söndag 6 maj 2012

Agenda: Partiledardebatt kl 20 i SVT2 « Avpixlat

Agenda: Partiledardebatt kl 20 i SVT2 « Avpixlat: Agenda: Partiledardebatt kl 20 i SVT2

PARTILEDARDEBATT Ikväll deltar samtliga ledare för riksdagspartierna: Fredrik Reinfeldt (M), Annie Lööf (C), Jan Björklund (FP), Göran Hägglund (KD), Stefan Löfven (S), Gustav Fridolin (MP), Jonas Sjöstedt (V), Jimmie Åkesson (SD).

I höstas skulle upplägget vara densamma, men tjurskallen från V, Lars Ohly vägrade vara med. Och strax efter hoppade även S egen hovnarr av, Håkan Juholt. Anledningen: SVT ville placera Socialdemokraterna jämte Sverigedemokraterna i studion. Nu är Ohly/Juholt ett minne blott, och en ny laguppställning accepterar demokratins spelregler och koncentrerar sig istället på de politiska sakfrågorna och medborgarnas rätt att få bilda sig en uppfattning inför valet 2014.

Agenda
SVT
Websändning, start kl 20
Print Friendly
Share
2012-05-06, 12:39 (uppdaterat 2012-05-06, 13:18) | Kategori(er): Debattpanel, Inrikes, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 3 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
174 kommentarer 2222 gillar mottaget
Dela på
Visar 21 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


katarina broman Top 10 5 minuter ago

Måtte Åkesson upplysa det svenska folket om det faktumet att MP vill öppna gränserna på vid gavel för kreti och pleti! Svenskarna vet inte om detta, jag lovar!
2 personer gillade det här.

BitteJ 10 minuter ago

vem skall vara programledare/moderator kan man hoppas på någon som a är neutral (vilket troligen är svårt) eller inte avbryter hela tiden.
3 personer gillade det här.

shenanthai 11 minuter ago

Lam-stilen är nog ganska effektivt. Han framstår som lugn, och hans motståndare som gnälliga PK-kärringar.
1 person gillade det här.

Vendela 12 minuter ago

Var bara som det rakryggade statsmannaämne du är Jimmie Åkesson...
2 personer gillade det här.

Borgaren 14 minuter ago

Det kommer nog inte dröja många minuter innan det hela sjangserar till en hatfest där alla i -7-klövern, i tappra försök att öveträffa varandra, kommer att gå till attack mot SD. Men jag gissar att Åkesson kan sätta sig över detta när invektiven börjar hagla. Speciellt från vänsterflanken, V, MP och S. Men låt dom hållas. De tre kommunistpartierna får gärna gräva sin egen grav, vilket dom gör bäst genom att vanligt propagera bidrag och skattehöjningar. Ju oftare dom använder, “de utsatta”, “främlingsfientlighet”, “rättvisa” etc., så blir effekten den motsatta, dvs dom sjunker i Svenskar medvetande.
4 personer gillade det här.

nitohu 14 minuter ago

Hoppas man går hårt åt MP för sin vansinniga invandringspolitik och regerings samarbete med detta extremistparti i dom här frågorna.Vill att det äntligen ska bli klart för vanligt folk vad dom s.k papperslösa egentligen är för grupp människor.Nämligen folk som begår en kriminell handling genom att uppehålla sig sig illegalt i landet.Och i ordets rätta bemärkelse varken är flyktingar eller asylsökande.Får man bort mupp partiet MP ur riksdagen så är mycket vunnet.
2 personer gillade det här.

kjellan11 16 minuter ago

Nu får vi hoppas att Åkesson tar upp den galopperade statsskulden som ökar med ca 5-600 i seckunden så att folk fattar att invandringen inte är någon lysande affär, utan totalt vansinne
4 personer gillade det här.

Biggles 16 minuter ago

Jimmie Åkesson. Bli inte förlamad av de andras attacker. Det är du så van vid numera. Gå på med kalla fakta vad 7-klöverns politik kostar oss svenskar.

"Jag kom, jag såg, jag segrade"
Julius Ceasar 100 f.Kr. - 44 f.Kr. Romersk statsman
3 personer gillade det här.

allemand 22 minuter ago

Hoppas Åkesson har tuffat till sig lite och inte kör lam-stilen igen.
6 personer gillade det här.

shenanthai 24 minuter ago

Kul framsteg, men det som påverkar SD's valsiffror mest är inte tv-debatter utan gängens beteende sommaren 2014.

Att valen hålls i september månad, när många hederliga medborgare och deras anhöriga fortfarande har sommarens händelser i färskt minne, kunde inte varit mer fördelaktigt för SD..
5 personer gillade det här.

Undertaker73 24 minuter ago

Det blir popcorn och dricka till detta spektakel. ALLA fattar väl att 7-klövern kommer gadda ihop sig mot Åkesson. Islamist-cancern måste ju döljas innan folket lynchar hela riksdagen.
4 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 31 minuter ago

Vem orkar glo!. Det blir SD 2014.. Är så himla trött på den här mångkulturen.. Man riktigt ser hur det Svenska samhället faller samman, och hur den mångkulturella cancern sprider sej på moder sveas samhälls kropp.
7 personer gillade det här.

standigtundrande 35 minuter ago

Ska ladda upp inför kvällen..
Längtar efter att få höra dom vanliga flosklerna och älskar att se deras ansiktsuttryck som så tydligt visar vad dom känner. Sen väntar jag mig nya "stordåd" av Annie och sossarnas "nya frälsare"(läs blyklump). För övrigt älskar jag fredriks underbara iskalla förkastning av allt och alla som han inte gillar..och så Åkessons helt underbart dräpande kommentarer som framhäver motståndarnas inkompetens när det gäller verkliga fakta. Det blir en rysare ikväll....eller?
5 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 28 minuter ago som svar till standigtundrande

Annie och Gustav är Sveriges sämsta politiker någonsin, inte ens Olof Palme var samma sk*t som Annie och Gustav.
4 personer gillade det här.

standigtundrande 25 minuter ago som svar till GunnarAndersson74

Ja men det är intressant att höra vad dom kommer med för totalidiotiskt förslag den här gången...tyvärr så är det ju förslag som skulle kunna bli verklighet om det vill sig riktigt illa och då är det bäst att börja mobilisera..

GunnarAndersson74 17 minuter ago som svar till standigtundrande

Antaligen skall man vräka ut flera skattemiljarder på fler värdelösa projekt.

Vi har sett hur bra det har gått med projekt som järva lyftet och andra floppar. Bränna 100 miljarder kontanter på en flotte utanför Riksdaghuset i direktsänd tv, gör en Gudrun Shyman

För varje MENA / Somalisk flykting vi tar emot till Sverige, är samma sak som längre vårdköer och sämre vilkor för sjuka. Men sånt våga inte dessa politiker nämna..
2 personer gillade det här.

stereofil123 25 minuter ago som svar till GunnarAndersson74

Helt rätt. Annie med hennes fula smil och Gustav som världens frälsare. Allt till alla (förutom de som betalar skatt). Han tror nog på tomten också, den stackaren.
2 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 16 minuter ago som svar till stereofil123

Gustav & Annie är ett exempel på 2000 talets politiker, människor som aldrig har gjort ett hederlig handtag i hela sitt liv. Utan har fått makt genom att prata strunt.

5 personer gillade det här.

gubbenogumman 43 minuter ago

"DDR blocket " möter Sverigeblocket Gubben o Gumman blir tårögd.
Jimmie Åkesson du har massor av tittare som är SD :are
Du leder en gräsrotsrörelse utan förmåga att backa eller tappa sympatisörer.
Ikväll skrivs svensk politisk tv historia hulk snyft snörrvel ulk......
11 personer gillade det här.

Baltzar 44 minuter ago

Jag hoppas att Jimmie Åkesson lyfter fram viktiga frågor i dag. Att han tar upp kostnaden för invandringen, hur det drabbar våra barn och äldre. Svenskfientligheten med gruppvåldtäkter på svenska kvinnor. Judehatet i Malmö där araber använder samma retorik som nazisterna på 30- och 40-talen. Han lär få alla andra emot sig men det är viktigt att visa att det i Sverige i dag bara finns ett oppositionsparti. Sjuklövern blundar för de stora frågorna och hittar sen löjliga ickefrågor att debattera. Låt debatten ske på SD:s planhalva för där är SD oslagbara.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: