måndag 23 april 2012

Vår undergång – en självklarhet

Vår undergång – en självklarhet

Av Widar Nord den 23 april kl 10:41 | [ 36 kommentarer ]
Att klä särintressen i en trovärdig ideologisk skrud är inte lätt. Men när DN:s ledarskribent Lena Andersson försöker förklara att Europas alla folkgrupper måste blandas upp och försvinna så lyckas hon nästan få det att låta som ett rent logiskt resonemang. Hör här:
”Vad gör man [..] när nordiska och europeiska nationalister hävdar att invandringen påverkar den lokala kulturen på liknande sätt som en kolonisation, och önskar sig samma rätt som andra att slippa denna förändring? Säger man att det visserligen är rätt att hålla kulturer fria från yttre influenser men att just den här kulturen inte förändras av influenser? Eller ifrågasätter man och avvisar hela idén om bevarande som självändamål, om autenticitet, ursprung och nedärvda rättigheter? Jag tror på det senare, men det innebär att man måste göra det också för grupper som anses ömtåliga.”
Hoppla.
Märkte ni att DN utelämnade ett alternativ? Nämligen att staten inte ska driva någon utplåningspolitik överhuvudtaget. Varken mot svenskar eller invandrare. Denna lösning borde vara självklar för alla oss som per definition avvisar social ingenjörskonst.
Men hur ska vi då utplåna den västerländska folkgruppen? kanske någon frågar. Och hur ska vi lära européerna att bli mångkulturella? Utrota antisemitismen? Fascismen? Segra till sist?
Jag vet faktiskt inte. Det är väl ert problem. Och jag vet inte när skribenterna på DN:s ledarsida bestämde sig för att betrakta de västerländska folkens undergång som någonting så självklart önskvärt att alternativen inte ens får nämnas (2009 var det, visade det sig). Tidigare handlade ju den ”liberala” argumentationen till stöd för massinvandring om att ”rädda människor i nöd”, ”ta emot flyktingar”, ”visa solidaritet med människor från tredje världen”, säga att ”nationsgränser är en statlig konstruktion” och så vidare. Inte om att genom social ingenjörskonst tvinga svenskarna till ”förändring”. Och definitivt inte om assimilering i bemärkelsen blandäktenskap och utplåning. Men ledarsidan som kallar sig liberal har ändrat kurs i frågan och ligger idag närmare Sverigedemokraternas partiprogram än något som i traditionell mening kan kallas liberalt.
”Att leva är att påverkas. Utifrån. Det måste gälla alla”, avslutar Lena Andersson sin kolumn. Frågan är bara vilka dessa ”alla” är? Har inte heller, låt säga, judar något existensberättigande? Förespråkar DN en mångkulturell enstatslösning på Mellanösternfrågan? Och hur bli det med Kosovo? Kurdistan? Ska även urbefolkningen i Tibet assimileras, utplånas och globaliseras? Ska precis alla folkgrupper och länder ingå i ”liberalernas” internationella projekt?
För vems skull sker detta i så fall? Och vad är fördelarna?
Hittills har ju försöket att avveckla västvärlden bara inneburit lidande. Och vad gäller antisemitism och fascism, så har risken för dessa fenomen sällan varit så hög som idag.
6

Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan

Bloggsvar på detta inlägg

Skriv en ny kommentar

  • Bild
  • Dela på:

    Twitter

Visar 35 kommentarer

  • Snille
    Där är det svart på vitt. "Mångkultur" är bara något som skall drabba "vita" länder. I Zimbabwe är det bara 30 000 vita kvar (90% har lämnat landet). Sydafrika spås vara helt svart runt år 2050. Kopterna är snart utrotade av de invandrade araberna i Egypten. Hela Nordafrika är inom kort helt 100% arabiserat. Mellanöstern likaså. (förutom 2%)  - Jag undrar vad DN tycker om det?

  • bowlaren
    Med Reinfeldt och Borg vid rodret, så kan båten Sverige bara sjunka.
    http://svenssonsfunderingar.wo...

  • Så vem kommer ta på sig ansvaret för att bygga de Europeiska fristäderna? Tänker mig fristäder i stil med ekostäderna som byggs i Kina, fast med lite varmare och hemtrevligare arkitektur.
    Och såklart, det kommer inte räcka med endast det för att bevara de Europeiska rötterna. Vår mentalitet måste återuppbyggas. Vår identitet måste stärkas. Vi måste lära våra barn etik och moral.
    Vad som är rätt och fel. Dom ska inte ta droger. Dom ska inte röka. Dom ska inte supa sig fulla varje Fredag bara för att dom har tråkigt och inte vet hur man kan släppa loss annars. Dom ska inte riskera att bli eller göra någon med barn innan de fyllt 18. Barn ska vara barn så länge dom bara kan.
    En trygg och långsam uppväxt ger en starkare individ.
    Så en ordentlig uppfostran medan man lär sig vettiga ämnen i en skola som verkligen bryr sig om eleverna och satsar på deras framtid.
    Lärarna måste göras om även dom. Man kan inte förvänta sig att eleverna ska ta till sig kunskap när man har en massa halvdöda zombies som drar benen efter sig framför tavlan.
    Logik, moral, rättvisa och ordentliga klädkoder. Blir det fel därefter så har man iallafall försökt.

  • Denoroligedemokraten
    Det är bara vita människor som ska utrotas, vilket följande klassiska video, "Hur man debatterar ner 'anti-rasister'", visar:
    http://www.youtube.com/watch?v...
    Själv är jag, på grund av min ålder, nöjd att jag slipper se när det händer.

  • repell
    7 klövern vid makten utgör att Sverige har Europas farligaste politiker!

  • Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.
    Njae, de är farliga för att folk låter de hållas, om man börjar agera mot dessa så drar de sig tillbaka, problemet är att ingen gör någonting utan de får hållas.
    Hade man hållt de inspärrade på mentalsjukhusen som förr så hade Lena Andersson människor inte varit speciellt farliga, spärra in eller jaga ut är enklare än folk tror.

  • repell
    De är farligast för att inget annat land har journalisterna slutat med att vara samhällskritiska och därför har 7 klövern fri lejd att hitta på vilka vansinnigheter som helst!

  • Utrotandet av Amerikas urbefolkning var väl förstås också rätt då antar jag?

  • Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.
    Eftersom de var hedningar som Lena så var det fel enligt såna som Lena.
    Det såna häxor som Lena försöker göra är göra alla till hedningar, religiösa eller ateistiska spelar ingen roll så länge ni blir hedningar.
    Det är hednandet som är viktigt "bakk tu errrrff" "errfff hour" "glååååball varming" "guuudinnan gajja".
    FN är en av de drivande organisationerna i hednandet av världen.

  • repell
    Vi har USA, FN och EU att tacka för att muslimerna väller in i Europa!
    Fd, presidenten George Bush lovade muslimerna i mellanöstern teknologisk hjälp och fri entré till Europa om USA blev garanterade olja i från deras oljeländer.
    Och i samband med detta så har man bestämt att göra mellanösterns länder till demokratier.
    Och vi har fått svaret på dessa beslut, Europa ska i praktiken bli en Islamsk världsdel.
    Att nu bli kallad för rasist och främlingsfientlig för att vi protesterar mot vad som nu sker och blir Europas undergång, är DEMOKRATI I HÖGSTA GRAD och då ska inga politiska idioter och tillika journalister inte ens öppna käften!

  • hollandska
    Den biologiska mångfalden gäller då bara fåglar och fiskar, eller skall de också "paras" ihop och bli till en fåsk.


  • Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.

  • Huginn
    Peter Wolodarski tillträdde den 15 mars 2009 posten som chef för DNs ledarredaktion... just saying... 

  • alfred_bergendahl
    DN består av demokrater. Nu vill jag läsa nationella demokraters argument för att förklara detta.

  • diskriminerad_svensk
    DN består inte alls av demokrater utan av journalister och en ägarfamilj som DIKTERAR villkoren för vad som får skrivas eller inte skrivas.

  • per343
    Tror inte att de dikterar det formellt. Men däremot vet nog varje journalist med sig precis vad man ska skriva och vad man inte ska skriva för att bli befordrad.

  • diskriminerad_svensk
    Här kan man läsa om Bonniers odemokratiska verksamhet.
    http://bonnierhotet.wordpress....

  • Industriarbetare
    Med andra ord är det psykopater som skor sig på miljontals människoliv och dussinet nationers undergång?

  • BluEightTwo
    Det är bra att de styrande har kastat masken och inte låtsas som om det är humanism med världens många miljarder fattiga som driver deras kamp för att de hungrande miljarderna skall  få flytta till Sverige och/eller ta del av det svenska socialförsäkringssystemet. Monstret har kastat den leende masken , se tex Annie Lööf, och när masken nu är kastad grinar därunder ett fasansfullt folkmordsmonster som inget hellre vill än det svenska folkets slutgiltiga avskaffande. Vem vid sina sinnes fulla bruk tar denna styggelse , dvs de etablerade partierna och median till sin barm ? Hur är de funtade som inte tar av avstånd från folkmördarna ?

  • Det är bara att konstatera som många med mig insett redan för länge
    sedan, massinvandringen sätter biologiska mekanismer ur spel.
    Folk som normalt inte skulle överlevt, överlever och spär på
    överbefolkningen.
    Det är bara att inse hur gärna människan än tror hon än kan styra och
    ställa med sitt eget öde, är vi ändå underordnade naturlagarna.
    Det är således bara att leva enligt djungelns lag, och vänta på att välfärdssamhället kollapsar. Så sker en självsanering av alla suicidala
    humanister. De enda jag känner empati med är andra nationalister och
    barn.
    När kraschen kommer får vi väl ta och bygga vårt eget "gated community".

  • Fredrik_H
    DN har inne två riktigt skruvade artiklar idag, där det vrids och vinklas rakt uppåt väggarna.
    http://www.dn.se/nyheter/varld...
    Jag gillar speciellt rubriken på den första och ingressen på den andra.
     http://www.dn.se/nyheter/sveri...
    (Redigerad av kommentatorn 6 timmar ago)

  • el_aguila
    Enligt Christer Hedin:
    – Det finns en syn på det muslimska samhället som omodernare, som att det är kvar i medeltiden
    Man tror också att religionen har ett starkare grepp om samhället, trots att den för en rad muslimer betyder
    lika lite i dag som för många kristna.
    Det kan vara en förklaring till att man tror att religionen i högre grad är en drivkraft.
    Saxade ovanstående från din övre länk.
    Denne CH har tydligen aldrig sett hur den manliga delen av
    befolkningen slänger sig på marken vända mot Mecka,
    aldrig hört talas om vad som händer om man bränner upp
    en koran, vet ej vilken typ av partier majoriteten röstar fram
    efter diverse arabiska årstider.
    Han tycks ha en hel del gener gemensamt med tre kända apor.

  • Infinitvm
    Undrar om detta förespråkas även för alla andra folkgrupper? Fast något säger mig att det bara är vita folkgrupper det handlar om. Hon är nog bara en antivit humanocentrist som vill inget hellre än att se "rasism" (läs:vita) försvinna.
    Hon vill ha ett folkmord, hon är antivit.

  • Fredrik_Forsberg
    Lena Andersson är konsekvent och vill genomdriva precis samma politik för samtliga etniska grupper i hela världen. Det gör det inte mindre flippat men iallafall hederligt. Hon tror inte på iden om folkgrupper varken i Sverige eller någon annanstans och vill avskaffa hela begreppet för att kunna realisera sin liberala utopi.
    Som alla andra utopier så misstänker jag att hennes ideer kanske inte är så lätta att realisera i verkligheten. Vi pratar ändå om identifikationsmekanismer som existerat sedan tidernas begynnelse och fram till för nåt decennium sedan ansågs vara en del av att vara människa.

  • Varför är Lena Andersson och Co så självsäkra i sina uttalanden?
    Men de har ju en levande exempel i närhistorien, att deras idéer kan lyckas, iaf i stort.
    Som jag skrivit så många gånger förut - titta på Rossia!
    Sovjet lyckades förinta många hundra nationer och etniska grupper. Det krävs bara en diktatur och 70 år. De dödade inte bokstavligen alla människor, men med propaganda, att flytta hela folkgrupper mitt i andra folkslag, att med ekonomiska och sociala verktyg stimulera, att folk själv flyttar mitt i andra kulturer-folkslag.
    Särskild motsträviga människor blev fängslade eller dödade, deras barn satta i statliga barnhem, var de växte upp som "ryssar". Skolor var också duktiga på, att påverka barn och unga och "omgöra" dem - föräldrar kunde ju inte sätta sig i motvärn eller tala sanningen för barn, det var risk för livet. Barnen kunde ju föräga sig i skolan.
    Sovjet hade stängda gränser till sin hjälp. Människor kunde inte fly. EU idag har öppna gränser, men man kan ändå inte fly - överallt i Västvärlden jobbar regeringar på samma agenda.
    Ordet "nation" och nationalism var lika bannlyst i Sovjet, som det är här och nu. Argumentationen är nästan kopierats, bara vissa nyckelord har byts ut. I Sovjet var de kommunism, partiet och imperiet, lydiga sovjetmedborgaren, vilken stod överst, här är det "Den humana Västvärlden eller EU", humana värderingar och världsmedborgaren, vilka står överst och är odiskutabla.
    Efter 70 år av Sovjets härjningar var bara handfull nationer kvar, vem lyckades slå sig loss från imperiet, svårt skadade. I de inre "Ryssland" fortstätter de små återstående folkspillror smältas ner i "ryskhet". Alla där är nu "ryssar". Någon tid sedan hade jag här många motkommentarer av ryssar och balkaner, vem var övertygade, att alla vem bor i "Ryssland", är ryssar.
    Intressant är bara att notera, att landet med den uppblandade befolkningen drar till sig horder av muslimer, som honungspotta getingar. Och dessa blandas inte upp, tvärtemot, förökar sig.
    Men är ju muslimer i annan sida ingen nation, de är uppblandade redan, eller bekänner sig i samma ideologi.

  • Infinitvm
    Så hon vill ha ett jämlikt och globalt folkmord? Sådan konsekvens hjälper nog tyvärr inte henne särskilt..

  • Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com
    Jaha, nu har tidigare tämligen vettiga Lena Andersson också spårat ur totalt. Vad är det för tankevirus som tvingar skribenterna till denna harakiri för det egna?

  • Jag kan inte förstår denna längtan efter att utplåna mångfalden. Olika folkgrupper representerar olika kulturer, traditioner och etniciteter. Det är det som är mångfald, och något bra.
    Dessutom är det enligt folkmordskonventionena andra stycke förbjudet att inte skydda alla etniska grupper. Alla.

  • Sverkersson
    Jag gillar mångfald och givetvis andra kulturer men jag vill inte ha denna gröten i mitt eget land.  Kulturer i olika länder ska upplevas på plats och då föredrar jag att åka utomlands. 
    De flesta människor vill bo bland folk som har en någorlunda liknande kultur och stil.  Bara att titta i Sverige så märker du detta.  Ser du någon av dessa globaliseringsfanatiker som bor i andra områden än "vita" medelklassområden.
    Märker du inte vad som håller på att hända här i Sverige eller har du tunnelseende som många andra här.  Det blir inte trevligt här i Sverige i framtiden tyvärr.

  • Jag tror du missförstår mig. Vad jag menar är att mångfalden ska skyddas från utrotning. Den inslagna vägen med så kallad "mångkultur" är bara en falsk irrlära som handlar om raka motsatsen (det är inte ovanligt att sanningen är just raka motsatsen mot vad kommunister säger).
    Tanken kanske är god med mångkultur, att flera olika kulturer (läs: folk) ska kunna leva på samma yta och under samma administration. Men i praktiken är det helt omöjligt, och nu höjs ju alltfler röster om att erkänna mångkulturen som det fiasko det faktiskt är. Istället vill de mångfaldshatande globalisterna testa en annan lösning - tvångsintegration och assimilering. Nu ska alla dessa olika - som tidigare rymde under mångkulturens dröm om olika - bli lika. Det ska likriktas och smältas ihop. Eller "blanda upp" som det så populärt låter i propagandamegafonerna. Det betyder att det inte längre finns utrymme för några olika.
    Själv tycker jag det är häftigt att det finns olika folk och kulturer. Det är ett normaltillstånd eftersom de har utvecklats utan politisk påverkan under tusentals år. Alla folk (Ja, alla - inga undantag) är lika unika, och alla är små komponenter av den globala mångfalden. Det är det här som är värt att bevara och det är till och med varje människas skyldighet. Men den äkta mångfalden ligger som ett hinder för att nå marxisternas våta dröm - en standardiserad och identitetslös globalistarbetare som ser likadan ut som alla andra.
    Vad jag menar är alltså:
    - Massinvandring, "mångkultur", integration och assimilering leder till minskad mångfald och därmed blir resultatet likriktning och enfald.

  • 585961
     Ja vi har ju sett hur det gick i Hoguslavien

  • GlassBauT
    Finns inga ord att beskriva hur kass min människosyn blivit med åren, hoppas våra politiker får vad de förtjänar för att de sätter sån mental press på en mot ens egna vilja.

  •  Exakt, Glass! Jag fylls nästan av hat mot alla dessa folkföraktande  pk-iter. De har förändrat mig mer än de invandrare jag möter i min vardag. De har gjort mig bitter och misstänksam.
    När människor med makt så uppenbart struntar i verkligheten och förnekar det vi andra ser, då misstänker jag att de är marionetter, köpta och styrda av större intressen.
    Jag som alltid förlöjligat konspiratoriskt lagda människor kan nu själv bara se en global konspiration som det logiska svaret på min fråga "Varför?".

  • Stormsvalan
    Det är farligt att uppleva sin klarsynthet som misstänksamhet och bitterhet.
    Man skall i stället vara oändligt tacksam över att kunna säga sanningen till sina barn, och få dö som en upplyst människa.

Reaktioner

Trackback-länk
Senaste ledarblogg

@friatider

Ledarredaktionens Twitter

friatider profile
friatider "Kulturmarxism" - Paul Gottfried skriver om uttrycket som vänstern inte vill höra. #svpol #svpt @ftledare fb.me/1r3OuM1Oi 13 hours ago · reply · retweet · favorite
gotiskaklubben profile
gotiskaklubben RT @friatider: "Kulturmarxism" - Paul Gottfried skriver om uttrycket som vänstern inte vill höra. #svpol #svpt @ftledare fb.me/1r3OuM1Oi 13 hours ago · reply · retweet · favorite
JBWesterman profile
JBWesterman RT @friatider: "Kulturmarxism" - Paul Gottfried skriver om uttrycket som vänstern inte vill höra. #svpol #svpt @ftledare fb.me/1r3OuM1Oi 9 hours ago · reply · retweet · favorite
JBWesterman profile
JBWesterman RT @friatider: Danska sossarna släpper idén om kvotering. Samtidigt i Sverige: "Liberalerna" börjar kräva det unisont. #svpol @ftledare 9 hours ago · reply · retweet · favorite
friatider profile
friatider FT:s ledarblogg svarar på ledarkolumn i DN om folkgruppers existens. friatider.se/var-undergang-… @ftledare #svpol #svpt #myter 8 hours ago · reply · retweet · favorite
JBWesterman profile
JBWesterman RT @friatider: FT:s ledarblogg svarar på ledarkolumn i DN om folkgruppers existens. friatider.se/var-undergang-… @ftledare #svpol #svpt #myter 6 hours ago · reply · retweet · favorite
Live TV

Annons
Kultur
Foto: CowGummy/Flickr/Cc-By-Nc-Sa Bokrecension. I Den stora konspirationen sätter journalisten Jon Ronson extremister under luppen.
Nyheter
John Derbyshire. Tecken i tiden. Ännu en konservativ legend har rensats ut i det allt mer vänsterkorrekta USA.

Pressbild: KD Birro med KD på första maj. Även veteranen Ingegerd Troedsson, 82, ska tåga med KD i år.
Efterlysningar
Här visas de senaste efterlysningarna av personer i hela landet. Du hittar fler efterlysningar i vår avdelning Blåljus
Känner du igen kvinnan på bilden? Kontakta Efterlyst på 08 702 00 90.
Inlagd 27 jan 2012
Livscoach lurade klienter på 700 000 kr
Foto: Polisen
Inlagd 8 jan 2012
Våldtog i tunnelbanan – fastnade på bild
Jenny Elisson Hansson försvann från Vadstenagymnasiet före jul.
Inlagd 28 dec 2011
Sextonåring mystiskt försvunnen
Flashback
Inlagd 28 dec 2011
Försvunnen flicka framträdde på Flashback
Danska Ekstrabladet (vänster) och svenska Kvällsposten (höger).
Inlagd 9 okt 2011
Svensk specialitet: Anonymiserad efterlysning
Foto: Arkivbild
Inlagd 20 aug 2011
Video: Här skjuter plundrarna mot polisen
Foto: Metropolitan Police
Inlagd 9 aug 2011
De är efterlysta för plundringarna i London
Nöje
SÅGAD. Sina Samadi, alias Sean Banan, kan ha gjort Sveriges sämsta film - någonsin. Sean Banan sågas totalt. Den 26-årige invandrar­komikern kan ha gjort Sveriges sämsta film någonsin, enligt kritikerna.
Senaste nyttHeta ämnen
Senaste kommentarer

Inga kommentarer: