söndag 13 maj 2012

MXp - Hadi - flykting från Iran - kallas 'rasist' för hans sanning om islam

MXp - Hadi - flykting från Iran - kallas 'rasist' för hans sanning om islam: Hadi - flykting från Iran - kallas 'rasist' för hans sanning om islam

HADI, 21, har flyktingstatus och har uppehållstillstånd. Han flydde från Iran när han var 15 år. Har nu bott i Sverige cirka fyra år. Hans far är imam, verkar för Hamas och Hizbollah och har en högt uppsatt tjänst i regimen.

Sedan 5 års ålder fick Hadi undervisning i islam. Meningen var att han skulle gå i pappas fotspår. Men så blev det inte."Väldigt tidigt började jag tveka om det jag va tvungen till att utöva." Han var för ung för att gå på en vanlig islamskola som "Hoze Elmye Qum" och då fick han träffa dessa lärare som i övrigt var goda vänner till hans pappa och en av dem var just den berömde imamen Naser Makarem Shirazi som han träffade i både Teheran och Qum.

"Ja, det blev inte så som pappa och mamma (Koranlärarinna) hade tänkt sig. Jag började opponera och till slut konverterade jag till kristendomen (dock utan att bli döpt; av säkerhetsskäl görs inte det för en som konverterar i Iran).

Började bli mer aktiv och missionerade. Till slut blev jag fängslad (tre gånger - den sista under sju månader) och torterad. Flydde landet med hjälp av några hjälporganisationer. För några år sen valde jag att tro på vetenskapen i stället för snurriga osynliga figurer såsom Gud och blev ateist."

Inför en dokumentär på UR/SVT (se 20:50-23:51: Hadi's sång om flyktingpolitik, ensamhet, frihet) intervjuades Hadi av Göteborgs-Posten. Hadi konstaterar att GP:s intervjuare inte skrev någonting alls om det som är en av Hadis hjärtefrågor, nämligen att ge den sanna bilden av islam vilket han berättade för GP.

"Jag har inte så mycket att förlora. Det som ska komma fram är "en sann bild av Islam" då ganska få i Sverige är bekanta med den sanna bilden. Går islamiseringen för långt har vi alla förlorat öppenheten i det svenska samhället. Många tar inte detta på allvar men jag som kommer från ett samhälle med islam djupt inrotad i precis alla sammanhang känner en stor fara," uppger Hadi i samtal med MXp.


Ett sätt att sprida den sanna bilden av islam är att dela med sej genom sin nystartade blogg Allahuasghar. ('Allahu asghar' =Allah är inte större än människor). Bloggens första artiklar handlar om islam och kvinnornas plats. Gå gärna till bloggen och kolla Hadi's islamiska insikter. Och observera att Hadi fått mångårig undervisning av ayatollan Naser Makarem Shirazi.




Hadi är en mångsidig man. Musik, poesi, kommunikation, extrajobben inom vården och som discjockey, skolgången i Komvux samt föreläsningar i skilda sammanhang om islam, den sanna bilden av islam.

Han säger: "Min bild av svensken är att han bär på mycket rädsla och inte minst konflikträdsla. Här finner man skälet till att man inte inser risken med islamiseringen. Yttrandefriheten i landet kan verkligen diskuteras. Ofriheten är utbredd. Om jag kritiserar islam i Iran avrättas jag. I Sverige isoleras vi." Är det inte märkligt att en ung man som flytt från Irans islamistiska terrorvälde blir kallad 'rasist', när han ger sin bild av sanningen om islam..."

Reflektion
I massinvandringens upp-och-ned-vända Sverige rasiststämplas en ung man - som flytt från Iran efter att ha lämnat islam - som beskriver sanningen om islam efter sin erfarenhet av ett islam han inte står ut med. Den politiskt korrekta svenska makteliten och dess rådande samhällsklimat rasiststämplar Hadi för sanningen...


AKTUELLT: Crosspost: Snaphanen, Läs även andra intressanta bloggar om: islam, islamisering, Iran, flykting, Hamas, Hizbollah, Naser Makarem Shirazi, fängslad, torterad, rasist, 'sann bild av islam', Allahuasghar ::

ShareThis

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: