onsdag 23 maj 2012

Pia Kjærsgaard till angrepp mot den svenska lögnen « Avpixlat

Pia Kjærsgaard till angrepp mot den svenska lögnen « Avpixlat: Pia Kjærsgaard till angrepp mot den svenska lögnen

DANMARK Pia Kjærsgaard, partiledare för Dansk folkeparti, skräder inte orden om utvecklingen i grannlandet Sverige i hennes senaste veckobrev under titeln “Den svenska lögnen”. Där konstaterar hon bland annat att “invandringspolitikens utopia” misslyckats fullständigt med det stora sociala experimentet och att lögnen blivit en del av den svenska mentaliteten.

Vidare skriver Kjærsgaard att folkmängden i Sverige stiger enbart på grund av anhöriginvandring och kritiserar att inte hårdare tag tas i bland annat Malmö för att stävja den skenande kriminaliteten. Sveriges nya statsdoktrin menar hon är mångkulturalismen, liksom “antifascismen” var i DDR.

Svenskarna har aldrig blivit tillfrågade om den förändring som nu sker, och att ens ifrågasätta den är karriärmässigt självmord.

Sverige inledde det mångkulturella experimentet för att visa hela världen att ett litet skandinaviskt land kunde bli tillflyktsort för alla förföljda. Sverige ville vara en förebild. Idag är delar av landet förändrat till oigenkännlighet. Det högsta priset har varit att lögn och nedbrytning blivit en integrerad del av den svenska mentaliteten.

Hon nämner också att det neutrala Sverige under andra världskriget räddade tusentals danska judar, då var Sverige frihetens land. Idag är det annorlunda och judar får höra okvädningsord på gator och torg i framför allt Malmö.

Ekstra Bladet
Pia Kjærsgaards ugebrev: Den svenske løgn
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-05-22, 12:26 (Uppdaterat 2012-05-22, 15:56) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik, Utrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 65 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
181 kommentarer 2335 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 169 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


Strega_L 1 timme ago

Det var ord och inga visor från våra grannar.
Det är trevligt!!
2 personer gillade det här.

IngeVidare 3 timmar ago

Det är bara att hålla med Pia Kjærsgaard , hon har bara så rätt!
Det svenska hyckleriet bara fortsätter år efter år bland svenska politiker.
4 personer gillade det här.

1368 6 timmar ago

Sverige har misslyckats. Hur långt ska detta få gå egentligen? Misslyckandet står mycket tydligt och klart för alla utom de politiker som sitter i Riksdagen.
3 personer gillade det här.

Berlin91 8 timmar ago

Så sant. Våra media dränker oss dagligen i lögner.

Lycksökare kallas för flyktingar.
Män med skäggstubb kallas för barn.
Berättigad kritik kallas rasism.
Kriminella kallas för offer för strukturell rasism.
Socialbidrag kallas introduktionsersättning.
Skattefinansierad praktik kallas instegsjobb.
Analfabeter kallas för arbetskraftsinvandrare.
Människofientlig ideologi kallas för fredens religion.
Totalhaveri kallas för berikning.
Samhällets sammanbrott kallas mångkultur.

Lögnmakare kallar sig journalister.
Propaganda kallas nyheter.
Samhället skrämt till tystnad kallas demokrati.

Svart är vitt. Lögn är sanning. Orwell hade rätt.
25 personer gillade det här.

B 10 timmar ago

Pia, du är min hjälte!
10 personer gillade det här.

IngeVidare 3 timmar ago som svar till B

Javisst är hon det. Synd bara att det inte finns någon i Sverige som tar bladet
från munnen och talar klarspråk som hon gör.
1 person gillade det här.

10020316 11 timmar ago

Jag skulle hellre välkomna ett par hundra tusen från Grekland, Italien o Spanien, då dessa människor
generellt har en astronomiskt mycket högre utbildningsnivå, än somalierna eller andra MENA-grupper.
12 personer gillade det här.

IngeVidare 3 timmar ago som svar till 10020316

Javisst är det så. Många av dessa grupper kom på 60- och 70 -talet.
De tillförde Sverige en hel del till skillnad från detta tärande MENA-folket.
De är mer som fågelungar som sitter med öppna munnar och väntar på
att svenska folket ska mata och klä dom.
3 personer gillade det här.

Znabb 11 timmar ago

Det svider att säga att danskarna, finnarna samt norrmännen har en sundare inställning till migrationspolitik och kan nyktert se vad som sker. Här ska vi låtsas i absurdum att vi är så himla duktiga.
22 personer gillade det här.

Calle86 12 timmar ago

Mycket intressant att läsa danskarnas kommentarer på artikeln, över 500 stycken! Så visst pratas det om dårskapen som pågår i deras grannland.
23 personer gillade det här.

eleteria 12 timmar ago

Judarna kommer att ha en mycket mörk framtid i Sverige. Vänstern och dess bundsförvanter är de absolut värsta rasisterna...
16 personer gillade det här.

SavingRonStewart 11 timmar ago som svar till eleteria

Exakt. Vänsterns värsta lögn och myt som den spridit efter WWII är att de är de ihärdigaste ant-rasisterna. Vi som läst historia vet ju att kommunisterna som de fega hundar de var mer än gärna samarbetade med Adolf-ponken när Stalin drog i kopplet. Liberaler, konservativa, anarkister och kristna samt även sossar - dessa var de ihärdigaste modtåndarna till totalitära regimer. Kommunister hade mest problem med nazister för att de hatade av fel orsaker och ville färga revolutionen i annan flagg. Konkurrens helt enkelt. Men blodet som flöt i Europa bekom dem inte. Inte heller judar eller andras umbäranden. Precis som nassegrisar bär de ju ett djupt förakt mot religiösa särskilt kristna och judar. Både Hitler och Mussolini var ökända för hur de hånade präster och biskopar. Självklart har de ingen egentlig respekt för seden och kristna traditioner. Precis som deras socialistiska fränder.
2 personer gillade det här.

Calle86 11 timmar ago som svar till eleteria

Och när judarna är borta är det de kristnas tur!
12 personer gillade det här.

WakeWakeWake 12 timmar ago

Som många säger här så är bl.a. hela mediaklimatet, ja allt, förgiftat av vänster i samarbete med islam. TV-kanaler folk sätter på, ja överallt är det same same.

...på tal om förvriden TV osv som nämnts...och i dessa ytterst obesvenskade tider, så kan man nog lägga fram som ännu ett exempel (eller kanske effekt) och fundera på det som är mycket omskrivet just nu på bl.a. nöjesbladen och om det bara är en slump att man röstat på och skickat iväg en muslimsk marockanska (någon nämnde att när hon var med i ett talangjakt program för några år sedan, så bad hon märkbart innan uppträdande, och inte
var det till Buddha) för att representera Sverige i ett (för svenskar) ytterst traditionsförankrat event (dock följer inte jag det), till ett muslimskt land (ca. 93% muslimer - Azerbaijan). Säkert är hela muslimska etablissemanget i bla Sverige och mottagarlandet (och resten av världen) jättestolta! Speciellt när dem följer utvecklingen av islamiseringen av the swedish essence. Svensken tänker nog inte längre än örat och ögat når...fara...fara...fara.

Allteftersom så lär sig ju även offentliga muslimer att "beslöja" sin provokativa islam med uttryck som tex ”jag är spirituell” (=tror på Muhammed och Allah), ”jag mediterar” (=ber max 5ggr per dag och längtar till Mecka) som ju låter mer (sekulärt) lättsmält och mysigt i en västerlännings öra..men oftast är det så att ju aktivare en muslim är i sin tro, desto bättre är den på att beslöja den vid behov och vad är då inte bättre än att slöjans tyg består av våra egna västerländska redan invanda och beprövade uttryck.

Igenkänningsmekanismer och säljartricks. Det finns t.o.m. muslimer som påstår att dem är och är utåt sätt mycket trovärdiga "ateister" (vissa iranier, kurder m.fl.) men när det väl gäller så kommer deras sanna muslimska lojalitet fram då och då..det kan bl.a. härledas till taqiyya (en muslims rätt att ljuga) osv. Azerbaijan verkar nu vilja utge sig för att vara sekulärt, men hur är det med demokratin? och att armenier utpekar Azerbaijan för att vara inblandade (om inte självaste ledarna för) i folkmordet på armenier mfl. 1915..men ändå marknadsför sig Azerbaijan som lika och hjärtligt välkomnande mot alla religioner oj så fint, speciellt när många där är strikta shia/ali dyrkare och taqyyia är så perfekt väl till hands, speciellt nu..Azerbaijan, Turkiet osv måste få bli en del av "trupp-passagen", den fria passagen mellan islam och väst..

Är man något så ska man säga det och stå för det istället och sluta spela!..tycker många ja..men inte när ett världsmässigt maktkrig pågår som man desperat måste och vill vinna..det är Muhammeds arv dem måste bevara, lyda och försvara. En muslimsk värld till varje pris.

I denna islamiseringsprocess, spelar man bl.a. på känslor och på det som är gemensamt och beslöjar det som är avigt...korrekt lagda frisyrer, leenden, uttryck, kläder osv..oj...glömde nästan bort...låten är enligt vissa en bra låt och DÄRFÖR valde man henne..resten struntar man ju i. Ja just det. Medan andra länder tänker på...
visa mer
4 personer gillade det här.

nellie999 11 timmar ago som svar till WakeWakeWake

Det där med falskhet verkar finnas i ryggmärgen hos dessa
- men försök att föreställa dig en kultur där ärlighet inte existerar.
Hur hade du reagerat på det?
Det fungerar knappast att vara rakryggad och ärlig när ingen annan är det.
So there. Vad jag tycker är läskigt är att man således "vinner" ifall man lyckas med
att bedra någon. Ganska stor skillnad där mot våra i dylikt fall förmodade skuldkänslor.
1 person gillade det här.

WakeWakeWake 8 timmar ago som svar till nellie999

Finns säkert otaliga bortförklaringar, ursäkter osv. till bad behaviour...men just här gäller det bl.a. en världsreligion och religiös förebild som förespråkar lögn, våld, dödande och utövar terror worldwide. Vilket lyfter det hela till en helt annan och djupare nivå än t.ex. basarmentaliteten.

Man behöver inte ens försöka föreställa sig en sådan lögnaktig korrupt värld förrän man tvingas leva i en, lika lite som att försöka föreställa sig en seriemördares vardag - och det vill man såklart inte bla tack vare det arv man bär på här. Det är bättre att istället upptaga sig med att bevara och försvara den ”ärligare” stabilare värld vi håller på att förlora, vilket ju är huvudproblemet - vår värld håller på att bli (som) deras.

Pudelns kärna är att demokrati och islam inte är förenligt.

Dem flesta andra grupper har tydligen mycket lättare att respektera seden hit dem kommit, eftersom vi har liknande referensramar osv.

Söker man sig till ett annat land så tar man som sagt seden dit man kommer. I alla fall strävar men åt det hållet. Det är nog svenskar världsmästare på. Hamnar man där pga av kris, då har man ännu större anledning att integrera sig osv. och vara djupt tacksam, speciellt om man föds i Sverige, och till muslimska föräldrar - men det verkar inte göra alltför stor skillnad alltid.

Många kommer hit bl.a. för att dem är förföljda och inte får vara sig själva i sitt odemokratiska islamaggressiva land, men när dem får stanna/växa upp och blir bortskämda av vårt system, så börjar dem förfölja och ställa samhällsavvecklande krav just på det samhälle som räddade dem tack vare hur detta samhälle är och inte hur dem nu vill att det ska bli..

Det är inte vi som försöker plantera strömming i deras grumliga vatten – det är dem som försöker plantera öken i vår frodiga jord.
2 personer gillade det här.

Harry56 12 timmar ago

I Sverige är det som vanligt. Ser inte, hör inte, skygg lappar på för hela slanten.
9 personer gillade det här.

Stroppen 12 timmar ago

Det går inte en dag utan att Sverige skämmer ut sig.
19 personer gillade det här.

bredsida 13 timmar ago

Det är konstigt att inte dom flesta svenska politiker inte har förstått det som våra grannländers
politiker har lätt att förstå nämligen att sverige håller på att gräva en massgrav åt sig själv och i den skall alla etniska svenskar läggas då dom inte kommer att få plats när vi närmar oss år 2014,vi kommer då att vara närmare 10 miljoner.Vem skall försörja alla ? Var skall alla jobb komma ifrån ? Vi kan inte jobba i stat och kommun allihop någon måste producera saker som går att sälja,helst på export det är det enda sättet att tjäna pengar på till den sociala omsorgen och vården och allt vad som behövs för att det skall vara ett samhälle som man kan leva i så jävla svårt är det inte att förstå det och släpp inte in någon till Sverige utan att de kan försörja sig själva, någon gång måste de som styr landet våga dra i bromsen och även om man blir kallad för
rasist så går det bra att leva med det också.
10 personer gillade det här.

eternit 11 timmar ago som svar till bredsida

Jamen olivoljan och kebaben då? Och halloumin som du lägger på grillen? Tänk förresten på alla finländare som kom hit och arbetade och gjorde rätt för sig på 1950-talet. Idag har vi en liknande situation, jag menar öppna ögonen: hela mena:s intelligensreserv söker sig hit. Vilken total lycka!
1 person gillade det här.

Nakenfisen 14 timmar ago

Ja ingen har frågat mig i alla fall.
8 personer gillade det här.

min-klon 14 timmar ago

Det passar som handsken för den islamiska lögnen att våra sjukligt samhällsomstörtande varelser hjälper muslimerna att ljuga för islamisk framväxt. Det islamiska förtrycket diggar läget skarpt.
16 personer gillade det här.

MorbrorGul 14 timmar ago

Judar vs Araber är inte i någon större utsträckning vår sak. Vad som däremot är vår sak är den nedsmustning av vår kultur och vårt anseende som sker med ökad frekvens dag för dag.
11 personer gillade det här.

Karl_the_swede 14 timmar ago

Tack Pia Kjaersgaard, du är underbar!!! - Du är en rakryggad kvinna, värd all beundran!!!
Vi svenskar utsätts för en daglig omfattande propaganda. T ex på radion kan man tvingas till "tvångsmatning" av invandrarrelaterad propaganda, flera ggr per dygn. T o m när man skall sätta radion på "snooze" vid läggdags så tvingas man lyssna till s k tredjevärldsproblem och hur synd det faktiskt är om alla ensamkommande jyckar. Inte nog med detta, varenda dyngblaska med PK-flagg drar sitt dagliga strå till stacken samt inte minst Ful-TV, där både SVT:s och TV4:s morgonsoffor gärna slår en daglig trumvirvel för något som rör den plågsamma (för oss vanliga vettiga) massinvandringen.
Sådant är livet för en vanlig svensk i Tysthetens och Lögnens Rike!!!
36 personer gillade det här.

Ludde73 14 timmar ago

Roland Poirier Martinsson, nu vill jag höra något smart från dig min store opinionsbildare. Eller viner pk-piskan för hårt?
11 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 14 timmar ago

Bra och så sant sagt av Pia Kjaersgaard,hon har rätt i det hon säger.

Pia skulle behövas här i Sverige.
31 personer gillade det här.

struve 15 timmar ago

Eftersom inga PK media slår upp denna utrikespolitiska bomb kan jag inte förstå annat
än att Pia Kjaersgaard har rätt.
Hur har vi blivit ett sånt bananland som dessutom sakta begår självmord???
46 personer gillade det här.

u28903094 15 timmar ago

Det sovande folket ni kan gå ut och kritisera den stora lögnen som 7-klövern står för varför gör ni inte det ni som röstade för detta vansinne?
27 personer gillade det här.

Bertil Lundberg 13 timmar ago som svar till u28903094

För att de inte inser vidden av vad som håller på att hända. Man gjorde det inte i Tyskland heller för snart hundra år sedan...Medias makt är total och hittills har de pumpat oss fulla med alla falska mysberättelser om multikulturalismens välsignelse. När man eventuellt förstår problemets omfattning har detta blivit till en kvarnsten runt halsen bestående av en miljon analfabeta muslimer. De bildar ett av riksdagens största partier med ett obegränsat inflytande. Gud hjälpe oss!!
11 personer gillade det här.

eternit 11 timmar ago som svar till Bertil Lundberg

Jag är rädd att det smäller i Europa inom 20 år.
5 personer gillade det här.

myrornaskrig 15 timmar ago

På 70-talet var jag stolt över Sverige. Nu skäms jag för nya fascistiska PK-Sverige.
Åsiktförbud, Arbetsförbud, Våldtäktsepidemi, Hallalslakt, Burka, Balkongflickor, Personrånorgie, Självmordsbombare, Folkutbyte. Lider det "sovande folket" av Stockholmssyndromet?
54 personer gillade det här.

WakeWakeWake 13 timmar ago som svar till myrornaskrig

Jovisst och på tal om just Stockholmssyndromet, så skrev jag något om det här för tre veckor sedan;

http://avpixlat.info/2012/04/1...

Det gällde bl.a. blindheten inför islamisering etc;

//..Masspsykos med en droppe av Stockholmssyndromet – folk har säkert aldrig ”försvarat” islam så mycket som efter 911 – helt sjukt. Hur är det möjligt att efter att muslimerna bombar och attackerar väst och så många fler vidriga monsterlarver kryper ur deras boning, så smeker de flesta dem ännu mer medhårs...//
11 personer gillade det här.

WakeWakeWake 16 timmar ago

Tankarna hopas när sådant uppmärksammas på det viset. Många vill ju undvika att ens tänka på det- fastän många är medvetna att det är illa- för var ska man börja med att städa efter Självmordsfesten Sverige nu haft i många år? Länge sedan det var "så dags så" för en slags "revolution" eller en folkomröstning om att t.ex. stänga dörrarna helt..skicka tillbaka samtliga utan konkreta papper eller dem som redan fått UT på fel grunder eller utan papper eller t.o.m. dem vars land nu fått bättre situation osv..typ dem som fått UT senaste 5 åren omgranskar man..vad som helst..läget är KRIS för Sverige KRIS..svenskarna har ju ingenstans att flykta! Sverige har gjort sitt eget land till en zon att fly ifrån. Sverige lider.
Man ska t.ex. i större utsträckning kunna dra tillbaka svenskt medborgarskap varför inte..eller åtminstone skippa de extra ömmande invandringsskälen (kan t.ex. Finland nöja sig med och stå på sig om några få invandrare så kan vi det definitivt nu) och banta ner till särskilt akuta flyktingsskäl (i krig eller svår kris) och när läget är stadgat i deras land får dem återvända hem (så slipper dem stressen med att t.ex. vänta på Migrationsverkets brev och dom (snacka om administrativa besparingar bara där), och istället bara bevaka Nyheterna (allmän TV-apparat på förläggningen kan säkert flera generösa svenskar skänka till jul) så vet dem när det är dags att sayonara och åka tillbaka till kära hemlandet..under tiden bjussar vi på mat och logi tex.

Man kan säkert dra det till att man kan skippa exakt all invandring och utvisa massor om inte dem flesta, eller med bara en liten procent som får stanna, med "särskilt akuta flyktingsskäl" som får återvända när läget är stadgat/bättrat.akut ska betyda akut, som när någon åker in till sjukhusets akumottagning, där får personen inte stanna för alltid men tills det allra värsta är lugnat. Man kan konkret hjälpa dem bygga sitt eget land(eller omnejd) och liv i det istället för att hjälpa dem nedbryta vårt - på alla plan, inte minst identitetsmässigt och ekonomiskt osv. Vi (och även dem) kommer spara och tjäna mycket på det, inte minst Sveriges framtid som just "Sverige" och Sveriges historiska anseende och existenspotential i långa loppet.

Multikulti mentaliteten måste avvänjas inne på modighetens och rationalitetens klinik. Svenskarna har blivit dem värsta multikulti knarkarna i världen! Inget stort fel i att anamma mångfald men på ett helt annat sätt, man kan visa den respekt när man tex får besök eller besöker andra länder/kulturer etc..men det måste börja genom att visa vår egen kultur etc respekt först, inte skänka bort respekten helt som nu.

Det är ändå oftast så att många som Sverige varit så snälla mot och givit ett hjälpande land
till kommer till Sverige, ointresserade av integration, fixar hit resten av släkterna, utnyttjar allt till max, spottar och skrattar åt gemene och oj så oskuldsfullt godtrogna och blåögda svensken i ICA kön eller efter ett socbesök..och tjatar i längden om (och gör -...
visa mer
32 personer gillade det här.

nellie999 16 timmar ago

Jag tycker att det högsta priset är ett braindrain på i princip 100%.
2008 flyttade fler etniska svenskar ifrån Sverige än under den värsta
Amerikavågen någonsin under 1800-talet. Här existerar inte längre intelligent liv. Alls.
Här råder ett ofattbart och aldrig i världen tidigare skådat totalt intellektuellt självmord.
Och detta fullkomligt i onödan.
Jag tror jag vill bli dansk. Danskar är mycket trevligare.
Och de har ingenting emot sunt förnuft. Och de har identitet.
Jag avundas danskarna. De är bäst.
(Kom igen Danmark, Storbritannien... King Cnuts Kingdom Again. Please?)
31 personer gillade det här.

podombara 16 timmar ago

Vilka träffsäkra uttalanden av den danska politikern Pia K. :

Folkmängden i Sverige stiger enbart p.g.a anhöriginvandringen

Sveriges nya statsdoktrin " mångkulturalismen " kan jämföras med " antifascismen " i tidigare DDR

Sverige räddade under andra världskriget tusentals danska judar

m.m, m.m

Svenska politiker vet vi ju har en enda tanke i huvudet när det gäller invandringen nämligen att dom ska in i Sverige till varje pris. Men varför ska vi läsa inkompetenta, svenska journalisters alster när vi på nätet kan läsa t.ex danska journalisters ocensurerade omdömen ?
35 personer gillade det här.

min-klon 16 timmar ago

Det är inte att gagna demokrati att vara ett Sverige för islamiserande muslimer som inte vill respektera demokrati och mänskliga rättigheter. Och inte vill muslimländer heller vara länder för demokratiserande svenskar, lika lite som för kristna och judar att strömma in och uveckla sina religioner i dessas länder.

Våra förrädare har sålt sina själar genom att vara islams prostituerade rövskallar.


19 personer gillade det här.

BirgerZorro 16 timmar ago

Nu blir hon nog utmålad som Satans avkomma i de svenska tidningarna...... :)
Mona Muslim kommer nog att bli alldeles röd av ilska..... :)

OCH DÅ blir nog Pia K ledsen och rädd, eller.... :)
13 personer gillade det här.

WakeWakeWake 17 timmar ago

SVERIGE ÄR FANTASTISKT - SVERIGE ÄR FANTASTISKT - ELLER HUR!

Synnerligen ömmande omständigheter (tidigare humanitära skäl) är en undantagsbestämmelse i den svenska utlänningslagen, som låter en utlänning få uppehållstillstånd trots att denne varken är flykting eller skyddsbehövande i övrigt.
Ett exempel på skäl för uppehållstillstånd kan vara att personen lider av allvarlig sjukdom eller funktionsnedsättning. Synnerligen ömmande omständigheter kan också uppstå genom lång vistelse i Sverige. Den del av invandringen till Sverige som sker genom denna bestämmelse brukar kallas för humanitär invandring och de som invandrar för humanitärinvandrare.

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/S...

Det betyder att Sverige i teorin lagt upp sig för att ta emot HELA världens befolkning,
eftersom var och annan person har (eller kan ganska enkelt skapa) sådant skäl som kan passa in..

Kan det verkligen vara så skrämmande sant att Sverige är det enda landet i världen som har skapat tilläggsbestämmelser angående invandringen (synnerligen ömmande omständigheter)?! Och söker säkert as we write...fler "ursäkter" att fylla de öppna fria fridfulla landskapen..och inte minst ensamkommande barn (låter ju så sött och staaackare) som används som "ankare" för en hel släkt, en hel generation..

Drar dem en Oscarsförtjänt historia (ja Migrationsverket & Co. går främst på deras historia och om den är "trovärdig" nog) så yess! (det finns väl fler Meryl Streeps och Robert De Niros i varje gatuhörn i många av dessa länder än det finns i hela Hollywoodkåren(..och då får dessa barn (som ibland spelar barn men inte alltid är barn och saknar papper osv) stanna och om(när) dem "plötsligt" får kontakt med eller tag på sina biologiska band, så får dessa komma till Sverige också, pga familjeanknytning och "barnets bästa"..och vissa som nekas att stanna får enorma bidrag, tror uppåt 40.000 kr på väg bort från Sverige..

SVERIGE ÄR inte FANTASTISKT längre - DET ÄR ömmande SANT!
17 personer gillade det här.

rebecka1 17 timmar ago

Otäckt sant skrivet av Pia Kjærsgaard. (Läs hela texten!)

Ska vi spekulera, så kan vi göra det med avseende på vilket inflytande islam har haft på det svenska debattklimatet.
21 personer gillade det här.

anderslilleman 17 timmar ago

Tyvärr är inte Jimmie av samma kaliber som Pia.
Överhuvudtaget är de danska politikerna av en helt annan sort än de svenska.
De svenska är sorgliga stolpskott i jämförelse.
15 personer gillade det här.

invandrare1957 17 timmar ago som svar till anderslilleman

Skulle Jimmie göra som henne. Det är samma sak som självmord eller så blev han mördad. För i Sverige har invandraren alltid rätt och svensken fel det är skillnaden.
20 personer gillade det här.

Det Fria Ordet 17 timmar ago

Synd att SD inte har ngn som Pia.

Seriöst, vi behöver en TUFF kvinna för SD.
29 personer gillade det här.

anderslilleman 17 timmar ago

Danmark, nordens ledande land, ekonomiskt, kulturellt, och politiskt.
Danmark visar återigen att man är den enda fungerande demokratin i skandinavien.
Läste Extrabladet, där läsarkommentarerna var uppriktigt bekymrade å sveriges vägnar.
14 personer gillade det här.

PetterssonBendel 17 timmar ago

Leker med tanken att svensk media skulle referera detta...

"Högerextrema Kjaersgaard kritiserar Sveriges humanare flyktingpolitik"
9 personer gillade det här.

WakeWakeWake 17 timmar ago

Fruktansvärt pinsamt och att till och med någon utifrån, och inte förvånansvärt en danska (med "var ärlig"-sagor från HC Andersen i bagaget) ser eländet och kan bara inte hålla sig längre för att säga något..."Kejseren er nøgen!"

eller att

Sverige är numera Törnrosa som förtrollats av multikulti drogen och frågan om ens en hop Modiga Prinsar kan väcka henne...

Vakna Sverige!

Dina landskap är snart oöppna, dina seder snart en notis i historieböckerna och din världsbeundrade prakt har snart glänst i sitt sista andetag före en halal slakt.

Vakna Sverige Vakna!

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: