måndag 14 maj 2012

Islamiskt könsförtryck på ännu ett badhus « Avpixlat

Islamiskt könsförtryck på ännu ett badhus « Avpixlat: Islamiskt könsförtryck på ännu ett badhus

Från tyskt badhus

ISLAMSERINGEN Avpixlat har tappat räkningen för hur många badhus som vikit sig för islamiskt könsförtryck. Vid detta laget är det säkert ett 50-tal landet runt som dels erbjuder burkini till försäljning/uthyrning, dels upplåter simhallen till skilda badtimmar för beslöjade kvinnor.

Värstingexexemplet är de lokala politkerna i, om vi minns rätt, Linköping(?) som köpte in flera stora jalusier för 70 000 skattekronor enkom för att täcka simhallens gigantiska fönster. Anledningen var att männen inte fick ges tillfälle att titta in när de muslimska kvinnorna badade, som givetvis även hade särskilt avsatta badtimmar tillika fick endast kvinnlig badpersonal närvara.

Katrineholms badhus

Nu handlar det om Duveholmsbadet i Katrineholm, som för övrigt tagit emot mängder med beslöjade somalier och inväntar ytterligare hundratals.

Insändare redan 2009

Badhuset har morgonlektioner för några tonårstjejer innan de egentliga öppetiderna vilket borde kosta kommunen (skattebetalarna) extra, exempelvis badpersonal och drift av anläggningen.

Elever i nionde klass måste kunna simma. Annars får de inget betyg i idrott. Men för en del tjejer uppstår problem när klassen ska gå till badhuset. Av religiösa skäl kan de inte bada tillsammans med killar. Därför erbjuds simundervisning bara för tjejer, tidigt på morgonen innan badet egentligen har öppnat. De flesta som kommer hit går i åttan eller nian. Men även ett fåtal yngre elever deltar i undervisningen.

Ziaan Raed berättar att hon fick lite simundervisning när hon kom till Sverige från Irak för några år sedan men att hon behövde lära sig mera.

- I Somalia simmar en del om de vill. Men det är inte lika viktigt där som i Sverige, säger Badri Hassan.

Badri Hassan kan tänka sig att fortsätta besöka Duveholmsbadet även när simundervisningen med skolan är slut. Men att bada tillsammans med killar är otänkbart

- Det skulle inte kännas okej. Men det finns islamsk simning för kvinnor, säger hon.

Susanne Bergström och eleverna håller med om att det vore bättre om simundervisning var en annan tid än halv åtta på morgonen.

- Men det är svårt eftersom badet måste vara stängt, säger Susanne Bergström.

KKuriren

Avslag i Timrå

I Sundsvall finns det muslimska badtider på två av badanläggningarna i kommunen. Det fick två kvinnliga Centerpartister i Timrå att i januari 2012 skriva en motion där man yrkade på att införa samma sak – igen:

Redan våren 2005 infördes särskilda badtider för kvinnor på Timrå badhus. Men eftersom det kom väldigt få besökare under de kvällar då badet var öppet endast för kvinnor så beslutade Kultur- och tekniknämnden att sluta med verksamheten den 1 februari 2007. Enligt kultur- och teknikförvaltningen var det i början över 20 kvinnor som besökte badet men de sista gångerna var det endast ett par tre simmare i bassängen. De siffrorna stämmer inte menar Anita Hellstrand (C), som är en av kvinnorna bakom motionen.

– Det var många kvinnor där och badade men det var så att mot slutet så fick vi en jättetokig tid sent på söndagarna. Då är det klart att inte så många kommer, säger Anita Hellstrand som ska fortsätta kämpa för kvinnotider på badet.

Det var vid årsskiftet som centerduon Anita Hellstrand och Maria Fahlén skrev en motion till kommunfullmäktige. I den förklarade de att det finns grupper i samhället som inte kan ta del av möjligheterna till bad, motion och friskvård Timrå. Det gäller bland annat kvinnor som av olika själ inte kan eller vill gå och bada tillsammans med män. Politikerna i fullmäktige hänvisade motionen vidare till kultur- och tekniknämnden för ett yttrande.

Nu har förvaltningens tjänstemän tittat på frågan och de anser inte att det kommit fram några nya förutsättningar som gör att det behövs några särskilda badtider för kvinnor i Timrå. Och därför föreslog man nämnden att säga nej till motionen. Det gjorde man också med samma motivering.

ST

I en bloggpost från förra våren kan man läsa en insändare som berör Skärholmens badhus:

Den lokala Stockholmstidningen Södra sidan riktar sig till boende i mångkulturella Fittja, Bredäng, Botkyrka m fl. Nu handlar det om Skärholmens badhus. Ett par förmodade svenska badhusbesökare har skrivit en insändare där de anser att badande invandrare, dvs muslimer, som inte följer hygienreglerna. Många vägrar duscha nakna, tar ej av sig i bastun, med mera.

Enligt Skärholmens simhalls regler ska alla som badar ha badkläder på sig. det är viktigt för både hygien och trivsel. före bastubesök och bassängbad måste man av hygieniska skäl duscha och tvätta sig noga. Varken i bastun eller i duschen får man ha badkläder på sig, även det av hygieniska skäl.

Insändaren i sin helhet

”Vi är några trogna besökare i Skärholmens simhall som brukar prata om varför det är så många som nonchalerar de regler som finns uppsatta i badet. Det är svårt att prata om för det blir lätt avfärdat som fördomar, att man dömer en grupp eller pekar ut “invandrare”. Icke desto mindre är det ett faktum att det som vi pratar om nästan alltid gäller personer med invandrarbakgrund, åtminstone i Skärholmens simhall. Därför undrar vi:

Varför tar man inte av sig underkläder eller badkläder när man duschar? (Det står på ett anslag att man ska göra det). Varför går man med badkläder eller underkläder in i bastun utan att sitta på handduken? (Det står på anslaget inga badkläder i bastun). Varför går man in i bastun direkt från gymmet eller från omklädningsrummet direkt in i bastun? (Det står att man ska duscha innan. Det måste ju finnas skäl till detta beteende och vi har försökt att lista några.

Religiösa eller kulturella skäl – att inte visa sig naken för andra (ungefär som att kvinnor bär sjal)
Blygsel – är uppfostrad att inte visa sig naken
Nonchalans – man struntar i vilka regler som finns
Hygienokunnighet – man förstår inte att man drar in bakterier om man går in i bastun med underkläder eller badkläder

Personalen verkar ha gett upp och säger inte längre till när reglerna inte följs. Man ser dessutom sällan personalen och vi tror att det finns ett samband med att de undviker att gå in eftersom de inte vågar säga till på grund av otrevligt bemötande.

Det sitter för övrigt ofta två i receptionen när man kommer och en skulle ju kunna gå in och kolla så ordningen upprätthålls. Vi menar att detta beteende gör att fördomar och uppfattningar om olikheter förstärks. Det känns som de som inte följer regelverket har tagit över och vi övriga som sköter oss får finna oss i det eller byta simhall som också många gjort.

Däremot tycker inte vi att städningen är något stort problem. Det är en bra anläggning med trevlig personal men det håller på att spåra ur. Om det är blyghet det handlar om kan de ju ha en handduk runt midjan i bastun och vända sig bort när de duschar.”

Några trogna besökare som vill ha en förändring

Södra Sidan, sid 16
Print Friendly
Share
2012-05-13, 14:15 (uppdaterat 2012-05-13, 18:58) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam, Islamism, Religion, Skolan

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 7 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
177 kommentarer 2275 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 176 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


SkorpioSSS 2 minuter ago

Stick om det inte passar!

EivindManchurian 55 minuter ago

Alla svenskar, män som kvinnor borde gå samman och ta på sig burka etc och gå på badet samman med muslimerna ingen kan neka er detta, bevisa en poäng, invadera badhuset , ta på er kläder på samma sätt som muslimerna!!!!!
3 personer gillade det här.

EivindManchurian 57 minuter ago

Sjukt !
1 person gillade det här.

Snurpan 1 timme ago

Ja det är inte klokt...vad ska man säga? Jag hittar inga ord längre.
Janne Josefsson kanske skulle ta tag i detta efter moskeérna
Hoppas även att han gör något om koranskolorna och vad dom förespråkar
1 person gillade det här.

j_london 1 timme ago

Det första jag tänker på då jag ser bilden, är att det ligger en säl vid bassängkanten!

Under alla omständigheter associerar det till något som definitivt inte hör hemma i simbassäng för människor...
3 personer gillade det här.

Debattor 2 timmar ago

Sverige är ett sekulärt land. Ändå så ska det föras in special regler för religösa - vad har det gått fel?
1 person gillade det här.

Bajen666 40 minuter ago som svar till Debattor

Islam.

san_ell 2 timmar ago

Detta är inte klokt!!
Sverige är en demokrati och står för jämlikhet och framförallt mellan könen men man anpassar sig till könssegregation för att en minoritets grupp kräver detta!!! Det är också vi skattebetalare som ska bekosta detta, man tar sig för pannan!!!
4 personer gillade det här.

Mats K 3 timmar ago

Det är farligt att bada med kläder på eftersom de blir tunga av vatten och gör det mycket jobbigare att hålla sig flytande. Dessutom är det ohälsosamt och obekvämt att sitta med heltäckande och blöta kläder.

Jag förstår att muslimerna längtar till sitt påhittade paradis när de gör sina egna liv till en plåga.
3 personer gillade det här.

Sunngifu 4 timmar ago

"islamsk simning för kvinnor". Hon menar klädsim?
2 personer gillade det här.

Prickskytt 6 timmar ago

Konstigt att ingen kommit på att kräva individuella omklädningsrum också.Moskeer byggs som svampar ur jorden finansierade av diverse arabländer men inga badhus.Kan någon gissa varför?
7 personer gillade det här.

LasseG 1 timme ago som svar till Prickskytt

Det var ingen dum ide att muslimerna bygger egna badhus lämpligen i direkt anslutning till en moske och som de bekostar byggandet av och bestämmer inträdesavgifter själva. Badhus/simhallar som inte är öppna för allmänheten, och det är de inte om man kräver särskilda regler som inte berör ordning och hygien, ska inte bekostas av allmänna medel. Då kan de ju faktiskt bestämma öppettider för kvinnor respektive män och badregler själva. Och vi icke-muslimer kan bestämma våra regler i de kommunala simhallarna.
1 person gillade det här.

NE_Mannen 3 timmar ago som svar till Prickskytt

Det bästa kanske ändå är att de inte lär sig att simma...
2 personer gillade det här.

Uca684 6 timmar ago

Kan de inte bada tillsammans med motsatta könet av religiösa skäl? Underkänn dem då och låt dem gå om nionde klass tills de fattar vinken. Religiösa skäl är lika giltiga skäl som "vill inte" eller "orkar inte".
10 personer gillade det här.

knoll2 9 timmar ago

Jösses jag trodde det var en säl som satt på kanten tills jag fick se presenningen.
9 personer gillade det här.

malmoemollan 10 timmar ago

Jag tycker helt enkelt att vi kör som för 40 år sedan då alla badade tilsammans med alla.
Pojkar, flickor, män, kvinnor, svenskar, invandrare - det fungerade alldeles utmärkt!

Tafsande - ut! Tafsande av icke svensk medborgare ut med hela familjen, punkt!

Så, då har vi löst det problemet!
10 personer gillade det här.

Kent Svartén 11 timmar ago

Uppsala kommun tillhandahåller speciella badplatser för både hundar och nakenbadare, vilket är helt OK för SD: http://tinyurl.com/7ebj8p2
Men speciella badtider för kvinnor i kommunala simhaller anser de vara "absurt": http://tinyurl.com/7slrjrl

Det förhållningssättet tycker jag är helt absurt.

malmoemollan 10 timmar ago som svar till Kent Svartén

Nakna muslimska kvinnor och män, flickor och pojkar samtidigt tror du hade funkat eller?
2 personer gillade det här.

Kent Svartén 10 timmar ago som svar till malmoemollan

Olika grupper har olika önskemål. Personligen tycker jag att kommunala friluftsbad speciellt för hundar är mycket märkligare än några timmars badtid per vecka i simhallen enbart för kvinnor. Men jag har inget problem med att kommunen tillgodoser båda dessa önskemål. SD:s intoleranta inställning har jag däremot mycket svårt att förstå.
2 personer gillade det här.

Bajen666 37 minuter ago som svar till Kent Svartén

Min hund har mer rätt till våra badvatten än en Muslim............Fatta..!

malmoemollan 8 timmar ago som svar till Kent Svartén

Varför ngr. timmar för kvinnor?
Varför inte bara ngr. timmar för män?
Det finns trots allt bara 24 timmar/dygn och om man ska tillgodose alla olika gruppers krav blir det kanske 5 minuter per "grupp" i veckan.
3 personer gillade det här.

malmoemollan 8 timmar ago som svar till Kent Svartén

Har du inget problem med att kommunen tillgodoser båda dessa önskemål?

Vill du bo på en parkbänk i bästa fall eller i en park året runt?

Tror du, precis som många barn, att det bara är att hämta pengar i bankomaten - det tar aldrig slut?

Jag tror att du behöver söka hjälp.
3 personer gillade det här.

malmoemollan 8 timmar ago som svar till Kent Svartén

Det fanns olika grupper för 30-40 år sedan, det var inga bekymmer med dessa.
Givetvis vill jag inte ha hundar, katter o.s.v. i samma bad som människor men människor i samma bad är väl en självklarhet?

Vi säger såhär: jag vill ha egen tillgång till ett badhus 4 timmar/vecka eftersom jag har social fobi. Ge mig det annars tillgodoser inte kommunen mina önskemål.

Det är väl ok? Att det kanske kostar 3000 miljarder om året för landet får man väl stå ut med?
5 personer gillade det här.

Kent Svartén 7 timmar ago som svar till malmoemollan

Att du lider av någon slags fobi är helt uppenbart, men jag tror det snarare handlar om islamofobi än social fobi. Och jag har inga problem med att islamofober får speciella badtider för att gemensamt ta sig vatten över huvudet.

Bilaga: http://tinyurl.com/6ujjpc7

malmoemollan 7 timmar ago som svar till Kent Svartén

Du, betalar du så kan du bygga 1000 badhus i Sverige!
Du anmäls nu för att skriva att jag har ngn. slags fobi.
6 personer gillade det här.

Kent Svartén 7 timmar ago som svar till malmoemollan

Nja, nu var det ju faktiskt du som skrev att du led av en fobi, jag bara hakade på ditt resonemang. Men anmäl du. Jag är redan mycket väl medveten om att "yttrandefrihetens vänner" på Avpixlat är ett oerhört lättkränkt och intolerant släkte.

Bajen666 36 minuter ago som svar till Kent Svartén

Troll..!

Kent Svartén 11 timmar ago

Hoppsan!

malmoemollan 10 timmar ago som svar till Kent Svartén

Hoppsan!

Varför inte ha pojkar/män som inte kan bada tillsammans med flickor utan att tafsa, inte duscha innan de badar, har vapen med sig och samtidigt en skock hundar på speciella tider?

Va? Det vore väl trevligt?

Var inget snack om speciella tider för 30 år sedan i Sverige, varför nu?
3 personer gillade det här.

BlondViking 11 timmar ago

Vad hände med "ta seden dit man kommer"?

Nåväl, för egen del blir det bad i havet på en plats helt utan muslimer i sommar. Längtar redan.
15 personer gillade det här.

Prickskytt 5 timmar ago som svar till BlondViking

Havsbad utan muslimer?vart åker du då.
4 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 12 timmar ago

Snart är det ett faktum. Vilka svenskar vill blanda sig med all denna smuts. Alltså inom snart har de, sveriges badhus för sig själva och då sätter de agendan. Till följd av deras tvångstankar om nakenhet, ökas klorhalten i badhusen, vem uppskattar det, inte etniska svenskar, som är vana vid att klorhalten hålls på ett minimum för de badandes trivsel. Fullt möjligt så länge badhusen var homogena.
12 personer gillade det här.

LasseG 12 timmar ago

Faktiskt tycker jag inte att
det är så upprörande med separata badtider för kvinnor och män vissa tider. Och
gemensamhetsbad övriga tider. Kan tänka mig att det finns även svenska kvinnor som
önskar det. Som att det finns svenska kvinnor som önskar att det fanns separata
T-bane- och pendeltågsvagnar som bara var avsedda för kvinnor så slapp de bli
tafsade på. Tycker också att duschutrymmena i kommunala simhallar skulle vara
täckta med brösthöjdshöga imglas så slapp man se vissa män tvätta en viss
kroppsdel särskilt omsorgsfullt. Jag hör till dem som inte kör med ”propellern”
utan sveper in mig i badhandduken till och från och i bastun. Pryd? Ja kanske.
Dock förstår jag inte hur en "wet-burkini" kan vara i
överensstämmelse med klädkoden för muslimska kvinnor. I "min" till
svenska översatta Koran står inget om hår- eller ansiktsbeslöjning men väl att muslimska
kvinnor (än så länge gäller det bara de) ska bära en heldress som döljer de ”kvinnliga
formerna”.

1 person gillade det här.

malmoemollan 11 timmar ago som svar till LasseG

Nä, vi kan ju införa vissa dagar/tider på stränder i Sverige också så att män inte ser kvinnor & tvärtom, svenskar inte ser invandrare, barn inte ser vuxna.......

Sjuk syn!
2 personer gillade det här.

LasseG 1 timme ago som svar till malmoemollan

Inget dumt förslag om endast icke-muslimer får tillgång till stranden de dagar och tider som solen lyser.

Mattis_01 12 timmar ago

Linköpings kommun har inte avsatt några pengar för jauliser till sin simhall.

Den nuvarande simhallen är från -65 och behöver framöver en omfattande renovering.
Kummunstyrelsen klubbade därför genom den 24/ 04 - 12 för ett nytt simhallsbygge på runt 500 miljoner kr. Den ny skall även inrymma en 50m bassäng.

Det var Värnamo kommun som avsatte 70.000 kr.

malmoemollan 8 timmar ago som svar till Mattis_01

500 miljoner i Linköping för ett bad?
Det låter ju smart. De pengarna kunde inte användas till bättre saker! Eller?
1 person gillade det här.

Mattis_01 5 timmar ago som svar till malmoemollan

Frågan stod mellan en total renovering och att bygga nytt.
Med en renovering så hade den bara varit kortsiktig.

Den har haft en stor ombyggnad samt på det även därefter fick vara helt stängd och hela stora bassängen fick tömmas ur för rep. på gr. av att kakelplattorna lossnade.
Visste du i vilket skick den nuvarande är i så blir kostnaden mindre på sikt med ett ny bygge.
Varvid den sedan även kan ha flera tävlingar när vissa fodrar även en 50m bassäng.

BirgerZorro 13 timmar ago

Men varför ska de inte få ha burkini på sig? Achmed och Abdullah både pissar OCH skiter i bassängerna i de svenska badhusen; men det är det väldigt tyst om!!! :(
9 personer gillade det här.

elefantter 7 timmar ago som svar till BirgerZorro

Äntligen någon som tar debatten till den nivå där den börjar likna verkligheten.
Achmed och Abdullah skiter i allt. Det har dom ju själva sagt. Flera gånger. Varje dag.
1 person gillade det här.

KarlAndersson2 13 timmar ago

Dom flesta bad hus är väll kommunala. Vilka är det som styr i kommunerna jo muslim älskade sosse pack.
3 personer gillade det här.

Bajen666 34 minuter ago som svar till KarlAndersson2

Rappakalja och trams....har du inget vettigt att skriva....så låt bli..!

malmoemollan 13 timmar ago

Är det ngn. som har tänkt på att svenska flickor kanske inte är så glada för att bada tillsammans med t.ex. pojkar/män från Somalia, Afghanistan o.s.v? Det har hänt en och annan gång (mängder) att de tafsat på flickorna.

Pojkarna/männen har nog ingenting emot det...Får många av invandrarna inte leva jäv-l i badhuset blir personalen hotad av pojkar med kniv och pistol..... och blir avstängda i kanske flera veckor!

Jag hade gärna gått till ett badhus i Malmö men jag vågar helt enkelt inte, är inte speciellt rädd av mig men jag riskerar inte livet för att motionssimma.

Fy f-n för detta jäv-a land!

SD 2014
8 personer gillade det här.

LasseG 1 timme ago som svar till malmoemollan

Du anför själv relevanta argument för att ha könsseparerade öppettider i kommunala simhallar. Det är nog inte bara somaliska och afghanska "slynglar" som ofredar tjejer i kommunala simhallar. Precis som du undviker vi vissa kommunala simhallar i Stockholm som vi vet är stökiga, till exempel Husbybadet.
1 person gillade det här.

Nostalgikern 13 timmar ago som svar till malmoemollan

"Sverige är på rätt väg", F.R
2 personer gillade det här.

malmoemollan 13 timmar ago som svar till Nostalgikern

Javisst... Ibland kan kanske ngn. tänka - pojkarna/männen kan inte simma och badvakterna är döva eller fikar långt därifrån...
2 personer gillade det här.

Peter Nilsson 13 timmar ago

Tur att marknadskrafterna styr, än så länge. De bad som har en onormalt hög frekvens av invandrare går uppenbarligen back eftersom vanliga barnfamiljer drar sig för att åka och bada. Vilket givetvis syns i balansräkningen.....

Jag hoppas 9/10 får slå igen, så de fattar....
6 personer gillade det här.

Nacka 13 timmar ago som svar till Peter Nilsson

Men betalar vi inte med skatten också?
2 personer gillade det här.

malmoemollan 13 timmar ago som svar till Nacka

Jo, tyvärr!
1 person gillade det här.

Peter Nilsson 13 timmar ago som svar till Nacka

Som sagt, hoppas 9/10 får slå igen pga av bristande kundunderlag.... ;-)
1 person gillade det här.

Bad4you 14 timmar ago

Tydligen är bara reglerna till för oss svenskar, muslimerna slipper följa dem, för då är det diskriminering, islamfobi, rasistiskt och gud vet allt dessa PK människor flosklar av sig som de yngel de är!
13 personer gillade det här.

one_minute 14 timmar ago

Jag tycker minsann att moskéerna kan ha en badbassäng. Bön och bad i samma byggnad.
9 personer gillade det här.

goldameir 15 timmar ago

Lägg grishuvud på basängens botten, naturmedicin som alltid funkar mot dem som lever i fantasivärld ,hur är det möjligt att leva som muslim,det som är normalt för en fri människa är onormalt för en muslim.
6 personer gillade det här.

klafs 15 timmar ago

har själv slutat bada i badhus, så visst har de tagit över.
anledningen är att plötsligt en gång så var hela ytan full med hår , döda hudceller mjäll och en oljig känsla, såg ut som någon haft olja och bensin i vattnet.
frågade om reningen var trasig, fick svaret av en trött anställd , nej men de har fått en egen badtid och de struntar i att duscha har samma undekläder mm, hon fick ovett och de låtsades inte förstå när hon försökte få dem att tvaga sig, såg uppgiven ut.
med all parfym, oljor och kläder med hår och hud som skavt i dessa , ner i bassängen så blir det ju som det blir.
det badet går numera back, för få familjer som badar och stökigt .
15 personer gillade det här.

svenne39 15 timmar ago

Det är svinaktigt att bada med kläderna på.
Man ser det på olika sommarland där vattenrutshbanor finns,
bl.a. tosselilla i Tomelilla där småbarn frekventeras med fullt
påklädda barn och ungdomar.
Där borde miljönämnden ta bakterieprov.


10 personer gillade det här.

tigerone11 15 timmar ago

Badhus och simhallar är sedan länge förlorad mark.
11 personer gillade det här.

raimosvensson 15 timmar ago

stäng badhuset om det ej är offentligt skattebet är svenska folket ej särbehandling pröva bastu med konstfibrer sitter bra sen smälter bastu =näck alla kvinna man barn obs ej hen
1 person gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 16 timmar ago

När en hund blir trängd är det ofta så att den hugger den som tränger. När vi svenskar blir trängda, undanträngda, knyter vi oss samman och säger inget. Vi är allt för uppfostrade att inte gripa till våld. Det ska inte ses som att svensken är sämre, fegare, ynkligare än den som tränger honom. Det är bara en följd av den uppfostran svensken fått.

Än så har svensken råd att skaffa sig en egen bastu, en egen pool, en egen bar och sin egen skyddade vrå där ingen kan tränga honom. De som har råd till detta minskar dock, vi ser att avgifter påförs som egentligen är skatter med vilka de som tränger undan svenskarna skall försörjas. Hur tror ni att det skall gå när svensken inte längre kan ordna sin egna vrå, när han trängs mot väggen så mycket att uppfostran inte längre kan hålla emot?
15 personer gillade det här.

antondavid21 31 minuter ago som svar till Svenskastavalla

Perfect description of Swedes. I lived in Sweden 1976 to 1986 and this is how I saw the Swedes . Very nice,friendly welcoming people but not very streetwise. My Swedish friends called me crazy Dave . Why ? Because I was constantly in fist fights. Why because I reacted as a Scot when people pushed too hard. 99% of my battles were with foreigners mainly from Lebanon and Africa at that time. What did they do ?? They were rude to me or my friends threatened me or my friends, basically acted like idiots. I wasn't crazy , I was simply not used to taking that shit ....so I didn't. I was taken to court several times for beating up guys who attacked me. I mean they pick the fight ...they lose....and wanted compensation. I was fined and told to pay compensation twice. I never paid it.
I also told these guys I was gonna kick the shit out of them when there were no witnesses. Guess what .....These idiots started walking in the other direction when they saw me. The word went out....there's a crazy Scot who doesn't take shit. I didn't mind as long as they stayed away from me.
However I decided I wasn't going to bring my kids up in the hellhole that Sweden was becoming. I told my friends that their kindness and understanding was seen as a sign of weakness by these people and it would be Swedens undoing.... and i'm getting out before it's too late for me. I am very sad to say that I was right. We get the odd problem here too.....but we fight back and they know it

hyfs 16 timmar ago

Den som legat på stranden i invandrarområden, anar varför muslimska kvinnor vägrar bada där muslimska män är. -
Männen stannar vid solbadande kvinnor, står där bredbenta och glor - jag har även sätt någon ta sig där - ni vet - . När tjejerna flyttar sig undan, följer männen efter och glor.

Detta är ofredande. Eftersom det drabbar svenskor - och andra västerlänningar, så lär det vara OK. För muslimska kvinnor däremot finns skyddskrav, från det svenska samhället-.

När skall vi andra, som inte gillar segregering få glo-förbjudna zoner? Där män tål solbada med kvinnor bredvid, utan att ta sig rätten till ofredande?
18 personer gillade det här.

bittan 16 timmar ago

Kom ihåg hur man blev skrubbad av badtanterna i skolan innan man gick ut i basängen , vad har hänt kan man bada med kläderna på numera, j++la gummiryggar
12 personer gillade det här.

PetterssonBendel 16 timmar ago

Nyanlända "svenskar" med ohygienisk medeltidskultur nyttjar flitigt våra badhus.
Detta medför att de som har betalat för badhusen (de skattebetalande "gamla" svenskarna) tvingas sluta använda dem.

31 personer gillade det här.

Karl Schwed 16 timmar ago

Egentligen är det fruktansvärt...

Jag har mycket svårt att tänka mig att dessa Kvinnor trivs med sitt eländiga liv...

Det är deras korkade Män som det skulle bankas lite folkvett i..

Eller ett ännu bättre förslag!

Förbjud Koranen innanför Sveriges Riksgräns!
22 personer gillade det här.

argatanten 16 timmar ago som svar till Karl Schwed

I nästa Uppdrag Granskning (16 maj) så granskar man svenska moskeer, med hjälp av en dold kamera. Enligt tablån så handlar det om moskeer med stort inflytande och goda förbindelser till Sveriges ledande politiker. Spännande...

http://svt.se/ug/#./16-5-bakom...
20 personer gillade det här.

Nacka 16 timmar ago

-68 så brände kvinnorna sina BHn

-12 så skall kvinnorna helst ha grodmansdräkt när dom badar inomhus.
37 personer gillade det här.

Grillmästarn 15 timmar ago som svar till Nacka

Det var bättre förr, ju förr dess bättre!
6 personer gillade det här.

Göran Hagberg 17 timmar ago

Mussetanterna tvättar sina kläder på det här viset,för de vet ej hur man hanterar en tvättmaskin.Allha så ohygeniskt!
10 personer gillade det här.

GudrunSpyman 17 timmar ago

Enligt åsiktsetablissemanget pågår det ingen islamisering, det är bara vi inavlade och outbildade foliehattar som skriver kommentarer på Avpixlat som tror det.
14 personer gillade det här.

seglaren 17 timmar ago

Det finns bara ett sätt och det är Bojkott!!! Om alla Svenskar lät bli att gå dit så kunde ju stället klappa ihop. Vem vill skicka sina barn till ett badhus fullt av bakterier och annan ohyra.

På samma sätt som muslimer inte skickar sina barn på olika aktiviteter så skulle vi inte låta våra barn bada i förorenat vatten.......

SD 2014
9 personer gillade det här.

Anne Karlsson 17 timmar ago

Gardinerna stod Värnamo kommun för, för jäkligt hela soppan.
13 personer gillade det här.

baraundrar 17 timmar ago

Läs även http://avpixlat.info/2012/05/1... samt http://avpixlat.info/2012/05/1... och gläds åt hur svenska politiker och myndigheter villigt sanktionerar diskriminering och hederskultur!

Hurra för de svenska journalisterna, hurra för de svenska politikerna, hurra för de svenska feministerna! Jubel och applåder till er för att ni enträget visar att ni står på den "goda" sidan, även när verkligheten talar emot just detta.
4 personer gillade det här.

World Traveller 17 timmar ago

Snart blir vael svenskar forbjudna att anvaenda badhus, gym, biografer och andra nojesstallen. Vi ska bara arbeta och halla kaeft (och vaar loen ska givetvis fraemst gaa till att forsorja vaar nya adel).
14 personer gillade det här.

Tintinonline 17 timmar ago som svar till World Traveller

Mitt gym har tom skaffat ett tjej gym just för att det finns många muslimska tjejer i området som inte får träna med killarna.
3 personer gillade det här.

Göran Hagberg 13 timmar ago som svar till Tintinonline

Då kan väl de muslimska killarna träna mussebrudarna,så kanske vi slipper en massa våldtäkter.
2 personer gillade det här.

Hasse_B 18 timmar ago

Jag vill inte bo i ett land där sådan grov kvinnodiskriminering anses som någonting helt normalt och en del av sammhället. Sverige har berikats med för mycket av sådana influenser där systematisk kvinnodisktriminering finns.

Vad kan vi göra för att få ett stopp på detta?

Följande grupper stöder jag på facebook. Fler behövs då stödet egentligen inte är direkt stort. Det måste börja synas på alla sätt att vi vill inte ha det här i vårat Sverige.

Facebook grupper:

WOMEN OF THE WORLD UNITED AGAINST ISLAMIC/MUSLIM SHARIA LAW, Nej tack till sharialagar i sverige, * NEJ TACK - till islamisering av Sverige! * Vi som är emot hedersrelaterat våld, Stoppa barnäktenskap, Vi som verkligen vill stoppa stening av kvinnor, Stoppa människohandeln, Stoppa våldet i Malmö, Stoppa importen av kött från länder med sämre djurskyddslagar än Sverige, Nej tack till Moské i Skövde, Nej til moskeer i Danmark!, NEJ TACK ! Till moské i Sverige, Nej tack till Moské i Karlstad, NEJ TACK ! Till moské i Flen, NEJ - Till halalslakt i Sverige, 9-11 Do MORE than NEVER FORGET-STOP ISLAM, NEJ Tack! till Halal slakt, Stoppa Hedersmord, Stoppa Hedersmorden, Pela och Fadime bandet mot hedersmord., Varför är det inte rasism när det är riktat mot Svenskar?, Att älska Sverige är INTE rasism !, Stop Islamisation,wake up Europe, Stop the islamisation of Europe, Stop Political Islam Now, Stoppa islamiseringen av Falköping, Stoppa Islameringen av Malmö - Sverige, NEJ till Moske , NEJ till Islam, Självmordsbombare i Sverige Undanbedes
24 personer gillade det här.

Tintinonline 18 timmar ago

Jag har slutat att gå till badhus.
18 personer gillade det här.

bohuslaning 18 timmar ago

en god ide vore om de där kvinnorna åkte till Saudi och badade. Undrar om jag skall ta med en god vän med bikiniav liten modell och bada i herrbadet i Rihad.... Man tar ju inre seden dit man kommer. Får man inte som man vill blir man kränkt. Undrar hur många kränkta som fått skadestånd i Islamabad Rihad eller Nigeria...där den islmanska friheten medför att kristna slaktas..i deras sk guds namn...
11 personer gillade det här.

Bengrot 18 timmar ago

Varför flyttar de inte till ett land där sånt här är OK istället för att försöka göra om Sverige? Åk härifrån! Vi har aldrig bett er om att komma hit. Vi vill inte ha er här!
64 personer gillade det här.

TrefemtiosjuMagnum 17 timmar ago som svar till Bengrot

Kanske för att alla länder ska invaderas och konverteras till den muslimska tron.....?
9 personer gillade det här.

Castaldo 18 timmar ago som svar till Bengrot

Därför att svenskarna är så mesiga.
13 personer gillade det här.

Reaktioner

_Gautt 12 timmar ago
Från twitter
Enl FN-konv om mänskliga fri- och rättigheter får inte en grupps levn.regler begränsa övr medborgares frihet. #svpol http://t.co/3ue1jKQY
_Gautt 12 timmar ago
Från twitter 3 fler retweets från Nickemax JKasteskog memohitch
RT @Avpixlat: Islamiskt könsförtryck på ännu ett badhud: http://t.co/a2o6ZqNU #svpol #svpbs
Swedenalltime 20 timmar ago
Från twitter En till retweet från MorKarins
RT @Mittswe: Islamiskt könsförtryck på ännu ett badhus http://t.co/FaA1WuZu #svpol
Mittswe 21 timmar ago

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: