torsdag 17 maj 2012

Är inte extrema islamister i Sveriges riksdag värre? « Avpixlat

Är inte extrema islamister i Sveriges riksdag värre? « Avpixlat: Är inte extrema islamister i Sveriges riksdag värre?

ISLAMISMEN MITT IBLAND OSS: Ingen kan väl vid det här laget ha undgått uppståndelsen kring gårdagens Uppdrag granskning, där man med hjälp av dold kamera på bästa sändningstid kunde avslöja svenska muslimska ledares sanna ansikte, och vad som egentligen pågår innanför väggarna på merparten av Sveriges alla största moskéer. Det är självklart alldeles ypperligt att den bakom ljuset förda svenska befolkningen tillåts ta del av sanningen på detta sätt då och då, men om man nu blir upprörd över detta skulle man antagligen bli fullständigt vettskrämd om man på motsvarande sätt fick veta att ännu extremare islamister än så sitter i Sveriges riksdag, bl.a. som representanter för riksdagens största regeringsparti Moderaterna.

Följande 10 minuter långa och högst effektivt klippta minidokumentär sattes ursprungligen ihop av bloggen Politiskt Inkorrekt, och är späckad med filmade privata uttalanden av riksdagens mest extrema islamist Abdirisak Waberi, vilka får “avslöjandena” i gårdagens Uppdrag granskning att fullständigt blekna i jämförelse.

Denna bara MÅSTE ses av alla som över huvud taget blev upprörda över gårdagens Uppdrag granskning, och när nu Svenssons ute i stugorna för en gångs skull fick en glimt av sanningen om islams representanter i Sverige igår, känns det som ett utmärkt tillfälle att följa upp med denna långt mer skrämmande sanning av samma slag.

Vi skulle därför idag vilja be om er hjälp att sprida denna film överallt – på Facebook, Twitter, bloggar, diskussionsforum, i mail till era vänner, runt fikabordet på jobbet och i varenda kommentarsfält och övrig online-diskussion som över huvud taget relaterar till det som framkom i gårdagens Uppdrag granskning.

Länken sprids lämpligtvis tillsammans med den lika enkla som självklara frågan: Om man upprörs över den extrema islamismen i Sveriges moskéer, vad tycker man då om att ha den på plats mitt i Sveriges riksdag och regering?

Dessutom, alla PK-representanter som igår såg sig så illa tvungna att öppet ta avstånd från alla dessa muslimska ledare i Sveriges största moskéer efter Uppdrag gransknings avslöjanden om deras sanna ansikten, vad säger dessa om att ha motsvarande stenåldersmentalitet representerad i Sveriges riksdag, och t.o.m. i försvarsutskottet(!), där Abdirisak Waberi idag sitter? Svar på denna senare fråga skulle vara högst intressant att avkräva dessa personer, varav Mona Sahlin var en.

Den enda anledningen till att denna extrema islamist över huvud taget sitter kvar i Sveriges riksdag idag är att journalistik av icke politiskt korrekt typ är mer eller mindre bannlyst och officiellt censurbelagd i dagens svenska medialandskap, oavsett hur mycket mer uppseendeväckande och allmännyttig den är jämfört med den handplockade PK-propaganda som huvudsakligen förekommer i mainstream-media. Vi menar, för guds skull, Sveriges egen statsminister blir nästintill lynchad av denna media enbart för att ha yttrat att det finns något som heter “etniska svenskar”, då börjar man så smått förstå hur illa det egentligen ligger till.

Med avseende på reaktionerna ute i stugorna på gårdagens glimt av sanningen kan man inte göra annat än beklaga den förskräckliga situation som råder inom svensk mainstream-media idag, men det bästa man kan göra åt det är att bara fortsätta kämpa för att sanningen ska bli tillgänglig för alla en vacker dag.

Idag har du själv möjligheten att dra ditt strå till stacken på ett extra effektivt sätt, genom att just sprida denna minidokumentär medan folk fortfarande har gårdagens Uppdrag granskning i färskt minne.



Direktlänk till videon, för smidigare spridning:
http://youtu.be/wNDeeoUNvAk
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-05-17, 05:03 (Uppdaterat 2012-05-17, 12:03) | Kategori(er): Inrikes, Islam, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 29 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
178 kommentarer 2276 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 265 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


Mattias Stanton 2 minuter ago

En av imamerna i programmet jobbat för Kriminalvården som andlig ledare på fängelse. Samtidigt som han förespråkar kvinnomisshandel och bigami.

http://t.co/UHjvpGYn

Undra hur det ser ut med de andra imamerna?
1 person gillade det här.

quinna 0 minuter ago som svar till Mattias Stanton

Fin förebild för alla de som sitter inne för att ha våldtagit och skändat svenska flickor. Fy f*aen :-((

Bertil_Karlsson 0 minuter ago som svar till Mattias Stanton

Fängelser är bra för rekrytering...

BirgittaSvenne 3 minuter ago

Enligt Göteborgsmoderaterna och deras partiombudsman Gunnel Aho så delar Waberi moderaternas värdegrund. Med detta så signalerar moderaterna varningsflagg. Det låter livsfarligt, åtminstånde för etniska svenskar.
1 person gillade det här.

Funtaren 4 minuter ago

Reinfeldt får nu skörda det han själv har sått. Det är bl a han som lagt grunden för denna uppfattning, att etniska svenskar är något fult. Han har jobbat hårt på det i många år. Att han nu får äta upp sina ord är bara bra.

Bra är naturligtvis också att han verkar ha insett att Sverige faktiskt har ett folk, och att detta folk förhoppningsvis inte enbart är förmäget till barbarism. Men vi får se. Jag tilltror inte den mannan mycket vett.
2 personer gillade det här.

Fröken Sverige 10 minuter ago

Denne man sitter alltså i riksdagens FÖRSVARSUTSKOTT!!!!

http://www.riksdagen.se/sv/led...

Såvitt jag kan se så har islamisten inte åstadkommit något under sin tid som (av oss betald) riksdagsledamot.

Det enda han har gjort är att ta upp Breivik och Mangs - som om de vore något vanligt med ickemuslimska terrorister.

Han samlar info och bidar sin tid, skulle jag tro. Fullständigt vansinne!

/FS
1 person gillade det här.

iceqbe 14 minuter ago

Men... Detta är Sverige! Lev efter Svenska lagar eller flytta. Om jag flyttade till Saudi Arabien och levde som en Svensk där skulle jag förlora huvudet.
4 personer gillade det här.

tornuggleman 24 minuter ago

Tydligen måste orden "jag hade fel" eller "förlåt" vara något en politiker aldrig får säga.
Eller så är de så in i h*lvete mer korkade än resten av folket, vilka efter igår nu allt mer förstår vad SD och sk "islamfobier" verkligen stämmer i den klarsynthet vi på detta forum med många andra förstått i åratal.
Ska vi tolerera den uttalade naivitet och "ovetande" våra ledare åberopar ?
Skall det inte finnas tillstymmelse till sunt förnuft eller intelligens hos alla dessa lättlurade sektkramare vi väljer att styra Sverige ?
Dra in VARENDA KRONA landet bidrar med !
FÖRBJUD ALLT UTÖVANDE AV DEN KVINNOFÖRNEDRANDE OCH MORDISKA SEKTEN muhammedanerna tillhör !
Så konstiga och nonchalanta människor passar bara inte in här !
Och kan de inte rätta sig efter svenska lagar - Sätt dem i en flotte på internationellt vatten utanför Somalia...
5 personer gillade det här.

colt1951navy 17 minuter ago som svar till tornuggleman

De kan inte rätta sig efter svenska lagar
De VILL INTE rätta sig efter svenska lagar.
De kommer ALDRIG att rätta sig efter svenska lagar.

Så ett mycket stort antal flottar vore helt på sin plats.
3 personer gillade det här.

Bad4you 24 minuter ago

Den här Abdirisak Waberi är inte riktigt redig, vad är det han sitter och säger? Hur kan man tillåta denna kvinnoförtryckare i Sveriges riksdag? Ut med honom, helsjuk ideologi han för och skrämmande att ingen jäv-el reagerat på att han blivit invald. Ska försöka sprida filmen jag med, helsjukt!
4 personer gillade det här.

Fröken Sverige 25 minuter ago

Instämmer i att detta är extremt viktigt att sprida! Och ni alla har ett ansvar att sprida Avpixlat.info till alla ni kan.

För vad har ni tänkt att säga till era barn och barnbarn i framtiden när de upptäcker att ni passivt har gett bort deras liv, land och frihet och istället erbjudit dem våldtäkter, misshandel och underkastelse?

"Förlåt" lär knappast räcka....

/FS
3 personer gillade det här.

invandrare1957 27 minuter ago

Tittade på text tv nyss ministrar upprörda på på råd från imaner. funderar egentligen är det sanningen jag tror nog mera att dom är upprörda på uppdrag granskning som tog upp det här. Ministrarna hade nog varit nöjdare om det bara hade fått fortsätta precis som vanligt.
4 personer gillade det här.

colt1951navy 32 minuter ago

Waberi och hans gelikar bidar sannolikt bara tiden an.Enda anledningen till att han finns i riksdagen är för att själv lära sig hur svensk politik fungerar så han om ett litet tag kan gå ur moderaterna, starta ett eget muslimskt parti och med automatik få alla muslimer i Sverige att rösta på honom.
Agendan anser jag vara hur enkel som helst att genomskåda.

Waberis muslimska parti kommer sedan att få massivt stöd i varenda moskée, propagandan kommer att ösas över samtliga muslimer och då dessa, röstberättigade redan är ohyggligt många, kommer det muslimska partiet att bli en mycket stor och farlig maktfaktor.

Ingen i de gamla svenska partierna inser agendan, vill inse agendan eller ens bryr sig då de endast själva är intresserade av sitt eget maktbegär.
Ingen i de gamla partierna bryr sig ett enda dugg om Sverige. Detta är tyvärr bara att konstatera.

Att sedan Reinfeldt och andra stammar ur sig några "främlingsfientliga" floskler vid enstaka tillfällen är bara ett spel för galleriet. Makten och inget annat än makten är det enda dessa strävar efter, oavsett hur de får den.

Oheliga allianser med uttalat svenskfientliga och västfientliga personer som Waberi ingår i maktbegärets berusning.

Det finns bara en grupp människor i landet som kan vända på steken och få Sverige att bli ett tryggt, blomstrande land igen och det är DU Svensson och dina svenska vänner
Om du vill att dina barn och barnbarn ska kunna vistas tryggt på gator och torg, tänka som de vill och säga som de vill, måste du få fingrarna ur ........ och en gång för alla visa var skåpet ska stå när du nästa gång går till valurnorna. För om du inte gör det, kommer det väldigt snart inte finnas några valurnor att gå till vart fjärde år. Sanna mina ord.

Rätta mig om jag har fel.
7 personer gillade det här.

Lennart 37 minuter ago

Nu blev jag faktiskt rädd för första gången på mycket länge.
Står Moderaterna bakom hans åsikter? Om inte, varför är han kvar? Det som oroar mer är att han inte är ensam, det är en majoritet av männen som är muslimer som håller med honom.
Han vill leva i en islamisk stat, han har valt Sverige...
2 personer gillade det här.

GandalfGra 44 minuter ago

Jag tycker att dessa muslimer ska skickas till Saudi där finns det ju pengar för alla...! Och dom har ju där redan en helt Islamsk stat som dom kan leva i...det måste väl vara bättre än att dom ska försöka göra om Sverige till en muslimsk stat...för vi vet ju alla hur det måste gå till för dom att få Sverige till att bli en muslimsk stat dom måste ta över..och dom VILL ta över det säger dom ju uttryckligen själva och om dom ska lyckas ta över ja då måste dom ta till våld..!

Är det detta svenska politiker vill att dom ska få chansen att göra...?? Ibland måste man tala klarspråk..vilket jag gör nu...vi kan inte dalta detta problem till sömns...! Något kommer vi svenskar att tvingas besluta oss för...frågan är bara ska vi vänta till befolkningen är över 50% muslimer eller ska vi göra något nu...!! Valet vi har står framför dörren...det är dags att ta detta beslut innan det är försent..!

Jag vill också att människor ska kunna leva tillsammans men inte på de premisser som muslimerna ger oss...! Sverige måste välja framtid...så enkelt är det...!!

SD 2014
2 personer gillade det här.

Blomtanten 47 minuter ago

Familjen var på Malmö Central för ett tag sen och vi var i stort sett de enda svenskar där. I vilket land är vi, undrade jag. I Mellan Östern? Tyst mamma, sa sonen som bor där, vill du vi ska få stryk?

Intressant svar från en som bott på Rasmusgatan och vet hur Malmö ser ut idag. Visa inte att du är svensk med mer än utseendet.
3 personer gillade det här.

RobertSt2 42 minuter ago som svar till Blomtanten

Är du kvinna: ha sjal eller ännu hellre burka. Är du man, låt skägget växa okontrollerat över hela ditt ansikte, komplettera gärna med en sån där vit smäck. Sen smälter du lätt in i staden Malmö... Välkommen till framtiden, välkommen till Malmö.

quinna 30 minuter ago som svar till RobertSt2

Är du kvinna och svensk: Visa så mycket hud du kan eller behagar,låt ditt hår flyga i vinden, vicka så mycket du vill på rumpan, gå stolt fram och vik inte för spöken eller skägg på trottoaren.

Hälsningar från etnisk svensk icke rasist och islamofob.
3 personer gillade det här.

RobertSt2 24 minuter ago som svar till quinna

Ok, Var bara beredd på att bli våldtagen, av flera utlänska män. De kan inte hålla pitten innanför brallorna när de får syn på en sådan synderska!

quinna 3 minuter ago som svar till RobertSt2

Rätt och fel. Mitt förslag gäller mitt på dagen i folksamlingar (inte ytterområdena). Ditt gäller på "fel" plats kvällar nätter ;-).

Dags att visa att vi göra vad fan vi behagar i VÅRT LAND och inte viker oss för medeltida dårar.

rebecka1 48 minuter ago

I den här islamiseringsvänliga bloggen kan man läsa om islams framgångar i Sverige.

Vilka muslimska politiker som valts in i Riksdagen.
Hur många nya moskéer islamisterna lyckats förhandla fram.
Vilka framsteg som gjorts för att anpassa Sverige till islam.

Och: Vilka svenska företrädare som vill underlätta islamiseringen av Sverige.

Allt blir tydligt.

Bloggen är - förstås - SD-fientlig och tycks ha somnat in i maj 2011. Någon som vet om den har en uppföljare?
2 personer gillade det här.

quinna 54 minuter ago

TILL AVPIXLAT!

Idag firar Norge 17 maj. Tycker ni skall visa hur mina landsmän (är halvnorsk), vårt broderland idag hedrar sitt land och kultur. Mycket vackra bilder på detta hittar ni på VG-net idag.
3 personer gillade det här.

Concerned_citizens_10 1 timme ago

Trodde manväl aldrig när man växte upp i ett homogent och fridfullt land att
man i framtiden skulle tala om "svenska moskeer". Låter som ett skämt. Dagens
unga kommer aldrig att få uppleva sitt land som svenskt. Tragiskt.
8 personer gillade det här.

per22 1 timme ago

Waberi säger: "Välkommen till de nya moderaterna"
I klartext menar han: "Välkommen till shariamoderaterna"
5 personer gillade det här.

Thomasons 1 timme ago

Videon måste absolut spridas och nu är rätt läge. Risken att bli kallad rasist för att sprida denna video nu är liten. Att vår statsminister har nära sammarbete med denna man tror jag inte alla 1,5 miljoner som röstade på Moderaterna gillar. Borde kännas extra konstigt för en kvinna att rösta på ett parti som denna man företräder.

Sprid och återigen sprid denna video. Hans tankesätt hör inte hemma i nåt jämnställt land.
9 personer gillade det här.

min-klon 1 timme ago

Men man blir imponerad på denna islamiska bärsärkargång Waberi! Det måste till mycket tålamod att ha så många kuffar omkring sig och inte kunna spotta på dom. Hans tålamod är givetvis på grund av att de otrogna hundrarna omkring honom behandlar honom mer eller mindre som en Gud.
3 personer gillade det här.

myrornaskrig 1 timme ago

M, S, MP, V, C, FP, FI är uppenbart för en islamsk stat i Sverige. Alla som röstar på dem är i min bok för islamisering av Sverige. Alla politiker och journalister vet vad som håller på att hända men de är alla antidemokratiska syltryggar som hellre offrar sina barn än riskerar att bli kallade rasist.
13 personer gillade det här.

min-klon 58 minuter ago som svar till myrornaskrig

Syltryggar är annan sak. Förrädare är annan sak. De värsta förrädarna är de som kallar just kritiker för rasister i islamiseringens tjänst. Det är dessa som ligger bakom syltryggarna också. Lika så media är full av förrädare och syltryggar..
4 personer gillade det här.

quinna 1 timme ago som svar till myrornaskrig

Och om dom på fullt allvar tro att dom som "otrogna" skaffar sig pluspoäng hos islamisterna är dom mer än lovligt dumma. När dagen D kommer står dom med r*ven bar. Ingen från de båda sidorna kommer att vilja ta i dem ens med tång. Med andra ord kommer dom att få vad dom förtjänar. Den som väntar på något gott............
6 personer gillade det här.

kvendulf 1 timme ago

Avpixlat är ett ljus i det svenska mediamörkret.
13 personer gillade det här.

As Assov 1 timme ago

Suprise: Expressen tillåter en viss islam kritik....
http://www.expressen.se/ledare...

3 personer gillade det här.

Mohammad Bacon 1 timme ago som svar till As Assov

HUH! Va??! Har helvetet fryst till is redan..?Tyvärr kan jag inte verifiera det då OrientExpressen inte förtjänar mitt besök på siten.
4 personer gillade det här.

SM811 1 timme ago som svar till As Assov

Kan bli svårt nu när SVT gick ut med kritik. Mattsson försöker säker att censurera om det går.
3 personer gillade det här.

Isotop92 1 timme ago

Denna är nu upplagd på min facebook för över 300 vänner att ta del av. Men å andra sidan tror jag utfallet blir tämligen ljummet eftersom mina 300 vänner redan tar del av länkar till Avpixlat och Fria Tider allt som oftast. Det är nästan aldrig någon som gillar eller kommenterar. Detta påvisar Svenskens ryggradslöshet vill jag påstå.

Men å tredje sidan. De som fortfarande har mig kvar som vän har mig antingen "mutad" eller gillar sanningen, men är för fega för att själva föra det vidare.
Jag struntar fullkomligt i huruvida det är på det ena eller det andra viset. Sanningen skall fram. Så är det bara!

Trägen vinner gott folk.
16 personer gillade det här.

GandalfGra 1 timme ago

Förnekarna förnekar sig aldrig...men som vanligt vi SD:are lagrar vad ni skriver och katalogiserar i stora databaser om journalisternas svek mot svenska folket och vilka lögner ni har spridit...! Sverige har ju blivit värre än Sovjetunnionen med alla sina förnekarare och sanningsdöljare... skäms på er ..men en dag ska ni inför rätta..var lugna för det...! Sveriges rikes sanningskommission ska hålla er förnekare till svars! För detta elände blir inte bättre det blir bara värre och värre och ju värre det blir desto mer ljuger ni era djävlar...!
12 personer gillade det här.

min-klon 1 timme ago

Himmel o pannkaka vad bäst av AVpixlat efter att läst igenom.
7 personer gillade det här.

kurbansaid 1 timme ago

Så mannen sköter allt utanför hemmet och kvinnan allt i hemmet. Som jag ser det så kan alltså inte en muslimsk kvinna arbeta utanför hemmet och bidra till familjens försörjning. Inte konstigt att socialbidragen skenar.
15 personer gillade det här.

PunktNu 1 timme ago

Taqija och Gnuerna.
.
Det var en underbar timma i går kväll när man fick se hur begreppet Taqija praktiserades i moskéerna på svensk mark. Taqija är ett begrepp där en muslim kan ljuga helt fritt inför en icke-muslim om det gagnar islam och honom själv som muslim. I programmet kom det fram tydligt i ljuset.
.
Nu får vi hoppas att svenska folket får upp huvudena ur sanden och tar till sig och förstår det allvarliga som varnat för i snart 20 år. Men det finns en risk att folk i sitt välfärdsrus inte reagerar på annat sät än Gnuerna som blir anfallna av lejonen på savannen.
.
Gnu-betéendet:
Tänk er en flock Gnuer betandes i det gröna gräset på savannen.
Plötsligt anfaller några lejon flocken och dödar en av Gnuerna.
Flocken rister till - springer 25 meter - och fortsätter sedan att beta av det gröna gräset som inget hade hänt.
.
Låt inte gårdagens program bara skapa ett "Gnu-beténde" kortvarigt utan håll detta levande fram till nästa val.
.
Jag hoppas verkligen att SD tar vara på detta som nu serverats på en silverbricka och utnyttjar det till max.
.
Bordet är dukat ....

Mvh
Uppochnervända Världen.
http://uppochnervandavarlden.w...
http://youtu.be/wNDeeoUNvAk
24 personer gillade det här.

min-klon 55 minuter ago som svar till PunktNu

Wow! Den var bra.
1 person gillade det här.

Fattigknegare 1 timme ago

Nu gick "tro, hopp och rån" på kunskapskanalen. Handlade om Malmö och alla personrån. Fick följa både rånarna och dom som blivit rånade. Dom som rånar var alla invandrare, dom som blev rånade var Svenskar. Svenskarna har mer pengar och bra saker därför rånar vi dom sa dom.

Hoppas fler skulle se den här dokumentären. Lite axplock

En polis säger att så fort hon får barn kommer hon flytta från Malmö, de tär ingen stad för barn att växa upp i. Barn får inte vara barn här länge.

En polis säger att sista åren har Malmö blivit en hård stad med invandringen. Förr var dom grova kriminella vuxna, nu är det till och med barn. Brotten har blivit grövre,våldet värre säger han.

En trettonårig tjej blir omringad av 5 invandrare och hotad med kniv, dom tar hennes skor.

En annan tjej blir omringad av 8 invandrare när hon cyklar och blir rånad.

En familj som har 2 barn har blivit rånade 3 gånger på 2 månader.

Jag rekommenderar starkt att ni tittar på den här dokumentären från 2007. Så bra att dom sänder 2 sådana hör på så kort tid, alltid någon Svensk som vaknar ur sin koma.


23 personer gillade det här.

Sidious 1 timme ago som svar till Fattigknegare

Tack för tipset! Det där måste jag se. Programmet sänds nästa gång i Kunskapskanalen nu på lördag den 19 maj kl 00:00. Hoppas nån kan spela in det och slänga upp det på Youtube.
8 personer gillade det här.

quinna 40 minuter ago som svar till Sidious

Tack för tipset! Har skrivit en minnes notering.
1 person gillade det här.

Riccardo 2 timmar ago

OK, så detta är en SVT-länk, men den kan vara värd ett besök ändå:

http://svt.se/ug/reportern-sa-...

En av rerportrarna bakom inslaget som sändes igår berättar om hur det hela började med en moské men att man sedan vidgade sin granskning. Man berättar även att man fick anställa livvakter i samband med reportaget.
11 personer gillade det här.

cinoma 2 timmar ago

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: