måndag 25 juni 2012

Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten - Fria Tider

Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten - Fria Tider: BLUFFEN: Det afrikanska tidningsbudet blev "brevbärare på morgonrunda" i tidningen Metros rapportering, som sedan TT citerade.

Faksimil: MetroBLUFFEN: Det afrikanska tidningsbudet blev "brevbärare på morgonrunda" i tidningen Metros rapportering, som sedan TT citerade.
Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten
Publicerat den 25 juni 2012 kl 14:34

MEDIA. Vid tretiden på natten den 31 juli förra året våldtogs en svensk tonårsflicka på Södermalm i Stockholm av ett 31-årigt tidningsbud från Burundi. Men enligt tidningen Metro, som vill ge sken av att gärningsmannen är svensk, var det istället en "brevbärare" på "morgonrunda" som begick våldtäkten.
Gilla artikeln på Facebook
Dela/Skriv ut

Share on facebook Share on print Share on email More Sharing Services 15

Att morgontidningar i Stockholm regelmässigt delas ut av invandrare känner många till. Därför valde tidningen Metro att göra sitt bästa för att lura sina läsare att det var en pursvensk brevbärare som våldtog en tonårsflicka vid Gaveliusgatan på Södermalm förra året.

I själva verket utfördes dådet av ett afrikanskt tidningsbud bosatt i Kista. Afrikanen friades först av en oenig tingsrätt men döms nu av Svea hovrätt till två års fängelse för våldtäkt. Han utvisas dock inte ur landet – eftersom åklagaren inte yrkade på utvisning vid fällande dom.

Enligt flickans eget vittnesmål överfölls och våldtogs hon av afrikanen när hon gått ut för att röka på Gaveliusgatan vid tretiden på natten. Hon uppgav också att afrikanen tvingade in henne på en bakgård och där utförde sexuella handlingar trots att hon sade nej.

Hovrätten konstaterar att flickan är trovärdig och lägger därför hennes version till grund för sin bedömning.

”Målsäganden har lämnat en lång och detaljerad berättelse om händelseförloppet. Hennes utsaga är fri från motsägelser och hennes beskrivning av vad som skett, såväl under det påstådda övergreppet som direkt efteråt, framstår som följdriktig”, skriver hovrätten i sin dom.

Den 31-årige afrikanen å sin sida anförde emellertid att det gått till på följande vis när han stötte ihop med tonårsflickan på Södermalm:

”Han mötte en kort, ganska ung tjej som gick fram mot honom. Hon var ‘halvnaken.’ Hon rökte och hade en dricka i andra handen. Hon verkade normal och inte påverkad av något. Hon sade att han hade väldigt fina ögon och började sedan kyssa honom. Han blev förvånad. Han gav inte henne några komplimanger och tyckte inte flickan var särskilt attraktiv. De kysste sedan varandra i cirka tio minuter och hon lyckades förföra honom. De flyttade sig därunder långsamt till en vägg. Det blev starkt för honom och han kände hur hans snopp blev styv. Egentligen ville han inte detta men det var första gången han kysste en svensk flicka.”

Trovärdigt, tyckte de politiskt tillsatta nämndemännen i Stockholms tingsrätt och körde över den juridiskt utbildade domaren med en friande dom. Enligt trion var flickans berättelse inte trovärdig, bland annat eftersom hon varit påverkad av sömntabletten Stilnoct vid tillfället. Men den bedömningen hade såväl juristdomaren som den sista skiljaktiga nämndemannen riktigt svårt att begripa sig på.

”Varför skulle en tonåring, som tog sig en cigarett innan hon skulle lägga sig, vara så sexuellt intresserad av en avsevärt äldre okänd man och dessutom agera så aktivt som [Afrikanen] beskrivit?”, frågade sig de två ledamöterna i sin skiljaktigmening.

Åklagaren överklagade domen och nu river alltså Svea hovrätt upp de tre nämndemännens beslut. Afrikanen döms därmed av en enig hovrätt till två års fängelse för våldtäkt och förpliktas att betala 91 800 kronor i skadestånd till flickan.

– Det är klart att det känns bra, framför allt för min klient. Sådana här processer är alltid påfrestande för de drabbade, säger flickans målsägarbiträde Carolina Nilsson till Metro.

