söndag 27 maj 2012

“Strunta i en politiker som Reepalu” « Avpixlat

“Strunta i en politiker som Reepalu” « Avpixlat: Bertil Lundberg 27 minuter ago

A propos socialdemokrater så verkar de vara födda med en felprogrammerad gen på det svenska arvsträdet. Reepalu har ju utmärkt sig på många sätt bl.a. genom att medverka till att Malmö blivit en stad där judar inte längre kan bo. På tv just nu står hans högste chef, Löfvden, sossarnas nye ordförande. När man lyssnar på honom får man igen bekräftat varför vi blivit en udda civilisation i Europa. Karlen är ju förljugen så det saknar motstycke sen Palmes dagar. Man undrar ju vad som hänt med honom sen han slutade på Metall. Han står inför LO-kongressen och leker talare - något han dessutom aldrig kan bli, han saknar all talang att föra ut ett budskap! - och ljuger utan att rodna och anklagar inför en applåderande grupp av LO-folk sverigedemokraterna för främlingsfientlighet och rasism "Alla har lika värde! Det får inte finnas ett vi och dom!" Han verkar dessutom tro på sina egna lögner. Vem f-n har något att invända mot detta?! Sverigedemokraterna aldrig sagt att man värderar människor efter etnicitet eller hudfärg. Däremot har det sagts i sossarnas egna valstugor ett antal ggr.
Vad jag liksom SD tycker är att man inte behöver bevisa att alla har samma värde genom att asiater och afrikaner skall komma hit och kunna snylta på den snabbt krympande svenska välfärden samtidigt som denna håller på att falla sönder - se bara på åldringsvården, sjukvården, skolan, kriminaliteten. Alla kommuner brottas med enorma problem att "integrera" till stora delar analfabeta utlänningar, som dessutom inte vill integreras. Muslimerna vill dessutom inte bo i ett mångkulturellt samhälle. De vill konstruera sitt eget, hos oss och på vår bekostnad. Att vi försöker skydda det som är vårt har väl inget att göra med allas lika värde. Allt detta är väl känt. Men med medias hjälp skakar politikerna av sig de korrekta beskrivningarna som om de var döva och blinda.
Men så här håller vänsterfolket på, dag ut och dag in, i riksdag, i LO-sammanhang, ja överallt där människor samlas - men aldrig så att de som besinningslöst anklagas får en vettig chans att bemöta skitsnacket. Det värsta är att så många vanliga svenskar går på detta gyckelspel, ett spel med våra liv och våra barns framtid som spelpjäser. Vi driver mot en svensk katastrof - bromssträckan är nästan slut. Vad göra?


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: