tisdag 17 april 2012

Thoralf (SD) är fly förbannad på Kurdo “Batman” Baksi « Avpixlat

Thoralf (SD) är fly förbannad på Kurdo “Batman” Baksi « Avpixlat: Thoralf (SD) är fly förbannad på Kurdo “Batman” Baksi

FÖRTAL Rubriken kräver sin förklaring. Kurdo Baksi (till vänster) är född i staden Batman i Turkiet vilket ter sig en smula komiskt i sammanhanget.

Kurdo Baksi gick som bekant till angrepp mot SD-ledaren Jimmie Åkesson på SVT Debatt, 16 april, med anledning av Breivik-rättegången och rösterna höjs nu om en förtalsanmälan mot Baksi. Avpixlat skrev om det här.

Åkessons SD-kollega Thoralf Alfsson i Kalmar är fly förbannad. På sin blogg skriver Thoralf:

Kurdo Baksi skiter fullständigt i offren för Anders Bering Breiviks vapen eller i den rättegång som idag startas i Oslo. Kurdo Baksis enda syfte med debattartikeln är att underblåsa negativa stämningar och yttringar mot Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson i synnerhet. Utan tvekan är denna debattartikel det absoluta lågvattenmärket sedan den 22 juli 2011. Många har försökt politisera terrordåden i Norge men Kurdo Baksi tar utan tvekan första priset med denna artikel genom att angripa Jimmie Åkesson på ett mycket osmakligt sätt.

SVT har dessutom det mycket dåliga omdömet att publicera den. Jag vill påminna alla om att SVT är vårt stora public service företag som finansieras med statliga medel, det vill säga våra gemensamt inbetalade skatter.

Jag har blivit anmäld för förtal av kommunisten Fredrik Jönsson men i jämförelse med detta framstår Kurdo Baksis anklagelser mot Jimmie Åkesson som fruktansvärt grova. Jag frågar mig om han diskuterat dessa formuleringar med sin syster Nalin Pekgul innan han satte dem på pränt. Nalin Pekgul har ju tidigare visat sitt hat mot Sverigedemokraterna i flera sammanhang. Då Nalin Pekgul är en ledande socialdemokrat så får väl denna osmakliga debattartikel även ses som en röst från invandrarleden inom socialdemokraterna.

”SD-ledaren Åkesson är ju som bekant uppväxt i främlingsfientliga, rasistiska och nazistiska miljöer. Åkesson kunde med all säkerhet bidra den norska dömande makten med upplysningar om hur den främlingsfientliga och nazistisk/rasistisk/främlingsfientlig propaganda skapas. Ja, Åkesson kan till och med ge upplysningar om hur intoleranta parier rekryterar identitetsförvirrande skandinaviska män efter hjärntvätt.”

I och med denna text angriper inte Kurdo Baksi bara Jimmie Åkesson utan även hans familj, släkt, vänner, lärare, skolmiljöer o.s.v. Min uppmaning till Jimmie Åkesson är att göra en anmälan om förtal omgående och den skall gälla både Kurdo Baksi och SVT med VD Eva Hamilton i spetsen.

Det Kurdo Baksi uppenbarligen inte begriper med sin debattartikel är att den sannolikt kommer få helt andra effekter än de han i sin enfald tror sig uppnå.

Nu gissar jag att pk-media inte kommer låtsas om eller uppmärksamma denna mycket osmakliga debattartikel då de själva inser att den inte är speciellt ”sympatisk”. Hade något liknande skrivits av en Sverigedemokrat hade det utan tvivel uppmärksammats i alla medier men nu kommer den troligen förtigas. Därför är det väldigt viktigt att Jimmie Åkesson inte struntar i denna mycket osmakliga, svenskhatiska och fientliga debattartikel.

För alla fans därute avrundar vi med en idolbild på Kurdo “Batman” Baksi (klicka för större bild).

Kurdo "Batman" Baksi
Print Friendly
Share
2012-04-16, 21:26 (uppdaterat 2012-04-17, 02:32) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 71 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
158 kommentarer 2023 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 220 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Lasse_Eriksson 8 minuter ago

I samma penndrag kan Jimmie Åkesson sätta åt Expo i samband med deras utfall på SVT debatt om att (sd) delar ideologi med Breivik. Det intressanta vore om Thoralf skickar n denna debattartikel till SVT och får den refuserad. Då har vi ju svart på vitt vart SVT står. Idag kan vi ju ana, men de insisterar ju på att kallas oberoende. Men sätt åt dem, det borde väl vem som helst egentligen kunna då det är på gränsen (minst) till förtal och smutskastning. Vad gäller Kurdo är han ju känslig själv, och har naturligtvis hela DOs stab bakom sig, så om det finns en konsekvens borde ju Åkesson ha ett case mot demm båda...
1 person gillade det här.

repell 32 minuter ago

Det här fläskberget kan knappast stå i någon högre kurs bland muslimerna? Bland de andra muslimska svinen.

jesse72 34 minuter ago

Vilken träffsäker bild, hehe!
2 personer gillade det här.

Christer Nilsson 37 minuter ago

Kurdo Baksi är helt klart en mycket störd person.
1 person gillade det här.

ML46 49 minuter ago

Malin Pekgul var beredd att bli självmordsbomare, backade för hon kunde inte döda... snarare så var hon mer rädd om sitt eget liv än andras.. detta monster satt som ordförande i sossarnas kvinnoförbund ett tag, tack och lov röstades hon bort igen... Förvånar mig inte om hon skrämde sk-ten ur de flesta med sina onda ögon...
Man kan ju undra om detta syskonpar har hamnat i Sverige för att utföra ett "uppdrag"..????
1 person gillade det här.

IngeSpan 1 timme ago

Istället för en glasstrut borde det vara en Nogger Black - samma glass som Centrum Mot Rasism för statliga pengar kampanjade mot. För de som inte vet så var Kurdo den som under många år lobbade för ett statligt finansierat centrum mot rasism och han fick ju faktiskt genom det.
3 personer gillade det här.

MorbrorGul 1 timme ago

Kurdo Baksi är inte trovärdig, när han angriper någon som hävdar ett lands egna territoriella suveränitet och rättigheter i övergripande frågor, t.ex. om vi ska ha fortsatt massinvandring eller inte.

Den kultur som Baksi representerar och har sina rötter i är kanske en av världens mest revirhävdande grupp, (inget egentligt fel i det) men det blir helt fel när han i Sverige vänt kappan helt ut och in och i populistiska utsvävningar och grova påhopp låtsas representera mångkulturalism som en livsfilosofi.

Det är enkelt att förstå, hans nya grupp, klan eller Stam om man så vill, är socialdemokrater, för dom jobbar han nu för att upplösa idén om en kulturellt integerad nation, men personligen är han lika mycket revirtänkande kurd som någonsin.

Han utnyttjar bara och rider på den våg av politisk korrekthet som för stunder göder honom bäst och det råkar vara Sossarna som tagit honom till sitt hjärta. Hans revirtänkande har blivit mobilt och som vakthund åt socialdemokraternas politik fungerar han som en duktig legosldat.
5 personer gillade det här.

struve 1 timme ago

Denne superparasit Baksi är ett lysande expempel på vår misslycka invandringspolitik.
Har ljuger, stjäl utrymme och pengar av oss.
Hu, vilken typ
Lennart Struve
7 personer gillade det här.

Kalle 1 timme ago

Den här rättegången i Oslo har lockat fram många små otäcka kryp bl a Batman. Enda fördelen med det är att de nu kan graderas efter hat och förhoppningsvis tystas. Herr Baksi använder Oslorättegången enbart som ett medel att slå mot bl a SD.
Han är feg och ynklig person som passar på att sprida hat när tragedier som denna har inträffat.
Tyvärr har han mäktigt stöd. Alla media gullar med honom. Och han känner sig naturligtvis uppmuntrad och fortsätter sitt nerbrytande uppdrag.
1 person gillade det här.

ingesanden 1 timme ago

Kan inte förlika mig med tanken att Turken Kurdo Baksi uttalande om Jimmie Åkersson har något att göra med yttrandefrihet.
Kurdo Baksi är ett levande exempel på att beslutet som togs 1975, att Sverige skulle bli ett mångkulturellt paradis på vår jord, har fullständigt misslyckats.

Vi som var med då trodde i vår naivitet,att det skulle bli lättare för människor att komma till vårt land,som var förföljda och riskerade dödsstraff för sin åsikter.
När vi just besegrat kommunisterna och VPK ändrat namn till endast ett V och vi reformerat kristendomen och skilt kyrkan frånstaten,kommer det in en lära som vänsterkultureliten kallar för religion som är tusen gånger värre och nya kommunistagenter förklädda i ulvakläder.

Om jag med min röst kan påverka att denne kommunistagent blir fråntagen sitt svenska medborgarskap och skickad tillbaka till Turkiet,skall jag kämpa till sista blodsdroppen att så sker.

Svenska arbetare vakna för in i det allra glödhetaste och fatta vilka det är som styr sossarna år 2012,det är vänsterkultureliten,landets vänsterjournalister tillsammans med sina chefredaktörer.
Hela alliansen är hycklare som lurat godtrogna arbetare med en hundring i lägre skatt.

Den som inte förstått att Sverige är ockuperat av onda krafter som utnyttjar vår religionsfrihet och åsiktsfrihet för att underkasta oss den islamska läran,kan känna sig blåsta på sitt land år 2014 om man inte med sin röst ger Sverigedemokraterna inflytande med minst 20% i valet.
7 personer gillade det här.

Det svenska psyket 2 timmar ago


Kurdo och Breivik ler bägge åt sin egen förträfflighet.
Skillnaden är att Kurdo använder förlolämpningar medans Breivik använder kulor.
12 personer gillade det här.

MorbrorGul 2 timmar ago

Kurder är kända i sin hemmiljö, för diverse demoniska riter med besvärljelser mot verkliga och inbillade fiender och krig stammar emellan. Detta kulturella arv har satt sina spår och Kurdo är ett exempel på detta bergslevande folks traditioner för överlevnad i en fientlig och revirhävdande miljö.

Nu däremot befinner sig gaphalsen i Sverige, men har med sig nämnda beteende hit, i våra fördummande och PK-tillvända Tv-kanaler och då blir det bara Apteater av det hela, men detfaller dock väl in i den politiska strategi ett våra större politiska partier tillämpar.

Se bara på Sossarnas logga, en kombination av en teatermask och huvudet av en apa.
Som sagt, i den politiska skojjarvärlden gäller .. att "Kaka söker maka, för gemensamma erövringar, i detta fall en inbilsk Kurd och S-mytomani i oskön förening, där målet är; att demonisera alla konkurenter om makten och alla skattemedel till den egna stammen Ugh ..
1 person gillade det här.

kirre 2 timmar ago

"Muhammed var ingen pedofil eftersom äktenskapet var legitimt. Pedofili är på en annan nivå, där man köper sex av en mindreåring".-Kurdo Batman
11 personer gillade det här.

Ted Bernard 2 timmar ago

Att Baksi ens får uttala sig i media med tanke på att hans syster Pekgul utbildades till självmordsbombare /
http://www.aftonbladet.se/nyhe... / och att han själv är en utpräglad diskriminerande rasist /
http://www.sydsvenskan.se/opin... / är inget annat än en skandal för den "demokratiska" PK-median, för hade nu övriga "organisationer" i Sverige med motsatta åsikter sagt samma sak eller haft liknande agenda, hade nog "finkar" liksom expo, afa och sjuk-klövern lagt upp ett jättelikt ramaskri med oavbruten propaganda 24/7 i minst ett par månader framåt.
5 personer gillade det här.

Särimner 2 timmar ago

Om Kurdo anser Jimmie Åkessons påstådda främlingsfientliga uppväxt i Sölvesborg vara ett problem så kan han ju slå en titt på vad som förmodligen präglat hans egen uppväxt i Kurdistan. Många där är de facto stämplade som terrorister. I Turkiet benämns konflikten som inbördeskriget. Detta var nog en av de saftigaste stenar som setts kastas i ett glashus.
11 personer gillade det här.

Magentan 3 timmar ago

Citat från Breivik idag 10:30 "Det är inte möjligt att vinna genom demokratisk kamp. När fler inser det är vägen kort till vapen."

Detta är den avgörande skillnaden mellan Sverigedemokraterna och Breivik.
Liksom t.ex. vissa vänstergrupperingar anser Breivik att man måste ta till vapen.
För Sverigedemokraterna finns endast den DEMOKRATISKA kampen.
12 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 3 timmar ago

Mycket bra skrivet och tack AP.

Är det några kvar här som betalar licens till SVT (AFA propaganda), rekommenderar att fler vägrar och meddelar att man kan tänka sig att betala licens men inte till en opartisk och odemokratisk propaganda maskin.
14 personer gillade det här.

FG2 3 timmar ago

Kurdo Baksi är ett hopplöst fall. Även om han skulle bli överbevisad tusen gånger om alla sina felbedömningar (vilket ju inte är särskilt svårt) så skulle han likt en höna följa den vita linje han en gång blivit satt på.
15 personer gillade det här.

Tonfisken 3 timmar ago

Som det står i texten, Kurdo Baksi,s syster heter Nalin Pekgul.
Behöver man säga mer!!! ??? till och med bilden säger mer.
8 personer gillade det här.

Dandersan 3 timmar ago

SD kan väl inte belastas med Breviks dåd?
De är ju en demokratisk rörelse där de som ser problem med invandringen kan kanalisera sitt engagemang. Men bekämpas SD som rörelse, såsom nu sker, och inte de åsikter de framför så riskerar Baksi få rätt. Frustration föder desperation.
9 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar ago

Kan bara notera att smutskastningen fortsätter. Såg tillfälligtvis en glimt från SVT1 idag (Gomorron Sverige) där Expo och en journalist diskuterade Breiviks manifest och att SD med Kent Ekeroth i spetsen var en inspirationskälla för Breivik.

Nej, det fanns inga kopplingar mellan Breivik och Ekeroth, men högerextrema kretsar ville skapa bilden av att muslimerna håller på att ta över världen. Ungefär så uppfattade jag killen från Expo. Det känns så tragiskt att SVT och Expo fortsätter att sprida lögnerna. Det är näst intill kriminellt att sitta och förtala Kent Ekeroth i TV utan att han har möjlighet till att försvara sig.

Det är inte högerextrema eller andra obskyra rörelser som försöker säga att islam skall ta över. Det är muslimerna själva som säger det och dessutom gör det! Det är vad vi försöker tala om för det svenska folket.

Det är dags att byta ut ledningen för SVT och SR så att sanning och rättvisa får vara de framtida ledorden!
25 personer gillade det här.

betravati 2 timmar ago som svar till Svenskastavalla

"Nej, det fanns inga kopplingar mellan Breivik och Ekeroth"

Nu är ju det inte riktigt sant då Counterjihad rörelsen är en gemensam nämnare , visserligen är kopplingen långsökt och oärlig men likväl finns den där.
1 person gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 43 minuter ago som svar till betravati

En till som försöker! Skall vi prata kopplingar borde de också hålla juridiskt eftersom Ekeroth anklagas orimligt och felaktigt. Med en obefintlig begränsning av sambanden hamnar alla ismer under samma "hatt", då är alla skyldiga - det kanske känns bättre, men är fel!

Holgerinorr 4 timmar ago

Han ser ut som en vitpixlad negertårta !
5 personer gillade det här.

quinna 4 timmar ago

Synd om batman som representerar hjälten! Stoppa ner kurden i en Köttbulle, no heart no brain.
6 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar ago som svar till quinna

Det kan de nog ordna på något afghanskt kebabställe!
7 personer gillade det här.

repell 4 timmar ago

En stor honnör för Thoralf, denna man som verkligen vet vad han talar om och som har blivit min favoritpolitiker för hans framsynthet att vara genomärlig som jag önskade att alla politiker tog fasta på och då tänker jag främst på dem i 7 klövern som ljuger sig fram under varje mandatperiod, då är det inte så underligt att vi har fått en skamstämpel på oss som folk och nation! Stackars vårt embarmliga Sverige som förlorat alla sina ideal!
27 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 4 timmar ago

Ser ut som en negertårta.....
4 personer gillade det här.

Mr_Metal 4 timmar ago

Baksi?? Suck... Politikerna skulle nu passa på att etablera många nya arbetstillfällen i vårt land genom att börja bygga nya stora sinnessjukhus, som det verkar finnas ett mycket stort behov utav just nu...:)
9 personer gillade det här.

SveaLydig 4 timmar ago som svar till Mr_Metal

Du menar återremittera dem till Beckomberga som efter nedläggningen placerade ut dem i riksdagen.
7 personer gillade det här.

Bajen666 4 timmar ago

Årets bild...så här långt..!
5 personer gillade det här.

cinoma 4 timmar ago

Ser fram emot när Eva Hamilton byts ut och hoppas på en mer oberoende ledare för svt. EH har varit katastrofal och helt förrödande för svt. Istf att utveckla företaget har det sakta men säkert förvandlats till en politisk propagandamaskin som förföljer oliktänkande.
Om svt byter ut ledaren och blir det fria, oberoende och reklamfria publicserviceföretag som var avsikten med att ha en tv-licens kommer många anse det helt ok att betala sin tv-avgift.
15 personer gillade det här.

MetalHeadViking 4 timmar ago

Ziken hjälte!
2 personer gillade det här.

cinoma 4 timmar ago

Det som lutar mot anmälning är att övertrampen blir bara värre och värre när inget motstånd bjuds. Sätt ner foten kraftigt och tillåt ingen lögnaktig smutsspridning av sd och JÅ. Försvarar man sig inte mot mobbing blir det bara värre. Min åsikt utan att vara expert.
16 personer gillade det här.

gbmye 5 timmar ago

Oavsett vem eller vilket parti som uttrycker sig som Kurdo Baksi gjort offentligt, bör anmälas. Jämför gärna med hur en polisman uttryckte sig till kompisarna i polisbilen, att några bråkstakar var "apajävlar". Han trodde inte att hans uttryck gick ut till offentligheten. Trots det blev han fälld. Kurdo Baksi gick medvetet ut i en artikel för att skada och förtala en annan människa. Det borde enligt svensk lag vara brottsligt.
18 personer gillade det här.

3hyacint5 2 timmar ago som svar till gbmye

Polisen sa "apejävlar" och inget annat. Det är ett vanligt skällsord i Skåne och har inget att göra med om personen ifråga är utlänning eller svensk. Gör inte samma misstag som pk-media. T.ex. kunde jag säga om en usel medarbetare : " den apejäveln kunde utföra sitt jobb istället för att snacka skit".
MVH
2 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 5 timmar ago

Hehehe.....
1 person gillade det här.

Not2LateIHope 5 timmar ago

Pucko "Läderläppen" Baksi är en fjant som av outgrundlig anledning får utrymme i vänstermistluren SVT. Ingen gråter om den mannen försvinner härifrån. Vad lever han på? oss eller vad? F-nskapet måste bli anmäld för sina låga påhopp på SD o JÅ. Hur kan en sånt tvärdrag öht. få en sekund i etern? Ös på med anmälningar, alla påhopp måste anmälas.
Vi kan inte ha en massa utländska hjon som talar om för oss hur vi ska vara eller uppträda eller peka finger. Helst ska öket åka tillbaks dit han kom ifrån. NU!
30 personer gillade det här.

DeWaallt 5 timmar ago

Undrar vad den riktige Batman tycker om detta? Den riktige Batman kämpar ju mot ondskan klart i motsats mot vad svensk batmanen gör som får ses som företrädare för den "onda" sidan i sällskap av Robin. F. Renifeldt.
10 personer gillade det här.

bowlaren 5 timmar ago

Kurdo Baksi är en bitter man, han tvingas se sina landsmän jobba som billig arbetskraft i Sverige. Men borde han då inte, rikta sin kritik mot Arbetarpartiet Moderaterna som vill ha billig arbetskraft i Sverige ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
15 personer gillade det här.

Magentan 5 timmar ago

Till skillnad från t.ex. vissa svenska vänsterextrema grupperingar är Sverigedemokraternas grundprincip ICKEVÅLD.

Därför kan det ALDRIG bli rätt att koppla ihop Sverigedemokraterna eller deras partiledare med en av de största enskilda våldsverkarna i modern tid.
28 personer gillade det här.

kirre 6 timmar ago

Kurdo Batman (!) anser sig vara den sanna uttolkaren av svensk demokrati och hela tiden blir han påhejad av vänstern, journalisterna och invandrarna. Batman inbillar sig därmed att han har hela svenska folket bakom sig.
15 personer gillade det här.

BitteJ 6 timmar ago

OT man borde helt sluta se på svt,tv 4 på morgonen men ser det som ett sätt att hålla mig uppdaterad om diskussionerna under dagen. nu har de gjort samma övertramp som vanligt när de gäller höger extremism och brevik, de kallar in experter, borde de inte lärt sig att man pratar med gruppen som man vill tala om, inte någon motståndare.
13 personer gillade det här.

Allanoskar 6 timmar ago

Det är så typiskt. De kommer hit från diverse länder, mästrar oss, förnekar oss vår rätt till vår folkgrupp. Den lokala undergivna eliten, viftar svans i takt.
Men i deras hemländer, i det här fallet Turkiet, där finns det minsann folkgrupper som ska tas hänsyn till. Där bör man visa hänsyn till de ursprungliga kulturerna. Hyckleriet är totalt, Baksi!
48 personer gillade det här.

Gustav_Ewald 7 timmar ago

KOMMUNISTERNA KURDO BAKSI & HERMANSSON I HÖGFORM

I ett upprop för Jesús Alcalá, dåvarande ordförande i svenska Amnesty, i DN den 18 febr 2000, då han bl a misstänktes för miljonbedrägerier med Sida-pengar ingick bl a journalister och debattörer som Maria Carlshamre, Maria-Pia Boëthius, Eva Moberg, Göran Rosenberg, Peter Englund, Anita Goldman, Jackie Jakubowski, Sven Lindqvist, Dan Josefsson, Louise Boije af Gennäs och Leif Nylén. I Alcalás innersta nätverk ingick givetvis också Marcej Zaremba. (Senare blev Alcála fälld och dömdes för sina ekonomiska falsarier till flerårigt fängelsestraff).

Den 21 september 2004 lyckades TCO-ordförande Sture Nordh framträda samtidigt i TV 2:s Mosaik och TV 4:s Svart eller Vitt. Båda programmen debatterade nazivåldet. I Mosaikdebatten deltog förutom Freivalds, de självskrivna Maria-Pia Boëthius, Kurdo Baksi och Helene Lööw samt förrförre kommunistledaren CH Hermansson. Den forne stalinisten Hermansson, hade hyllat Josef Stalin vid dennes död 1953 med orden:

”Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän”.

Världshistoriens värste massmördare hyllades alltså av svenska kommunister. Hösten 1997 intervjuades C H Hermansson i media inför sin 80-årsdag. Naturligtvis ställdes inga obehagliga frågor om Hermanssons mångåriga hyllning av Sovjetstaten och Stalin, lika litet som man någonsin frågar dåvarande riksdagens talman fru Dahl om hennes tidigare försvar för Pol Pots terrorregim i Kambodja. De som hamnat i galen vänstertunna blir alltid snabbt förlåtna och glömt till skillnad från dem som i ungdomlig okunnighet eller oförstånd haft det minsta sympati för Tredje Riket.
= = =

Av en artikel i Aftonbladet tisdag 19:e april 2005 framgick att en kompis till den ”kände debattören” Kurdo Baksi hade blivit mördad i Gnesta. Den mördade, fortsättningsvis kallad 49-åringen, var anhörig till en av ledarna i terroristorganisationen PKK.

-”Han var lugn och tillbakadragen”, säger Kurdo Baksi till tidningen, en god vän till den mördade. Mannen försvann i december förra året och kom sedan aldrig tillbaka.

-”Familjen har varit väldigt orolig för honom”, fortsätter Baksi.

49-åringen hade enligt polisuppgifter dömts för misshandel vid ett 10-tal tillfällen åren 1993-1997 vilket enligt Baksi är signifikant för en ”lugn person”.

-”Något riktigt arbete hade 49-åringen inte men han rörde sig i restaurangkretsar”, säger Baksi.

Det är sålunda i verkligt kulturberikande kretsar som den ”kände debattören” Kurdo Baksi kompisar rör sig inom. Baksi försummar aldrig ett tillfälle med likasinnade gissla svenska folket för dess ondsinthet och rasism. På sin urusla svenska har stundom Baksi släppts fram i debatten. Men själv tar Baksi den maffiaverksamhet som med svenska politikers stöd byggts upp i landet som självklar. Den är inget som svenska folket skall uppröras över. Helt normal affärsverksamhets som vi skall vänja oss vid.

49-årngen ”rörde sig i restaurangkretsar” men hade inget fast jobb. På svenska kallas det för utpressarverksamhet....
visa mer
46 personer gillade det här.

repell 18 minuter ago som svar till Gustav_Ewald

Jag som personligen känner CH sedan barnsben, han var en ung man på den tiden och visste inte bättre, men det gjorde ingen annan svensk heller, utan på den tiden svalde man all propaganda med ett ryck på axlarna med orden, inte vet jag!
Alltså det blev inte något större väsen över hans skrivna rader och lika bra var väl det, för CH har sedermera tagit tillbaka sina förlupna ord och allt efter detta så har han hänvisat till svensk kommunism efter vårt folks förutsättningar, men ingen ska tro att det som nu sker har med svensk modell av kommunism att göra, utan detta ska Lars Ohly belastas för som en stor beundrare av forna Sovjet och för att inte tala om DDR som även Olof Palme tyckte var ett fantastiskt land och likaså Rumänien med sin nu lynchade president som sossarna hyllade i alla år!

ddayperspective 7 timmar ago

Baksi uppför sig som en idiot. Som vanligt. Inget hänsynstagande mot någon. Uppenbart har han inte heller trots alla år i Sverige och tidigare gullandet hos socialdemokraterna lyckats tillägna sig vad en rättssäker brottmålsprocess i ett civiliserat land handlar om! Hur många år kan man tänka sig att det ska ta innan alternativet att en skränande hopp människor med uttryck i ansiktena som vittnar om tillståndet galenskap som släpar ut en misstänkt för att dingla i närmaste lyktstolpe ska blekna bort?
13 personer gillade det här.

chainmail 7 timmar ago

Kurdo Baksi tillhör en av de värsta och mest inavlade folkgrupperna varför hans utspel bör ses i ljuset av begåvningshandikapp, boktsavsdiagnoser, allmänna sociala handikapp och allehanda komplex. Hyfs, heder och anständighet framstår för Baksi totalt okända begrepp. Baksi är en byfåne och ska behandlas som en sådan... Byfånen Baksi ligger dessutom bra på tungan om man nu måste tala om honom.
30 personer gillade det här.

Rupert Schweinsteiger 7 timmar ago

Jag har en idé! Vi fyller vårt land med dårar som ex. M.Gardell eller K.Baksi. sen låter vi dessa kretiner fratternera och rasblanda sig med varandra. Då kommer en helt ny ras att se dagens ljus - Sumonoiden, en lat och fet släkting till humanoiden. Med de särdragen att de har en förkärlek för ointelligens, meningslöst dravel i olika debatter och en viss landsförrädarmentalitet som är specifikt för personer med turk/kurd/idiot-blandning. Alltså - Sumonoiden Baksi, den slaskhumanistiska och landsförrädaraktiga kaptenen över den nya rasen av ickemänniskor! God natt!!
8 personer gillade det här.

Morrmor 7 timmar ago

Media som låter denne pajasen Baksi orera sin goja
är minst sagt oseriösa.
31 personer gillade det här.

Rupert Schweinsteiger 7 timmar ago

Kurdo "Jag vill bli benämnd som Svensk" Baksi, den ultimata idioten alla kategorier med en inställning till Sverige och det som kan anses vara Svenskt, som får sådana filurer som Stieg Bergling och andra lsandsförrädare att framstå som drogade pojkscouter! Han är en person med bara sin existens gör Sverige till ett mycket sämre land och ifall vi handgripligen kastade ut denna pseudodåre så skulle procentsatsen gällande sånt som intelligens, intellekt och allmänbildning rasa i höjden för han är en monumental sopa med ett enormt behov att just påtala detta att han visst är en Svensk. Men en mer ickesvensk person det får man fan i min hatt leta efter. Bäst vore att statuera ett exempel och visa den nya tidens Sverige, genom att kasta ut denna intelligensbefriade och stalkande galning. Han skulle må bra av att tillsammans med kamraterna nere på plats kämpa för sitt förbannade Kurdistan. Han skulle hålla en halvtimme sen skulle han desperat försöka komma till det förlovade landet än en gång - Sverige! Usch, tvi och fy satan vilken råtta!!

invandrare1957 8 timmar ago

Kurdo Baksis Sverige som han kämpar för där blir svenskarna fattigare bara. LT Södertälje på morgonen MC klubben Vagos hyr lokaler i Nykvarn. Vilka har köpt upp det gamla industri området. Det är Nykvarns tomt o mark som Södertälje bon Sargon Malkey är delägare i Svensken lever som en skatte ko i Sverige man tar in invandrare på löpande band. Men svensken är hänvisad till industrin som arbetare. Köper hus med skulder dör med lika mycket skulder som när han köpte huset. I det fallet är Sverige som en diktatur får man inte ärva pengar eller ett högavlönat jobb som politiker eller något annat då är karriärvägarna stängda i Sverige. Svenskarna med Sverige begår ett kollektivt självmord vi skänker bort Sverige nit för bit utan protest till andra kulturer. Jag kan bara se det på ett sätt att dom har kapital när dom kommer som flyktingar till Sverige i form av guld eller pengar hos utländska banker. Hur får man annars fram nästan en halvmiljon för en familj till flyktingsmugglare. Börja säga ifrån svenskar det räcker inte bara att vänta till 2014 och rösta på SD i det tysta så inte grannen ser så man måste skämmas för att man inte röstar på sjuklövern.
18 personer gillade det här.

Patrik 8 timmar ago

Dags att sätta P för alla dessa osakliga och osmaliga påhopp på ett demokratiskt invalt riksdagsparti. Anmäl.
31 personer gillade det här.

prillan 8 timmar ago

Enligt sosse-ideologin är Baksi en frihetskämpe. Han slåss för en fri Kurdistan, men tyvärr så tror han att Kurdistan ligger i Sverige, antagligen för att det säkrast här......
54 personer gillade det här.

gubbenogumman 8 timmar ago

Problemet är att Kurdo kommer att backas upp av hela mediaSverige om Jimmie anmäler honom, förmodligen är det väl det han vill med denna skrift, han försöker sätta ett "bakvänt" drev på Åkesson.
Bäst vore om Åkesson gick ut och deklarerad att han inte har tid med fjollar.
21 personer gillade det här.

Magentan 4 timmar ago som

– skickat med Google Verktygsfält

1 kommentar:

du sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.