Afrikanen slipper utvisning och är därmed enligt praxis en fri man efter drygt ett år, med möjlighet att få svenskt medborgarskap efter ytterligare några år.

För den våldtagna flickan blev det hela emellertid inte en fullt lika munter historia.

Efter händelsen och ända tills nu har hon mått dåligt och haft sömnsvårigheter, uppger hon i förhör i tingsrätten. Hon får ofta mardrömmar och även ångestattacker och tar ibland Stesolid för detta. Hon berättar också att hon försökt ta sitt liv och varit intagen på psyket efter dådet.

”Hon känner sig inte trygg ute längre och när hon ser en mörkhyad person får hon panik på grund av det som hänt henne. Hon har inte heller orkat vara med kompisar och hennes sexliv med pojkvännen fungerar fortfarande inte”, skriver tingsrätten i sin dom.

Eftersom City åklagarkammare inte svarar i telefon har det ännu inte gått att få reda på varför åklagaren inte yrkade på utvisning, men Fria Tider har via mejl sökt myndigheten för en kommentar.
BelysningsDesign.se
Efterhandsmodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan

Regler: Håll god ton. Hotelser, publicering av personuppgifter, vulgära inlägg och irrelevanta utläggningar om t.ex. judar eller muslimer plockas bort. Inlägg får gärna vara kontroversiella men håll dig till ämnet och följ svensk lag.

Twingly
Bloggar om denna artikel
Aftonbladets rapportering om muslimer bättre än Dansk medias2 timmar sedan nyskapande

20
Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Bild
Dela på:
Twitter

Visar 34 kommentarer

HOTorpeden

Även SVD.se hade det på löpet att det var en brevbärare (ändrat nu, men jag hann ta skärmdump)
PK-sjukan blir värre och värre.
Gilla
Svara
9 minuter ago
1 Gilla
Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.

Någon borde granska dessa tidningsbudsföretag och dess anställda, mycket underligt folk och inte en jävel av de talar svenska, vissa kan inte ens engelska. Troligtvis är det mycket folk utan uppehållstillstånd, det är en typisk svartjobbsbransch.

Topsar man de så kan man nog hitta fler våldtäktsmän från ouppklarade fall, samma sak med många av de blaxxar som stryker omkring mitt i nätterna i städerna, Polisen städar fruktansvärt dåligt, förr hade de iaf vett nog att skrämma skiten ur blaxxar som strök omkring numera låter man de stryka omkring och hålla på med fuffens. Vi snackar de tider Polisen inte har något att göra speciellt vardagsnätter mellan 3 och 6, jävlar vad det stryker omkring fuffens folk som de borde kontrollera rakt av.

Nämndemannasystemet är ett jävla skämt för övrigt, okunniga sjupartister som friar hellre än fäller trots att bevisningen är vattentät, men det är klart när de vet med sig att de skapat situationen så kan de vara jobbigt för dessa kräk att erkänna sitt ansvar i att en smutsig burundier kan smyga omkring och våldta kvinnor, har man ens kollat honom mot sina register känns inte som om detta var första gången.
Gilla
Svara
15 minuter ago
invandrare1957

Borde vara mord. Ett till två år en liten notis i Metro yngre svensk kvinna tog sitt liv. Då orkade hon inte leva längre med skulden skammen. Metro har inget ansvar politikerna har inget ansvar. Tingsrätten har inget ansvar. Vad ska svensken göra för att skippa rättvisa i Sverige. Har vi kommit så långt att man får ta kontakt med en sämre MC klubb för att få rättvisa i detta demokratiska land. Vem fan har ansvaret för att det har blivit så här i slutändan är det medborgarna som röstar på dom här partierna. Media o etablerade politiker gör allt för att styra svenskarna i den här rätta inriktningen för att förgöra sig själva. Svenskarna får bo kvar i sitt eget land på invandrarnas villkor där är vi redan nu passar inte galoscherna då är det bara att sticka då har man inte den rätta åsikten för att bo i Sverige.
Gilla
Svara
20 minuter ago
2 Gilla
Allanoskar

Och brevbärare delar ju normalt ut posten kl. 3 på morgonen...Fulmedia blir bara dummare för var dag som går.
Gilla
Svara
22 minuter ago
HOTorpeden

Hoppas att brevbärarna reagerar mot denne uthängning!
Gilla
Svara
27 minuter ago
2 Gilla
PolarenPer

Åklagaren har inte yrkat på utvisning... nä där ser man!

Jag anser personligen att nästa våldtäkt denne man gör ska upp på åklagarens lista!
Gilla
Svara
37 minuter ago
3 Gilla
getingblandhumlorna

De politiskt tillsatta nämndemännen skulle må bra av att få uppleva lite av verkligheten själva...
Gilla
Svara
1 timme ago
8 Gilla
Misslyckande

Hur många ska falla offer pga er sjuka lönedumpningar? Ni är bara intresserad att ta hit billig arbetskraft, de som faller offer för den bryr ni er inte om!

Är det pga detta som invandrarvåld försvaras?

Regeringen + MP lönepumpningsplan kartlagd – 7 invandrargrupper under socialbidrag

http://misslyckande.wordpress....

1) Definition fattig 11.000

2) Papperslös 25kr timmen

3) Asylsökande 300kr dagen

4) Ensamkommande 7000 månad

5) Instegsjobb 8000 månad

6) FAS3 10.000 månad

7) Socialbidrag 10000

8) Arbetstillstånd 13000


Gilla
Svara
1 timme ago
Gunhild Larsson

Men vad tycker Posten om detta uthäng?. Det var inte en brevbärare på sin morgonrunda. Det var ett tidningsbud kl 03.00 på natten. Så nu ska den vidriga media utmåla alla hederliga svenska postbud som potentsiella våldtäktsmän. Jag ska ringa posten och fråga.
Gilla
Svara
1 timme ago
13 Gilla
Muhammed_el_Masir

"Varför skulle en tonåring, som tog sig en cigarett innan hon skulle lägga sig, vara så sexuellt intresserad av en avsevärt äldre okänd man och dessutom agera så aktivt som [Afrikanen] beskrivit?" kan jämföras med resonemanget då Billy Butt justitiemördades "...ett särpräglat utseende".

Omöjligt att avgöra om han är skyldig eller ej, det framgår - enligt domen - bland annat att
"Enligt yttrande från Södersjukhuset har vid läkarundersökning därstädes den 31 juli 2011 inte påträffats några skador på målsägandens huvud, hals, bål eller extremiteter samt anges att hon är klar och orienterad men har lite svårvärderad psykiskt status."

Tingsrätten valde att hellre fria än fälla med motiveringen
"Helt avgörande för åtalet är vilken tilltro man kan sätta till respektive parts uppgifter. Vittnesförhör och övrig utredning ger därutöver begränsat stöd för målsägandens uppgifter och utvisar att hon hade vissa psykiska problem, som är svårbedömbara och kan ha påverkat hennes uppgifter.

Rätten finner vid en samlad bedömning av parternas berättelser inte målsägandens uppgifter mer trovärdiga än vad [Afrikanen] uppgivit och anser därför inte styrkt bortom rimligt tvivel att händelseförloppet i något väsentligt avseende avvikit från vad [Afrikanen] berättat. Det är därför endast bevisat att parterna kyssts samt att [Afrikanen] fått utlösning men inte att detta skulle ha skett mot målsägandens ryggslut.

Rätten finner därför inte visat att [Afrikanen] gjort sig skyldig till något brott, varför åtalet skall ogillas."

Noterbart är även, att kvinnan ifråga hade en pojkvän för vilken hon berättade om händelseförloppet. Det var pojkvännen som tog initiativ till polisanmälan.
http://www.expressen.se/gt/pol...

Är han skyldig, så ut med fanskapet!!! För övrigt, lågt av Metro att ljuga om yrke och etnicitet.

Bra att Fria Tider uppmärksammar gammelmedias lögner dock, och rubriken 'Metro vitpixlade yrkestitel' är episk!
Gilla
Svara
1 timme ago
4 Gilla
skvadron

Den svenska regeringen bär ansvaret! Man importerar våldtäktstmän,mödare,mordbrännare och utsugare.Detta vansinne pågår år efter år. Om inte svenska folket vaknar kommer den alltmer anarkistiska situationen vara irreparabel.
Gilla
Svara
1 timme ago
9 Gilla
Liselotte Alfredsson

vi har vaknat och väntar på valet... många tycker som vi och vill inte ha skubbet här men vad mer kan vi göra än att hoppas och förlita oss på sd. säg hur jag ska göra så gör jag vad jag kan..
Gilla
Svara
2 minuter ago
som svar till skvadron
rwlindberg

Tyvärr är det ofta som Tingsrätten tydligen inte vet vad de sitter där för. Sen tycker jag att Åklagaren som glömt att lägga till utvisn efter straffet, tror det blir fler våldtäckter efter straffet avtjänats. Han skall deffinitivt inte ha Svenskt medborgarskap, det måste man göra sig förtjänt av genom att inte vara kriminell.
Sen tycker jag att det rent ut sagt är för djävligt av Tidningen Metros medarbetare som medvetet vinklar denna typ av nyheter så man kan tro det var en "Svensk posttjänsteman på morgonrunda" . Inte konstigt folk inte har något som helst förtroende för jounalister när de bara framför lögner och egna konstiga värderingar.
Gilla
Svara
1 timme ago
11 Gilla
Kalle Stropp

Ut med kräket ur landet! Varför inget yrkande på utvisning? Utvisning ska vara praxis i sådana här fall.
Gilla
Svara
2 timmar ago
23 Gilla
skruemcduck

Hvorfor i all verden blir ikke det svinet utvist ? hvordan kan svenske politikere leve med seg selv ?
Gilla
Svara
2 timmar ago
15 Gilla
ExitSweden

Bra fråga, men jag misstänker att svinet inte hade blivit utvisad från Norge heller, om väldtäkten hade hänt där.
Gilla
Svara
2 timmar ago
som svar till skruemcduck
1 Gilla
Liselotte Alfredsson

vilket är bevisat för norge har ju sammanställt en rapport som bevisar att 90 % av alla våldtäkter begås av invandrare.. var är dom? kvar i landet?
Gilla
Svara
1 minut ago
som svar till ExitSweden
Cenita Allström

Jag tycker det är skit att sånt här får hända någon överhuvudtaget. Och att dom sedan släpper sådana här fria? Våldtäkt är ju en avsevärt allvarlig anklagelse och bör självklart tas på fullaste allvar. Tingsrätten borde kunna skilja på sanning och lögn vid det här laget så bra att dom kan göra en rättfärdig bedömning på plats och inte komma tillbaka ett år senare och ångra sig. Och är dom tveksamma så borde dom vänta innan dom ger en dom/frigivning.
Det är alldeles för mycket brottslighet i det här landet för att vi ska ha råd med sådana här "misstag" och vem vet hur många han kan ha haft möjlighet att våldta under det året han var fri? Som inte ens vågat eller kanske inte ens orkat rent psykiskt att anmäla.
Det kan kanske kännas "lätt" för oss "vanliga" att döma och kritisera, men folket som jobbar inom kriminalen, på tinget etc. är för bövelen utbildade och skall kunna sin sak! SKÄRPNING!
Gilla
Svara
2 timmar ago
6 Gilla
Misslyckande

Hur många ska falla offer för ert sjuka experiment kallad mångfald journalister?

Vilka är extremisterna som går efter hudfärg och pixlar dom vid brott?

VIDRIGT!!
Gilla
Svara
2 timmar ago
15 Gilla
Anna

Det värsta är ju att han frikändes i tingsrätten. Säkert vänsternissar som ville frikänna.
Bort med nämdemännen!
Gilla
Svara
2 timmar ago
21 Gilla
hundratusen

The Local gör det ännu värre. "Swedish postman" heter det.
http://www.thelocal.se/41630/2...
Gilla
Svara
3 timmar ago
2 Gilla
Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.

Noterar att ingen på The Local ändrat det hela ännu trots att 3 av 7 kommentarer påpekar att det inte var en brevbärare. Man har fortfarande sin Postenbild och brevbärarbenämning, men så är ju The Local en kommunistinfesterad skitblaska.
Gilla
Svara
11 minuter ago
som svar till hundratusen
Nogger White

The Local verkar bara ha översatt telegrammet från rödskäggen på TT.
Gilla
Svara
2 timmar ago
som svar till hundratusen
4 Gilla
Martin Ljunggren

Du! Det är inget fel på att ha rött skägg! Det har jag haft i närmare 10 år nu, och är ingen kommunistbracka för det! ;)
Gilla
Svara
48 minuter ago
som svar till Nogger White
Farliga Tankar

Vad Metro gör här är att skuldbelägga och peka ut oskyldiga grupper. Nu misstänkliggörs brevbärare och svenskar.
Gilla
Svara
3 timmar ago
31 Gilla
stepstone fäll ihop

Jag VISSTE det! Jag läste om detta brottet och tänkte direkt att det var en berikare som varit i farten. Burundi? Vad f-n gör han här och vem är stolpskottet som släppte in honom och varför blev han inte utvisad efter brottet? En hel härva med tjänstefel minsann.
Gilla
Svara
3 timmar ago
40 Gilla
F
bowlaren

Åtal väntar Metro ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
Gilla
Svara
3 timmar ago
6 Gilla
dubium

Sverige idag. Alla parter ljuger och är totalt blåsta. Jag har absolut inget förtroende för någon av dem här, det är så naivt så det gränsar till efterblivenhet. Man låtsas att allting är så rosenskimrande och sockersött och alla inblandade är oskyldiga offer som inte menar något illa. Verkligheten ser inte ut så. Media bidrar glatt med sina sjuka lögner.

En oskyldig liten flicka och en oskyldig liten gosse som hamnande i tråkigheter. Buhu så synd det är om alla. Det är den vite mannens fel att detta hände. Flickan var ju absolut inte sexuellt utmanande och "brevbäraren" hade ju ingen aaaaning om hur det kunde bli så eller någon skyldighet att kontrollera sig.
Gilla
Svara
3 timmar ago
6 Gilla
micklaren

Flickan har alla rättigheter att slippa bli antastad även om hon är halvnaken och ser aldrig så sexig ut. Är det något fel med det?
Gilla
Svara
1 timme ago
som svar till dubium
1 Gilla
sten_stensson

Metro är en slasktidning utan dess like. Rent skräp.
Gilla
Svara
3 timmar ago
14 Gilla
friryttaren

Vet inte om jag köper denna dom. Hon hade tagit Stilnoct och möjligen blandat
med dricka (sprit). Med dessa piller ihop med sprit kan man göra vad som helst.
Halvnaken påverkad av stillnoct ute mitt i natten. Många frågetecken här.
Gilla
Svara
3 timmar ago
3 Gilla
allemand

Du låter som den perfekte nämndemannen, sök innan det är försent.
Gilla
Svara
2 timmar ago
som svar till friryttaren
17 Gilla
Nisse77

Är detta en av Myten´s 600000 som går till jobbet varje dag? Skulle gärna vilja ta del av namnen på de politiskt tillsatta nämndemännen i Stockholms tingsrätt.

Verkar som att vi invånare behöver ta ett större ansvar och söka dessa maktpositioner istället för att sitta och spy galla när missbrukas. Situationen är ju onekligen som den är för att folket slutat bry sig och sovit igenom denna förändring.
Gilla
Svara
3 timmar ago
12 Gilla
Stratiotes Iesous Christos, And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.

Myten sa att det är 600000 som går till jobbet varje VECKA, dvs. minst 1 timme i vecka av någon form av aktivitet, dvs. det är ännu värre än vad folk fått för sig för 600000 per dag är felaktigt.
http://affes.wordpress.com/201...
Gilla
Svara
6 minuter ago
som svar till Nisse77

M Prenumerera via e-post
S RSS

Reaktioner

Trackback-länk
Senaste nyttHeta ämnen

14:34
Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten

11:52
Syrien: Houlamassakern utfördes av rebeller

10:05
Skjutglad rom får sänkt straff

09:49
Trio gruppvåldtog 76-åring

08:43
Brittisk EU-parlamentariker varnar för Sovjet­liknande förtryck

08:00
Röstade fel – blev ihjälslagen av sin man

07:00
Kommunister vill stoppa arbetskraftsinvandring

24 jun
Islamisterna vann egyptiska valet

24 jun
Brittiska dödsläger i Irak ska hållas hemliga

24 jun
FN-chef: EU ska undergräva etnisk homogenitet

24 jun
Norsk polis strejkade – illegala invandrare rymde

24 jun
Invandrare kan ”tacka nej” till jobb – får behålla bidragen ändå

Visa fler nyheter
Tipsa redaktionen

Rubrikförslag (*)

Text och/eller länk (*)

Bifoga fil (frivilligt)

E-post (frivilligt)

Annons
Adrecord
Senaste kommentarer

Odalmannen

Han kan inte vara oikofob då han inte är en av oss (är man oikofob så tar man avstånd från och förraktar allt det som är ens eget), han tillhör i själva verket "Guds utvalda folk" och vill söndra och härska allting i Europa för sina egna syften. Den gement ondskefulle civilisationsförstöraren är helt enkelt sionist, inte någon oikofob.

FN-chef: EU ska undergräva etnisk homogenitet · 2 minutes ago
Stratiotes Iesous Christos

Myten sa att det är 600000 som går till jobbet varje VECKA, dvs. minst 1 timme i vecka av någon form av aktivitet, dvs. det är ännu värre än vad folk fått för sig för 600000 per dag är felaktigt.
http://affes.wordpress.com/201...

Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten · 3 minutes ago
rippen

Rom (zigenare) och cola får en helt ny innebörd.
Eller staden där colosseum finns.

Skjutglad rom får sänkt straff · 5 minutes ago
HOTorpeden

Även SVD.se hade det på löpet att det var en brevbärare (ändrat nu, men jag hann ta skärmdump)
PK-sjukan blir värre och värre.

Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten · 5 minutes ago
MartinA

Ja. Lyssna. Jag har inte rösträtt i Egyptien. Jag kommer säkert ha en massa invändningar på vem som än vinner ett val i Egyptien. MEN, jag kommer inte betala priset för valet i Egyptien. Har egyptierna gjort ett dåligt val så kommer egyptiernas liv vara de liv som blir sämre. Och det är ok, eftersom de har haft möjlighet att uttala sig. Att jag ska sitta en halv värld bort och vara redaktör för de val som egyptierna gjort är helt och hållet orimligt. Allt jag kan göra är att gratulera...

Islamisterna vann egyptiska valet · 7 minutes ago

Gilla oss på Facebook
Annons
Mobil2
Senaste webbtv
Fria Tider-redaktionens
Twitterfavoriter
Adm_Hornblower profile

Adm_Hornblower Är det inte bättre att politikerna åker ut i verkligheten än till Almedalen. Återinför demokrati - lägg ner Almedalen! Är en skam! #svpol yesterday · reply · retweet · favorite
PatrikEhn profile

PatrikEhn Sverigedemokraterna har föreslagit i sina budgetförslag att stödet till UNHCR ska öka med en miljard kronor. svd.se/opinion/brannp… 5 days ago · reply · retweet · favorite
NicadoriC profile

NicadoriC Tänk om varje våldtäktsfall i Sverige hade fått lika stor uppmärksamhet som fallet med Assange. Sveriges grövsta gruppvåldtäkt t.ex. #svpol 5 days ago · reply · retweet · favorite
ConservativeMag profile

ConservativeMag China Wants To Own Rights To Mine The Moon: conservativepapers.com/?p=25346 #China #Debt #Space Travel #United States #tcot 7 days ago · reply · retweet · favorite
markus_uvell profile

markus_uvell .@detljuvalivet Fri invandring är den enda försvarbara visionen, absolut, även om den kommer ta tid att förverkliga. @segerfeldt 10 days ago · reply · retweet · favorite
StefanBergmark profile

StefanBergmark När Herman Lindqvist idag intervjuas av nazistiska Nationell.nu så passar han på att meddela att monarkin snart är avskaffad! #svpol #fb 10 days ago · reply · retweet · favorite
rupertmurdoch profile

rupertmurdoch Easiest first stage, Germany leave euro and have very strong mark. no chance they agree, but big groundswell in Italy, Spain etc antiGerman 10 days ago · reply · retweet · favorite
Schweiz profile

Schweiz Asyldebatte im Nationalrat geht in 2. Runde: Kein Asyl für Wehrdienstverweigerer? Was tun mit untergetauchten As... bit.ly/L6YLdp 12 days ago · reply · retweet · favorite
YB_Sodermalm profile

YB_Sodermalm Larm om ungdomar som slogs. Men ingen fara, det var glada studenter som kramades. Mer sådant. 12 days ago · reply · retweet · favorite
Sakine profile

Sakine När jag hade sweden-kontot råkade jag ut för hyperkinkiga som tyckte jag skulle "åka tillbaks" för att jag skämtsamt kritiserade skatterna. 12 days ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat "I Sverige stjäl de pengar från fattiga och ger till s k flyktingar": bit.ly/LhVlS4 #svpol #svpbs 13 days ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
TV just nu


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: