tisdag 10 april 2012

Politisk vilde ersätts av Sverigedemokrat - Nyheter P4 Örebro

Politisk vilde ersätts av Sverigedemokrat - Nyheter P4 Örebro: Örebro län
Politisk vilde ersätts av Sverigedemokrat
Publicerat: onsdag 04 april kl 14:12 , Nyheter P4 Örebro 1 kommentar

P4 Örebro fortsätter granskningen av de politiska ledamöterna i kommunfullmäktige i Örebro. David Kronlid har bara varit på tre av de senaste nio mötena.
"Jag har varit hemma med små barn"

Kronlid hoppade av Sverigedemokraterna i maj i fjol men är kvar som politisk vilde. Men när han är fråvarande ersätts han av en Sverigedemokrat.

– Min fru sitter i riksdagen och varenda onsdag så är hon i Stockholm, så jag har vart hemma med småbarn, säger David Kronlid.

P4 Örebro har tidigare rapporterat att Socialdemokraten Alla Idris bara varit närvarande på ett möte sedan omvalet och Vänsterpartisten Mussie Ephrem inte varit med på något.
Båda jobbar i Stockholm. För David Kronlid är det alltså barnpassning som gör att han inte kan vara med. Jonas Millard som är distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Örebro län tycker inte situationen är bra.

– Jag tycker att det är ett svek mot väljarna från hans sida att han väljer att blockera ett mandat från Sverigedemokraterna när han uppenbarligen säger att han inte längre stödjer politiken. Det är tråkigt för demokratin att det har blivit såhär, säger Jonas Millard.

David Kronlid lämnade Sverigedemokraterna för att han inte var nöjd med partiets ideologi. Han sa då att han skulle byta parti, men har än så länge inte bestämt sig. Men när han nu missar så många möten så ersätts han av en Sverigedemokrat och frågan är om han är nöjd med det?

– Jag har inte känt att jag har haft något val, säger Kronlid.

Reporter
Pontus Kinnander
Dela artikeln

Facebook
Twitter
Digg
Delicious

Skriv ut
Kommentarer

1 Kommentar
Kommenteringen är stängd
Sortera:
Låt honom vara hemma till 2014

Skönt att han håller sig borta.
Att som en av inte allt för många Sverigedemokrater bli politisk vilde och ändå sitta kvar och hindra det parti i vars namn man valdes in kommunfullmäktige är väldigt tarvligt , särskilt mot ett så nytt parti.

Kanske har han ändå lite sunt förnuft kvar och medvetet stannar hemma så någon annan Sverigedemokrat får gå in i hans ställe.

Det är i så fall ett tecken på att han insett att han skadat partiet tillräckligt och ett sätt att mildra den skadan. Hoppas jag.
Därför bör han inte delta i flera möten alls utan stanna hemma och då visa att han kanske ändå har lite hut i kroppen.

Värre är det med de S och V ledamöter som aldrig deltar på sina möten.
De vill sitta på många stolar samtidigt och inte släppa sina platser till andra.
Enda skälet till det är att de nu visar sig som renodlade karriärister som inte bryr sig om sina partikollegor i Örebro.
De bet sig kanske i svansen nu och karriären kanske stannar av. Hoppas vi.
Dålig stil av många,
2012-04-04 17:10
Anm

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: