
Sweden Confidential på Bloggportalen Statistik för SC på Bloggportalen
Sweden Confidential på Blogtoplist Veckostatistik – unika IP för 28 000 bloggar

Meta

Registrera
Logga in
Inlägg via RSS
Kommentarer via RSS
WordPress.com

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 298 other followers

Vad bloggen skriver om
Afghanistan Aftonbladet Arab Araber Asyl Danmark England Ensamkommande Göteborg Hatbrott Hot Idioti Invandrare Invandring Islam Islamister Jihad Katastrof Lögnare Malmö Migrationsverket Misshandel Mord Multikulti Muslim Muslimer MV Mångfald Mångkultur Norge Nybyggare Rasism Romer Rosengård Rån SD Slödder Somalia Somalier Stockholm Stöld Ullenhag Utvisning Våldtäkt Zigenare
Creeper Trackers
Creeper MediaCreeper
Besökare
free counters
Review http://swedenconfidential.wordpress.com/ on alexa.com
Populära inlägg

Posts

All | Today | This Week | This Month

Misstänkte muslimske serieskytten i Frankrike DÖD!
5/5 (47 votes)
Muslimska kvinnor i Australien måste nu visa ansiktet för ID-kontroll
5/5 (33 votes)
Lärarinna höggs ned av berikare med machete
5/5 (31 votes)

Ping och Bloggportaler
Pinga Frisim SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg Politik BlogRankers.com Politik bloggar Politik Bloggparaden bloggar Svenska Bloggar Blogglista.se Twingly BlogRank
Träffar

1,527,716 sidvisningar sedan starten

RSS

RSS Feed RSS - Posts

RSS Feed RSS - Comments


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: