onsdag 16 maj 2012

Thoralf Alfsson - Riksdagsman för SD

Thoralf Alfsson - Riksdagsman för SD: ETNISKA SVENSKAR MITT I LIVET

Hur länge kommer etniska svenskar mitt i livet vilja betala skatt men endast få en sämre välfärd tillbaka?


Har minst arbetslöshet! En helt logisk slutsats av statsministern. Han kunde även passat på att reta upp feministerna genom att säga ”etniskt svenska män mitt i livet” vilket hade varit ännu mera sant.

Men som alla vet så är sanningen väldigt svår för väldigt många i det här landet. De föredrar istället lögner och väl inarbetade floskler som de känner sig trygga med. Särskilt när floskelmästarna Ullenhag och Lööf har fått fart på munlädret.

Moderaterna har ju själv tagit fram en rapport som visar att det i genomsnitt tar 7år för en man som invandrat till vårt land att komma i arbete. För en kvinna tar det i genomsnitt 10år. Jag gissar att denna rapport grundar sig på data från 80-talet och en bit in på 90-talet. Då vet vi att en majoritet av dessa invandrar kom från europeiska länder, framförallt balkanländerna.

Hur ser invandringen ut under 2000-talet? Nu handlar det om Somalia, Irak, Afghanistan och andra muslimska länder. Om moderaterna skulle göra samma rapport om några år är jag övertygad om att tar betydligt längre för de nya grupperna att komma ut i ett svenskt arbetsliv med löner enligt avtal.

Sanningen är nog att en stor andel av dessa aldrig kommer ut på den reguljära arbetsmarknaden. De kommer istället bidra till lönedumpning genom att jobba svart eller i statligt subventionerade jobb vilket även kommer ha en lönedumpande effekt och dessutom skapa en osund konkurrens inom vissa arbetsområden.

Hur länge kommer etniska svenskar mitt i livet vilja betala skatt men endast få en sämre välfärd tillbaka? Hur länge kommer de lyssna på alla floskler om invandringen utan att protestera?

Statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg har redan använt möjligheten med sänkta skatter för etniska svenskar mitt i livet. Oavsett vem som styr Sverige kommer det krävas höjda skatter i framtiden om samma invandringspolitik skall bedrivas.

Undrar om Stefan Löfven går i skola hos Mona Sahlin? Åtminstone börjar jag misstänka det, när han reagerar på att någon pratar om etniska svenskar och börjar prata om det otäcka med vi och dom.

Trams och inget annat än trams!

Till något helt annat. Hur mycket koldioxid släpper en elbil ut?


Prästen Dag Sandahl skriver en motion om Stasi till stiftsfullmäktige. Han vill att Växjö stift startar ett forskningsprojekt om kontakterna mellan stiftet och DDR.

Det kanske även finns en eller flera Alexander Radler i Växjö stift. Läs motion.
2012-05-15 @ 22:58:11 Permalink Politik Kommentarer (14) Trackbacks ()


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: